Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Több kritériumnak kell megfelelni, ha csak a pajzsot akarom használni akkor mesteri kardforgató kell legyek, így nem marad pénzem sem pontom a nyílpuska fejlõdésre, ahol egy jobb csúzlihoz is 180 erõ kell....
Ha meg arra gyúrok akkor ha mégis közel jönnek, szétkapnak mint a szart😛
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Feltelepítettem a harmadik részt, találtam itt a fakjúban magyarítást, felraktam azt is, majd feltelepítettem az 1.7-es patchet... a végeredmény pedig: ANGOL. Pedig a sevenm honlapjáról szedtem le. Tudom, hogy itthon nem forgalmazzák az Universet, de nincs megoldás rá, hogy magyarítani tudjam a szoftveremet? 😞 Az elsõ kettõnél (hála a NotR magyarításnak) nincs semmi gond...
Válaszokat köszönöm!
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Na most mi van akkor, ha leviszem Cyrus-t a tett helyére és mondom neki, itt várjon, aztán elmegyek Copper-ért Vörösdokkba? Az egyik ugye lázadó, a másik zsoldos, nem akadnak össze? 😊
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW
Ha mágust csinálsz, akkor ilyenekre ne tegyél (illetve tehetsz, de a saját dolgodat nehezíted), 200 AKig csak AK (illetve egy gyors tanulás perk 50nél), aztán elmész gothába, megszerzed a teleportkövet, berohansz a várba (át lehet futni az orkokon), és megtanulod a manaregent. Egyéb esetben minden pénzed manapotira fog menni. Most azt sajnálom, h elbaszták a tûzesõt... 300(!!!) mana, azért annyira nem erõs... Ráadásul kicserélték azzal a parancs skillel, és most már divine cucc lett, ami csak innos választása után jön >.<
Varázslóval meg lvl 60 körül arra jöttem rá, h érdemes megtervezni, h az mit csináljon az emberünk. Olyan sok LP néhány spell, h borzalom (fire rain 25...). És minden szirszart meg kell tanulni elõfeltételnek. Mondjuk ~400 AKval 1 banish 1 élõhalott 😄 Meleevel megint kíváncsi leszek a nordmari sírokra, kb 20-40 csonti jön 1xre.
Még egy apróság. Próbált már vki paladin armort szerezni? 60as rep kell hozzá, amit sztem akkor lehet összeszedni, ha gyakorlatilag befejeztük a játékot. Akkor meg minek... Nem is beszélve a 190k (171k skillel) aranyról, ami megint csak akkor összeg, h beszarás...
16977: elméletileg igen, a CP1.7nél hangoztatták h minden nyelvvel kompatibilis. Ha angol feliratra gondolsz, azt biztosan lehet csinálni, ha angol beszédet akarsz, azt már nehezebb.
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Életet nem tudom, egyelõre még ott nem tartok, h megtanuljam.
Egyébként játszik vki hard+AI+AB? Nekem már az elsõ putri fölszabadításánál gondjaim voltak... Többek között annyi, h miután 2x meghaltam, az egyetlen megoldásnak azt tünt, h a háztetõrõl végignézem, ahogy a többiek kinyírják az orkokat. Na kb itt adtam föl... 😄
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Úgy fest elkészült a magyar gold master változat. Ugyan maradt egy apró lokalizációs hiba, de ez most már csak patchben lesz javítva. Néhány adat: A játék magyar felirattal és angol hanggal jelenik meg. Verziója: 1.0.89. A gyártás elõreláthatólag a jövõhéten kezdõdik, ami minimum 2-3 hét, tehát úgy számolom, hogy április harmadik hetében már kint lesz boltokban.
Köszönjük a türelmet azoktól, akik eredetiben akarják/-ták megvásárolni, remélem nem okozunk csalódást. Legalábbis a lokalizációval.
További kellemes 7végét!