Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Tartalmaz bármi módosítást a szövegekben?
Ám indításkor egy "Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a d3dx9_40.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát." üzenet fogadott...
Az alap G3 annyira üres, hogy az valami iszonyat. Én inkább egy 'kék túra" szimulátornak használtam sokszor. Jó volt bóklászni és szép helyeket megtalálni. A sivatagban errõl leszoktam. Baromi unalmas. Myrtana egyértelmûen a legszebb benne. Normarban vannak még hangulatos helyek, de a sivatagban szinte semmi. Lago az cuki volt, meg a nagy város és egy kis oázis. A romok átkutatása a legszarabb része az egész játéknak szerintem. Engem az õrületbe kergetett a monotonitása.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem hiszem hogy nem érhetõen írtam "milyen jellegû a kieg?" és utána zárójelben a példák.
Ez olyan, mintha egy hardcore repszimet összehasonlítanál ezzel.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez kompatibilis a magyar verzióval?
Kb mikor jön? Úgy tudom e hónapban kéne jönnie.
Aki játszik a kieggel az mondja már meg hogy kell-e hozzá az alap game, valamit milyen jellegû a kieg?
(Diablo-plusz 1 fejezet, vagy mint a 2, pár új mellékküldivel, helyszínnel, esetleg teljesen új sztori?)
Szóval még egyszer összefoglalva:
-igen, jelenleg az 1.6 az ajánlott
-nem teljesen rajongói, a full verziója tartalmazza a régi hivatalos javításokat, de magán az 1.6-on is dolgozott az Arcania (Gothic 4) fejlesztõje, a Spellbound
-rövidesen jön az 1.7, újabb rakat javítással, és a régi mentett állások nem lesznek vele kompatibilisek (nem, az 1.6-osak sem)
ezt a nemhivatalos 1.6-os peccset érdemes feltenni? az ilyen nemhivatalos dolgok nem szoktak jók lenni általában...
Waaaaaagh!
Ott van pl a Fallout 3, új rpg az is, rengeteg embernél 5 percenként elszáll a játék, és hivatalos javítás nincsen, csak annyi, hogy megadott kodekek ne legyenek a rendszerben, meg registry buhera, meg úgy általában anyám tyúkja.
Én is amellett vagyok hogy bugosan ne jöjjön ki, de látható hogy ma már szinte minden játékkal gondok vannak nem is kicsik...
üdv,
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Ugyan tegnapra ígértem, de nagyon sok dolgom volt, így csak egy félnapot tudtam a játékkal foglalkozni és a kommentárra már nem maradt idõm. Õszinte leszek, eddig semmi különös változást nem látok a korábbihoz képest. Sõt. A hibákat amelyeket több mint 1 hónapja jeleztem még mindig nem javították ki (egy kivételével). Szóval egyszerûen vicc amit a "Dzsovúd" csinál.
Nagyon sajnálom és tudom, hogy a hócipõtök tele van a csúszással, de egyszerûen nem tudom jóváhagyni ilyen állapotban. A teszt természetesen megy tovább. sorry...
Ma végre valahára megkaptuk az újabb verziót. A száma 1.089. Mûködés közben még nem láttam csak ennyit, szóval messzemenõ következtetést még nem tudok belõle levonni. További infóval holnap tudok szolgálni.
üdv,