Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KaszaN
Nemtudja valaki hogy a játék hol tárolja a zenéit hogy kitudjam cserélnia menüzenét mega többit?😛 A gothic 2 zenéit akarom beletenni hogy gothic 2 sebb hangulata legyen mert szerettem a gothic2 hangulatát és jólenne ha ráragadna a 3ra 😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

KaszaN
Öcsém ez atom álat ez a patch lvl2esen kitudtam nyírni 3 vaddisznót egyszerre, egy falka farkast, és egy tárnarákot az emberekkel meg a harc komolyan mondom tökre élvezetes 😄 olyan akciódús! Üt én dédek ütök védek erõset üt kiugrok 😄 durvalett 😄

Sima Gothic 2-ben pedig nagyon ott volt a Fire magek hangulata...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Molnibalage
Én csak a G2 alapot toltam végig másgussal. A G rendszere nem túl alakalmas véleményem szerint ilyesféle játékra. A G2 kiegjében a másgus gyakorlatilag egy kalap szar volt. Az alap G2-ben megtanultad a Lightningot és onnan végigdaráltad az egész járéktot. Semm mást nem csináltál, csak manaital ivászar és villám, villám. Hát elég uncsi volt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MrStokes
Mondjuk mar korabban sem tudtam igazan eldonteni, hogy teljesen ra merjek-e menni a magiara. Ezert felig harcos, felig magus karakterrel szenvedtem, igazabol egyikben sem voltam tul jo.

Ahogy halottam ebben az uj modban meg jobban elkulonolnek a szerepkorok, es mar nem lehet (nem erdemes) annyira tobb iranyba elfejleszteni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Igen, errol mar halottam. Azt hiszem jobb hijjan, magam fogok utana jarni a dolognak 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

mágussal még nem, ám a LP pontok teljesen át lettek szervezve. van amiért például 15 LP-t kér, van amiért csak 3-at.

MrStokes
Probalta mar vki ezt az uj alternativ balance modot magus karit fejlesztve? Erdekelne mennyivel lett nehezebb/konyebb mint azelott.

Kár, hogy majdnem három évnek kellett eltelni ahhoz, hogy kiadják végre ezt a peccset...

McFrost
<#vigyor3>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Volt egy olyan bugja régebben hogy egyszer csak el kezdenek peregni a napok hihetetlen gyorsan azt majd olyan 200 után megáll, gondolom más is tapasztalta annó már. aki elolvasta a full javításokat meg tudná mondani hogy ezt kijavították-e?
McFrost
De így elõbb el tudsz bújni 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hmm, egy bugot most felfedeztem, amelyet pont az új patch csinál: Ugyebár mostantól van hangja az esõnek. Meg is lett az elsõ esõs nap, csak ám érdekes módon az esõ hangja hamarabb van, mielõtt elkezdene esni (már borulatnál a zuhogás hangját lehet hallani <#idiota> )

Mivel ez volt az elsõ esõs nap a játékban, nem tudom hogy maradandó bug-e, ám ha igen, akkor lehet hogy meg lehetne oldani a hangfájlnak a késleltetésével...

KaszaN
Nekem még a patchek elött láttam olyat hogy jön az orszarvú és felsétálta a fának atatajére majd le aztán futott továb XD

amugy kajakra úgy csúszott végig a képével a hõs xD

KaszaN
XD

már egyszer el lett mondva mit scinál az alternatív, lapozz vissza picit.

Egy kisebb bugot amúgy felfedeztem, nem is bug lehet, csak még én nem figyeltem... Elõhúzott kardnál a futás animációnál egy helyben áll a hõs feje. o.o Ami ööö érdekesen hat egy picit...

Botond
Jaja, így kellett volna kiadni, és akkor méltó lett volna egybõl az elsõ 2 részhez.
KaszaN
Én ezt nemértem elindítom a játékot alternatív nélkül viszem egy darabig és figyelek majd elölrõl kezdem csak alternatíval de semmi változást nemlátok. Most nehezednie kelett volna? Vagy töb péz van az embereknél meg több xp-t kapok? Nem semmit nemlátok :S.

német szerver volt, elõször lassú volt ám egyre gyorsabb lett :p

A játékról: fuha, látszik hogy dolgoztak rajta a srácok, most olyan mintha minden teljesen le lenne simítva, igen érdekes látvány. A harc és suhítás mintha lassabb lenne, igaz még csak ardeát szabadítottam fel. o.o Eddig az elõzõhöz képest jó. :p érdemes letölteni.

rotator
Én bekapcsoltam, mert már végigvittem az eredeti beállításokkal. Eddig nem panaszkodom, bár volt némi tanulógörbe az elsõ órákban, míg akkumulálódtam a több fegyveres támadó elleni harchoz. Mondjuk páncélom nincs semmi, mivel elment a zsé a gyors tanulásra, szóval egyelõre többet futok, mint ütök! 😄

rotator
Rapidshare? Onnan fél óra alatt jött le.

KaszaN
Akkor mit ajánlasz bekapcsoljam az alternatív játékmódot és a másikat?

McFrost

McFrost
Én nemrég vettem a cdgalaxisból 3680 pézér, postával együtt.

Német szerverrõl 20kbps-al jön le a patch :S

Molnibalage
Akkor annyiért. 😊 Kb. 1 éve volt emlékeim szerint.

Perpillanat semmire nincs idõm, mert nyelvvizsgáért teperek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szerintem 5-ért 😊

Az eddigiek alapján a futó RPG-k lezárása után valószínûleg én is újrakezdem, mert nagyon jól hangzanak. Bár erre néhány hónapon belül biztos nem kerül sor, a biztonság kedvéért megvárom az új CPU-t is.
Molnibalage
Csak a francia verziót tudom torrentrõl leszedni és 3 ropiba nem halok bele. 13-ért vettem, 6-ért adtam el.

rotator
Nem rémlik, hogy nézte volna a lemezt a patch installáláskor, szóval azért próbáld ki nyugodtan elõbb warezzal. Én már nagyon rég játszottam vele, és ahhoz képest sokkal jobbnak tûnik, na meg papíron 700+ javítás/módosítás van benne az 1.6-hoz képest (ami már eleve szép nagy elõrelépés volt), de ettõl még lehet, hogy semmi javulást nem fogsz látni, és ha egyszer már meg lettél vágva... 😊

grebber
Aki "virágbolti" verzióval tolja és sikerült magyarrá varázsolni az 1.7-et kérem jelezze hogyan!

Next PC upgrade: 2022

Molnibalage
Akkor asszem lehet, hogy megint megveszem a játékot, ha ilyen tuti.

rotator
Az alternatív bigyó újrasúlyozza a dolgokat. Mások lesznek a képességek követelményei, a fegyverek/páncélok értékei, új formulával számolja a sebzést (helyesen belekalkulálva a páncélt, szóval a paladin armoron nem nagyon fog átütni egy scavenger), a legjobb fegyvereket nem lehet majd megvenni mindenféle kereskedõktõl, hanem ládákból lehet hozzájutni, ezzel párhuzamosan ritkán lesz olyan, hogy végigverekeded magad egy helyszínen, és a ládában a végén lesz 2 nyalóka meg 1 pár zokni. 😊

A nehézségi szintél a 4. opció az ellenfelek intelligenciáját állítja harc közben. Jobb egér nyomvatartásával lehet blokkolni egy bizonyos ideig a fegyveres támadásokat, és ugyanezt az ellenfelek is elõszeretettel használják. Az állatok, ha rövid idõ alatt sok életerõ vesztenek, bedurvulnak, és egy hirtelen visszatámadással sebeznek (szóval a klikk-klikk-klikk náluk se fog mûködni). Emellett könnyû fokozaton 1, mediumon 2, hardon akár 3 humanoid is támadhatja egyszerre a hõst, nem várnak szépen a sorukra! 😄

Eddig azt kell mondjam, NAGYON NAGY munkát végeztek a srácok!

KaszaN
Hú ezel a patchel marhajó! Végre az állat nemcsapkod úgy mint egy õrült 😄. De van egy kérdésem az az alternatív bigyó a fõmenüben meg a nehézségi szintnél ai a 4. opció mitcsinál? Én nemvettem észre semmi változást amikor kapcsolgattam.

Molnibalage
Nem.

bladex
Helló!

A Gothic 3 Forsaken Gods kiegészitõt meg lehet csinálni magyar nyelvüre? Valaki segitsen PLS

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

rotator
Minden jóságot bekapcsolva hard fokozaton enyhén szólva izzasztó felszabadítani Ardeát! <#wow2> Amúgy durván jól fut a játék, és az antialias-hacknek köszönhetõen nem zizeg a fû se eredeti textúrákkal, isten! <#eljen>

KaszaN
Ok kösz csak nemtudtam mértvan ilyen v1.70néven amikor 1.7 a neve 😄

Õt kell letöltened, az az új patch 😊
KaszaN
olyat találtam hogy community patch v1.70 az most mi?

KaszaN
De tegnap megtaláltam el is kezdtem tölteni csak már késõ volt azt abbahagytam de most rákattintok vagy hibát vagy nemad ki semmien patchet sõt a googleval se találom a neten sehol a patchet. 😞

Nekem se, patch után angol lett, a magyarítást feltettem és mégis maradt angol, korábban 1.12-vel toltam az magyar volt rendesen.
Botond
Hát töltsed a másik 2 szerver egyikérõl. Én is a németrõl szedtem le a nemzetközi patcht. Egész szépen csorgott le egy óra alatt a 880 mega.
KaszaN
En nemigaz nemtalálom holkell leszedni a patchet pedig tegnap megvolt de most ha rákattintok a filefront-ra ugrik ahol nincs is fent. HELP.

Magyarítást hogyan kell felrakni, mert a régi peccsekkel ment, ezzel meg nem akar magyarul elindulni 😊
McFrost
Az új G3 peccsrõl:
-SZépített menü
-Valamivel szebbnek ható grafika
-Könnyebb harc, egyszerre 2 ellent is tudok faragni
-Viszont okosabb ellenek, ha kell 2-3-an rontanak rám, nem állnak sorba értem
-Vaddisznót könnyebb ölni
-Több semleges emberi lény

Viszont ez a kép:
Mikor lecsaptam õket, akkor nyugtáztam, hogy nem esnek be a falba, nem járnak félig a betonba. Lefeküdtem, majd ébredés után ez várt. Van akinek úgy sikerült elfeküdnie, hogy a feje és a bokája látszik ki a földbõl:<#nevetes2><#nevetes2>

Remélem a világító tornyos mögé kerülés eltûnt.

Molnibalage
Egy csúny kérdésem lenne. Warezzal megy? Csak pusztán tesztelném, hogy ez mit tud a gépemen. Az õsrégi szar csotrogány gépenem volt fent legutoljára. Csinálnék oár szép screent az jóccaka.

grebber
Na aki feltette leírhatná az észrevételeit!

Next PC upgrade: 2022

Botond
Áááá,már pont jól elõrehaladtam, és most kezdhetem elõrõl. Sose fogom tudni végigjátszani. 😊