Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Sárkány? Sosem futottam össze vele. 😊

A kard kapcsán még annyit, hogy ha van jobb akkor sem számít. 320 körüli erõnél mit számít, hogy 110 vagy 130 a sebzés? Semmit szerintem. Ráadásul a kétkezes fegyverek nagy része egy kalap szar. Az ork hosszú alabárd ellen mind esélytelen, azok olyan brutálnagyok... A kétkezes fejsze rövidebbet üt, mint az egyekezes fegyverek. Agyrém...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

McFrost
Nem is kell jobb, minden aprítható vele. Egyedül a Al-Shedim-Bakaresh közötti nyílt szakaszin a sárkányt nem tudom leverni, mert megközelíteni sem tudom😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Molnibalage
A játék lenagyobb állatsága, senki nem árul scroolt mikor a rúnamágia "halálá" pont ezt tenné logikussá. Vagy nem, ha feltesszük, hogy a készítéshez ez kell. Raktáron akkor is lehetne pár db...

De a durva kardok készítésével is ez a bibi. Erõitalhoz elhasználtam minden sárkányfüvet. A kadr kilõve. A legdurvább kovácsolható kardhoz meg kettõ (!!) pure ore kell. Oszt mégis honnan? A játk legnagyobb hibája, hogy a játékot 70%-ban ugyanazzal a fegyverrel tolod végig. Nálam ez Alabárd + 110-es sebzésû egykezes lovagi kard. Nagyon-nagyon hosszú ideig nincs jobb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lehet valahol venni tûzlabda és villám scrollt? Ha megszakadok, sem emlékszek, hogy árulta-e valaki, és kellene a runekardomba nagyon belõlük...

Molnibalage
Nagyon nem értem ezt a Zubenes dolgot. Egy másik mentésen próbáltam. Bakareshbe érkeztem és már akkor is ki volt irtva Ben Sala. Visszamegyek, csak papol hogy vigyázzak, mert kiirtanak mindenkit, ha folytatódik a dolog (támadás ellenük).

Elmentem az utolsó gyûrûért és 12. serlegért. Bakaresh készen van, megcsináltam mindent, erre nekem rontanak.

Hát azért ilyen dolgokat még mindig tapasztalni 2,5 év után nagyon meredek...

oké , köszönöm, sokminden megvilágosodott akkor

viszont van egy olyan hogy converting, az micsoda és mire jó?
másik a collect all vagy miafene, de pl nekem sose szedi fel a földrõl a cuccokat csak egyenként.... hgy kell használni?

Nem mondtam, hogy a vadállat elleni harc nehezebb lett, sõt, pont az ellenkezõje.
Csupán arra reagáltam, hogy ha a farkas lejjebb van mint a karakter, akkor néha nehéz eltalálni.
At AI nehezités kapcsán csupán a 100% blokkról írtam.....

Molnibalage
Az alternatív AI semmiben sem nehezíti a vadállat elleni harcot. Az alaphoz képest röhejesen könnyen ütök le minden állatot. Most vagy változott valami vagy én lettem ügyes. Vadállatok ellen az Alabárd (Halberd) az ûberbrutál fegyver.

Molnibalage
Túl sokszor. Én reálisan szeretném megcsinálni, úgy hogy a társaim túléljék. Erre 0 esély van.

Más. Egy régebbi mentsébõl az orkok oldalán tolom. Összesen egy fejvadász város (Ben Sala) lett felszabadíva véletlenül, mert rányomtam egy ládára és lopásnak vették. Mikor levertem az embert egybõl meghalt.

Megvan a 12 serleg és 5 Adanos tárgy. Eddig semmi gond nem volt Zubennél sem. Most visszateleportálok és egybõl rámrontanak. Mi a halál véreres *#&-ért?

Harcnál én mindig ügyelek arra, hogy lejjebb álljak mint az ellenfél. Ha kell, megkerülöm õket, és a domb alsó felérõl támadok, simán kivitelezhetõ, vedd úgy hogy a szerepjáték része.
Ortegát egy barlangban találhatod Chris, a vadász mellett, aki a kõkörben üldögél Ardea mellett. (Õ adja a félénk szarvas küldit is)

Ha ez a farkasos dolog ennyire bosszant, akkor az alternatív AI nem a Te világod, ott még nehezebb minden, pl. 100%-os hatékonysággal blokkol a leggagyibb goblin vagy tárnarák is. Na az az idegesítõ igazán szerintem.

Az 1.7-es CP leírását és egyebeket itt találhatod magyarul tesztformában:
Gothic3 CP1.7

alternatív balance: egy új feljõdés rendszert vezet be a játékba, amely majdnem olyan hogy minden függ mindentõl. Annyi az egész, hogy mondjuk ezért a képességért több (mondjuk 20 TP-t) kér el, a célja az hogy a játék végére ne legyél istenszerû minden elfoglaltságban. Ha noob vagy akkor nem kapcsolod be, ha pro vagy akkor bekapcsolod.

Alternatív AI: meghackeli az AI harci scriptjeit, és alternatívan mostantól 100%-osan védekezni fognak az ellenfelek. Ezt speciel nem kapcsoltam be, de így is elég nehéz lett az 1.6 óta a játék xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

írja már le vki magyarul hogy mit csinál az alternatív balancing és az alternatív AI. és hogy melyiket érdemes bekapcsolni. lehet mégis kell kezdenem egy újat..... mcövetem korábbi jótanácsadómat, mert így halálra idegesít hogy mennyire szara harc. addig jó amíg egyenes terepen én ütök elõször és hullik az ellen. bár az élvezeten kívül realitása nulla. de mikor a farkas harap hármat gyorsan és védekezi se lehet, az feligedel

mi az a balanced meg a másik amit be lehet kapcsolni az 1.7ben magyarul leírva?

hát teljesen katasztrofális amúgy a harc néha. ha kicsit is magasabban vagyok mint az ellenfél, elég egy buckára rámenni már nem találja el. hihetetlenül roszz, és a megjelenése óta nem tudták kijavítani. vmi vitális programozási dolog lehet

most hogy kicsit megerõsödtem, mégiscsak fel kéne rakni az 1.71-es peccset. sehogyan sem lehet használni a korábbi mentésekkel ?

nem találom ortegát illetve a barlangját. ki tudná megmondani merre keressem ? az a coastal regini rablóvezér akit cape dun-i küldiben ki kellene nyírni

Én is éppen most csináltam meg lvl 70-es harcos dual sword karakterrel, sokat kell taktikázni, egyesével vagy kis csoportokban kell kicsalni õket, simán teljesíthetõ. Csak heal poti és idõigényes.
A társakat viszont lehetetlen megmenteni így, berohannak az orkok közé rögtön.

A lényeg: az 1.6 semmivel nem jobb, mint az 1.7(2), ellenben pár jó pár javítással kevesebb, és ha esetleg valami kisebb módosítás jön ki, az legfeljebb az 1.7-es mentett állásokat fogja támogatni.

Egyébként te tudod, hogy neked mi fontos a changelogból, nem akarlak semmire rábeszélni, csak az említettek miatt nem látom a rációt az 1.6 preferálásában.
Szaruman
Azért pala armorban meg lehet csinálni a bányát. Sokszor kell futni...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Molnibalage
Nem pont elég? A masszív ellenfeleket lehetetlen leverni. A full harcosra fejlesztett 74-dik szintû emberemmel is reménytelen volt bányát felszabadíani, vagy Sildent vagy bármi más nagyobb várost felszbadítani. Cape Dun az sima ügy volt még 5x szintûnként is.

mondjuk a lényegét leírhatnád .ugyanis elolvastam a redmejét, és annyira lényeges dolgokat én nem láttam benne. a védekezés az jó hogy már lehet olyat is meg belevédenek a támadásba, de nagy különbséget én nem vettem észre másban

Molnibalage
Tényleg.

McFrost
Yussuf egy rabszolga a Mora Sul templomi ásatáson dolgozott és lopta az ereklyéket. Nála volt egy templom kulcs is, mikor lebukott és elmenekült.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Molnibalage
Ki au a Yussuf? Mert More Sul fel van szabdítva. Mindegy. A király oldalán befejeztem. 74. szintû voltam.

Ork oldalon kéne végigtolnom, azt még sosem tettem. Mágus sem voltam még soha.

McFrost
Akkor még a tûznél ül Yussuffal, vagy fogalmam sincs. Pedig most vagyok ott, találkoztam vele, harcoltam az oldalán is😊

Molnibalage
Ott sincs. 😞

McFrost
Ha ott nincs, akkor félúton kell lennie Braga és Mora Sul között.

McFrost
Merdarion, a vízmágus. Egy barlangban, nem messze. Közte van egy oázis.

De ez csak találgatás, mikor én találkoztam Cruz-al, akkor egy tûz mellett ült Yussuf-al. Innét mentünk a serlegél, az út menti romokhoz, itt el is váltak útjaink. Majd mikor kinyitottam a templomot, megöltem a 4 undead vezért és ezt elújságoltam a vízmágusnak, akkor kiírta, hogy küldetés visszavonva: kísérd Cruz-t az állomás helyére.

Molnibalage
Mora Sul-ban hol van vízmágus?

McFrost
A vízmágusnál nincs?

rotator
Mert nincs rá lehetõség. Itt van. 😉

Türelmes vagy. Nekem egyszer is elég volt végigvinni 😊 Többször végigvinni valahol logikai ellentmondás is, hiszen a saját életedet sem éled többször.
végigviszem 1.6-al. így is van benne bõven kihívás... mennyit javít az 1,7? azon kívül hogy nehezebb? a questek 1.6-al is végigvihetõk már?

Az 1.6-ban nincsen alternative balancing, az 1.7-ben talán azzal játszottál, de azt ki lehet kapcsolni. Ajánlott az újabb patch, viszont a régi mentett állásokat enm viszi, tehát az 1.6-ba szerintem nem érdemes belemerülnöd, mert nem lesz visszaút, csak újrakezdés.
megvan a kivégzés, parrybõl támadás úgy hogy a szörny neve megjelenjen floating textben. de már télleg nem emlékeztem rá. 1.6-al szinte gyerekjáték az 1.72höz képest

Molnibalage
Hol? Mert én nem találtam meg ott...

1.72=1.7+1.71

Kifejtés: az 1.7 tartalmazza az összes korábbit, az 1.71, az 1.72 tartalmaz mindenet.

Ha már 1.6-ra nem megy rá az 1.71, vagy ráteszed elõbb az 1.7-et is, vagy az 1.72-t teszed rá.
McFrost
Mora Sul-Cruz

Molnibalage
Van valakinek ötlete, hogy Cruz merre van miután megszeretem a tûzserleget és felszenteltem?

Szaruman
Mindig is le kellett szúrni õket. Már a 2ben is... Ha valaki nem piros, akkor csak leütöd.

az 1.72 mivel több mint az 1.71 ? mert méretre sokkal....
és érdemes az 1.6-ra rárakni az 1.71-et? amúgy jó hogy védekeznek az ellenfelek meg erõsebbek is lettek, de a harc még mindig béna soxor

hogy lehet leszúrni? tudom hogy régen mikor kipróbáltam csináltam, de már nem emléxem hogyan

rotator
Õõõ, már az 1.0 óta le kell õket szúrni, amúgy nem halnak meg (hacsak nem mérgezett fegyverrel, vagy nyíllal likvidálod õket).

basszus játszik vki az 1.72-vel? totál szar lett az egész játék. tutira bugos
pl: a bundle of weaponsért megyek egy scout outposthoz a rebel camp közelében még az elején. erre egyik se hal meg, de ha mégis meghal egy ork akkor csak azért meert copper vhol leszúrja õket a földön

gondoltam azért akadt fel vmi a programban, mert mikor odaértem egy farkassal csatáztak, és mondom lehet b ezsélni kellett volna velük elõször, emlékeim szerint.

aztán a kovácsnál a farmon ugyanez, de ott dumáltam a fõnökkel, kihívtam párbajra, de õ se hal meg, és a társai is csak akkor ha vhogy leszúrja õket copper.....

újratelepítem vissza 1.6ra 😞😞😞😞

Molnibalage
Igen. A vadászat pontok és maga a skill level is számít a sebzésnél. A közelharc fegyvereknél is igaz ez. Igazából alkímia és kovácsolás az ahol nem értem, hogy mi értelme magasabbra fejleszteni, mint ami magához a skill megtanulásához kell.

Amúgy azt elmagyarázhatnád a hogy ha már minden, a vadászattal kapcsolatos dolgot kifejlesztettem, akkor utána érdemes még a vadászatra nyomni pontokat? Úgy értem, a vadászat nagysága befolyásolja a sebzést vagy bármi mást?

Illetve még a gombos fejû nyílveszõvel kapcsolatos dolgok is érdekelnének, amint lentebb kérdeztem.(17458)
Molnibalage
Nehéz szinten tolni szerintem nem érdemes. A faraksok tényleg köcsögök. Az alternatív AI néha jó, néha meg nem...

Molnibalage
Na ja. A régi AI-val viszont egy vicc. Silden felszabadíása dettó ugyanez. Új AI-val lehetetlen a régivel csak klikk-klikk és hent.

Természetesen kardozok is... de nekem valahogy nem jönnek össze a több ellenféllel való küzdelmek. Van egy 100-as sebzésû lovagi kardom, és "kiváló kardforgató" vagyok( a második fejlesztés, asszem így hívják), de két farkas is képes megfingatni:S bár lehet ez azért van mert az új AI-t is bekapcsoltam, és a "nehézen" tolom.
http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?go=downloads&ordner_id=26

Gothic 3 Questpaket 3 (Vollversion Update 1)

ezt nem tudja vki hogy mit csinál?:
németül nem értek....de nagynak tûnik, hátha vmi klassz 😊

Szaruman
Hát... én nem törtem magam a társakkal. Bementem, dara. Meleevel ott jutottam el oda, h kikapcsoltam az új AIt. Varival meg easymode lvl 40 felett 😛