Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb 1 perc lenne átírni a faq-ot a magyarítással kapcsolatban
nem tudom kinek nincs erre ideje...
How much can you take,before you snap?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Render.ScreenObjectDistanceCulling
Render.LowPolyObjectDistanceCulling
Render.ProcessingRangeFadeOutRange
Render.RangedBaseLoDOffset
a gothic3 ini mappájában van egy fálj ge3.ini
ebben leghátul van egy ilyen rész:
Voice.SupportedCount=1
Voice.Entry_0=English
Subtitle.SupportedCount=1
Subtitle.Entry_0=English
; /////////////////////////////
; Active Language (voice and subtitle)
Text=English
Audio=English
ezt átírod erre:
Voice.SupportedCount=1
Voice.Entry_0=English
Subtitle.SupportedCount=1
Subtitle.Entry_0=Hungarian
; /////////////////////////////
; Active Language (voice and subtitle)
Text=Hungarian
Audio=English
majd feltelepíted az 1.6 community patchet
elvileg már a telepítés elején ki lehet választani a nyelvet
utána játékban beállítod a feliratot és ennyi
az se baj ha fent van már 1.6 cp, ha mégegyszer telepíted nem lesz gond
How much can you take,before you snap?
Vegyétek meg mint én, 3000 ft nem nagy kunszt.
Egyébként 3k alatt kapható boltban a magyar nyelvû kiadás.
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/tomonorweb/uploads/Nvtelen.jpg
A hiba az ön készülékében van.
Könyörgöm, végigbogarásztam már mindent, mindenhol csak ezt írták:
http://anarchia.uw.hu/admin/gothic/faq.htm
De ez nem jó link! Könyörgöm, valaki, bárki, akárki dobja föl!
Ez kompatibilis a magyar verzióval?
Ez csak a sima vagy a kieghez is tartozó patch?
Aki játszik a kieggel az mondja már meg hogy kell-e hozzá az alap game, valamit milyen jellegû a kieg?
(Diablo-plusz 1 fejezet, vagy mint a 2, pár új mellékküldivel, helyszínnel, esetleg teljesen új sztori?)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
G2-ben már volt ilyesmi, Halvor a kikötõben egyben megvette az ezüst edényeket, ékszereket, stb.
Ám igazság szerint nemhiszem hogy lesz ilyesmi a gothic 4-ben...
A súlylimittel is egytértenék. Meg esetleg az is jó lenne, hogy 1 HP-val ne akkorát üss és ne olyan full erõs legyél, mint max. HP-val..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bár ha valóban lenne olyan opció, hogy a fontos dolgokat ne lehessen eladni, küldetéstárgyakat, akkor végül is mindegy. Mindenki gondolom felszed mindent, amit sose használ, gombákat, tekercseket, baltát, kést, hajcsatot, döglött macskát, egyebeket, aztán a játék vége felé szembesül vele, hogy mennyi felesleges cucca van - valami frappõns megoldást tényleg kiagyalhatnának a fejlesztõk, ami mindenkinek megfelelõ és tükröz is némi realitást..
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Egyébként a korai állapothoz képest jobb a falban eltûnések arány? (Mármint a kevesebb a jobb 😊 Mert láttam már, hogy valaki azzal kérkedik, az 1.6-tal egy ilyenbe sem futott bele, de ez engem emgdöbbent. Talán az 1.7-tel újrakezdem az egészet.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Next PC upgrade: 2022