Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig az a "srác" Cor Angar, aki alaposan rendet tud tenni az ellenség soraiban 😊 Még Irdorath-ban is nagy segítség tud lenni.
Death stunt fun:

Bukfenc fail

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

McFrost
Húúú, az télleg fosatós volt. Vagy sírkamra nevû helyre lemenni a királyszárért!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Szaruman
Kikapcsoltam az alternativ AIt. Vhogy nem jött be a 100% block, harcos karakterrel idegesítõ, h mindig az blokkol, akit ütök, a többi meg a háta mögöttrõl üt (lol...). AAI nélkül nincs 100% block (a moboknak, nekem van), ha parryznak, akkor meghátrálnak. Sztem ez a része el lett baszva az újításnak.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

jaja, sajna nincs meg a feeling. Emlékszem Gothic 2-ben a Mining colony, valamerre az old camp fele ahol még nem volt jég volt egy kis alagút ahol félemetes zene szólt, varjak meg csontmágus kombóval, és a srác azt kérdte hogy segítseg neki visszaszerezni az amuletjét a csontitól... Hát, 3.-ik újrajátszásomnál segítettem is neki, akkor épp mágusként próbáltam ki magam. Kellett egy jó év mire összeszedtem a bátorságom hogy segítsek neki 😊

McFrost
Na akkor help plíz 😊
Montera-Bradley: elbasztam. Minden küldetés meg van már, de kevés a repem a várhoz. Ötlet?

Voltam Gotha-ban is kíváncsiságból, hát félelmetesebbre számítottam, mert 2-ben még fullon is fostam a csontosoktól, itt meg 18-as szinten 3-at is ledaráltam.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Nám😄

Akkor add vissza mielõtt elveszik a hátizsákból 😊
McFrost
Van jobb kardom, nem azért kérdeztem.

Ez egy rpg. Azt csinálsz amit akarsz 😉
Én addig használtam, amíg nem kovácsoltam jobbat magamnak, utána megkapta.

McFrost
Meg van Wenzel kardja. Vissza kell neki adni vagy megtarthatom?

Nekem tetszik, hogy lereagálják adott frakcióba való belépésünket, az már furább, hogy a világ egyik felének hírül megy, de azért egyesek a küldetés miatt nem tudnak róla 😊 Legalább ilyen szinten megokldották, ez is bõven több, mint a semmi, vagyis a G3 megoldása.

A banditapáncél alatt pedig már az addonra gondoltam. Ha jól rémlik, azt is a lelkünkre kötik benne, hogy a Circle of Water páncélban ne nagyon grasszáljunk nyilvános helyen, de azt nem tudom, hogy ezen túl bármiylen gyakorlati visszajelzést kapunk-e, ha mégis.
A kikötõnegyedbeli nyomozásnál azt hiszem mondták is hogy ne milícia páncélban, de egyébként... Tudom mert direkt próbálgattam, pl. beléptem a milíciába, aztán elmentem valami semleges páncélban a zsiványokhoz haverkodni, de egybõl tudták hogy beléptem máshová...
Szaruman
Ja, de csak azért viselek varival vari páncélt, mert ahhoz kevesebb repu kell 😛

aha szal nem számít...

hát, ha elég hûek vagytok a szériához, akkor ha Magenek álltok például, akkor csak Mage öltözetet viseltek, szerintem ezt akarták elérni a készítõk. Na meg hogy határidõre kész legyenek...

Molnibalage
Ezzel egyetértek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MrStokes
Nem tudja vki, hogy a pdf formatumu manual, amit a 1.7-es patch feltelepit, fellelheto-e valahol az interneten?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Molnibalage
480 HP rebel armor + Enjar sikak, + védõ amulett és gyûrûk.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szaruman
G3ba még azt sem tették bele, h a páncélnak követelménye legyen (a reput leszámítva). Eléggé gáz, amikor egy varázsló paladin armorban rohangál, és nem csak agyonaláz mindenkit a spellekkel, de sebezhetetlen is...
Gyk kellene egy str/AK követelmény a páncélokra sztem 😊

McFrost
Az új fejlõdést sokkal nehezebbnek tartom, mint bárki elleni 1-1 attakkot 😊

A banditapáncél vagy annak hiánya azért számított 😊 Illetve a milícia páncélja is nehezítette a kikötõnegyedbeli nyomozást.

De ezeket leszámítva tényleg inkább a választásunk számított, a G3-ban sajnos az sem, hacsak például az ork városok felszabadítását nem számítjuk annak.
Szerintem a G2-ben sem számított mi van rajtad. Az számított hova léptél be.
Ha az 1.7-be betettek végre ilyet, akkor rögvest telepítem 😊
Sajnos ez nem a Gothic 2.
egy kérdés: ha lázadók páncélját viselem akkor mennyire fognak utálni az orkok? Kb úgy mint gothic2-ben a Paladin vs Mercenery, hogy csak rádszólnak hogy ne csinálj hülyeséget, vagy rögtön megtámadnak?

Szaruman
Attól függ, h milyen páncél/lvl van a karinak. HIába vagy lvl 60, ha alap 200 hp és vmi fisfos páncélod van.

Pl nekem lvl 40 körül 650 HPval állatfélék nem okoznak gondot (320 str, paladin sword, alap hasisin armor).

McFrost
Nálam a jobb lenyomva és ballal klikkelek, 3 farkast leverek médiumon.

Botond
Hát gyerekek, pedig nekem mûködik. Szerintem gyakoroljátok. 😊
Molnibalage
Még egy is lenyom, ha rossz a ritmus...

a jobb klikkelés csak sima attack kombó, amely védelembõl áll össze, így a farkasok támadni fognak miközbe te is támadod õket. Egyetlen farkasnál ez effektív, ám háromnál már nehéz, fõleg ha közre fognak.

Michele Wild says: Kereszttûz.

Botond
Tök sima jobbclick nyomkodás (balhoz hozzá se érek), és hullanak a farkasok mint a légy. A domboldalra meg figyelni kell, hogy ki hol áll.
nem a varánokkal van a gond hanem a farkasokkal a dombharcban.

McFrost
Akkor egy kígyót-varánt-nyulat-húsférget nem is tudsz lecsapni?
Érdekes, nekem ilyen problémám nincs. Harc közben kicsit felhúzom a kamerát a hõs fölé és olyan szépen vágja a füvet, mint a huzat😊

Molnibalage
Még az sem túl alacsony. Még így is sokszor simán felette suhintasz el.
Egy magoldás van. Domboldali harc, hogy legyen feletted.

Botond
Jobbclickes kardozás a nyerõ technika. 😊 Akkor ugyan ilyen aprókat vág a kari, de alacsonyan. A balclickesbõl elhátrálnak. És sosem szabad domboldalon harcolni velük úgy, hogy te vagy magasabban, mert akkor sehogy nem éred el õket. Ha ilyen lenne futni körbe, hogy õk kerüljenek magasabbra.
McFrost
Jobb gomb nyomva tart és ballal vadul klikkel ^^

Molnibalage
Sok állat (fõleg farkas) túl alacsony. Nem tud alacsonyat ütni. A Nemora feletti nagy dínok meg sem tudnak ütni, de 30-dik szinten, ha béna vagyok 3 farka szétszet. Röhej.

KaszaN
én azért még elbírnák egy olyan képességet benne a harchoz még hogy elugrás pl ütnek akkor nem hátrálsz vagy felugrasz hanem így elugrik az ütés elõl amerre mondom neki. Komoly lenne kicsit élvezetesebbé tenné a harcot.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

gothic 3-nak számomra nincs semmi baj a harcrendszerrel, engem isten igazából nem zavar hogy lendület kérdése az egész, csak azok az állatok idegesítenek amikor seperc alatt elugranak a kardom elõl, nekem meg nem marad állóképességem >.<

Engine-rõl annyit hogy valóban source, ám ez azzal járna hogy: Steam, amit ugyebár nem mindenki komál. Eddig a Postal 2 volt az egyetlen kivétel ha jól tudom.

Továbbá a gothic 2 univerzumot el tudnám képzelni picit megnagyobbítva, nem vészesen, csak mondjuk olyan dolgokat orvosolnának benne mint a ló, mint vehicle bevezetése (kis embereknek csak szamár jár, vadaknak pedig Varán 😄 )

Csak a demójával játszottam, de nem volt különösebb gondom a közelharccal.

Különben is csak magamat tudom ismételni: egy G3 topikban nem illik egyetlen más játék közelharcát sem bántani 😊 (1.7-et, AB-t még nem próbáltam, de ugye 2006-ban is kiadhatták volna épkézláb formában.)
Source engine-el a Dark Messiah-t is jól összehozták, ám a harcrendszert nemigen élvezném vele (közelharc)

Na igen, nyilván a játéktörténelem egyik kiemelkedõen problémás engine-je lenne a legjobb választás erre. A CryEngine 2 viszont már nem is lenne annyira elvetélt ötlet.
Mármint a Gothic szériában? Az elsõ részben már az elsõ négy kör ismeretével is szépen el lehet lenni, a templarból nagyon jó varázsló-harcos hozható ki, akár csak mágiával is képes lenne egész táborokat lepofozni. Egyedül a NotR esetében mondható el, hogy eltúlozták a nehézségi szintet vele, de a végén persze ott is félisten a mágus.
KaszaN
Most így beötlött dekirály lenne a gothic3hoz egy olyan editor mint a crysishez. Egy csomó mód jönne ki hozzá és meglehetne csinálni a gothic2-t a gothic3-as grafikával. Nagyon kiváncsilennék hogynéz ki az a régi jóhangulatú pálya az új szép grafikával 😊.

rotator
??? Bár olyan lenne!

ööö a hõs megöli xardast és utánna kicsit elpilled és szokás szerint mindent elfelejt. Vessetek meg, ám kétlem hogy a Forsaken Godsnak lenne bármi köze is Arcania-hoz, a Forsaken Gods sztem olyasmi mint a Night of the Raven: FanFikció o.o

KaszaN
De muszáj mert ez köti össze a 3-at a 4-el. Kötelezõ! Bár nekem halványlila segély fogalmam sincs hogy mi a fenérõl szól ez a kiegészítõ. De majd meglátom.

eddig nincs, de azt mondják nem is érdemes játszani :<

KaszaN
A forsaken godsot ha valaki megtalálja torrenten magyarul akkor szól vagy annyira megéri eredetibe?😛 Edig az összes rész eredetibe van meg.

Szaruman
Nincs mindenkinél, csak bizonyos kereskedõknél (pl geldernben sok, de sildenben sztem senkinél sem lesz).