Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Ráadásul csíra vagyok ha úgy vesszük, mert láda kinyitására is elkúrtam sok-sok pontot, az állatok megnyúzásától is messze fújtak a szelek és Borús-fokot anno elsõre egyedül felszabadítottam, most meg ketten sem tudjuk, mert közelharcban fing vagyok😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Asszem igen....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Toughtful
Tehát most már úgy mûködik, ahogy kell, meghalt az univerzális karakter. Szomorú, brühühü...

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

McFrost
Csak hogy most a fejlõdés sokkal nehezebb az új peccsben, ha bekapcsolod.
Több kritériumnak kell megfelelni, ha csak a pajzsot akarom használni akkor mesteri kardforgató kell legyek, így nem marad pénzem sem pontom a nyílpuska fejlõdésre, ahol egy jobb csúzlihoz is 180 erõ kell....
Ha meg arra gyúrok akkor ha mégis közel jönnek, szétkapnak mint a szart😛

Szaruman
Mágussal manaregen és kb 3-400 mana után minden easymód. Egydül a tömeg tud neki gondot okozni (ha úgy csinálod, mint én, h kb alap 200 hpval tolod végig 😄).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

MrStokes
Army of the Dead gondolom most sincs.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

rotator
Hát igen. A 2 legkeményebb ellenfél továbbra is a farkas és a goblin. 😄 Bár most, hogy megvan a mana regen, már egyik sem zavar sok vizet.

Toughtful
No fiúk-csajok, van egy kis gondom. Megvettem a Gothic-universe packot, amely annak rendje és módja szerint jól is mûködik és persze bugos, mint az állat, már, ami a kettõ telepítõjét illeti :-).

Feltelepítettem a harmadik részt, találtam itt a fakjúban magyarítást, felraktam azt is, majd feltelepítettem az 1.7-es patchet... a végeredmény pedig: ANGOL. Pedig a sevenm honlapjáról szedtem le. Tudom, hogy itthon nem forgalmazzák az Universet, de nincs megoldás rá, hogy magyarítani tudjam a szoftveremet? 😞 Az elsõ kettõnél (hála a NotR magyarításnak) nincs semmi gond...

Válaszokat köszönöm!

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Én ezért nyilazok, ha már belerakták a fejlesztõk a lehetõséget 😊 Közelharcban nem próbálkoznék. Gondolom a legújabb peccs van fent, én csak az eggyel elõbbi cp-t tettem fel, ahol nem voltak ilyen gondok. A legújabbal, ami most jött ki pár napja, még nem kezdtem új játékot, de kíváncsi leszek én is.. bár ahogy ezeket olvasom, nem értem, miért rontották ezt ennyire el.. (?!)

Szaruman
Pont h harcossal szopik az ember... Varázslóval odamegyek, 2-3 FB/jégszar, és halott, vagy kockában ácsorog. Harcossal... Odamegyek, hátradob, szürke stamina, etc. Fõleg az új block/parry system gáz harcossal. Lvl 50+, master swordsman vagyok, és egy goblin blokkolja az ütésemet (ami mellesleg egy orkot is 70% eséllyel földre küld...) egy csíra fabunkóval. Na ez zavar most. Vhogy ki kellene venni a 100% blokkot, illetve az erõtõl függõvé tenni.

Ha nem kifejezett harcos a karaktered, muszáj trükközni 😊 Gondolom nem véletlenül vannak így kitalálva ezek a részek..

Molnibalage
Én nem nagyon szoktam ilyet játszani. Akkor verek le valakit, he elég tápos vagyok hozzá.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A gelderniek is egy gödörben vannak. Ha körülsétálunk a peremen, van egy kidõlt fa, amire ráállva felülrõl le lehet nyilazni õket. Persze mindig bepirosodnak, elkezdenek hátrálni, de aztán mivel nem értik, honnan lövöd õket, visszasétálnak a helyükre. Türelemjáték és kacsavadászat, sok XP 😉

rotator
Geldern mellett is van 3 ogre, el lehet õket csalni a kapuig, ahol az õrök segítségével szét lehet gyepálni õket csapatmunkával. 😊

Molnibalage
Azért X szint felett lezúztam õket. Az egyik város közelében is van egy ahol egy régi ismerõs csókos. Asszem Trelis.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha ügyes vagy, észreveszed, hogy ahol a három maradék ogre van, balra fel lehet mászni a sziklára, és csak egy helyrõl lehet megközelíteni.. mire az ogrék egyesével megpróbálnak felmászni, agyonlõheted õket a legszarabb nyílpuskával is.. Amúgy a készítõk úgy oldották meg, hogy minden ogretanya környékén vannak ilyen trükkös lehetõségek, csak keresni kell. Én pl. két végigjátszás alatt sem ütöttem meg egyet se, mindig lelövöldöztem úgy õket, hogy hozzám se tudtak érni..

próbáld ki, és ha igen, csald oda az ogrékat is. xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

McFrost
Borús-fok alatt komoly barlang komplexum van. 2 sárkány és 5 ogre jelenti a gondot. A sárkányokat messzirõl lelõdöztük Cyrus-al és az 5 ogrébõl is megvan 2. Viszont az a maradék 3 egy bandában csövezik. Sehogy sem tudok elcsalni 1-et, mindig 2 ront rám, 2-vel nem bírom, 1-el semmi gond.
Na most mi van akkor, ha leviszem Cyrus-t a tett helyére és mondom neki, itt várjon, aztán elmegyek Copper-ért Vörösdokkba? Az egyik ugye lázadó, a másik zsoldos, nem akadnak össze? 😊

Molnibalage
A másik kettõ nem. A torrent link meg halott. Nincs kirõl tölteni. Remélem, hogy holnap lesz 576-ban. Egyszerûbb, mint töltögetni és szenvedni.

piratebayon van, de ha mond neked vmit az, hogy tl meg sct, akkor ott is

Molnibalage
Nem. A menü szinte teljes egészében fr. és az egész játék is.

Botond
Melyik fájl a felirat? A speech_english.pak csak az audio rész, vagy abban van a felirat is? Az 1.7-es patch felrak ezt azt a szövegrészben is, az nem teszi angollá eleve az egészet?
Molnibalage
Van valami ötlet, hogy az angol feliratokat honnan szedhetném le? A torrent halott..

Szia! Én ezekre utaltam:#16816 #16823 #16825 és ezek alapján a verziószám változatlanságára reagáltam.

Molnibalage
Angol verzióhoz hogyhogy nincsen élõ torrent? Sebaj.. Holnap asszem megveszem újra. Márha a Westendben kapni...

az 1 és a 2 is bugos volt, de játszható. Kérdésem továbbra is fenn áll, hogy hogy lehet a razoros verziót és a cp1.7-et összehozni

hát ha már akkor annyira kiábrándítottak a bugok, akkor lehet hogy ez nem a te játékod.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

um, most lehet, hogy valami magától értetõdõt kérdezek, de ha a razoros verzióra rápakolom az 1.7-es community patch-t, akkor kell crack hozzá? Csak mert nem nagyon találok róla említést. A gothic 1-2 végigjátszása után a 3-at az elején feladatam, annyira hibás volt, de mindenki azt mondka hogy ezzal az új patcchel egész jó lett

rotator
Már megvan a mana regen (Al Shedimben tanultam meg Saturastól). A fast learning természetesen az elsõ dolog, amit elsajátít az ember, a skinnelést meg azért tanultam meg, hogy maximalizáljam az állatkákból a profitot (addig egyet se bántottam). Nem olyan tré a mana regen így se, én az eredetiben nem próbáltam, de így is másfél perc alatt visszatölti.

valaki tudja h hogyan lehet magyarítani az 1.7-es verziót?

Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW

Szaruman
Goblinokkal én is szívok, meg farkasokkal is. Sztem az a gond, h alacsonyak, és mire oda jutna a kardod, addigra õk a kis fing fegyverekkel már elérnek.

Ha mágust csinálsz, akkor ilyenekre ne tegyél (illetve tehetsz, de a saját dolgodat nehezíted), 200 AKig csak AK (illetve egy gyors tanulás perk 50nél), aztán elmész gothába, megszerzed a teleportkövet, berohansz a várba (át lehet futni az orkokon), és megtanulod a manaregent. Egyéb esetben minden pénzed manapotira fog menni. Most azt sajnálom, h elbaszták a tûzesõt... 300(!!!) mana, azért annyira nem erõs... Ráadásul kicserélték azzal a parancs skillel, és most már divine cucc lett, ami csak innos választása után jön >.<

Molnibalage
Felirat a lényeg.

rotator
Én most mágus karaktert akarnék, de az arénák és a kezdeti 30 szint miatt valamilyen szinten szükséges a közelharc is, bár ahogy néztem, arénában is meg lehet kínálni tûzgolyóval az ellent, amit kicsit furcsálok. Mindenesetre megvan a master staff fighting skill, egy mérgezett blade staffal, ez már egész barátságos. Lurker, lizard esélytelen, sok farkas még necces lehet. Ami durva, hogy a goblinoknál mintha hibás lenne az ütközésfigyelés: egy fogpiszkálóval simán elér, én meg a staffal ugyanabból a távból a levegõbe suhintok. A crawlereknél pedig szerintem bug lehet, mert amint lemegy az életerejük egy bizonyos szint alá, egyszerûen nem lehet bevinni ütést, mert látszólag mindig blokkolják (olyankor is, amikor az animáció szerint nem). De a skinnelés miatt tettem 30 pontot hunterre, így pár nyílvesszõvel véget lehet vetni az agóniának. 😊

rotator
1.7 = 1.70, csak õk is hol így, hol úgy írják. 😊

rotator
A CP 1.70-bõl csak egy nemzetközi verzió van, úgyhogy elvileg minden változat megy vele (az 1.7-ben nyelvi részeket már nem javítottak).

Szaruman
Egyelõre végig akarom tolni melee/harcos speccel is, max utána hard 😊. Vhogy az új parry/block rendszer nagyon szarrá teszi harcossal a játékot. Normal fokozaton ugye 2en is üthetnek, ami legtöbbször úgy néz ki, h 1 blokkol, a másik (pl orkoknál) meg a körbepörgõ ütéssel üt. Egyelõre még el sem mentem a sivatagban (lvl 35 körül vagyok), nagyon kíváncsi vagyok, h mi lesz pl a templomokban. Pl egy ogrét alig tudok kinyírni, ami varázslóval kb vicc (mondjuk lvl 25-28tól minden easymód varival, csak el kell jutni odáig 😊 ).
Varázslóval meg lvl 60 körül arra jöttem rá, h érdemes megtervezni, h az mit csináljon az emberünk. Olyan sok LP néhány spell, h borzalom (fire rain 25...). És minden szirszart meg kell tanulni elõfeltételnek. Mondjuk ~400 AKval 1 banish 1 élõhalott 😄 Meleevel megint kíváncsi leszek a nordmari sírokra, kb 20-40 csonti jön 1xre.

Még egy apróság. Próbált már vki paladin armort szerezni? 60as rep kell hozzá, amit sztem akkor lehet összeszedni, ha gyakorlatilag befejeztük a játékot. Akkor meg minek... Nem is beszélve a 190k (171k skillel) aranyról, ami megint csak akkor összeg, h beszarás...

16977: elméletileg igen, a CP1.7nél hangoztatták h minden nyelvvel kompatibilis. Ha angol feliratra gondolsz, azt biztosan lehet csinálni, ha angol beszédet akarsz, azt már nehezebb.

Molnibalage
Francia változatból lehet mûködõ angolt varázsolni? A legutolsó CP megy vele?

rotator
Én igen! 😊 Elég hardcore, de ha van az ember mellett segítõ, akkor megoldható minden feladat. Ardeánál az a trükk, hogy a rabszolgáknak kell segíteni, mert õk egyedül gyorsan kipurcannak, de pár ork likvidálásával létszámfölénybe lehet kerülni, és onnantól gyerekjáték.

vandyke
azt nevezzük így, ami gyártásba megy

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

vandyke
LOL, hát te nagyon félreolvastál valamit 😊

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Szaruman
Ahogy nézem, a mana 1%ot tölt, de nem kerekít. 196 manánál 1et, 200nál 2-t, 300nál 3, etc.

Életet nem tudom, egyelõre még ott nem tartok, h megtanuljam.

Egyébként játszik vki hard+AI+AB? Nekem már az elsõ putri fölszabadításánál gondjaim voltak... Többek között annyi, h miután 2x meghaltam, az egyetlen megoldásnak azt tünt, h a háztetõrõl végignézem, ahogy a többiek kinyírják az orkokat. Na kb itt adtam föl... 😄

rotator
Már az 1.5-ben redukálták a mana regent. Az életerõ százalékot tölt, ez csak pontot?

Szaruman
Másnak is van olyan gondja, h nemorában treslott nem csinál semmit? Összeszedem neki a növényt, de nem tudom odaadni neki, és a tûzserleget is csak ellopni tudom tõle...

Végsõ, kiadásra ítélt állapot.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

KaszaN
Szuper ez jólhangzik...mi az a gold master változat??????

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Korábban azt írtad az 1.0.89 hemzsegett a hibáktól és nem adjátok ki mert fogyasztóvédelem is lehetne belõle, de akkor most mégis kiadjátok így?

Szuper! Várom nagyon!

Kiváló, köszönjük a jó hírt 😉

vandyke
Sziasztok!
Úgy fest elkészült a magyar gold master változat. Ugyan maradt egy apró lokalizációs hiba, de ez most már csak patchben lesz javítva. Néhány adat: A játék magyar felirattal és angol hanggal jelenik meg. Verziója: 1.0.89. A gyártás elõreláthatólag a jövõhéten kezdõdik, ami minimum 2-3 hét, tehát úgy számolom, hogy április harmadik hetében már kint lesz boltokban.
Köszönjük a türelmet azoktól, akik eredetiben akarják/-ták megvásárolni, remélem nem okozunk csalódást. Legalábbis a lokalizációval.
További kellemes 7végét!

copass
sziasztok!
vki nem tudná vhogy megosztani velem a magyarítást ami a faq-ban van?
mert link az halott sajna. köszi elõre is.