Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eredeti a játékod? mert nekem semmi problémám nem volt vele...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

grebber
Már megvan frankón el is tünt a jó mentésem no mindegy 😞

Valaki tud valami megoldást arra hogy magyar verzióra feltettem az 1.7-et és angol lett akkor hogy tudom visszavarázsolni magyarra?

Next PC upgrade: 2022

grebber
Hova teszi a game a mentéseket?

Next PC upgrade: 2022

Szaruman
Medium fokozaton nekem sincs gondom azzal, h követnek. Sprint ftw. Viszont kezdõ mágusként az arénákban nagyon szopok...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

talán nem volt nálad sült hús...

Molnibalage
Etz viszont nem tudom megerõsíteni. Rólam lekoptak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Milyen szinten? Én most az új rendszerrel nyomom mediumon és nem nagyon érzek difit õszíntén szólva...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

McFrost
Igen ezt észre vettem, Ortega barlangja körül össze akaszkodtam 4-el és egész Ardea-ig üldöztek. Már 2 olyan falkával találkoztam, ahol min. 6 farkas kószált együtt.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

apropó, a farkasok nagyon idegesítõek lettek. Ha már üldözõbe vesznek nem fognak békénhagyni, csak ha elteleportálsz.

Az elõbb közrefogott és megölt 4 gyapjasorrszarvú 😞

McFrost
Huh, tényleg 😊 Csak ott az elején mindjárt akkora csapkodás volt, hogy azt sem tudtam ki a fõnök😛

Viszont most levágtam 3 Árnyékfutót, mit ne mondjak, valami zombi lehet a lakberendezõjük😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

*Ardea

a fõ orkot amelyik Adreát õrizte.. xD

McFrost
Melyik fõ orkot? Topork? És meguntad? Gratu 😄

Rage47
ja az elején beleuntam. vhogy nem fog meg a világ, a hangulat
most csak annyi volt a különbség, hogy le tudtam ölni azt a fõOrkot, korábban már az elõtt abbahagytam... 😄
inkább diablozok:p
McFrost
Ha....sokáig vitted.

Rage47
kipróbáltam. hát ez nem az én játékom, delete :/
ráadásul, nyugtasson meg az téged hogy itt a pr0-k csak alternatívval nyomják minimum :Ð

rotator
Érdemes bekapcsolni, van easy fokozat totál kezdõknek, de szerintem medium alatt semmi kihívást nem rejt a játék kb. a 10. szinttõl. 😊

Rage47
Huh, durva.😊 köszi a helpet
McFrost
Ha kezdõ vagy nyugodtan bekapcsolhatod.
Annyi változott, hogy egy-egy tulajdonság megszerzéséhez, pl.: pajzs használat, több elõ feltétele van mint simában és így tovább.
Ha simán kezded, akkor mondjuk 20-as szinten már "profi" kardforgató és nyílpuskás vagy, ha bekapcsolod, akkor csak az egyik.

Rage47
Szóval egy kezdõ, egyáltalán nem vérprofi RPG/Gothic játékosnak nem ajánlott a bekapcsolása?😊
McFrost
Egy jóval reálisabb karakter fejlesztést tesz lehetõvé, tehát nem lehetsz T4 a végére, max. harcos vagy íjász vagy mágus vagy vadász....

Rage47
Mi az az alternative balancing játék kezdésnél?
Rage47
Na akkor teszek egy próbát vele. Mikor megjelent a game, nagyon elriasztott a sok bug...
Elég.
Rage47
áh köszi.
És ugye elég csak azt felrakni, nem kell az elõzõket?
Nem, van már 1.7.
Rage47
Halli!
1.6 a legutolsó patch?
Szaruman
Amíg nincs normális armorod (50 fölötti védõértékekkel) és normális HPd (400 fölött), addig agyonvernek bármikor.

AMúgy most hunter ágon próbálom, és... szar. Túl lassan lehet lõni, és túl sokat kell lõni egy mobba, h meghaljon. Úgyh most azon gondolkozom, h csinálok egy castert, kimaxolom (= 60%) a rebel reput, rakok rá 400-600 HPt, paladin armor, és pwnage lesz 😄

Nekem sem sikerül a szabaditás az 1.7-es CP-vel, Cape Dun-t próbáltam 15-ös szint körül, de gyik vagyok nagyon. Majd késõbb visszanézek, addig csinálom tovább a semleges questeket.
Ami kicsit zavar, hogy nem tudom megtanulni a sok fontos képességet, (pl. hüllõk karmának eltávolitása), nagyon sok vadász pont szükséges hozzá. Nem kevés pénzt bukok így...

McFrost
Van egy marék arany rögöm, abból lehet pénzt verni?

McFrost
Csak 12-es szintû vagyok és Cape-Dun-tól a vengardi õrökig szinte mindent végig túrtam. Nehéz fejlõdni az új rendszerben, de nem is baj....próbáltam szabadítani, de nem ment.

Molnibalage
Nem nem szabad, csak nem nagyon ajánlott. Ennyi a játék elején elég is. A többit hagyad a végére. Cape Dun-t azt én is felszabadítottam az elején.

hoppá, eddig Cape Dunt és Monterát szabadítottam fel, lesz ebbõl problémám? Nem tudtam, hogy nem szabad amíg nem végeztem mindenhol. Eldönteni már eldöntöttem hogy a rebelek oldalán állok...

Amúgy meg ha annyira nem találod jónak, ne játsz vele.

Felesleges felszabadítani a városokat addig, amíg el nem döntötted, kinek az oldalán is állsz. én a küldetések kb. kilencven százalékát megcsináltam sztem, amikor elkezdtem kipucolni õket az orkoktól. már csak azért is, mert nagyobb városokban ugye van egy lovag, akinek ha visszaadjuk a lovagi képességeit az aranykupák feltöltésével (fõszál), akkor hihetetlen módon aprítják az ellent.. Szóval nem értem, minek szenvedni a városok felszabadításával, amíg el nem jutsz idáig a történetben -ez kb. ötvenedik szint, vagy még több. Ekkor ha harcos vagy, van saját magad kovácsolta - élezett - mérgezett - megáldott mágikus kardod, ami 110-et sebez, ennek aligha áll ellen bárki, fõleg ha kettõt használsz egykezesbõl.. gy is van kihívás, de nem kell a töltõképernyõt is bámulnod, arról nem is beszélve, hogy a történet szempontjábólnem fognak nekedugrani az orkok mindenhol, ugyanis ha állat módjára vagdalod õket, elõbb-utóbb mindenki neked esik a térképen, aztán nézhetsz, és elesel egy csomó küldetéstõl.
nem véletlenül ilyen nehezek a városok felszabadítása, azt csak akkor kéne, amikor már minden egyébbel végeztél.. Egyet-kettõt bepróbálhatsz, de ha nem megy, ne erõltesd, és fõleg ne a játékot fikázd emiatt.. 😊

Molnibalage
Talán nem lepkefing erõsségüként kelle próbálkozni nehéz szinten. Én mikor végigtolam kipróbáltam, hogy easy szinten 21 szintû karakterrel ki lehetett pucolni Monterát. G3-ban ez még csecsemõ szint...

na, azt hiszem kijelenthetem, hogy ennél idegesítõbb játékkal még nem játszottam, pedig 10 éve játszom. montera felszabadítása röpke 3 órámba telt. ügye az, hogy épp ki gyõz egy harcban, az mondjuk olyan 50-50%. vagy te ütsz elõször vagy õ. az hogy te lendíted elõször, az nem jelent semmit. meg hozzájön, hogy beragadsz valamibe, lelõnek a hirtelen semmibõl elõbújó íjászok, szóval kijön a százalék. Aztán ha meghalsz, akkor kezdheted elölrõl (vagy amikor legutóbb mentettél, minden ölés után nem fogsz, tekintve hogy azért annyira nem fut gyorsan). ebbõl a 3 órából szerintem 2 órát a töltõképernyõt néztem amúgy.

ha nem lett volna gothic 1 és 2, és a 3-ban nem lehetne érezni a hangulatát, meg nem érdekelne a sztori, már rég letöröltem volna a picsába az egészet, ez a montera felszabadítása hihetetlen idegesítõ volt...

balee4
hát az alap G3-ban nem így volt, simán tolvajkulccsal nyithatóak voltak ezek a speckó ládák, egyre durvább cuccok voltak benne

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

rotator
Nekem sajnos nem rémlik, és jelenleg még csak Myrtanában kolbászolok, Varantba is csupán lágotatóba mentem a Master Staff Fightingért, meg ha már ott jártam, pár egyszerûbb küldi is befért, de Nordmar még messze van. Mondjuk errõl eszembe jut, hogy az 1.7-be igazán berakhattak volna valami ködbeállítást, mert rohadt idegesítõ tud lenni északon (még jó, hogy az erdõs részeken nem jellemzõ, az Okara melletti dzsumbujban igencsak hardcore lenne elnavigálni).

Arrol van szó, hogy vannak ládák amik csak kulcsal nyithatok és ezekben a ládákban vannak a naplorészletek hogy a kulcs amit talûáltál melyiket nyitja.Amellet spéci cucok is vannak benne pl"Inos könnye".

én sem...

Szaruman
Életben nem hallottam a dologról...

Fanatikus gothic-ozok kérlek valaki segitsen nem találom azt a ládát ami nordmarban leledzik elvileg és az van ráírva JAVITOT LÁDA.
A "nagyapa kézirata"küldihez kéne nagyon kiváncsi vok a történet végére.
Remélem nem árultam el nagy titkokaz nem tok spolerezni,de aki játszik az1.7 el az tudja miröl írok...

balee4
megvettem a gamet, de nem volt benne kézikönyv, mekkora átbaszás, írok a sevenm-nek.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

rotator
Hja igen, a tájról beszéltem. <#vigyor>

Tájban valóban nagyon ott van a G3, de a karakterek bizony 2006-ban is röhejesek votlak. A grafikai bugokról, animációról nem is bezsélve, ezekre szavak nincsnek. Sajnos a látvány is csak egy olyan oldala a játéknak, mely ugyan zseniális tud lenni, de gyakran inkább kiábrándító.
Molnibalage
Már a G2-ben is 6-7 szintûként legyakhattál Shadowbeast-et, ha ügyes voltál és egyedül volt. Orkot is.

van amikor egyszerûen nem tudsz elfutni, mert olyan gyorsan üt szét. majd ha übertáp leszek, akkor remélem nem lesz ilyen probléma (gothic 1-ben a kedvenc részem az volt, miután már rengeteget szívtam az Old camppel, elõször hogy bekerüljek, aztán meg hogy valahogy visszajussak, egyszerûen végigmentem és a fõnökig kiírtottam mindenkit : ) )