Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
de amúgy eddig nekem legalábbis úgy tûnik, hogy akár lvl 1-ként is leölhetsz bárkit, pl egy shadowbeastet öltem le nemrég, csak annyi az egész trükkje, hogy jó ütemben üsd meg, és akkor nem üt vissza. ütöd ugyan 1 percig, de ennyi az egész, ha nem te ütsz elõször, akkor egy kismalac is leüt.
persze a játék ettõl még jó, de még egy ilyen idegesítõ játékkal nem játszottam már nagyon régóta
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Egyébként alapról beszélek, ja. Az FG állítólag egy nagy szar, azzal nem foglalkoztam.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Sztem jó vétel volt, utóbbi 5 napban 40 órát tuti elbasztam vele 😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Azt hiszem maradt benne 1 bugos küldi, Sildrenben Givesstõl kapok olyan feladatom hogy hozzam el a kitermelt tûzifákat, de mikor odamegyek a kis táborba egyszerûen nem tudom felvenni õket, nem jelöli ki a kurzor( az az nem írja ki a nevét). Help pls!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ranged combat
Damage calculation in common
Crossbow: damage = only weapon damage + bonus - armor protection
Bow: damage = weapon damage + ½ hunting skill + bonus - armor protection
(only fully wound up!)
Bonus – effect of perks
Weapon specific perks e.g. perk master archer: + 25 points with according weapon type
Monster specific perks (e.g. game hunter, big game hunter, orc hunter): each with double damage on according monster type
common bonus: double damage on head shot
Jowood forumon van, és én is észrevettem, h ha fejre lõsz, akkor nagyobbat sebzõdik a mob (kb 2xes). Egy ogrének annyira nem nehéz eltalálni az ostoba fejét, de van olyan ellenfél, aminek némileg nehezebb (fõleg messzirõl).
A másik gond, h ha íjjal belelövök a tömegbe, akkor mindenki jön, ellentétben ha karddal húzok, akkor csak 1-2 (amennyi 'meglát').
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Atm van egy 55+os harcos karim, 330 str, maxos sword, maxos xbow perkekkel. xbowval azért nem érek el komoly eredményt, kb arra jó, h míg jön a mob, kap 2-3 lövést. Ha jól bemegy 1-2 headshot, akkor általában 1 mob kidõl, mire elér hozzám (ofc common mobok, nem elit ork, vagy hasonló). Ha pedig közel van, akkor nekiesek a karddal.
Sima íjjal annyi a változás, h a hunting skill fele hozzáadódik a dmghez (ami kb 60-90%os dmg növekedés az xbowhoz képest), viszont lóf@sz melee képességem lesz mellette.
Hatékony egyedül akkor lehetne, ha folyamatosan tudnék headshotot osztani, de... az még xbowval is nehéz (amivel sztem 1xûbb célozni).
Az meg talán alap, hogy csontit ne lehessen íjjal gyakni. A G2-ben sem lehetett.
Az új harcrendszer akkor érzékelhetõ, ha több fegyveres humanoiddal harcolsz (orkok, csontik, emberek, etc). Akkor néha zavaró a 100% block.
Összességében nekem tetszik azért 😊
Rhobarról annyit, h várjál 1-2 napot, néha nekem is felszívódik 1-1 npc (karrypto pl), de aztán elõkerülnek.
Egyébként próbálta már vki pure archer módban? Ha jól tudom, akkor csontik/gólemek nem sebezhetõek íjjal. És ugye a nordmari barlangsírok/varanti templomokban ez azt jelenti, h szopacs van. Ha esetleg robinhoodkodott valaki, akkor írja le a tapasztalatokat 😊
Az új harcrendszerbõl még sokat nem érzékelek, de szinte fullra húzva sincs bajom vele. Egyedül a távolsági homályosítást kapcsolom ki, mert nekem nem tetszik annyira.
Vicc, hogy ma mindent a rajongók fejeznek be jószerivel. CIV IV modok, ArmA MOD-ok, stb.
Az meg lehet buherálni, hogy messzebb váltson át nagyobb felbontású textúrára?
elõször írd át az ini-ben a test mode sort "false"-ról "true"-ra.
aztán játék közben hívd elõ a konzolt (Esc alatti 0) és írd be: spawn Rhobar. erre teremt egy Rhobart oda neked.
én elõtte azért beírnám, hogy goto Rhobar. erre odatalaportál téged hozzá, bárhová is bújt 😊
Van ehez valami npc kod hogy vissza varázsoljam?
A gond az volt vele, h ha a közelébe is tudtam menni, akkor is kinyírt 2-3 lövéssel. Xbow meg esélytelen, ugyanis nem tudok strafelni a FB elöl.
Bizonyára szarabb, hiszen már kihívás is van a dologban. Ebayrõl rendeltem - huhú, azmán külföld' - és hidd el, megpróbáltam magyarra cserélni, de gyakorlatilag körberöhögnek ebben a gusztustalan országban már akkor is, ha a karcos, vagy hiányzó DVD miatt reklamálsz.
Ha a stílus maga az ember, akkor te elég butuska vagy. Sehol nem írtam olyat hogy azért szar az 1.7 mert nehéz. Tehát ha fantáziálsz, abból ne vonj le következtetéseket, mert úgy maradsz. #16930-ban leírtam röviden mi volt a benyomásom az új patchról, ha még mindig bele akarsz kötni valamibe...
Amúgy is össze csaptak volna, mert Ortega fele elugrottunk Iomarhoz, egybõl kaszabolták egymást Cyrus-al😄
Találkoztam 3 Schrat-al, remélem jól írom, õk az élõhalottak?
vandyke akkor tényleg csak 3990Ft lesz a Forsaken God? Ha ennyi asszem megveszem.
am én csak most tervezem megvenni az alap 3-at, anno még az 1.12eset végigtoltam, de kíváncsi vagyok mit változtatott az új 1.7-es patch.
Tényleg ez a patch tartalmazza a magyar nyelvet is?
Btw, látott már vki a sivatagban sárkányt? Belefutottam 1be, ami eddig nem volt ott (kb 3 különbözõ végigjátszásból), és kb 3-400HP vitt le egy lövéssel. Összehasonlításképpen a capedun-i sárkányok 100-150et lõnek kb (vagy a gelderni is)...
Bizonyára szarabb, hiszen már kihívás is van a dologban. Ebayrõl rendeltem - huhú, azmán külföld' - és hidd el, megpróbáltam magyarra cserélni, de gyakorlatilag körberöhögnek ebben a gusztustalan országban már akkor is, ha a karcos, vagy hiányzó DVD miatt reklamálsz.
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
És ezzel sokkal nagyobb szerepet kapott a Szuni féle harcmodor (aminek mellesleg Én is híve vagyok), mert face2face kicsit necces a harc.
Egy kérdés, elnézést ha volt már:
Az új 1.7-es patch után be lehet kapcsolni a magyar feliratokat valahogy?