Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Na de könyörgöm, hogyan szedsz össze ennyi XP-t? Most csinálom, de azért eléggé szenvedés mit ne mondjak egy harcosohz képest.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nem igazán értem ezt. Pl. miért számít bármit is, hogy meghal -e a két nemorai harcos? Semmit. A régi haverjaimra szoktam vigyázni, de pl. Copper meghalt mikor felszabadítottam a farmot a játék elején. Semmi kihatása nincs.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szaruman
Nekem nincs ötletem, én magyart vettem.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Alapból nem figyelitek meg más problémáját vagy csak tetetitek a hülyét??????Nos akkor le írom újra miben kellene segítség. remélem nem lesztek bunkok és válaszoltok!!!!

Halli all segítséget szeretnék kérni azzal kapcsolatban hogy felraktam az 1.7 ess Patchet és most meg angol az egész.... a régi fajta magyarítás nem jó hozzá... ha valakinek lenne ötlete vagy magyarítása ami jó az 1.7 re nagyon meg köszönném!!!!!
Szaruman
Te tényleg nem nagyon toltad varival 😊
Akkor a recept:
lvl 6nál 60 LP van, 50 AK, 7 gyorstanulásra. Marad 3 pont, ezután szintenként 11 pont jön. 17 szint alatt 187 LP jön, az összesen 190. Ebbõl 150 megy AKra (összesen 200), 30 manaregenre, 5 FBra (lvl 23 vagyunk). Innen kb még 1-2 szintet kiizzadunk, és megtanuljuk a magic staffot, és minden szarral 200 fölé megy a mana (2 mana/ sec), aztán még 1-2 szintet lépünk, és 300 fölé visszük a manát. Utána opcionálisan tanulhatunk nyúzást/fogkivételt (északon minden 2. küldihez kell majd), aztán 254-re fölvisszük az AKt (ha 249en tanulsz, akkor még 5 pontból megvan a 254). 254 AKnál elolvassuk az összes kõtáblát/könyvszart, illetve megcsináljuk az AKt adó küldiket (én pl load-save kombóval legalább 2 kõtáblát kihoztam 12 kereskedõnél. Második alkalommal fölírtam, h mennyi hiányzik, és marvinnal bepakoltam. Tudom, csalás, de a fszom fog várni 2 órát a töltésekkel 😄). Kb 30-35 között vagyunk, 350 fölötti AKval. 410 AK fölött egyébként a csontik/orkok (harcos)/tárnarák etc lemegy egy FBal, elitebbek 2. 410 AK bõven kijön, ha a 2 sivatagi templom melletti romos részt figyelmesen járjuk be. Rengetek kõtábla van ugyanis.
Kb lvl 40tõl a manát föl kell vinni 6-800ra, onnantõl kezdve ritkán fog elfogyni.
Ha gond van a tömeggel, beliartól démont lehet tanulni, a játék legerõsebb summonálható lénye, tessék idézni egyet. Íjászokkal sosem volt nagy gond, látni lehet, h mikor lõnek, akkor 2 lépést hátra kell menni.
Varikkal még ennyi gond sincs, magic staffal lehet blokkolni a lövésüket.

McFrost
Csalás?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Semmilyen társat nem viszek ilyen mókához, mindent egyedül csinálok. Nem éri meg a haláluk, azt a pár száz xp-t.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Molnibalage
A botharchoz kell 50-es õsi tudás. Az helybõl 5 szint amíg semmit sem tanulhaszt. Ennyi idõ alatt az arénahar + LP költéssel szinte középfokú kéziharcos vagy.

200 manávan ki hal meg tûzlabdától és fõleg mindenki? Egy szimpla elit ork 140-es õsi tudás mellett scrollbólnyova kibír vagy négyet...

A varázslás fejbõl gyorsabb, mint srcoolból? A nagy varázslatok elsütése tömeg esetén esélytelen, mert az íjászok félbeszakíanak és a mana is elúszik..

Molnibalage
Na, de ez az én szemeben csalás egy kicsit. A társaid is túlélik? Írtam már, hogy semmiféle esély nincs arra, hogy a társid túléljenek ilyen mókát. Trelis és Cape Dun azok viszonylag kis városok és van sok segítséged, ha ügyes vagy. Két felkelõ + a lovag. Próbáld meg mondjuk Monterát vagy Sildent. Esélytelen. Pillanatok alatt leadarálnak mindent.

Szaruman
A botokat kell megtanulni. Botharc 1 elég lvl 25ig. Ott manaregen, fölvinni a manát 200 fölé, FB, és minden meghal. FB, banish, az a jégszar, ezzel a 3 spellel lemegy az összes ellenfél.

McFrost
Ezzel nem értek egyet, mert bár tényleg nehezebb lett, mint elõtte, de simán kivitelezhetõ. Tegnap felszabadította Trelis-t, igaz nem nagy város, de mégis ment halál nélkül. A város kapuban kezdtem és a közeli farmig ért az ork hullák csíkja😊 Nem álltam egyhelyben, hanem ha kellett, akkor rohantam regenerálódni, aztán vissza😊

Molnibalage
Mondjuk ez nem lenne idális út, mert a mágus vonalat játsza is szerintem meg kell tanulni mester szinten az egykezes fegyvereket vagy a kétkezest, mert csak varázslattal esélytelen vagy.

Molnibalage
A G3 kontolt hol is lehet aktíválni? Nem találom. Gyorsan adnék magamnak pénzt és 25. szintet megnézni, hogy abból mit lehet kihozni. Meg lehet ezt csinálni?

Ijásszal a g2 kiegészítõ?😄.simán végigvittem,könnyebb mint a harcos....

Szaruman
Gondolom ai problémákhoz vezetett volna. Biztos volt vmi oka, h nem csinálták meg.

Molnibalage
Többek között. De talán az kellett volna megoldani, hogy a 3D-s objektumok ne mászkálhassanak át egymáson. Hihetetlen, hogy 2006-ban ezt a röhejes minimuot képtelenek rendesen megcsinálni. Én nem mehet át senkit és "lecsúszok" az állatokról, orkokról, emberekrõl. Akkor ork. vs. ork esetben miért nem mûködik?

Szaruman
Nem lenne rossz, ha nem ütnének át egymáson a mobok. Kombinálni kellett volna a 2 rendszert a block szempontjából is. Sok str, béna ellenfél: nincs 100% block. Azért h az istenkirány 350+ stres, 3as fegyverskillû csávó 4 méteres fegyverének ütését egymás után 3x blokkolja vmi paraszt 50 xpt adó csíra, az zavart.

Takanohana
Mindhárom vonalon végigtoltam már a NOTR-ot, íjásszal volt a legkönnyebb.

Amúgy a NOTR tényleg nagyon kellett a G2-höz. kõkörök, tök üres part a világítótorony alatt, nagy üres fennsík pár dögevõvel mindössze, stb. A kieggel együtt ezek megteltek élettel, értelemmel. És az új helyszín is hangulatos lett.

Nekem egy bajom volt a kieggel, hogy 3. fejezet végével vége. Mennyibe telt volna pl, ha Greget is lehet választani hajóskapitánynak a végén?

Molnibalage
Már írtam, hogy az új AI mellett gyakorlatilag végigjátszhatatlan lett a játék. A 74-dik szintû full harcosomoat is leverik. 1050 HP, 360 körüli erõ és 130-as sebzésû egykezes fegyverrel úgy, hogy a pengék és ütések elleni rezisztancia 240 körül volt...

Szaruman
Igen, így más más😛 Harcossal kvázi kiegyensúlyozott a játék (mondjuk az új AIval sztem nem, és kurvanehéz nordmar...). Mágussal lvl 25tõl indul be a dolog, onnantól kezdve viszont röhejesen egyszerû lesz.

Molnibalage
Akkor átfogalmazom. Amíg el nem érsz egy bizonyos szintet mágussal csak szenvedés. A harcossal 20 szint környékén is elég jól lehet már zúzni, fõleg a régi AI ellen.

Szaruman
Érdemes akkor. A 'harcosra tervezve' véleményed gyökeresen meg fog változni 😛

Molnibalage
Nem.

Szaruman
G3 harcosra? Próbáltad már varázslóval?

Halli all segítséget szeretnék kérni azzal kapcsolatban hogy felraktam az 1.7 ess Patchet és most meg angol az egész.... a régi fajta magyarítás nem jó hozzá... ha valakinek lenne ötlete vagy magyarítása ami jó az 1.7 re nagyon meg köszönném!!!!!
Molnibalage
Érdekes módon csak neked nem tetszik a NotR. Az alap G2 bizony nagyon csupasz. A NotR viszont ott van elrontva, hogy mágussal és íjásszal játszhatatlan. Feleslegesek. Mondjuk a G3 is erõsen a harcosra van kihegyezve...

Vanilla Gothic 2-ben csak egy vízmágus van, és az Vatras.

Míg a sima gothic 2 története az Eye of Innos-ra fókuszál, addig a NOTR megbolondítja a másik világgal.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Randal
Ööö, a probléma az, hogy a kiegészítõvel teljes a G2. Különben az elsõ részben mi a francot kerestek volna ott a vízmágusok, meg a sok csuklyás idióta, plusz még jópár dolognál is érezni lehetett, hogy ez így nem az aminek lennie kellett volna.
Kellett oda a kieg, nem is kicsit.

Molnibalage

Molnibalage
A játék végén levõ videó tartalma függ attól, hogy a haverok közül ki élte túl? Gorn és Lee nem élte túl. Lee sosem volt benne a videóban, de most Gorn hiányzott, mikor a másik két esetben benne volt (az egyikban tuti).

Nordmarban gyakorlatilag csak a gyûrûért és a tûzkehelyért mentem el. Az videóban errõl is volt pár szó. Vagy az mindig benne van?

Jópofa volt, hogy Beliart választottam, de a tûzkelyheket nem az orkoknak adtam. Úgy vittem végig Beliar oldalán, hogy csak a nomádokat és vízmágusokat csaptam le, de myratnai lázadókat egyet sem.

hát jah a széria legjobb darabja.

akkor úgy mondom hogy SZÁMOMRA az csak egy fan fikció :p

Akkor ne azt írd, hogy fan-fiction, mert az teljesen mást jelent...
Molnibalage
Na, ja. A Gothic szabadsága mindig is meg volt. Szinte mindenki megölhetõ volt egy-két karakter kivételével. A G3-ban már nincs kivétel asszem.

Azért az alapjátékban is elõfordult olyan karakter....

Molnibalage
Miért? Ha nem számítjuk azt, hogy Thorus felbukkant benne, mint lehetséges halott az 1.-bõl nagyob kellemes volt szerintem. Az alapjáték viszonylag üres térképe meg megtelet élettel. Õszintén szólva a G3 is eléggé üres sok helyen...

mit értetlenkedtek? Az csak egy kiegészítõ volt, és szerintem rontotta az eredeti történetszál menetét.

Gothic 2 NOTR-ról meg annyit, hogy az csak egy fan-fikció végülis...

???

PB-féle folytatás? Nyilván a Risenre gondolsz, de annak a Gothic világához történetileg nincs köze.
hmm, ha a Gothic 4-re gondoltok, akkor az Arcania, vagyis Újrakezdést jelent, tehát valószínû hogy a Gothic 1 eseményei elõtt leszünk.

Inkább újrakezdés évekkel a G3 eseményei után. A névtelen hõs mint uralkodó tér vissza.

???
hmm, ha a Gothic 4-re gondoltok, akkor az Arcania, vagyis Újrakezdést jelent, tehát valószínû hogy a Gothic 1 eseményei elõtt leszünk.

Ám nagyon szeretném végigjátszani a Gothic 1, 2-t a Gothic 3 Engine-ével... Minden zene maradna, csak az engine és kidolgozotság lenne új. Na meg lenne néhány új farm, vagy nagyobb lenne a térkép. Sajnos Gothic 3-ba csalódás a Voice Acting, pl amikor megszólítottam elõször Xardast, rá se tudtam ismerni a hangjára... Egy sötét mage-tõl nem ezt vártam ennyi év után... 😊

Amúgy, a hajóba választott emberekrõl annyit, hogy a Paladin aki a hajón volt, eltûnt (gothic 2 végébõl). Nos, innen már lehet fikcionálni, hogy a hajó közbe visszatért Khorinisbe letenni a paladint, és úgy hívták meg vatrast, vagy akit véletlenül ott hagytál... és irány Myrtana!

Szaruman
Tudtommal PB folytatás nem lesz. Egyébként érdekes lenne, miután pl lemészárolsz mindenkit...
G2ben is ha jól tudom, ki lehetett csinálni egész khorinist, mielõtt elhajóztál. Vatrast is, etc. Vagy akik a hajóra kerültek, nem biztos, h azok, akik a 3ban a hajón vannak veled.

Emléxem, amikor elõször voltam nordmarba, NAGYON szenvedtem. Nézem a térképet, mondom itt kell lennie annak a szaros putrinak, és SEMMI, csak vmi kanyon... Persze most már mint a tenyeremet 😛

Pianista
nekem van egy elképzelésem: a játék kezdetekor kiválasztod hogy melyikkel vited végig és aszerint megy továdd😊 3 féle map 1 gémben😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Molnibalage
Az elsõ két résszel is toltad? Ha nem akkor sürgõsen pótold. Addig nem érzed át, hogy micsoda eszméletlen környezetet és összefüggõ történetet teremtettek pár zavaró hibával, mert pl. Thorus-t ki lehet nyírni a G1 és G2 NoTR-ban is erre itt megint itt van...

Kíváncsi vagyok, hogy az utód hogyan bírkózik meg azzal, hogy több befejezése lehetséges a G3-nak. A Gothic szériának melyik is lesz a PB féle folytatása?

Molnibalage
Túl nagy. Lószart sem tudsz azáltal belõni, hogy hol vagy. Normadban meg iszonyatos térlátás és memória kell. Megjegyzem ez a reális..

Molnibalage
Vadállatok ellen világbajnok az alabárd. Tetszõleges számú tárnarák kinyírható úgy, hogy hozzád sem tudnak érni. A farkasok, goblinok kivételével (meg ogre) gyakorlatilag tehetetlenek vele szemben.

ahogy mcforst mondta, illetve Ardea-ba kezdesz, amely keleten van, tehát arra fele keresd a nyilet 😉

McFrost
Egy nagy sárga nyíl a helyzeted a térképen.

qwertrt
Tetszik ez a játék 😊 Én mondjuk az Elder Scrolls tájékáról vetõdtem erre, és a Morrowind elõtt azt sem tudtam, hogy eszik-e vagy isszák az RPG-t (ez köbö 3 éve volt). Egészen idáig azt hittem nincs élet azon túl, de ez a játék messzemenõen megtetszett. Bár le kell szögezni teljesen más karaktere van, mint a Morrowindnek, a háborús atmoszféra sokat változtat a dolgokon: míg a Mw-ben nyugodt életet él az ember (viszonylag 😊, addig itt mégiscsak háború van, ami egy folyamatos pörgést jelent. Végül is sokat még nem játszottam, de ahogy kijöttem az elsõ városból az elsõ küldetésre, az egyik szörny elõl futottam a másik szörny szájába, volt ott farkas, dögevõ, vaddisznó, valami rákféleség 😄

Ami viszint erõsen zavar, hogy a térképen nem látom a helyzetem, anélkül pedig nem sokat ér a térkép, mivel nem tudok vele tájékozódni...

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

McFrost
Két egykezes harcot preferálom jelenleg, Wenzel kardja és egy lovagkard. Kitûnõen lehet velük pörögni, gyors és hatékony harcmodor.
A kétkezesek túl böszmék és lassúak még nekem.