Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Igazad van, sehol nem szerepel rajta a kósza szó...
McFrost
Borús-foknál tapasztaltam: ha úgy döntök felszabadítom a falut, akkor felmegyek a világító toronyba és akiket tudok addig lövök amíg marad egy pici élete, ha végeztem valamelyiket lelövöm, akkor elkezdenek támadni, de mivel keskeny a lépcsõ, csak egymás után tudnak jönni. Na most ezt úgy küszöbölik ki, hogy vagy mögém teleportálódnak, vagy csak a kardjuk lóg ki a lépcsõbõl, de eltalál vele, viszont én õt nem tudom....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

KaszaN
Ez milyen hiba? Mintha már hallottam volna róla.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

McFrost
A peccs nem orvosolja a világító tornyos mögé kerülést😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

KaszaN
Igen ezt a mappot én is megtaláltam de nincs rajt hogy holvannak a kószák.

Botond
A druidok a kószák gondolom. A piros számok 1tõl 5ig.
KaszaN
az lehet de biztos nincs leírva hogy hol találhatóak a kószák de má azért jöttem ide mert má majdnem mindent bejártam a térképen de ugylátszik azok a pontok amiket kikerültem pont ott voltak pedig az erdõs részek felé vettem az irányt mert általába ottvannak a kószák.😊

Molnibalage
Montera felé van egy farm. Ott ketté ágazik az út. Menj balra. A tó mellett lesz egy sziklaboltív ami egy völgybe visz. Ott lesznek.

Nem lenne egyszerûbb estleg sétálni egy kicsit? 😊

Vagy magyar g3 oldal?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

KaszaN
Mi a fene csak nekem magyar a játék? Mind1 a kérdésem még mindíg él.

Molnibalage
Ranger.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Botond
Mi a fene az a kósza?
KaszaN
Hi! Valaki megtudná mondani holtalálok kószákat? Eddig csak egy kis csoportal találkoztam senki többel. valaki segít?

szerintem elég lenne késleltetni a hangot, eddig úgy vettem észre hogy akkor változik az idõjárás, ha visszetöltötted a játékot, vagy aludtál.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Ha játszanék vele és ez a gondom lenne, akkor belekukkantanék a pak fájlokba és keresnék audio fájlt ilyesmi névvel, ha megvan kicsomagolnám és egy üres, de egyezõ paraméterû fájllal helyettesíteném. Feltehetõleg abban a pak-ban lesz amelyiket a patch rakott fel. Ez egyébként csak ötlet, nem garancia, de nem hiszem hogy az esõ hangot midivel állítanák elõ.
Húú, erre az esõhang bugra nincs valami megoldás? Elég zavaró.
Szaruman
Csak nekem tünik úgy, vagy a manaregent teljesen elbaszták? 1 mana töltõdik a perkkel másodpercenként (alap 100as mana), és vért izzadtam, mire lvl 20ra összejött. Gyakorlatilag semmi mást nem vettem, csak FB, fastlearn, és 200 anc magic. Most ott állok lvl20ason, földughatom a mana regent (illetve a manapotikat is, 1 spell=1 manapoti...), és átlag 30-60 secet kell várni egy mob leverése után. Ezt nem lehet vhogy visszamódosítani az eredeti 5re az alternative balanc kikapcsolása nélkül?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ok akkor jól sejtettem, bár a dojcs nem nagyon fekszik nekem. :-)

Tehasut
jaja, közben én is jobban megvizsgáltam a dolgot, úgy van, ahogy mondod
Ez biztos ehhez való mármint a cp1.7-hez? Nekem valami g3 modnak tûnik amihez most kiadták a cp1.7-es patchet. De lehet tévedek akkor bocsi.

Tehasut
kijött egy Hotfix az 1.7-es cp-hez. jó lenne érteni, hogy miket tartalmaz, de csak német nyelven elérhetõ a lista...
KaszaN
Vá le printscreneltem ezt mert ez nagyon szép Nézzétek <#circling>

én eddig nem vettem észre <#idiota> akk bocsi xD

Ez a kis kép már korábban is volt(szerintem az alapban is már), így lehetett megnézni hogy hány óra van pontosan a játékban pl, mert azért jó ha tudjuk mennyi az idõ, hisz vannak ahhoz kötött küldik, pl hogy éjfélkor találkozz valakivel stb.
Igen??? Ezt nem tudtam, de észre se vettem, mondjuk ha már kiléptem a menübe akkor már a játékból is kiléptem, nem idõztem csak úgy a menübe, de ez akkor elég durva hogy ilyen volt benne. Kösz az infót.
KaszaN
Engem maga az esõhang idegesít. Nélküle jobb volt. Nemcsakhogy az esõ elött már egy percel lehet hallani a zuhogó esõ hangját de azonkívül semmitse lehet hallani csak az esõt.

igen azt már említettem ;P

McFrost
A pajzsos hárításhoz pedig a kiváló kardforgatóra.

ám az a bug az még mindig idegesít engem, hogy esõre áll az idõ, és hallom az esõ hangját...

Nem annyira érdekes, mint inkább hagyományos és logikus. Ugye ha valakit az atommagfizika érdekel, akkor is meg kell tanulni az alapokat.

"Ha belépünk a menübe, se az életerõnk, se a varázserõnk nem növekedik mostantól." !!!???

Eddig telt az idõ a menüben is, tehát nyilván regenerálódni is lehetett.
Molnibalage
Érdekes. Én max.az elsõ vagy második patch-el toltam végig és egyetlen fagyásom sem volt 2,5 éve.

Mi történt itt ennyi hozzászólás ööö. Ja, kijött egy patch. Olyan nagy szám az? Lássuk... tiszta install kell, régi mentések nem használhatóak... tudjuk, kapják be. Szép manuál jelenik meg install alatt, el lehet olvasni hogy már csak 6-7 óránként fog lefagyni a játék. A grafikával valami nem stimmel, az ork megáll néha védekezni, ilyenkor hiába ütöm. A grafika ocsmány... á látom miért, a screenshoton szépen kinézõ élsimítás emuláció a valóságban nem funkcionál, inkább zavaró. Belsõ nézetben már végre nem fordul a karakter 180 fokot ládanyitás után, viszont az egérbeállítások nem hatnak rá, belsõ nézetben lassan mozog az egér, ugyanebbõl külsõbõl 3x megpördülök magam körül. Hát akkor ezzel hogy lehet így játszani. Ugyanúgy akad mint az elõzõek, tán jobban.
Érdekes, eltervezés ez a fejlõdésben, de van egy nagy gond vele, számomra, most hogy több TP kell meg vannak ezek az elõfeltételek, az okés hogy lassabb a fejlõdés de így meg kell tanulni olyat is amit nem is akarunk és feleslegesen elkölteni a TPket:S Ahogy korábban írták meg kell tanulni a csonti idézést ahhoz hogy démont is idézhes.
ha jól emlékszem nem volt. Például, hogy most leszabhassuk az állatok bõrét/prémjét, szükség van a csendes vadász követelményre. Arra pontosan emlékszem, hogy nem kellett.

Áhá, akkor alternatív kiegyensúlyozás nélkül meg nincs ilyen elõ követelmény?
Be kell állni a város kapujába, úgyis arra szaladnak 😉 Akkor nem lesz gond, csak csapkodni kell.. Az XP-t megkapod értük egyébként, ha megszöknek mégis, kis idõ után villannak a feliratok, hogy mennyi halt meg..

én is most kezdtem, csak annó végiggyûrtem a gothic 1-et és gothic 2-t, szal már van alapképzetségem 😉

Manát az Innos vagy Beliar szobroknál kérhetsz, Adanos szobrot még nem találtam, de gondolom az a Déli sivatagban lehet a vízmage-eknél...

igen, például az alap pajzsos hárítás 15 TP (nemtuti) ha jól emléxem és alap követelmény hozzá a "Kiváló kardforgató" képesség, illetve a 130-as erõ.

A fegyveres harcban is van valami hasonló elõ követelmény?
Illetve ezt a mondatot érti valaki?
-->"Ha belépünk a menübe, se az életerõnk, se a varázserõnk nem növekedik mostantól." !!!???
Takanohana
például nem tudsz addig démonidézést tanulni, hiába van meg hozzá minden feltétel, amíg nem tanultad meg a csontvázidézést.

Elolvastam a patch alternatív kiegyensúlyozás leírását, elvileg nehezebben, lassabban lehet fejlõdni, vannak elõ követelmények, pontosan milyenek ezek? Ugyanúgy 200as erõ kell a 3. szintû kardforgatáshoz elvileg, de lehet több TP-be kerül majd mint pl a gothic 2 kiegben?

Amit még akartam kérdezni hogy ha pl felszabadítok egy várost és elmenekül pár túlél ork nem kell utánuk szaladni és legyakni az XP-ért, és maguk után hagyják a fegyvereiket, de ha nem érem utól õket végleg eltûnnek, de az felszerelésüket sose szerezhetem meg?:S
Botond
Zárnyitás elsõ szintje alapképesség amennyire én emlékszem. A scroll is használ manát, ha nem engedi scrollal nyitni, akkor valóban ez lehet a bibi, hogy kifogyott, mert semmi más nem kell hozzá.
MrStokes
Nem ugy mukodott eddig, hogy megtanultad a zarnyitas elso szintjet, es ezt kovetoen mar engede scroll-lal nyitni a master ladakat is?

En legalabb is erre emlekszem.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Azért még mindig akadozgat néha sajna, a fáklyánál meg elég durván, ezt leszámítva szupi a patch. (Gondolom azért nálatok is be-be szaggat?)
McFrost
Nem tudom, lehet, hogy bug: Lementem Topork-ot és bandáját megfenyíteni, a ház mögé kerültem, taktikusan kettesével levertem õket, majd még kábán feküdtek elkezdtem õket lebökdösni, egyel végeztem is mire jött Cliff és nekem esett, döbbenettõl alig maradt életem, majd adtam neki egy pofont, de addigra a maradék 3 feléledt....

Köszi a választ Tomonor. Még kezdõ vagyok a gothic-ban de nagyon tetszik.
nincs elég manád.

Srácok nem tom hogy ez most egy bug vagy én vagyok a béna. Az 1.7 elõtt nem játszottam a gothic 3-al úgyhogy nem tom az elõzõekben hogy volt a zárak kinyitása tekerccsel. Mesteri ládát tekercsel nem lehet kinyitni. Nem is tom rávarázsolni csak fénylik egyet és semmi.