Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Olyan, mintha a legalacsonyabb felbontású textúrákkal játszanál. Na meg füvet se nagyon látok.

Molnibalage
A Depth of field-et meg nem lehet bekapcsolni nálam. Újraindítom, de marad a régiben minden.

Asszem a Gothic nevet most temetem el... Nagybetûs szégyen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

Miden maxra van húzva. Mi ez a fos már elnézést? A 1.7 CP megõrizte az eredeti G3 garfikát és 4x élsimítással is ezerszer szebb ennél.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Gyerekek, valami iszonyatosan ocsmányul néz ki a FG nálam. mi a jó isten van vele? Mindjárt rakok screent..

watto
Hali! Ma kaptam kölcsön a játékot az 1ik ismerõsömtõl de ez sajnos angol verzió:S valaki tudna linket adni a magyaritáshoz?:S elõre is kösz

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

balee4
Én is ma meg akartam venni, de itt Gyõrben még nem volt. Még jöhetnek a tapasztalatok.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Na még pár infot és saját véleményt megvárok a gamerõl és ha jó benyomást kelt akkor megy a mostani megvásárolni kívánt pakkomba (War Front Turning Point,True Crime New York City - természetesen mindkettõ magyar felirattal)

Next PC upgrade: 2022

Pont ezt akartam én is szóvá tenni, kár érte, mert nagyon bosszantó ez a hiba. 😞
Ma megyek érte, kíváncsi lszek, mik ezek a peccsek, amiktõl normálisan játszható lesz a "Forsaken Bugs", hogy a külföldi fórumokat idézzem..

vandyke
Mi is észrevettük, így utólag is elnézést érte 😞 az illetékes kicsit hanyagul ellenõrizte le...

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Tegnap megvettem a Forsaken Gods-t es kellemes csalodast okozott. Jatszottam tavaly az angol verzioval es az nagyon rosszul, bugosan futott de ez a felpecselt magyar verzio nagyon kellemes. Szerintem a Gothic rajongonak tetszeni fog.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

rotator
Épp csak egy pillantást vetettem a hátsó borítóra, és az elsõ, ami kiszúrtam: "Izgalams történetvezetés", nem jó kezdõdik. ;(

McFrost
Tájékozódással nekem is lesz gondom, már látom és tapasztalom.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Molnibalage
Nordmar messze a legkeményebb helyszín. Pusztán tájékozódni iszonyat nehéz. Én még mindig eltévedek ennyi idõ után és még mindig képtelen vagyok egyes embereket térkép nélkül megtalálni.

McFrost
Elég érdekesen alakul eddig a Nordmar-i kalandom, elõször belebotlok Angir sírjába és az azt körülvevõ miliõbe, majd ez a téma, gondolom ez a híres ércbánya. Még jó, hogy a Farkas klánhoz indultam.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Molnibalage
Az õ megölése is küldetés de nem baj, ha nem halt meg. Csak XP úszott el vele.

McFrost
Egy pillanatra láttam menekülni egy Bányafõnök nevû orkot, nem sikerült megölni, az baj lehet?

Molnibalage
Ez Nordmar egy fõküldetése gyakorlatilag. Azt nem mondom el, hogy miért.

McFrost
Idáig sikerült bearatnom magam, aztán elmenekültek az orkok. Nem tudom mi ez a hely, de dúrva volt:

balee4
Én még nem tudom..., megvárom a tapasztalatokat.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Gothic 3 trailer kimaradt jelenet:

Trailer

Aki játszott patch nélkül az találn érti 😄

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

Ezzel persze nem akarok senkit lebeszélni semmirõl, ez csak az én álláspontom, engem pedig eleve csak a neve miatt érdekel (rajongó vagyok, muszáj a polcra tenni, muszáj kipróbálni), játékként nem bízom benne.
Én személy szerint régivágású játékos vagyok, ha valamit nem szép, igényes dobozban adnak, azért eleve 4k a plafon nálam (a Steam pedig gyakorlatilag ki van zárva). Azt viszont mindannyian tudjuk, hogy ez a kiegészítõ nem éppen csúcskategória. Szóval én majd a feléért veszem meg. Úgyis újra kell kezdenem az alapjátékot is az 1.7 miatt, tehát csak porfogó lenne.
Én már meg is rendeltem! Holnapra elvileg itt van. Remélem. Majd írok a tapasztalatokról.

Molnibalage
Én megveszem szerintem. Két pizza ára több, mint ez...

Molnibalage
II. szintû botharc estén is megfektet egy farkas. Erõtõl is függ, hogy mi dönt le a lábamról? Mert akkor mágussal is kell erõre gyúrni egy kicsit szerintem.

balee4
Ma jelent meg. nem tudom megéri-e megvenni.

Botond
Igen, azzal szerencsénk volt (nekem mondjuk ce van, az angol eleve), de forsaken gods magyarosításról még nem tudjuk hogy sül el, és patch van ott is bõven, ahogy nézegetem az infokat.
Szaruman
Ilyen szempontból a gothiccal nincs gond.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Botond
Én picit mindig félek, ha valami magyarosítva van. Mondjuk egy civ4: colonizationnál küön patchelni kellene, hogy magyar legyen amúgy teljesen eredeti angol, egy eu3nál egy mozdulat volt visszaállítani angolra és megszabadulni a magyar bugoktól, de mondjuk a céh 2 golddal megszívtam. A céh 2re még fel is mentek a patchek, de a kiegészítõre nem, és így kvázi játszhatatlan. És már volt korábban is, hogy megszívtam ilyet, ezért igyekszem kerülni a magyarosított játékokat. Fõleg, hogy úgyis beszélek egy két külföldi nyelvet, amiket amúgy játékokból szedtem össze még boldogult gyerekkoromban. 😊
KaszaN
Csak kérdeztem mert ha annyira rosznak mondják nem akarom megvenni de ha megéri szivesen megveszem.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

A seven m honlapja szerint holnapután jelenik meg, én nem vennék rá mérget. A letöltõs kérdéseket pedig nem kellene itt erõltetni.
KaszaN
Lelehet má tölteni magyar felirattal a forsaken godsot?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Szaruman
Én sosem raktam rá. Nem éreztem szükségesnek...

Molnibalage
A stamina egyáltalán nem felesleges. Harcosnak nagyon is kell fõleg az új AI mellett. Nekem 500 körül volt.

rotator
Ez ilyen all-in karakter? 😊

Szaruman
Dual wieldes, ha jól látom, azért alacsonak a védelmi értékek.
Xbow, shield halál feleslegesen lett megtanulva, ahogy a mana/stamina pontok is feleslegesek. DW azért (is) imba, mivel lószar staminába kerül.

McFrost
Hát nem tudom, egy ork felderítõ 2,5 lövésbõl meglenne, de mivel ilyen nincs, 3-ból van meg. Tehát egy jó helyrõl simán "elõ aprítható" egy-egy ork csoport. Ráadásul eddig 10-nél többen nem rontottak rám egyszerre, lehet Nordmar más lesz, de nem hinném. Az a taktikám, hogy miután lõtávolba érek, leaprítok egy orkot, majd 5 mp-es sprint, ettõl fele leáll. Maradnak 5-en, ebbõl egyet még lelövök és a maradék 4-et levágom simán. Persze van amikor csak 2 rohan tovább....

Molnibalage
Hm... 63. szintûként ez egyáltalán nem tûnik erõsnek. Amennyire látom harcos jellegû a karakter.

Ha az új AI-val játszol akkor az orokok szét fognak szedni. 460 HP az vicc Nordmarban. Harcosként 800 alatt labdába nem rúgsz. A védelmed is elég gyenge még. Enjar sisakja jól fog jönni, de a rúnapajzs megvan már + amulett + gyûrû? Ezekbõl csak olyan van értelme viselni ami + védelmet ad szerintem. A többi hatásá a nagy semmi. A fenti három dolog összesen +30/30-ad ad aló hangon. Nekem asszem 240-es védelmem volt az ütések és pengék ellen.

A szerszámíjászatot megtanultam az elõzõ játéban. Totálisan használhatatlan szerintem. Kétszer sem tudsz lõni legttöbször vele. Erre te jó sok LP-t toltál, szerintem feleslegesen. 10+15+20 ha jól emlékszem. Ez már 180 HP plisz lenne alapból. Az erõd az viszont jó. 😊

McFrost
Így állok jelenleg. Most fogok átkelni Nordmarba, egyenlõre tanulás céljából. Innos oldalára állok, ha eljön az idõ. Varant-ban Lago szabad, a középsõ földrészen Ardea,Vengard,Cape Dun és Trelis. Vettem lovag páncélt, ezzel teljesen kiganyézva magam alól😛

Szaruman
Imho ha õ nem érzi beleillõnek a szerepbe, akkor nem teszi. Pont ez a szerepjáték lényege. Mindent úgy csinálni, ahogy jónak látom. Ilyen téren még sajnos eléggé primitívek a szgépes szerepjátékok.

Molnibalage
A régi AI mellett nem.

McFrost
Pontosan😊
Én még jól megszórom õket tüskével.

A szerepjáték pont arról szól, hogy boldogulj ahogy tudsz. Az eltérõ játékstílus miért lenne csalás? Ahogy látom a lehetõségeket, ahhoz alkalmazkodom, ha valami nem megy, visszamegyek késõbb. Ennyi.
Lvl 74-es dual sword harcossal felszabaditottam Myrthanát, nem volt könnyû, de megcsinálható. Innos vonalát végigtoltam, nagyon élveztem minden percét.
Az Orkokat úgy gyõztem le, hogy megpróbáltam minnél kisebb csapatokra leszakítani õket, és úgy nem volt nehéz.
Egyébként Én is egyedül megyek minden csatában, a társak az AI-vel megvédhetetlenek valóban.

McFrost
Azt hittem idáig, hogy az a csalás, ha beírsz egy kódot, vagy mittomén.
De látom, hogy már más stílusú gémelés is az<#hehe>

Molnibalage
Csak én azt szintén csalásnak tekintem. Nem olyan helyzetekben akarok gyõzni ahol IQnuku ellenfeleket versz le.

Egyébként a játékstílusom miatt lehet kicsit nehéz. Én egy városban mindent megcsinálok szinte amit csak tudok és csak aztán állok tovább. Namártmost, ha tényleg végigmegy az ember a "keresd meg", "csak dumálj", stb. típusú küldetéseket akkor tényleg sok XP lehet kaszálni. Kipróbálom így.

Mellesleg akkor te HP-ra sem tettél semmit? Szerintem 800 HP alatt szenvedés bármit nagy tettet csinálni.

Szaruman
Vannak könnyû questek, amik sok pénzt adnak (általában lopós questek). Eddig 3x csináltam így (kis változtatásokkal), úgyh nem volt gond 😛
Ha az elején meg harcot tanulsz, azzal sztem csak magad szopatod meg, mivel késõbb nem lesz rá szükség, és csak gyengébb leszel.
Egy apróság: myrtanában (majdnem) minden mob lenyilazható 😄

Éppen az a bunkóság, amit most mûvelsz. Tényleg azt szeretnéd, hogy mindannyian beírjuk: nem tudjuk a megoldást a problémára?

Egy kósza tipp: talán valamelyik ini-ben át kell írni a nyelvet.
Egy javaslat: ha nincs meg eredetiben a játék, akkor érdemes megvenni magyarul, már nem drága.
McFrost
AZ nem számít. Én nem szeretek senkit pesztrálni, boldoguljon maga😊
Persze az jó, ha meg tudja védeni magát a tag.

Molnibalage
Még egy kéréds. Pénz mibõl van, ha a játék elején nem tanulod meg a nyúzást? Most 10-szinten úgy kapargattam össze a zsét a tûzlabdára. A sok mana honnan jön? Mert a manaregennel lehet aztán várakozni. Nincs végtelen manaital...

Molnibalage
Ha nincs válasz az nem azért van mert bukó az itt levõ csak ne tudja a választ te zseni. Nekem magyar van és mûködik vele. Ha meg warezod van akkor inkább pszt..