Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(RPGWatch) Készül a végleges Community Patch. Márciusban kaparinthatjuk markunkba. Mérete 800-1000MB. Összes elõzõ peccseket tartalmazza, beleértve a v1.12-t. Ajánlott frissen installált Gothic 3-ra applikálni. További tények:
* Multilanguage.
* Új játékot kell kezdenünk.
* MOD-okkal nem kompatibilis.
* 1.60 és azelõtti mentett állásokat nem szereti.
* 700 bug javítva. Az összes eddigi bugokkal együtt több ezer bugot javítottak.
* Kard fémcsengés és idõjárás hangok betéve.
* Alternatív játékegyensúly opciót kapunk, mely változtatja a fegyvereket, páncélokat, perkeket és mágiát. Ki-be lehet kapcsolni, de utána game restart kötelezõ. Nem cseréli sajna az eredeti harcrendszert, ám az egyedüli alternatíva.
* Nehézségi fokozattól függõen akár három ellenséget is támadhatunk egyszerre: csak az alternatív balancinggal mûködik.
* Új AI a közelharcrendszerhez ki-be kapcsolható. Ellenfeleink sokkal ügyesebbek és ravaszul harcolnak.
* 3D motor sebessége növekedett.
* Humanforce küldetéspakkjának megjelenése egyidejûleg valószínû. Elõször német, majd angol nyelven.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A problémák a grafikával (szaggat, elmásznak a színek, stb) maradtak. Van szerepe az erõnlétnek (endurance), bár ez lehet nem a kieg dicsõsége, az eredetivel már rég játszottam.
Furcsaságok:
A játékban az eredeti frakciókat írja ki (rebel,orc,nordmar,ranger, hashishi, nomad), de csak négy frakció van és vagy én nem tudom mi melyik, vagy bugos az egész. Szereztem 50 repi pontot a rebeleknél, de hogy ezt páncélra kinél lehet beváltani, azt nem tudom. Mindenesetre lovagi páncélt nem vehetek...
Annak ellenére, hogy a játék annak a befejezésnek a folytatása, hogy átmentél a furcsa portálon, aminek a feltétele az Adanos relikviák beolvasztása, megtaláltam a koronát újra... (de ez nem olyan nagy baj, jó kis cucc az)
Ami tárgy Myrtanán ott volt eredetileg, az most is ott van (Wenzel kardja, bár ezt nem lehet felvenni, olyan tárgyak amire emlékszem (gyûrû a sírbarlangban pl.), a ládák)
Vagy differenciáltabb lett a küldetésrendszer (mármint az összefüggésük), vagy teljesen szétesett, nem tudnám megmondani. Az mindenesetre pozitív, hogy nem minden küldetés elvégzéséért kapsz egy tonna XP-t (most komolyan, mi abban a pláne ha adott mennyiségû gazt összeszedsz...). Nem kell félni, így se lett túl bonyolult szintet lépegetni.
Pozitív
Nem tûnik annyira menazséria szerûnek a világ, nincsenek tíz méterenként szörnyek (azért vannak rendesen).
Új szörnyek, új fegyverek, új épületek, új szereplõk.
Negatív
Igazán találhattak volna új vezéregyéniségeket az ork/zsoldos bagázsnak, idegesítõ hogy Thorust immáron harmadszor (Gothic 2 NOTR, Gothic 3), Kant másodszor is pokolra kell/lehet küldeni... Asszem Lee is benne van (még csak emlegették, nem találkoztam vele), pedig egy-az-egyben általában a király gyõzött, no mindegy, azért hihetõ hogy õ van.
A szokásos gothic 3 negatívumok: lassúság, megbízhatatlan mûködés.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
De szerintem jobb, ha magad fedezgeted fel a dolgokat.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
itt van egy pár, ha nem nézted még volna
How much can you take,before you snap?
(Maximum grafikán játszom a játékot kivéve az árnyék részletességet és az élsimítást)
MMORPG
És igen, a régi RPG játékokat semmi nem veri manapság. Persze vannak kivételek...
Nem is ellenzem, hogy hatan álltak neki kalapálni, csak meglepõdtem. Tudom bugoska volt meg mibden, de bugosan is több játékélményt adott, mint sok mai játék.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Apropó, az elsõ részt tényleg hatan kezdék el csinálni, és csinálták is az alpha-ig, aztán felvásárolta õket a jowood vagy pyranha bytes és aztán...
Nekem a G3 bejött, meg a Two Worlds is, az Oblivion viszont nem. (Elõbbi kettõt megvettem, utóbbit eladtam.)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Mondjuk én még szigorúbb vagyok, az alap G3-at is csak fanatikusoknak ajánlanám, de az legalább mégis sokaknak bejött az elõzõ epizódok ismerete nélkül is.
Ez nem valami bíztató..
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
azért szükségem lenne arra a chalicera ami nála van, hogy lehet máshogy megszerezni? valami cheat van rá? ha már más mód nincs 😞
beszélnék vele, de nincs semmi opció
Orknarok meg itt a nyakamon, ha kinyírom és visszamegyek Masilhoz ott is semmi, nem tudom folytatni vele a küldetéseket
kihagytam volna valami fontos dolgot, vagy bebuggolt?
Nem vicc 3 hetet vártunk rá. Ez a JoWood egy...rakás szerencsétlenség! Hétfõn kezdek hozzá, de már csak azokat a hibákat fogom megnézni, amit korábban tapasztaltam.
Mivel rosszat nem írhatok róla csak annyit mondok, hogy a játékot KIZÁRÓLAG fanatikus rajongóknak ajánlom.
üdv,
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Megfogja haladni a 250-et? Ha nem maxolom ki akkor menyit fog javitani rajta?
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"