Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a következõ a gondom: a játék eredeti, magyar kiadás, 1.7 patch és 1.7.1 hotfix. nVidia driverbõl a legújabb felrakva. A szereplõk, tárgyak, stb. neve mindenféle furcsa karakterekkel jelennek meg. A játék könyvtárában lévõ Gothic3.ttf alapból Arial, bár próbáltam másféle betûtípussal is, a játék nem hajlandó használni. (A patch felrakása elõtt bizonyos feliratok helyesen (ékezettel is) jelentek meg, de az tuti, hogy nem Arial betûtípussal.)
Nem tudom, van-e valami megoldás erre a problémára.
Pianista
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah MANY MANY THX!

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Character/story helper: spawn sh(vagy SH)
Pianista
igen néztem. ez amolyan spawn csalás ami megjelenít egy muksót és lehet tõle kérni pénzt, reput, tárgyakat stb. régebben le lett ide írva de nem találom😞

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

MrStokes
Fogalmam nincs mi az a "segitseg ur" es hogy mit lehet vele elerni, de itt nezted mar?
G3 cheat kodok

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

vedd meg.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Molnibalage
Vedd meg. Nincs rá 3000 Ft-od? Most annyiba fáj. Akkor nem kell szenvedni. Felrakod, megy, magyar és örülhetsz.

A CP1.7 kézikönyvében meg benne van a fejéõdési fa vagy keress a fenti linkeken.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Pianista
erre esetleg valaki??

Helosztok!!
Hallottam, hogy nagyon jó játék. Én most töltöm le. Ha lehet, valaki szerezne, hozzá magyarítást, mert nem magyar. És hogy van, gyûjtök pontokat, és azt beválthatom, hogy nagyobb legyen a karakter izma meg ilyesmi? Ha valaki szerezne róla képet, hogy mikre lehet beváltani meg ilyesmi.
😮 Ezer köszönet 😄

Szaruman
Ja, kicsit tré volt, h mindent defaultra rak. Én mindenképpen újat akartam kezdeni, ott jöttem rá, h az AB ki van kapcsolva, h az elsõ könyv 5 alchemyt adott...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

MrStokes
az uj patch kikapcsolja az alternatove balance-ot, kapcsold vissza es ujra jatszhatsz...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Szaruman
Én nem tudom... jowood forum, techical részen keress rá sztem.

Molnibalage
Erre még mindig semmi?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ne hidjétek el, felraktam az új patchet, és minden mentés eltûnt -____-

Most kezdhetek megint mindent elölrõl. <#falbav><#falbav>

Szaruman
Sztem pár varázsló kereskedõnél, illetve a 'régi ládákban'.

MrStokes
1 gyors kerdes: Bladed staff-ot merre talalok?

Molnibalage
Hogyan lehet a screenshot készítést bekapcsolni? Az istennak sem találom azt a sort...

Molnibalage
Ha új AI-val játszasz normal szinten akkor esélyed sincs erre max. Cape Dun-ban. Játékidõ spórolás szempontjából nem érdemes. Ha ork oldalon is végig akarod tolni akkor ne irtsad ki õket.

Befejeztem Myrtana városaiban a semleges küldetéseket, megyek tovább Varant-ba.
Most már ki lehet tisztitani az orkoktól a városokat, vagy azt Varant és Nordmar-i küldik után érdemes?

Molnibalage
Én is észrevettem, hogy egyes karakterek duplaáron vesznek át egyes dolgokat. A "vadász" kinézetûek és a vadászok ténylegsen ezt teszik. A félénk szarvasos vadász, Cape Dun-nál a vadász és asszem Faringban is a bõröket dupla áron veszik. A karomkat sajnos nem.

Nemorában az egyik lázadó is szól, hogy duplaáron vesz ékszereket. Arany, ezüstkelyhek, ékszerek és ládikákra vonatkozik ez.

MrStokes
Ekszeres ladikakat pl. Reddock-ban tudod dupla aron elpasszolni annak az arusnak akit lefele menve a tuzmagus utani reszen talalsz. Nala erdemes meg eladni az arany es ezust kupakat, gyuruket es egyeb ertektargyakat, mert dupla aron veszi at oket.

Akkor csak ezeket változtasd:

- Entity.ROI=4000.0
Raise this value to 8000.0 to double the distance NPCs and creatures are rendered.

- ObjectDetails.fScreenObjectDistanceCulling_High=0. 008
- ObjectDetails.fProcessingRangeFadeOutRange_High=30 0.0
- ObjectDetails.fRangedBaseLoDOffset_High=300.0

Change the first value to 0.016
Change the second value to 600.0
Change the second value to 5000.0

To move the blur effect further away:

- Render.DOFStart=1000.0
- Render.DOFEnd=8000.0

Raise the first value to 4000.0
Raise the second value to 12000.0

- DistanceHigh.fFarClippingPlane_High=10000.0
- DistanceHigh.fFarClippingPlane_Medium=8000.0
- DistanceHigh.fFarClippingPlane_Low=6000.0

Raise the first value to 12000.0
Raise the second value to 10000.0
Raise the third value to 8000.0

Más: Rengeteg kacatom felgyült az inventory-ban, bõrök, karmok, szarvak, ásók, kések ékszeresládikók, ezeket el lehet adni?
Gondolom a bõrökkel vigyázni kell, mert elég sok küldi kapcsolódik hozzá, de mit lehjet csinálni az ékszeresládikókkal? ráadásul kétféle is van?

Molnibalage
Mármint, ha más van belõve akkor a szorzók értékei változnak? Én csak azt szertném, hogy a textúraváltás távolsága legyen messzebb.

Nincs mit. Annyi lenne a hozzáfûznivalóm, hogy a leírásban csupán a high settings-hez vannak belõve a beállitások, nekem pl. very high is van, gondolom ott kell átállitani az értékeket a high helyett.
Viszont pl. a grass értékét felesleges nagyobbra állitani szerintem.

Molnibalage
Jaja. Asszem megtaláltam én is azt ami nekem kell!

Huh, kira! Köszi nagyon😊 Így már be tudtam állítani.
Molnibalage
Egy küldetés van a faringi várban levõ sámán kér hármat. Nyugodtan oda lehet adni neki, mert aztán levered és visszaveszed.

Az 1.7-ben +3-at adnak a potik. Én a 250 feletti képességek elérése után tervezem felhasználni minden és csak erõre (már, ha megéri, mert alkímiára is lehet, hogy kell rakni és még tanulni is kell lehet,hogy így nem is olcsóbb).

Még csak Ardeatól Vengardig, Cape Dun, Montera, Gotha, Okarába elcaplatás volt meg és Sildernbe megérkezés. Ennyi idõ alatt 12 királyszár jött össze és annyira azért nem túrtam fel mindent. Sárkányfûbõl van kevés. Jó, ha eddig 3-4 asszem. Goblinbogyóból kicsit több.

Sajnos nem vették a fáradságot, hogy kincseket rejtsenek el olyan helyen ahova csak ugrálva juthatsz el, pedig én imádok "túrázni". 😊

Egyébként úrjakezdtem. Mindjárt jobb a karakterem. Csak annyit tettem vadászatra, hogy a bõr lenyúzása és karmok eltávolítása meglegyen. Most 210 feletti erõm van, 500 feletti HP, max. egykezes, 2. szintû kétkezes és max. pajzsblokkolás asszem. Az állóképesség növelése most lesz soron egy kicsit.

Az viszont röhejes, hogy a legdurvább kétkezes fegyver szerintem a 70-es sebzésú alabárd Egyszerûen olyan hosszú, hogy a legtöbb vadállat simán kordában tarható vele. Egyszerre 3-4 tárnarák és beleõbestia meg sem kottyan.

Az viszont továbbre is vicc, hogy a farkasok és goblinok felett még ez is sokszor elüt még sík terepen is, de ha én vagyok magasabban akkor csinálhatok én bármit nem üti meg õket a keves névtelen hõs. Hogy lehetett ennyire eltolni ezt? Az eszem megáll...

4 goblin képes elég szépen leverni, míg a fenti lények hozzám sem tudnak érni... A csontik is simán üthetõek a fegyverrel. Ammenyire látom nem lesz más fegyver ami hasonlóan nagy, mint az. Hiába nagy a sebzés, ha a fejszék rövidek és még talán lassabak is.

MrStokes
1.7-es patch ota erdemes felhasznalni a kiralyszarokat permanens potik gyartasahoz? Regen ugy emlekszem, hogy az volt az altalanos velemeny, hogy nem erdemes perma potikat csinalni, meg hogy tartalekoljuk a kiralyszarokat, mert lesz kuldi hozzajuk. Jelenleg mi ezzel a helyzet?

Molnibalage
Nekem egyiket sem kell. Alszik mind a 3, mint a bunda, de ahogy írtam elég csak a két õrt.

Szaruman
Amikor nem voltak õrök, nekem sima lopakodással is ment.

miután elaludt, csak lopakodni szabad, és ne menj hozzá közel

Takanohana
Más esetben valóban aludtak a tekercstõl sokáig, de Roland nálam semmi perc alatt magához tért mindig. És hiába áll háttal, úgy látszik a hátán is van szeme, mert mindig lebuktam nála. Csak az idézés segített.

Itt tudod megnézni a szükséges beállításokat:

Jowood fórum

Molnibalage
Nekem szépen elalszik Roland, de nem is õt kell elaltatni. A két õrt õ meg háttal áll.

Más. Nem számolta eddig össze shoa senki, hogy a maradandó fõzetekhez összesen hány cucc gyûjthetõ be? Királyszár, Sárkányfû, goblin bogyó, stb.

Szaruman
Azért ez nem egészen így van 😊 Az alvás tekercsek alatt ki lehet pakolni 2 ládát is.
Gelderben a groknál lévõ ládával az a gond, h Grok sosem alszik 😊 Ezen lehet segíteni tekivel, de érdemes megvárni, míg a haverjai kimennek.

Takanohana
Elég kézenfekvõ, éjszaka a sámánok is alszanak. Odalopakodsz és ellopod.

Egyébként minden láda kifosztható, minden cucc ellopható, még akkor is, ha mellette állnak százan. Pl. Okara vezére (Roland?) sosem alszik, pedig jó kis láda van mellette. Alvás tekercsre elszundít ugyan, de mindig hamarabb felébred, mint hogy ki lehetne a ládát rabolni. A trükk a következõ: a folyosón idézel egy szörnyet, amilyet éppen tudsz. Roland kirohan, hogy leverje, addig õrizetlen a ládája. Elõtte egy mentés azért persze nem árt.

Pianista
a "segítség úr" csalásnak mi a kódja?? trelisben véletlenül a ranszolgacserét visszavolntam és nem tudok bejutni a várba... ezért kellene. pedig azokon kívül mind késsz van😞

Alvástekerccsel is lehet hogy kell a visszatöltés, ha idõ elõtt felébredne a lelkem, és nem voltunk rá felkészülve... 😊
Molnibalage
És a visszatöltés az hogyam segít?

Van olyan pillanat mikor a fõsámán egydül van. Sleep tekercs rá oszt jóvan. Simán megcsinálható küldetés.

Nekem van, ott van pl. a mario nevû játék, az szerintem mind nehézségben, mint kreativitásban megfelelne neked, mert ahogy nézem az elmúlt oldalakat, a megnövekedett hozzászólások java része annak köszönhetõ, hogy próbálsz ezzel a játékkal játszani. Nem annyira bonyolult játék ez azért.
vedd el, max vissza töltöd. (az elsõ lovag sisakját is lazán elvettem az asztalról)

McFrost
Várnék ötleteket egy feladat megoldására:
A helyszín Gelder, Grok fõsámán rezidenciája.
Feladat: lopjuk el cimboránknak, Lares-nek a 6 db aranytányért.
Na most 4 tányér a 3 sámánnál van, simán elemelhetõ, nem szólnak. Viszont a maradék 2 már a fõ sámán orra elõtti 2 asztalon hentereg, már alma elvételéért is levernek, gondolom, akkor a tányérokért is adni fognak.

Ötletek?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Szaruman
Jól van az rajta 😊 Csak magasan kell keresni 😉

Molnibalage
Idõnként az õrületbe kerget ez a játék. A kapott térképen szarul van rajta az egyik tomb és nem egyezik a pozícióm a világtérképpel sem. A legbaloldalibbról van szó ami a tûzkéhoz legközlebbi barlangtól délre van. Istennek sem találom...

McFrost
Aha, értem, erre voltam kíváncsi, köszi!
Még semmit nem szabadítottam fel.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

A játék fõmappájában vagy egy Ini. nevû mappa, abban pedig a ge3.ini fájl és ott.
Molnibalage
Melyik ini az amit szerkeszteni kell? Hol van?

igen, megtaláltam azt a hozzászólást, viszont az ini.ben ezeket nem találtam meg! Tuti én vagyok béna... de én tényleg nem látom ezeket.

Render.ScreenObjectDistanceCulling
Render.LowPolyObjectDistanceCulling
Render.ProcessingRangeFadeOutRange
Render.RangedBaseLoDOffset
Molnibalage
Nem. Ha felszabadítod Montera-t, Cape Dun-t és kinyírsz mindenkit Vengadrban még akkor sem. Még, ha hozzáveszed Silden-t még akkor sem asszem.