Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kinek van joga átírni kezdjük ott 😊
nem, nincsen, mert akkor nem kérdeznék álllandóan. és itt amúgy is annyira segítõkész emberek vannak
kb 1 perc lenne átírni a faq-ot a magyarítással kapcsolatban
nem tudom kinek nincs erre ideje...

How much can you take,before you snap?

KaszaN
igen én nagyobra akarom tenni hogy a tárgyan még ugy kb 200-300méterrõl már lehessen látni a fû meg az emberek látótávolságát már nagyobra állítottam de ez még mindíg zavar hogy elöttem 2-3méterre tûnik fel az asztal.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

nagyobb értékeket? o.o

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

KaszaN
igen megtaláltam ezeket de most mit állítsak rajta nem változott semmit

rotator
Ezekkel játssz:

Render.ScreenObjectDistanceCulling
Render.LowPolyObjectDistanceCulling
Render.ProcessingRangeFadeOutRange
Render.RangedBaseLoDOffset

KaszaN
szevasztok nemtudja véletlenül valaki hogy a játék ini fájl-ban meik értéket kell átálítani ahoz hogy a tárgyak (pl.vödör,asztal...stb.) ne elöttem 2-3 méterre tûnjenek fel? Engem nagyon zavar. Valaki tud segíteni?

10x el van mondva minden héten... a te hozzászólásod is el lesz felejtve hamarosan 😊
hálásan köszönöm a segítséget 😊
nem ártana javítani a faqot, ha már senki se akar segíteni...
a gothic3 ini mappájában van egy fálj ge3.ini
ebben leghátul van egy ilyen rész:

Voice.SupportedCount=1
Voice.Entry_0=English

Subtitle.SupportedCount=1
Subtitle.Entry_0=English
; /////////////////////////////

; Active Language (voice and subtitle)

Text=English
Audio=English

ezt átírod erre:

Voice.SupportedCount=1
Voice.Entry_0=English

Subtitle.SupportedCount=1
Subtitle.Entry_0=Hungarian
; /////////////////////////////

; Active Language (voice and subtitle)

Text=Hungarian
Audio=English

majd feltelepíted az 1.6 community patchet
elvileg már a telepítés elején ki lehet választani a nyelvet
utána játékban beállítod a feliratot és ennyi
az se baj ha fent van már 1.6 cp, ha mégegyszer telepíted nem lesz gond

How much can you take,before you snap?

jah vagy úgy.

Vegyétek meg mint én, 3000 ft nem nagy kunszt.

Szerintem a FAQ-ban szereplõ linkre gondolt, ami már közvetlenül a fájlra mutat. Az tényleg nem megy.

Egyébként 3k alatt kapható boltban a magyar nyelvû kiadás.
dehogynem jó, nekem megy.

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/tomonorweb/uploads/Nvtelen.jpg

A hiba az ön készülékében van.

Gothic 3-hoz magyar fájlokat merre találnék?
Könyörgöm, végigbogarásztam már mindent, mindenhol csak ezt írták:
http://anarchia.uw.hu/admin/gothic/faq.htm
De ez nem jó link! Könyörgöm, valaki, bárki, akárki dobja föl!
Kösz, a többi kérdésre aki tud választ írjon.
rotator
Csak a sima alapjátékhoz jön a gigapatch. A kiegészítõhöz nem kell az alapjáték, önmagában játszható.

Lassan jön egy patch ami tartalmazza a korábbiakat is (1.7)
Ez kompatibilis a magyar verzióval?
Ez csak a sima vagy a kieghez is tartozó patch?

Aki játszik a kieggel az mondja már meg hogy kell-e hozzá az alap game, valamit milyen jellegû a kieg?
(Diablo-plusz 1 fejezet, vagy mint a 2, pár új mellékküldivel, helyszínnel, esetleg teljesen új sztori?)
rotator
Benne van a pakliban, de ha a füvet sikerül emészhetõen simítani, akkor nálam belefér. 😊

A G1-2-ben is lehetett saját szobánk (esetleg szobatársakkal együtt, ha például még tanoncok voltunk). Eleve bármelyik ládába pakolhattunk, én tûzmágusként éltem is ezzel (kifejezetten szerettem a suobámat, gyakran visszavonultam oda kotyvasztani vagy rúnát alkotni), de inkább szerepjátszásból, mint praktikus okokból.
Molnibalage
Hááát... Az éleket itt-ott javítja, de a fákat meg teljeszen szétcseszte.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Shader alapú élsimítás tudtommal DX10.1-ben lehetséges hardveresen, azaz gyorsan. Recedetektálás esetén ráhúz egy blúrt az meg szerintem iszonyat erõforrás igényes. Végülis valami biztos lesz, hiszen a kieg is tud élsimítást, csak azt a motort kell visszarugdosni az alapjátékba.
rotator
Igen, mert mint írtam, shader alapú, tehát csak trükk, de a mellékelt képen ez látszik is, viszont még mindig jobb, mint a recehegyek.

Szoftveres élsimítás ami kisebb erõforrás igényû mint a hardveres...hát izé 😊
Takanohana
én a kereskedõk között egy ószeres karaktert szeretnék, aki egyben megvenne minden lomot. küldetéstárgyat persze eleve nem választana ki. megjelenne egy táblázatban az összes szir-szar, amit átvenne, mi meg kihuzogatjuk, amit mégsem akarunk eladni.

G2-ben már volt ilyesmi, Halvor a kikötõben egyben megvette az ezüst edényeket, ékszereket, stb.

rotator
És számomra talán az egyik legfontosabb fejlesztés: szoftveresen trükközött (shaderes) 4x antialias lesz a játékban, ami kisebb(!) erõforrást igényel, mint a hardveres változat, viszont igen effektíven simítja az aljnövényzetet is. KÉP

Talán, ha vásárolhatnál NPC-ktõl házakat, vagy megölhetnéd a tulajdonosát, onnantól a tiéd lenne a ház, és a házban lenne egy ládikó. Oda bármit berakhatnál, lopásmentesen (feltéve hogy lekulcsolod)

Ám igazság szerint nemhiszem hogy lesz ilyesmi a gothic 4-ben...

A súlylimit arra jó, hogy az ember azt üsse ki elsõnek...
Molnibalage
Inkább kellene valami értékbecslõ skill ami segít beazonosítani (érezni), hogy minek van nagy hatlama a 0 kinézet ellenére is.

A súlylimittel is egytértenék. Meg esetleg az is jó lenne, hogy 1 HP-val ne akkorát üss és ne olyan full erõs legyél, mint max. HP-val..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reméljük a negyedik részben is bent hagyják ezt, hogy a karakterünk elbír minden szirszart, durva lenne (bár reálisabb), ha beraknának súlylimitet, mondjuk erõ függvényében, ahogy a Falloutban, vagy egyéb játékokban..
Bár ha valóban lenne olyan opció, hogy a fontos dolgokat ne lehessen eladni, küldetéstárgyakat, akkor végül is mindegy. Mindenki gondolom felszed mindent, amit sose használ, gombákat, tekercseket, baltát, kést, hajcsatot, döglött macskát, egyebeket, aztán a játék vége felé szembesül vele, hogy mennyi felesleges cucca van - valami frappõns megoldást tényleg kiagyalhatnának a fejlesztõk, ami mindenkinek megfelelõ és tükröz is némi realitást..

lol igaz

Mindent elszedek általában, így a játék vége felé például volt olyan növényem, amibõl majd 7-800 darabom volt, ezt valamiért kihagytam, meg is kaptam érte a büntetést a játéktól 😊))
Milyen gothiic játékos az aki nem szed ki minden hullából mindent?😄

Molnibalage
Akkor valakinek eladtad. Járj végig minden árust. Én is így jártam. Jelentéktelen kis vacaknak tûnt a cucc. Fél óra alatt megvolt a dolog pedig akkor egy atoszar gépem volt.

jah, értem... hálistennek az még meg van nekem. Amúgy érdekes, hogy nem jelzik a játékban hogy mit nem szabad eladni...

Nála van Adanos gyûrûje, anélkül nem lehet befejezni a játékot 😊
milyen ereklyét? :o Én nem emlékszem hogy láttam volna ereklyét nála...

Ekkora szívást áááá, Gothában nem vettem el az ereklyét a démontól, úgy játszottam tovább, felküzdöttem magam 70-es szintre, kellettek volna már az ereklyék a végén, az az egy hiányzott, visszamentem Gothába, de a démon sehol, ereklye odaveszett, tölthetem vissza az egy héttel ezelõtti állásomat :@
McFrost
6 mentést csinálok, 5 félóránként/ küldetésenként, 1 pedig minden megölt ellen után.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Az viszont már igen, ha ötször vissza kell tötleni, hogy mondjuk Ortega ne menjen be a falba...

Egyébként a korai állapothoz képest jobb a falban eltûnések arány? (Mármint a kevesebb a jobb 😊 Mert láttam már, hogy valaki azzal kérkedik, az 1.6-tal egy ilyenbe sem futott bele, de ez engem emgdöbbent. Talán az 1.7-tel újrakezdem az egészet.
Molnibalage
Én 7-8 percenként mentettem. Mivel a mentés pár sec. ez nem nagy ár..

Szerintem már várd ki a végsõ peccset, mert így csak a hajadat fogod tépni. nagyon sok helyen fordul ilyen elõ, és ezek nem is a legdurvább hibák, nálam pölö volt olyan is, hogy a sivatag felé vezetõ úton, ahol egy bukott lovagnál van egy tûzserleg, nos, õt addig kaszaboltam, míg halálában belekaszkadõrözött a sziklába - természetesen nem tudtam elvenni tõle a cuccot, ergó épp a végigjátszás vált lehetetlenné 😉 Szóval ez a Gothic 3. Ments sûrûn, és több helyre 😊

Anno a a világítótoronyban hajlamosak voltak belebújni a falba az ellenfelek és onan ütni. De valamennyit haladtak a dolgok úgy látom ha a derekuk már elõjön:😊

McFrost
Miért?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

nemtudom hogy sírjak-e vagy nevessek... Közép út üdvözít... Emo-s leszek 😄 Vagy Gót 😮

McFrost
Úgy döntöttem felszabadítom Cape Dun-t, de felénél abbahagytam, mert kiborított: az hagyján, hogy a hátamon a pajzson átlóg a csúzlim, vagy hogy Wenzel térdig jár a betonban a kunyhóban! De ez, ettõl kész lettem. Felmentem a világító toronyba, gondoltam onnét aprítok a nyílpuskával, aki meg fel jön azt levágom. Elsõre ment is, lelõttem a nyílpuskás orkot a gyakorló tér mellett, erre meg is indultak fel a lépcsõn. Igen ám de 2 után eltûntek. gondoltam lejjebb megyek, semmi, még lejjebb, na akkor találkoztam egy ellennel akit le is vágtam, ám megfordulván 3 ork és 2 zsoldos teleportálódott mögém, de csak a derekuk látszott! Levágtak mint a szart...

Botond
Ezt a duke nukem foreverrel egyszerre adják ki szerintem...
McFrost
Váááá,értem. Fasza lesz már tizedszer újra kezdeni -.-

grebber
Szerintem ha nem kezdesz újat és töltenéd vissza a régi mentést kapsz egy szép hibaüzit!

Next PC upgrade: 2022

McFrost
Érdemes az elején Cape Dune-t felszabadítani? Igazából még nem oszt szoroz a sorsom felõl, de jól jönne a rengeteg cucc a faluból😄

McFrost
Ha nem kezdünk újat akkor semmi javítás nem tapasztalható vajon?