Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Nem konkrétan arra a hírnévre gondoltam, hanem arra, hogy ha megyek majd egy idegen helyre, akkor egybõl támadnak-e az orkok?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Molnibalage
Igen, mert egy küldetés megölni az öt parancsnokot.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

már volt róla szó hogy melyiket kell módosítani, kb 6 oldallal lehet arrébb.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Hi
Egy kis segítség kéne! Méghozzá az ini. fájl beállításában.
A tárgyak távolságát mivel tudom meghatározni? Az élõlényekét már megtaláltam, de a tárgyakat az istenért sem tudom átállítani(padok, székek, stb..) Pls help.
rotator
Szintenként +25 damage rémlik.

McFrost
Körül néztem Vengardban. Saccom szerint olyan 50 és 100 közötti ork lehet ott. Ha most nekimegyek és levágom mind, az befolyással lesz a hírnevemre?
Vagy ami a kupolán belül van az nem jut ki?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

MrStokes
Nincs valahol leirva hogy milyen bonuszokat adnak az egyes fegyverek jartassagi szintjei az elozokhoz kepest?

Pl. miben nyujt tobbet egy Staff Fighting II az I-nel?
Nagyobb sebzes? Uj mozdulatok es kepessegek?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Molnibalage
Az lehet, de az obié egy üres világ útjelzõ emberekkel. Bemegy a fõvárosba és császkál 5 ember az egész városban. Töküres. Az emberek jóformán útljelzõtáblák.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

jó a történet, jó a grafika, csak a harc rész eléggé el van cseszve szerinem... bár lehet nektek bejön ez is. Nekem vhogy az oblivionos harc jobban tetszik.
jó a történet, jó a grafika, csak a harc részs ewléggé el van cseszve szerinem... bár lehet nektek bejön ez is. Nekem vhogy az oblivionos harc jobban tetszik
Molnibalage
Az jó. Akkor feleslegsen nyomtam el 25 TP-t? A ládákban most olvasom, hogy milyen fegyverek jönnek. A felét kb. még kis sem nyitottam, de már így is csak 5-tel többet sebez a kovácsolt kétkezes ércengém a talált fegyvernél.

A szerszámíjászkodással mi a helyzet? Ott nincs orc slayer képesség?

Szaruman
Igen. Egy van pl a sárkányoknál cape dun alatt. (de a jowood forumon kint vannak a helyeik).
Ezért mondom, h mire kapnál egyet normál úton, addigra vége van a játéknak.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Molnibalage
Akkor meg már minek az a fegyver...?

F5-F9? Az qiucksave és quickload. Mármint, hogy próbálkozni kell hátha sorsol egyet? Erõs fémláda? Ez a nevük?

Szaruman
Pure ore vagy az erõs fémládákból jön (kb 10-30 F5-F9), vagy a fire clan vezetõje adja, miután kipucoltad egész nordmart.

Molnibalage
Még egy kérdés. Pure ore hol szerezhetõ és mi készíthetõ belõle? Ezt 2.5 éve sem próbáltam ki...

Molnibalage
Ezt pont nekem mondod? 😊

(Én is egy modder csapat tagja vagyok.)

Szarkazmus volt. De úgy néz ki, mégis hazsnálhatóak az 1.7-es mentett állások. Mindenesetre én még várok. Na nem arra, hogy kész legyen a játék, mert az sosem jön el...
Molnibalage
Én egy lázadó páncállal csináltam meg...

Molnibalage
Azért modjuk reálissá teszi picit a játékot, hogy ne legyél annyira félisten. Van benne ráció valamilyen szinten. Az NoTR is be lett durvítva anno. (Az új AI a vadállatokra is hat, vagy azok viselkedését más tette elviselhetõbbé?)

Én most egy az ajándék nordmari pácéllal (100 ércért cserébe) és egy kovácsolt kétkezes ércpengégvel asszem levertem egy 7-as csonti csoportot elfutás nélkül. Komlyabb pácéllal és HP-vel még ennél is többet lehetne. Belegondolva, hogy szinte tök feleslegesen fel van húzva az íjászat is (ez alsó hagon vagy 80 TP) már rég lehetne 250 erõ + pia miatt vagy 265 is és nem 560 HP hanem 800. Max. lovagi pácél meg önmagában nagyobb védelmet ad, mint most minden amim van...(+190 ütések és nyilak ellen, most pajzs nélkül olyan 90-es vagyok. A pajzs értékei hogyan számítanak?)

Ha majd a harcos és elit ork is megfekszik az ütéstõl akkor könnyebb lesz szerintem. Igazából csak kitolták afelé ezzel, hogy ne gyakjál szét minden már 35. szinten, hanem csak 60-tól. 3 harcos + két felderítõt már viszonylag stabilan leverek egyedül is. Kísérõvel meg tényleg egyszerûbb. Akiket téged ütnek gyorsan le kell verni. Aztán egy potin használat, ha kell és a szövetséges köré gyûjt csúfokra kell egy villám (területsebzõ, de keményen, ha közel állnak egymáshoz). Elit ork kivételével jóformán mindenkit megfektet. Aki túléli és rádmozdul leverni. Aztán heal a társ(akra).

(Õsi tudással is olyan lassan sütsz el egyes varázslatokat?)

Majd kiderül. Egy biztos, íjászkodni szerintem nincs értelme. A szerszámíazást sem próbáltam még soha és a varázslót sem. Mágia + közelharcnak van értelme szerintem. Most 88-as õsi tudásom van és egy fia pontot nem költöttem rá és még a sivatagban sem voltam..

MrStokes
En Nordmarba ezidaig meg nem jutottam el, szoval az ottani korulmenyekrol nagyon nincs semmi tapasztalatom.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Kozben felmentem a G3 Community oldalra es ott azt irjak h 1.7.1 hotfixet felteve is hasznalhatoak maradnak az 1.7-es mentett allasok.
G3 CPT

Szaruman
Engem nem zavar. Mondom, így is kb 5x kezdtem újra. De harcossal egyre kevesebb kedvem van játszani... A másik dolog, amit nem értek, az a páncélok. Miért nem lehetett kb azonosra megcsinálni õket védelem terén? Ok, minimális különbségek legyenek, na de így... vagy szerzek paladin armort, vagy kifingok mindig. Az elit hasisin armor semmit sem ér, paladin armor alatt életképtelen a kari nordmarban. Azonos védelmi érték kellett volna, h mindegyik armorral életképes legyen a karakter.

MrStokes
Aztan meg kihoznak par, kisebb, de fontos javitasokat tartalmazo verziot es kezdheted elolrol... :S

Szaruman
A régi motort nem az új AIra írták. Gondolom ez a hiba. De nordmarban, ahol nagyon sok ork/csonti van, gyakorlatilag idegesítõ az új AI emiatt. Akit ütök, az instant átmegy blokkba, hátulról meg ütnek 3an... Gagyi. Inkább csinálok varázslót majd az 1.71el 😊

Molnibalage
Az új AI kikapcsolható. Mondjuk akkor meg nagyon brikaság lesz az egész megint. Valahol a kettõ között kellene a balance. Egyszerûen képetelen vagyok megérteni hogyan lehetsége az, hogy az orkok átsétálnak egymáson, de én, kísérõim és NPC-k egymáson nem tudnak.

Magyarán egyszere két-három ellen készül ütni téged vagy õket, mert mindig mindenki hozzáfér jóformán, fordítva meg nem. Komolyan mondom néha üvöltenék, hogy azok akik képesek ilyen grafikai motort összerakni, hogy a kurvaistenbe nem vesznek észere ekkora állatságokat.

Nem az az egyetlen dolog amit magasan képzett emberektõl látok. Képesek nagyon profin prgramozni, stb., de nagyon primitív hibák kiszûrésére képtelenek. Hogyan lehet ez? <#fejvakaras><#nemtudom>

Szaruman
Nagy patch nem lesz több. De azért az, h néha nem sebeztek a ranged dolgok, elég gáz volt.

Egyébként ahogy nézem, a melee karival teljesen kibasztak. Nem csak a 100% block teszi használhatatlanná, de... basszus, a HP regen nem mûködik, miközben harcolok... Akkor mi az értelme? Csata után nem kell potizni? Mekkora baromság...

MrStokes
Ez azert vicces, mert arrol volt szo, hogy nem lesz ujabb verzio, aztan most megis?

Vajon meddig fogjak meg foltozgatni? :S
Valahogy nincs kedvem 2hetente mindig ujrakezdeni...

Molnibalage
Ez milyen verzió is? A 2.0-t várod mikor 1.7-nél vagyunk?

Szaruman
Én eddig 5x kezdtem újra. Nem nagy cucc, 6.szor is meglesz 😊

Én be is várom az 1.97a/2 CP-t, mert az már úgysem viszi az 1.97a/1.5 mentett állásait. De türelem rózsát terem!
Ezért érdemes feltenni a patchet:

Combat
- Problem solved where magic and ranged weapons didn't injure NPCs.
- Error in "rage mode" of animals corrected.

És ezért nem:

"Savegames that have been created before installing CP 1.71 can't be used with CP 1.71."

Nemérdekel, nem fogom újra kezdeni.

Molnibalage
Az áldott +10 az mi ellen is ad +10-et?

😄

vagyis

-___________________-

Molnibalage
Ez mit is csinál?

Tehasut
hopp, ma megjelent a community patch 1.71

szerintem ennek sokan örülni fognak:
"Rain and wind sounds will start and end with the corresponding graphic effects."
ennek viszont sokan nem:
"Savegames that have been created before installing CP 1.71 can't be used with CP 1.71."

tudtam, hogy még mindig nem szabad elkezdenem a játékot...
McFrost
Értem, köszi!
Ezt a billentyû kombót mindig elfelejtem.

F5, F8 segít ilyen esetben.

Szaruman
Nem, mercenary=ork. A csávó ad melót, csak kattintgasd végig a szövegeit.

McFrost
1 röpke összetett kérdés:
Galdernben vagyok
-Samuel a zsoldos fõnök, de nem ad melót, csak az van: csatlakozni szeretnék hozzátok
-Nemrok ork vezérnél: a sámánnak akarok dolgozni

Na most, ha valamelyiket elfogadom, akkor oda állok be?

Molnibalage
Erre én is gondoltam, de nem jár ennyi ember ide.

Szaruman
Spoiler 😛

Szaruman
Ha még nem tudod, akkor nincs rá szükséged. Meg fogod tudni idõben 😉

Molnibalage
Ali ládájában van a kõ. Mikor elõször mész fel ott vár rád a nordmari ember. Elkéri és elvezet a sírhoz a hídot át át Pedar háza alá. A követ visszaadja a csávó, ha beszéltél a Tûzklán vezetõjével.

Üdv.
Nordmarba vezetõ úton (Faring felõl) Rotgartól kaptam egy olyan küldit hogy gyõzzem le Ejnar szellemét és találjam meg a sisakját, meg is van minden, aztán ebben a barlangban találtam egy talapzatot ami alá le lehet mászni Ejnar sírja a küldi neve, de valamit bele kell tenni a talapzatba, a kérdés, mi, és honnan szerezhetõ meg?
Szaruman
Ha jól emléxem, akkor a környéken lesz egy sámán egy démonnal, mind2 egyedi névvel. Ha az a barlang, akkor a sámán/démon mellett van egy áldozati oltár szerü izé, azon van egy hulla. Azt nézd meg.

Molnibalage
Hát akkor nem tudom mi lehet a baj. Árnyékfutó nincs a környéken, a sámánt levertem a barlangban nincs. Ali által ellopottat meg Pedar háza alatti tombban már felhasználtam.

Szaruman
A lényeg az, h nincs olyan kõ, amit ilyen módon el lehetne 'veszíteni'. 5 tomb van:
- 1 van 1 sámánnál
- 1 másik is 😊
- 1 egy egy árnyékfutóban
- egyet ali lopott el
- egy pedig egy áldozati oltáron van.

Ebbõl a 2 sámán pedig nem fut el. Tessék tovább keresgélni 😉

Molnibalage
A sámánnál nem volt. A Fire Clan alatti legközelebbi tombot csináltam meg.

Szaruman
2 helyen kell lootolni a követ. Az egyik helyen nem futnak meg. A másik helyen pedig az nem fut el, akinél van (egy tápos sámán, 2-3x hpja van a normálhoz képest). Keressed a sámán hullákat, ott kell lennie.

Molnibalage
Hogyan is lehet a konzolt használni? Az egyik sítnál megfutottak az orkok és asszem buktam a követ. Nem igaz, hogy ilyen hibát nem képesek kijavítani...