Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Egy csúny kérdés. Warezzal is megy? Mivel eladtam a játékot csak kipróbálnám. Ezért nem veszem meg újra. Soha többé nem lesz idõ a G3-at végtolni. Vagy majd 5 év alatt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

grebber
Gothic 3: Végsõ megapatch v1.7

(RPGWatch) Készül a végleges Community Patch. Márciusban kaparinthatjuk markunkba. Mérete 800-1000MB. Összes elõzõ peccseket tartalmazza, beleértve a v1.12-t. Ajánlott frissen installált Gothic 3-ra applikálni. További tények:

* Multilanguage.
* Új játékot kell kezdenünk.
* MOD-okkal nem kompatibilis.
* 1.60 és azelõtti mentett állásokat nem szereti.
* 700 bug javítva. Az összes eddigi bugokkal együtt több ezer bugot javítottak.
* Kard fémcsengés és idõjárás hangok betéve.
* Alternatív játékegyensúly opciót kapunk, mely változtatja a fegyvereket, páncélokat, perkeket és mágiát. Ki-be lehet kapcsolni, de utána game restart kötelezõ. Nem cseréli sajna az eredeti harcrendszert, ám az egyedüli alternatíva.
* Nehézségi fokozattól függõen akár három ellenséget is támadhatunk egyszerre: csak az alternatív balancinggal mûködik.
* Új AI a közelharcrendszerhez ki-be kapcsolható. Ellenfeleink sokkal ügyesebbek és ravaszul harcolnak.
* 3D motor sebessége növekedett.
* Humanforce küldetéspakkjának megjelenése egyidejûleg valószínû. Elõször német, majd angol nyelven.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

Molnibalage
A magyar kiadásra gondoltam...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Már le lehet tölteni. Már játszom vele. Már furcsának találom.

A problémák a grafikával (szaggat, elmásznak a színek, stb) maradtak. Van szerepe az erõnlétnek (endurance), bár ez lehet nem a kieg dicsõsége, az eredetivel már rég játszottam.

Furcsaságok:

A játékban az eredeti frakciókat írja ki (rebel,orc,nordmar,ranger, hashishi, nomad), de csak négy frakció van és vagy én nem tudom mi melyik, vagy bugos az egész. Szereztem 50 repi pontot a rebeleknél, de hogy ezt páncélra kinél lehet beváltani, azt nem tudom. Mindenesetre lovagi páncélt nem vehetek...

Annak ellenére, hogy a játék annak a befejezésnek a folytatása, hogy átmentél a furcsa portálon, aminek a feltétele az Adanos relikviák beolvasztása, megtaláltam a koronát újra... (de ez nem olyan nagy baj, jó kis cucc az)

Ami tárgy Myrtanán ott volt eredetileg, az most is ott van (Wenzel kardja, bár ezt nem lehet felvenni, olyan tárgyak amire emlékszem (gyûrû a sírbarlangban pl.), a ládák)

Vagy differenciáltabb lett a küldetésrendszer (mármint az összefüggésük), vagy teljesen szétesett, nem tudnám megmondani. Az mindenesetre pozitív, hogy nem minden küldetés elvégzéséért kapsz egy tonna XP-t (most komolyan, mi abban a pláne ha adott mennyiségû gazt összeszedsz...). Nem kell félni, így se lett túl bonyolult szintet lépegetni.

Pozitív

Nem tûnik annyira menazséria szerûnek a világ, nincsenek tíz méterenként szörnyek (azért vannak rendesen).

Új szörnyek, új fegyverek, új épületek, új szereplõk.

Negatív

Igazán találhattak volna új vezéregyéniségeket az ork/zsoldos bagázsnak, idegesítõ hogy Thorust immáron harmadszor (Gothic 2 NOTR, Gothic 3), Kant másodszor is pokolra kell/lehet küldeni... Asszem Lee is benne van (még csak emlegették, nem találkoztam vele), pedig egy-az-egyben általában a király gyõzött, no mindegy, azért hihetõ hogy õ van.

A szokásos gothic 3 negatívumok: lassúság, megbízhatatlan mûködés.
Pianista
segített a memóriakezelõ??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Ez nem teljesen így van, ugyanis mindenféle beállítás mellett hajlamos elõfordulni😊

utánnajártam külföldi fórumokon, azoknak fordul elõ akik max grafikán játszanak mint én. Egyszerüen nem törlõdik a memóriából a felhasznált adat, így egy idõ után megtellik. Ámbár találtam egy német találmányt, majd késõbb ide perakom linkbe, a lényege az hogy egy gombnyomásra felszabadít meghatározott mennyiségû memót.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

rotator
Valószínûleg fundamentális hibái vannak a motornak.

rotator
Majdnem, ha jól rémlik, akkor havonta egyszer fonják a haját, és az egy egész hétvégét kitesz. 😄

Botond
Amúgy én rögtön az elsõ nap megvettem a collectort, és ma sikerült csak teljesíteni a find xardas küldit. 😊 Picit elvesztem a sok melléküldiben, meg volt egy év kihagyás is. 😊
aah thx... egész pontosan mit is csinál? o.o

Pianista
próbálj ki egy memóriakezelõt... Innen letölthetsz egyet, én ezt használom

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

McFrost
Tiszta sor.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Molnibalage
Kiegrõl valami hír?

A gothic3.hu-n nincs ugyan térkép, de az eldugott ládák lelõhelyeit, és hogy mi van bennük, ott megtalálod sok minden mással egyetemben.
De szerintem jobb, ha magad fedezgeted fel a dolgokat.

Ez nagyon jó beszólás volt:-)))

McFrost
Köszi, ezeket ismerem. Kicsit részletesebbre gondoltam, hogy ha vannak, akkor hol jó holmik: amulett-kard-nyílpuska.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

http://www.worldofgothic.com/gothic3/?go=g3maps_rendered
itt van egy pár, ha nem nézted még volna

How much can you take,before you snap?

7 óra hajfonás mellé 1 óra fejlesztés, aztán le is telt a 8 órás mûszak...
McFrost
Lenne egy olyan kérdésem, hogy olyan részletes térképek léteznek-e, mint a 2-höz, hogy rajta vannak olyan helyek, ahová érdemes ellátogatni. Végig néztem pár fórumot, de nem találtam ilyet, csak olyanokat, amin falvak vannak rajta.

Jó. Hogyha Õ egyedül csinálta, megbocsátok neki, sõt még isteníteném a munkáját is... DE AKKOR HOGY A RÁKBA VAN AZ HOGY EGY EGÉSZ játékfejlesztõ csapat nem volt képes kijavítani annyika hibát, hogy törlõdjön a nem használt adat a memóriából, és nem tellik meg a 2 giga memóriám minden 6.-ik teleportálás után?! -_-

rotator
Õ írta a motort, õ tehet róla! 😄 (A Risen esetében bugmentes játékot ígért, lehet megtenni a téteket!)

hmm érdekes problémát észlelek, a játék minden 7. teleportálás vagy minden 10. mentés után lefagy. Egyszer egy üzenetet is kaptam, hogy kifogytam a memóriából. Úgyhogy felrakta legfrissebb patchet, amely azt írta hogy nem lesz több ilyen probléma. Ám mégis van. Mi lehet a baj?
(Maximum grafikán játszom a játékot kivéve az árnyék részletességet és az élsimítást)

mi kell ahhoz,hogy elolvassam az isteni mágia krónikáját a monostorban?

valahogy benne van a mûfajban... o.o

MMORPG

Botond
Wowoban semmi rpg nincs. 😊
még nem de ha mondod akkor megszerzem valahonnan. Amugy meg tán még wowozni fogok a fantasy kedvéért 😛

És igen, a régi RPG játékokat semmi nem veri manapság. Persze vannak kivételek...

Two Worlds-öt nem próbáltad? Én szerintem a három játék közül az lett a legjobb. Próbáld ki, nem bánod meg!

Nem is ellenzem, hogy hatan álltak neki kalapálni, csak meglepõdtem. Tudom bugoska volt meg mibden, de bugosan is több játékélményt adott, mint sok mai játék.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

mindenki tudja hogy gothic a nyerõ sztori és hangulat szempontjából, oblivion meg morrowind megpróbált valamit ám nekem nemigazán jött be, szal gothic ftw 😎

Apropó, az elsõ részt tényleg hatan kezdék el csinálni, és csinálták is az alpha-ig, aztán felvásárolta õket a jowood vagy pyranha bytes és aztán...

Igen? a G1-et hatan csinálták? Hmm😊

Nekem a G3 bejött, meg a Two Worlds is, az Oblivion viszont nem. (Elõbbi kettõt megvettem, utóbbit eladtam.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

gabber a hun
teljesen igazad van engem anno a gothic 1 annyira elvarázsolt a maga idejében.... tudtátok hogy 6 ember csinálta, hihetetlen. Korszakalkotó volt a maga nemében nem láttam ehez foghatót azóta se 😄

Pedig valljuk be, ez elõzetesen sem tûnt volna meglepetésnek, a külföldi megjelenés óta pedig már-már egyértelmû.

Mondjuk én még szigorúbb vagyok, az alap G3-at is csak fanatikusoknak ajánlanám, de az legalább mégis sokaknak bejött az elõzõ epizódok ismerete nélkül is.
HA fasoitral beszélték akkor vidd tovább a templom bejáratához ahol a hadvezír ork áll és kérdezz rá a problémájára utána menjetek vadászni.

<#conf><#conf>
Ez nem valami bíztató..

KaszaN
Nemtudja valaki hogy hogyan lehet feltenni a Gesichtstexturenmod v0.4-es textúrepakkot? kiakarom próbálni de még 1 órás próbálkozás után se jöttem rá hogykell feltenni 😞

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

beyczy
kinél lehet az alap két pengés harcot tanulni?

\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

ok köszi a segítséget
azért szükségem lenne arra a chalicera ami nála van, hogy lehet máshogy megszerezni? valami cheat van rá? ha már más mód nincs 😞

Takanohana
bug lehet, mert úgy emlékszem csak annyi a küldi, hogy le kell adni Orknarokot Fasimnak. Nekem nem volt vele gond.

odamentem Fasimhoz, de semmi
beszélnék vele, de nincs semmi opció
Orknarok meg itt a nyakamon, ha kinyírom és visszamegyek Masilhoz ott is semmi, nem tudom folytatni vele a küldetéseket
kihagytam volna valami fontos dolgot, vagy bebuggolt?

"KIZÁRÓLAG fanatikus rajongóknak ajánlom." Ajajj. Ez nem sok jót jelent. Még szerencse, hogy fanatikus rajongó vagyok. Kb. mikorra tervezitek küldeni a lemezt sorozatgyártásra?

vandyke
Helló!
Nem vicc 3 hetet vártunk rá. Ez a JoWood egy...rakás szerencsétlenség! Hétfõn kezdek hozzá, de már csak azokat a hibákat fogom megnézni, amit korábban tapasztaltam.
Mivel rosszat nem írhatok róla csak annyit mondok, hogy a játékot KIZÁRÓLAG fanatikus rajongóknak ajánlom.
üdv,

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Takanohana
A városon kívül van Fasim, az ásatáson.

Vajon mi újság lehet már a magyar Forsaken Godsal? Valaki nem tud róla valamit? Februári megjelenés szerepel a sevenm honlapján ehhez képest mindjárt Március? Vandyke mi újság?

Mora sulon belül Fasimot hol találom? Gonzales mellett van? mert oda még nem tudok bemenni. Az Orknarokos questet akarnám megcsinálni,de nem megy

KaszaN
Próbálta már valaki ezt a Gesichtstexturenmod v0.4 -es textúramódot? Arra vagyok kiváncsi, hogy ez most csak ennek a néhány embernek az arcát változtatja meg olyan minimálisan hogy eröltetni kell aszemet hogy lehessen látni a különbséget, vagy más textúrát is kicseréltek benne?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

dalmar
Mivan akkor ha 250-es az õsi tudásom és Inos-tól varázserõt kérek ?
Megfogja haladni a 250-et? Ha nem maxolom ki akkor menyit fog javitani rajta?

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Egy kérdés, hogyan lehet megnézni hogy hanyas verziójú a játék?

állítottad már maxra, és mentél ki egy magas helyre? Valóban ott az alacsony polygon szám kicsit szuembeüt, ám az a táj, amilyen szépen ki van találva, és miylen tágas... gyönyörû!