Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Vazz, micsoda perverzió már Witcher zenét alárakni egy Gothicnak! 😊

(bocsi a 3.-ik postért)
Koncepcióban a FG elgondolása nem rossz éppenséggel, csak a megvalósítás trehány. Ezzel a kieggel teljesen meggyalázta a gothic szériát a Pyranha Bytes.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

nos hogy melyik idõegységben az ismeretlen, lehet hogy egyáltalán nem is a hõssel leszünk hanem még egy régebbi kiválasztottal amikor Beliar és Innos teljes gõzerõvel harcolt...

a gothic 4 a gothic 1 eseményei elõtt játszódik majd ha minden igaz. Azt jelenti az Arcania szó is: újrakezdés.

Szaruman
Remélem nem ezt a vonalat viszik tovább a 4ben -.-

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Molnibalage
Hááááááát, ezen a videón is picit furák a fák, de van field of depth.

Akkor viszont azt kérdezném, hogy miért mikor az eredeti G3-mal semmi baj? Az engine ugyanaz. Kedves... Errem mondom azt, hogy talán aki programot ad ki az picit ügyeljem már arra, hogy mit ad ki a kezébõl.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

grebber
Most akkor mindenkinek ilyen bugos az eredeti magyar Forsaken Gods?

Next PC upgrade: 2022

sztem csak neked olyan szar a grafika

http://www.youtube.com/watch?v=ZpHK08H0oRE

A történet évvel a gothic 3 története után játszódik, a hõsünk összeveszett Xardassal, és összecsaptak, Xardas meghal, hõs túléli ám mindent elveszít (mint mindig).

Gothát újjáépítették, stb, amire számítani lehetett.

rotator
Alapjáték + 1.72 CP, más nem kell (esetleg az Autumn patch).

Üdv!

Gondoltam újra elõveszem a játékot, és barangolok egy kicsit benne. 😊
Kérdésem az lenne, hogy miket érdemes feltenni?
Alapjáték természetesen, aztán 1.12patch, és 1.72 Community patch. Ezen kívül van még valami, amit érdemes feltenni? Vagy ha a cp-t felteszem, akkor a sima 1.12patch nem is szükséges?
Elõre is köszi!

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Molnibalage
Na egy két dologra megvan a válasz. Azért olyan szegényes, mert visszatértek a G1-G2 rendszeréhez. Nincsenek fejezetek, de technikailag a rész hasonló. Amíg az alap küldetést meg nem csinálod Anognál addig mindenki szinte csak dísztábla. Magyarán kinyírták azt ami eddig jó volt a G3-ban. A totális szabadságot. Nem értem, hogy mi szükség volt a visszalépésre. Én meg most úgy kezdtem, hogy szépen végigjártam mindent a nagy semmiért...

A XP is nem a harcból jön (szinte semennyi), hanem a küldetésekbõl. A legpiszlicsárébb hülye küldi is többezer XP-t ad. Leverek egy 100 XP-s ellenfelet és 4-5 ezer XP a jutalom érte. Pillanatok alatt léptem 10 szintet.

A harcrendszer viszot változott. Nagy erõt kívánó fegyver használata jobban eszi az állóképességet.

A párbedészek sokárn sokszor újra ki kell jelölni az alanynt, nem a textbox jön vissza.

A grafikai hibával viszont nem tudok mit kezdeni. Miért ilyen ótvar? Nehogy már egy ennyi populáris közpkategóriás videókarival ne menjen. A HDR csúszka nem mûködik, nincs hatása csak az FPS-re. Ha LEVESZEM maximumról lentebb akkor játszhatalan FPS-t ad!

Szóval elég meredek. Azt viszont továbbra sem értem, hogy miért van teleszóra ûberbrutál fegyverekkel a fél térkép. 5 perc alatt több tápos fegyvert látok, mint az egész G3-ban.

Az is idegesítõ, hogy íjászkodás során mindig FPS nézetbe ugrik.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A g1 komolyobbnak tûnik<#idiota><#eplus2>

balee4
Bazz ez tényleg egy katasztrófa, 1 Ft-ot nem ér...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Molnibalage
Közben ezt én is észrevettem.

Teljesen koncepciótlan a játék. A mezei sima ládákban többtízezer arany értékû fegyverek és vértek vannak. Bármit kinyithatsz, nem számít lopásnak. Szarnak a fejedre.

Küldetést gyakorlatilag senki nem ad. Faringban egy nõ közölte, hogy öljem meg a férjét. Csak épp a nevét felejtette közölni.

A küldetések mind a main-ben jelennek meg, nem az adott városnál.

Innos dühébõl már kettõ van, de a legdurvább fegyverem az egy név nélküli (nem látszik) kéztekes valami. Kevesebb erõ kell, mint az innos dühéhez, de 280-at sebez. Találtam olyan vértet is ami külsõre lovagi vért, de nincs semmi szöveg a leírásban, csak párszáz aranyat és és 0 védelme van.

Szörnyek alig vannak, XP forrás nulla. Egyelõre azt sem tudom, hogy ez mi akar lenni... Hogy merészeltek egy ilyet kiadni? Ez még alfa verziónak is egy rossz vicc. Ehhez képest az alap G3 egy bugmentes tökéletes valami volt.

balee4
én úgy tudom, hogy a magyar a patchelt verzió...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

watto
Thx! Sikerült, a al gombot is nyomva kellett tartani😊 Amgy vki letudja írni holvannak a banditák a partvidéken amikrõl az 1ik zsoldos mesélt? mennék vele kinyírni õket de nem találom 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Ja konfigom amúgy: Core 2 2.4, Geforce 8800GT,2GB RAM, forceware 181.22 és 1360*768-ban játszom. Ezt csak azért írom le, hogy a kompatibilitási gondokra esetleg könnyebben fény derüljön.

Nekem grafikával eddig semmi gondom kivéve, hogy mindent fullra rakva(nekem engedi bekapcsolna a Depth of fieldet)kb. fél percenként beakad a játék úgy 5 másodpercre. Megpróbálom majd este lejjebb venni a Anti Aliasingot hátha úgy abbahagyná a szaggatást. A hõs nekem mindig ugyanazon a hangon beszél eddig. Párbeszédek fordítása rendben van, kivéve, hogy néha olyan gyorsan elkapja a szöveget, hogy nem tudom elovasni. Molnibalage nekem v1.0.8.9 a játék verziója alapból, akkor minek kellene rá az angol v1.0.8.9 patch? Neked más verziójú? Egyébként még az elején járok a játéknak így hosszú távú következtetést a játék egészére még nem tudok levonni. Majd kiderül mennyire bugos.

McFrost
Mikor fekszik, akkor jobb gomb nyomva tart és ballal lebök.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

KaszaN
Nekem hasonló gondom sem volt soha én hamár másodszorra vagy harmadszorra megint leütöm má nemkel fel. Vagy miután felál belelövök egy nyilat akkor tuti kimurdál. 😊

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

watto
Hali! Olvastam FAQ-ban hogy mit kell csinálni olyankor mikor az ellenség elfekszik aztán utánna újra feláll, de nem jön be....lehet hogy lándzsával nem lehet ledöfni?😄

Szaruman
Egyébként az FGnek mi a lényege? Az alapban abbahagyott történetet folytatja?

rotator
Én csak a grafikához szóltam hozzá. 😊 A játék már az elsõ percben adott egy pofont, amikor a fõhõs több különbözõ hangon szólalt meg, és a párbeszédek során néha õ mondta fel a másik fél szövegét is.

KaszaN
gothic 4 es lapom nézzétek meg <#vigyor>

Molnibalage
Teleportkövek közül azok is megvanak ahol már nincs senki (pl. Nemora és Okara), de az Ardeai-t még nem találtam meg és Vengarban csak geldernit (!!) találtam, de Vengardit nem. Gorn és Lee sehol, stb.

Molnibalage
De vajon mi? Próbáltam játszani mindenféle beállítással, leszarta. A Depth of filed-et egyszerûen nem engedi bekapcsolni, de még ha engedné is, akkor is messze lenne az alap G3-tól... Csomó nevesített szereplõhöz hozzá sem lehet szólni.

Ja a lent említett lovagos résznél 30-as sebzésû karddal lett szétverve a banda. A goblinok meg 50 XP-s kis senkik, de atomtápak.

Mi a jó istent csináltak ezek?

rotator
Én 10 percig toltam, ugyanolyan grafikája volt, mint a G3-nak (sõt mintha gazdagabb növényzet lett volna benne, bár a fûzfaszerûség elég hátborzongató lett), csak volt benne rendes élsimítás, magyarul vagy nálad van a gond, vagy abban a verzióban, amiben kiadták nálunk.

grebber
[email protected] -ra írj levelet a hibáiddal kapcsolatban!
Kíváncsi vagyok mit reagálnak!

Ez a valódi kiegészítõ a g3hoz az is évekig bughalmaz volt,majd pár év múlva az FG-t is kijavtják,légy türelemmel<#idiota>

Molnibalage
Feltettem a patchet, az összes magyar nyelvû felirat eltûnt...

Molnibalage
Na jó, ezt vissza kell, hogy vonjam. Kíváncsi leszek a patchelés utáni végeredményre..

Molnibalage
Gothic 3: Forsaken Gods Patch v1.0.8.9 (angol) meg csak fizetõs tárhelyen van. A jó kurva anyjukat azt...

Molnibalage
Mihez? A két napja kiadott magyarhoz?

Szaruman
Fölpeccselted? (gondolom van hozzá)

Molnibalage
Aki warezben tolta az FG annak is ilyen ótvar a grafikája?

Molnibalage
KaszaN, én az FG-rõl beszélek. A G3 tökéletes, szép, fut és nem bugzik 1.71 CP-vel.

A FG szar. Néha szó szerinti, nyers fordítás fordítás van és emiatt tök szar az egész párbeszéd. Pl. " hogy megy a sorod" "hová mésznek" lett lefordítva. Agyrém... Minden tisztelettel, én csak most megyek középfokú nyelvvizsgára, de helyenként még én is jobb munkát végeztem volna...

A grafika ocsmányságráa nem találok semmiféle magyaraztot és arra sem, hogy ennek ellenére ricegõsef fut és 8x élsimítás és 8x anizotróp texúra ellenére miért egy nagy fûrészfog a fél játék, míg a G3 csak 4x 4x mellett tömör gyönyör.

Arra sem, hogy miért lehet 20 perc alatt mindenbõl a legdurvább fegyvert. Magyarán hol a játékmenet?

Hol lehet reklamálni és segítséget kérni. Mert ez komolyan az a szint, hogy én visszabasznám a forgalmazónak. Szopassanak mást, ne engemet...

grebber
Nekem semmi bajom nincs vele warezban megvan de mégiscsak magyarul jobb és 1990ft semmi érte.
Ezt meg kihagyom úgy néz ki elég elszomorító amit lentebb írtak😞

KaszaN
Hallod megne vedd a True Crime New York City-t! Nekem megvan olyan szar! Roszabb mint bármi amivel eddig találkoztam 😄.

KaszaN
Én ezen hibák egyikévelsem találkoztam a gothic3ban...<#fejvakaras>

Jót nevettem kösz<#idiota>

balee4
És a magyar fordítás milyen?
Ezek után asszem nem veszem meg, ez nagy gáz.

Molnibalage
Bazz, bug, bug hátán...

Az örõk akik területet védenek, hogy ne engedjenek be egy idõ után "megfordulnak" én ott üldöznek ahol szabad bejárásom lenne és ott nem ahol kéne.

Úgy néz ki, hogy visszatértek a G1/G2 szisztémához, hogy egyes szereplõk csak akkor jelennek meg mikor kellenek. Gorn-t csak poénból meg akartam keresni, de nincs sehol.

Asszem én hagyon a picsába ezt a szart. Valaki meg majd írja le a történetét. Hogy lehet egy ekkora szemetet kiadni?

Molnibalage
Igen. Arra tudok gondolni, hogy talán összeakad a másik eredetivel, mert fent van, de szerintem ez nem igaz. Egyszerúen ezt adták ki...

watto
És ez az eredeti játék? Mert ha igen elég gáz ilyet kiadni...

Molnibalage
Akkor tessék kapaszkodni. Durván 2 óra játék után a tapasztalatok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. Elmentem Ardea alá mindenféle fejlesztés nülkül. Ott orokok sírnak, hogy õk békét akarnak, de a lovagok nem hagyják õket. Négy hullámban jönnek ellenefelek, de a régi Gothicos módszerrel. Hirtelen csak megjelennek a semmibõl. Annak ellenrére, hogy lovagi pácélosok és full lovagi fegyverzetben vannak erõlködés nélkül leverhetõk. Százezer arannyi cuccot hagynak maguk után. Ez valami vicc? Nem, ez még csak bemelegítés.

2. A térkép gyakorlatilag töküres...

3. Minden növény ott van ahol az G3-ban.

4. Vengarban ládából fogtam és kivettem a max. lovagi páncélt, de másból is bõven találsz. A támadó lovagok egyikénél az orkoknál Innos dühe votl. G3 soha nem volt meg...

5. Küldetés szinte semmi, az emberek nagy része csak dísz. Soknak nem látszik a neve sem.

6. A szövegek párszor túllógtak a szövegdobozon, olvashatatlanok.

7. Egy másgus kereskedõtõl szürke színû varázslatokat lehetett venni 1 aranyért és a spellbookban is felbukkant szám mellettük. Nem jött rá mi jelent.

Remélem feltûnik itt az egyik belsõs ember és magyarázatot ad arra, hogy mi ez a - már elnézést - nagybetûs szarkupac?

watto
ez így vetekszik a 2 grafikájával 😄

ez durva<#idiota><#idiota>

Molnibalage
Ha nem válaszolnuk akkor szerinted?

Mintha a játék setup része egyáltalán nem mûködne.

Majdnem minden láda "Ali ládája" néven fut.

11. szintûként kezdem a játékot. (Ez vajon szándékos?)

Komolyam mondom, ezt így ki merték adni? Eszemfaszom megáll komolyan mondom.

watto
#17609-senki nem tud?😞 FAQ-s magyarításlink már halott az a baj...