Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A Gothic1-2-t próbáltam,de a grafika kicsit furcsa volt a 3. után,de megpróbálom mégegyszer 😊
Ajánlót így nehéz írni, mert igazán nem tudom, hogy mi tetszik és mi nem..., de azért próbálkozok: Jade Empire(ahogy Zóanagyvarázsló is írta); Mass Effect, Fallout: Ha szereted a sci-fit;Morrowind, ami modokkal ugyan, de egész szépen tud kinézni...; És Fable, ami szerintem egy igen jó kis szerepjáték lett(bár a topikjában azért van vita errõl rendesen😉)
© Zóanagyvarázsló
Tényleg már idén jön a Risen, mikor?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Idén jön majd a Dragon Age, nem sokkal késõbb a Risen és a Gothic 4. Mindenesetre én nem fosztanám meg magamat a klasszikusoktól a grafika miatt, ezt a mûfajt végképp nem az teszi. De ez nyilván te preferenciádtól függ.
Végigjátszottam a Gothic3-at,ez volt az elsõ rpg stílusú játék amivel játszottam. Tudnátok még hasonlót ajánlani?
(Az Obliviont,meg a Dark Messiah-t,Witchert,Two Worlds-t,már próbáltam,ezek annyira nem jöttek be,a Gothic 1-2 nek meg már nem olyan szép a grafikája) A lényeg,hogy 3d-s legyenmeg viszonylag újabb.
köszi!
egyébként mi a max level amit el lehet érni?
How much can you take,before you snap?
Igen, most Xardas oldalán szeretném végigvinni, csak még az elején tartok.
Akkor azt hiszem, meg is kaptam a választ.. <#vigyor5>#vigyor5>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A következõ lenne a kérdésem, hogy az alap gothic 3-nál meik patchet rakjam fel ? Mert azon a német oldalon van 1 rakat community patch de nemtudom meik a jó. Elõre is kösz a választ. Ja és még annyi hogy mi kell hozzá hogy azt feltegyem. THX
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Cape Dun-ben a liberate the city questet késõbb is megcsinálhatom? mert nem vagyok még elég erõs hozzá, nem lesznek fennakadások?
Ja és Montera-ban a gabona tolvajok búvóhelyét hol találom?
ezenkívül valami ötlet?
Még a quickload is lassú. tetszik amúgy, gothic2 nagy kedvencem, de ez a hosszú load idõ elveszi a kedvem 😞
1.6 community patchot használok (2gb ram és e2180 proc)
Amennyiben valami csoda folytán mi adjuk ki, akkor igen.
üdv,
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezt hogyan kell aktiválni, vagy mit kell itt tennem?
Izgi 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
rotator:
Megkeresett a Deep Silver minket a Risen forgalmazásával kapcsolatban, de brutális forgalmazási díjat kértek érte. Így hiába mi forgalmazzuk a DS játékait nagy valószínûséggel ezt nem fogjuk. Ha a DS letornázná az öt számjegyû eurós összeget, akkor látnék rá esélyt, de ebben nem nagyon bízok. Gondolom már tovább próbálkoznak másnál, de ha nem lesz aki fizessen ennyit lehet, hogy fél évvel a megjelenés után visszatérnek hozzák és jóval nyomottabb áron kitudjuk adni (pl. mint a Sins of a Solar Empire-t)
Részemrõl kicsit sajnálom, hogy így alakult, de nem én döntök 😊
üdv,
Múlthétre ígérték az új verziót, de sajnos nem kaptuk meg. Rákérdeztünk, de még nincs válasz. JoWood gyorsaság 😞
üdv,
Mik a fejlemények a G3:FG magyarosításának a házatáján?
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084214197&no=16572
de nem jó, szóval mit kellene csinálnom?
esetleg valamit tudnál segíteni?
Ezzel a tapasszal viszont nem kell a lemezt betenni, anélkül megy.
mert a régi nem elérhetõ
köszi
A FAQ-ban található magyarítás linkje sajnos nem müxik <#szomoru1>#szomoru1>
Esetleg tud vki egy mûködõ linket annak örülnék, vagy bármilyen megoldás érdekel <#worship>#worship>
Elõre is köszi!
Válasz a #16658-ban.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Köszi.