Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehasut
frankó a peccs, és teljesen kompatibilis a magyar verzióval. csak azt a fránya futáskor és körülnézéskor fellépõ akadást nem tudták kijavítani...
rotator
Az igen, 60 kb az 1.7 changelog, ezt már lefordítani se lenne piskóta.

rotator
Háháhá, holnap jár le a WOW accom, akkor azt hiszem, nem újítom meg! 😄

Pianista
XD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

mért, illegális? o.o

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

KaszaN
Visszatekertem meg is találtam de rákattintottam és egy másik oldalra lépett ahol nemláttam hol lehetett letölteni. De még mindíg csak msot vettem észre hogy ottvan egy mirror szó. Nagyon elkelett ám dugniuk nehogy véletlen valaki megtalálja 😊

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

McFrost
A régi mentéseim nem látja, szóval mindenképpen új gém.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Köszönöm!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Pianista
talán kicsit lejjebb kellene tekerni a "kékbetûs" részig😉

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

KaszaN
Hogyan kell letölteni a patchet? Nemtalálom azon az oldalon amit belinkeltél.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Pianista
van benne egy readme abban van benne hogy hova való

Pianista
megtaláltam tess

Pianista
ezt írd be a gugliba. ha .dll hiányom van ez szinte mindig segített😉 addig keresek valamit.

Van valami részletes leírása a patchnek mit javít stb? (magyar)
Tartalmaz bármi módosítást a szövegekben?
McFrost
Nekem spec telepítés közben kiírt egy direct x hibát, majd felment.
Ám indításkor egy "Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a d3dx9_40.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát." üzenet fogadott...

Tehasut
tartalmaz minden régebbi patchet, tehát a játék telepítés után elég ezt felrakni. azt olvastam, hogy kompatibilis a magyar verzióval (az 1.6 cp is az volt)
Ez tartalmazza a korábbiakat is, és kompatibilis a magyarítással?
Tehasut
srácok, megjelent az 1.7-es Community Patch!!!!
Akkor semmi új heszín, ellenfelek, fejezet, max küldik (mert fel van töltve) de még le is van butítva a bejárható környezet? akkor mi benne a pláne ha nem is hozzá adtak hanem inkább kivontak. Elég gázul hangzik és még úgy tudom bugos is mint állat, ez elég gázos :S
Molnibalage
Asszem le van redukálva Myrtana-ra az egész és kicsit talán feltöltötték a helyszínt.

Az alap G3 annyira üres, hogy az valami iszonyat. Én inkább egy 'kék túra" szimulátornak használtam sokszor. Jó volt bóklászni és szép helyeket megtalálni. A sivatagban errõl leszoktam. Baromi unalmas. Myrtana egyértelmûen a legszebb benne. Normarban vannak még hangulatos helyek, de a sivatagban szinte semmi. Lago az cuki volt, meg a nagy város és egy kis oázis. A romok átkutatása a legszarabb része az egész játéknak szerintem. Engem az õrületbe kergetett a monotonitása.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ezt félreértetted nem a játékot hasonlítom össze hanem a kieg stílusát, az az arra gondolok hogy ugyanolyan módon van megcsinálva a kiegje ennek mint a D2-nek pl? Az az plusz 1 fejezet a végén és valami fõ gonosszal megspékelve, vagy mint a gothic 2nek a NOTR hogy pár mellékküldi helyszínt raktak bele és annyi?
Nem hiszem hogy nem érhetõen írtam "milyen jellegû a kieg?" és utána zárójelben a példák.
Molnibalage
Diablóhoz hasonlítani a Gothic szériát egy nagyon eretnek gondoloat minden szinten véleményen szerint. A Gothic egy RPG. A Diablo nem.

Ez olyan, mintha egy hardcore repszimet összehasonlítanál ezzel.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

nem kell hozzá az alap game

Lassan jön egy patch ami tartalmazza a korábbiakat is (1.7)
Ez kompatibilis a magyar verzióval?
Kb mikor jön? Úgy tudom e hónapban kéne jönnie.

Aki játszik a kieggel az mondja már meg hogy kell-e hozzá az alap game, valamit milyen jellegû a kieg?
(Diablo-plusz 1 fejezet, vagy mint a 2, pár új mellékküldivel, helyszínnel, esetleg teljesen új sztori?)
Botond
Minimális volt a hozzáadott érték szerintem, de ez valóban szubjektív meglátás. Mindenesetre jobban érdekelne, hogy a g3 kiegrõl mit szûrt le az akinek már van vele tapasztalata.
ja lol

Molnibalage
Nudli? Hát azért ez elég erõs kijelentés volt...

Botond
Kiegben mekkora a terület a gothic3 világához képest? Milyen mélységû a sztori? Mert gothic2 kieg elég nudli volt, de ahogy olvastam ez a kieg ráadásul nem is a gothic3ra települ, hanem egy különálló vmi. Gondolom akkor a karit se lehet átvinni.
Már csak ezért is jó, hogy idehaza még nem jelent meg a Forsaken Gods 😊
A kieghez is jött új patch, és ahhoz is írva van hogy ajánlott újra kezdeni ööö azért egy ilyen "hosszú" játéknál ez enyhén necces. Javítás ami úgy javít, ha újrakezded.
Visszaolvashatnál egy kicsit, az elmúlt hónapban már huszan kérdezték ugyanezt.

Szóval még egyszer összefoglalva:
-igen, jelenleg az 1.6 az ajánlott
-nem teljesen rajongói, a full verziója tartalmazza a régi hivatalos javításokat, de magán az 1.6-on is dolgozott az Arcania (Gothic 4) fejlesztõje, a Spellbound
-rövidesen jön az 1.7, újabb rakat javítással, és a régi mentett állások nem lesznek vele kompatibilisek (nem, az 1.6-osak sem)
Djuree
ja látom már lejjebb😊

ezt a nemhivatalos 1.6-os peccset érdemes feltenni? az ilyen nemhivatalos dolgok nem szoktak jók lenni általában...

Waaaaaagh!

Djuree
hello.

tudna valaki a magyarításhoz linket adni?
a 2bmagic-es nem mûxik😞

thx...

Waaaaaagh!

Miért a G3 miatt volt fogyasztóvédelem? Volt egyáltalán valaha fogyasztóvédelem bármilyen játék miatt?

Ott van pl a Fallout 3, új rpg az is, rengeteg embernél 5 percenként elszáll a játék, és hivatalos javítás nincsen, csak annyi, hogy megadott kodekek ne legyenek a rendszerben, meg registry buhera, meg úgy általában anyám tyúkja.

Én is amellett vagyok hogy bugosan ne jöjjön ki, de látható hogy ma már szinte minden játékkal gondok vannak nem is kicsik...
rotator
<#eljen>
Reméljük a legjobbakat!

vandyke
Ez természetesen csak az utolsó állomás lenne. Az egy dolog, hogy itt ti 20-an vagy 30-an tudjátok, de felbõszült Vér Pistike -jogosa- hívna fel fröcsögve, hogy mi az, hogy ilyen formában jelent meg a játék, és õ kiadott 4 kemény ezrest és adjam vissza neki. És akkor én szánom-bánom stílusban elmondom neki, hogy mi a helyzet, majd jön a következõ meg a következõ vásárló. Ezt nem játszom. Higgyétek el mi lennék a legboldogabb ha már kint lenne a játék...

üdv,

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Molnibalage
Jó értem, hogy kint olyan állapotban ki merték adni, hogy nálunk abból fogyasztóvédelmi ügy lenne?

vandyke
Már mi is gondoltunk erre, de a jelenlegi hibákkal nem adható így ki, mert fogyasztóvédelem lenne belõle. A külföldi megjelenés egyébként tavaly novemberben (US) és decemberben (EU) volt.

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Az nem mûködik, hogy a késõbbi javításuk után Ti is adtok magyarítás javítást? Ezt gyakran alkalmazzák akik önszorgalomból csinálják a magyarítást. Szerintem egy egyéves játékért már nem lehet majd annyit kérni, mint most.
vandyke
Sziasztok!

Ugyan tegnapra ígértem, de nagyon sok dolgom volt, így csak egy félnapot tudtam a játékkal foglalkozni és a kommentárra már nem maradt idõm. Õszinte leszek, eddig semmi különös változást nem látok a korábbihoz képest. Sõt. A hibákat amelyeket több mint 1 hónapja jeleztem még mindig nem javították ki (egy kivételével). Szóval egyszerûen vicc amit a "Dzsovúd" csinál.
Nagyon sajnálom és tudom, hogy a hócipõtök tele van a csúszással, de egyszerûen nem tudom jóváhagyni ilyen állapotban. A teszt természetesen megy tovább. sorry...

rotator

Molnibalage
Magyar FG-ról semm?

vandyke
Természetesen csak a magam nevében tudok nyilatkozni, de nálam azért ez picit tovább szokott tartani 😉

Egy nap alatt max egy pasziánszot lehet letesztelni szerintem... 😊
Letesztelem holnap.

Végre valami jó hír. Alakul ez mint púpos gyerek a prés alatt, aztán reméljük a végén szép szál legény lesz belõle:-)

vandyke
sziasztok!
Ma végre valahára megkaptuk az újabb verziót. A száma 1.089. Mûködés közben még nem láttam csak ennyit, szóval messzemenõ következtetést még nem tudok belõle levonni. További infóval holnap tudok szolgálni.
üdv,

rotator
Nagyságrenddel állíts rajtuk, egyébként úgy emlékszem, valamelyiken éppen csökkenteni kell. Engem is zavart az eredeti objektumtávolság, fel is csûrtem rendesen, meg is feküdt tõle a gép, ahogy az kell. 😊 Még ami vicces, az a lényegk/NPC-k renderelési távolságának beállítása, ha jól felveszed, elhallasz kilóméterekig, mivel a játék úgy veszi, hogy akit látsz, azt hallod is. 😄

a_n_d_r_e_w-nak kell írni ez ügyben.