Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A gyönyörû túlzás, de valóban nincs annyira rossz grafikája.
gothic 1 volt a legjobb játékmenet szempontjából, gothic 2 pedig még most is gyönyörû.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

rotator
Õsszel, olyan szeptember 30. körül.

rotator
Ezekbõl kilóg a Dark Messiah, ami "csak" egy rpg-sített fantasy first-person hack'n'slash, bár annak végülis nem rossz (én már háromszor elölrõl kezdtem, mindig egy pályával továbbjutottam, egyszer csak a végére érek 😄). Gothic 1-2-t mindenképpen próbáld ki, esetleg grafikai packokkal (ld. topikjaikat), persze nem csinál belõle G3-at, de talán úgy majd jobban bejön.

Köszi a segítséget,sok címet mondtatok,rájuk próbálok!
A Gothic1-2-t próbáltam,de a grafika kicsit furcsa volt a 3. után,de megpróbálom mégegyszer 😊

Szerintem egy játékot ne csak a grafikája alapján ítélj meg. A Gothic 1 és 2 nagyon jó játék, és azt csak akkor tudod átérezni ha játszod. Elõször próbáld ki játssz vele egy kicsit és utána hagyd abba ha még mindig nagyon zavar a grafika. Ezt csak azért mondom, mert sok nagyon jó játékot írtál, hogy kipróbáltad és nem tetszett. Ezek közül én ugyan a Dark Messiah-t ki se próbáltam, de a többi szerintem kifejezetten jó az újabb és szebb RPG-k közül(nekem személy szerint a Witcher nagyon bejön, de ez már személyes😉)

Ajánlót így nehéz írni, mert igazán nem tudom, hogy mi tetszik és mi nem..., de azért próbálkozok: Jade Empire(ahogy Zóanagyvarázsló is írta); Mass Effect, Fallout: Ha szereted a sci-fit;Morrowind, ami modokkal ugyan, de egész szépen tud kinézni...; És Fable, ami szerintem egy igen jó kis szerepjáték lett(bár a topikjában azért van vita errõl rendesen😉)

© Zóanagyvarázsló
Tényleg már idén jön a Risen, mikor?
McFrost
Esetleg még Mafia.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Szerk.: Remek, valahol kimaradt egy [...
Viszonylag újabb és szép? Sajnos ezzel sokakat, a legjobbakat zárod ki, ráadásul manapság elég kevés RPG jelenik meg. Külföldön már megjelent a G3 kiegészítõje a Forsaken Gods, ha állítólag nem is sikerült tökéletesre, érdekes lehet számodra, ha bejött a G3. Tavaly jelent meg még a Mass Effect és a Fallout 3 is (esetleg tavalyelõtt a Jade Empire, pár évvel korábban a [b]KotOR I-II/b]), ezek is más és más stílust képviselnek, érdemes lehet utánuk nézni. Friss akció-RPG még a Rise of the Argonauts, hardcore-abbnak pedig ott van a Neverwinter Nights 2 és kiegészítõi.

Idén jön majd a Dragon Age, nem sokkal késõbb a Risen és a Gothic 4. Mindenesetre én nem fosztanám meg magamat a klasszikusoktól a grafika miatt, ezt a mûfajt végképp nem az teszi. De ez nyilván te preferenciádtól függ.
Üdv!

Végigjátszottam a Gothic3-at,ez volt az elsõ rpg stílusú játék amivel játszottam. Tudnátok még hasonlót ajánlani?
(Az Obliviont,meg a Dark Messiah-t,Witchert,Two Worlds-t,már próbáltam,ezek annyira nem jöttek be,a Gothic 1-2 nek meg már nem olyan szép a grafikája) A lényeg,hogy 3d-s legyenmeg viszonylag újabb.
köszi!

Armorokat lehet találni, vagy csak venni lehet õket?
egyébként mi a max level amit el lehet érni?

How much can you take,before you snap?

Hupsz, erre nem is gondoltam, hogy a fõszálhoz kellhet.
Igen, most Xardas oldalán szeretném végigvinni, csak még az elején tartok.
Akkor azt hiszem, meg is kaptam a választ.. <#vigyor5>

McFrost
gothic3.hu-ról szedj.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sziasztok !
A következõ lenne a kérdésem, hogy az alap gothic 3-nál meik patchet rakjam fel ? Mert azon a német oldalon van 1 rakat community patch de nemtudom meik a jó. Elõre is kösz a választ. Ja és még annyi hogy mi kell hozzá hogy azt feltegyem. THX

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

McFrost
Ha az Ortega bandát le tudod verni, akkor a felszabadítás is fog menni, de fõleg ésszel sztem.

Valami konkrétumot tudsz mondani?

Cape Dun-ben a liberate the city questet késõbb is megcsinálhatom? mert nem vagyok még elég erõs hozzá, nem lesznek fennakadások?
Ja és Montera-ban a gabona tolvajok búvóhelyét hol találom?

Erõsebb hardver 😊
Initurkálással valamennyit lehet azon is javítani.

jó, de a betöltés akkor is lassú
ezenkívül valami ötlet?

A quickload nem azt jelenti hogy gyorsan tölt be, hanem hogy gyorsbillentyûvel elérhetõ... 😊
Az ellen nem lehet tenni valami,hogy a betöltés ne tartson ilyen sokáig?
Még a quickload is lassú. tetszik amúgy, gothic2 nagy kedvencem, de ez a hosszú load idõ elveszi a kedvem 😞
1.6 community patchot használok (2gb ram és e2180 proc)

vandyke
Szia!
Amennyiben valami csoda folytán mi adjuk ki, akkor igen.

üdv,

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Valószínûleg Innos és Beliar oldalán vitte végig😊

Molnibalage
Kétszer vitted végig és nem tudod, hogy mi ez? Melyik oldalakon? Ettõl függ, hogy tudni akarod -e...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hm. Harmadszori végigjátszásra (így a kieg elõtt) találtam egy érdekes helyszínt, ez valahogy eddig elkerülte a figyelmem. Geldern északi kijáratától balra, ahol a kénbánya van, egy emelkedõ indul a sziklák mentén felfelé. Pár piti szörny és királyszár után egy ösvényszerû dolog következik, többször két-két kõszloppal szegélyezve, ami a sziklafalban ér véget. Ha nagyon közel megyünk, akkor megjelenik egy felirat: Kõportál. ha rányomok, a karakterem azt mondja, nem tud mit csinálni.
Ezt hogyan kell aktiválni, vagy mit kell itt tennem?
Izgi 😊

Molnibalage
A kiegrõl valami hír? Csak "kötelességbõl" tolom végig. Már már azt kívánom, hogy legyen szelektív amnéziám. Ha elefejthetném, hogy játszottam a G1-2-vel. Akkor újra és újra végigtolhatnám a felfedezés örömével együtt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Takanohana
Szia Vandyke!

Ha ti adjátok majd ki a Risen-t, lokalizáljátok azt is?

Én is így vagyok vele, a CE - és az angol nyelv - fontos számomra, viszont maga a késés nem izgatna.
rotator
Nem hiszem, hogy akár 1 nap csúszást is kibírnék! 😄 Ráadásul CE kell belõle (hacsak nincs annál is bõvebb verzió), mindegy, mi lesz benne, ez presztízskérdés.

vandyke
úgy lesz

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Köszi a választ! Akkor nincs más hátra mint várunk. Elõbb-utóbb biztos lesz valami fejlemény. Ha tudsz valamit légyszíves rögtön írj ide! Köszi!

grebber
Ha magyarul jelenik meg az is akár 1 év csuszással is jöhet 😄

Next PC upgrade: 2022

vandyke
Helló mindenkinek!
rotator:
Megkeresett a Deep Silver minket a Risen forgalmazásával kapcsolatban, de brutális forgalmazási díjat kértek érte. Így hiába mi forgalmazzuk a DS játékait nagy valószínûséggel ezt nem fogjuk. Ha a DS letornázná az öt számjegyû eurós összeget, akkor látnék rá esélyt, de ebben nem nagyon bízok. Gondolom már tovább próbálkoznak másnál, de ha nem lesz aki fizessen ennyit lehet, hogy fél évvel a megjelenés után visszatérnek hozzák és jóval nyomottabb áron kitudjuk adni (pl. mint a Sins of a Solar Empire-t)
Részemrõl kicsit sajnálom, hogy így alakult, de nem én döntök 😊

üdv,

rotator
Az frankó... A Risent is ti adjátok majd ki? Deep Silveres.

vandyke
Helló!

Múlthétre ígérték az új verziót, de sajnos nem kaptuk meg. Rákérdeztünk, de még nincs válasz. JoWood gyorsaság 😞

üdv,

Szia Vandyke!
Mik a fejlemények a G3:FG magyarosításának a házatáján?

nagyszerû, kösz

7. oldalon megtalálod, ott írtam valahol.
ok visszaolvastam, kipróbáltam ezt:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084214197&no=16572
de nem jó, szóval mit kellene csinálnom?
esetleg valamit tudnál segíteni?

McFrost
Feltettem az 1.6-os tapaszt. Mindjárt a vörösdokki arénában szétesett a grafika, villogott a kép és 180 fokban láttam azt, amit 360-ban kellett volna, de egy ki-be lépés meggyógyította.
Ezzel a tapasszal viszont nem kell a lemezt betenni, anélkül megy.

Már rég nem aktuális az a verzió a CP-k óta, kicsit vissza kell olvasni.
jaja, valaki feldobhatná egy új linkre (pl data.hu)
mert a régi nem elérhetõ
köszi

Sziasztok!

A FAQ-ban található magyarítás linkje sajnos nem müxik <#szomoru1>
Esetleg tud vki egy mûködõ linket annak örülnék, vagy bármilyen megoldás érdekel <#worship>

Elõre is köszi!

McFrost
Igazad van, pedig olvastam is.

Mindenki ugynaazokat kérdezi, mint te is, az elmúlt oldalakon csak errõl van szó. Szívesen segítünk, de visszaolvasással te is segíthetsz magadon (ez bizony egy globális jótanács).

Válasz a #16658-ban.
McFrost
Rendben,már csak 1 kérdés: mûködni fog-e a mostani állással, nem kell újat kezdeni? Bár így sokadik nekifutásra még csak a Vörösdokkban vagyok, de nem szívesen kezdenék újat.

Megbízható. Nálam tökéletesen mûködött az 1.6. (Igaz nem toltam végig a játékot, de véggifogom valamikor - ha kell 6 év múlva, de meg lesz 😊)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

McFrost
Értem, akkor nyugodtan keressek ilyen peccset? Megbízható és többet javít mint az 1.12?

Köszi.

Igen, az 1.6-tal lehet (sok rajongói javítást is tartalmaz, de hivatalosan is támogatott, eleve a JoWooD pénzelte õket is, és az új fejlesztõk munkája is benne van), de rövidesen jön az 1.7, és az nem lesz kompatibilis a régi mentésekkel.