Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Koncepcióban a FG elgondolása nem rossz éppenséggel, csak a megvalósítás trehány. Ezzel a kieggel teljesen meggyalázta a gothic szériát a Pyranha Bytes.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Akkor viszont azt kérdezném, hogy miért mikor az eredeti G3-mal semmi baj? Az engine ugyanaz. Kedves... Errem mondom azt, hogy talán aki programot ad ki az picit ügyeljem már arra, hogy mit ad ki a kezébõl.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történet évvel a gothic 3 története után játszódik, a hõsünk összeveszett Xardassal, és összecsaptak, Xardas meghal, hõs túléli ám mindent elveszít (mint mindig).
Gothát újjáépítették, stb, amire számítani lehetett.
Gondoltam újra elõveszem a játékot, és barangolok egy kicsit benne. 😊
Kérdésem az lenne, hogy miket érdemes feltenni?
Alapjáték természetesen, aztán 1.12patch, és 1.72 Community patch. Ezen kívül van még valami, amit érdemes feltenni? Vagy ha a cp-t felteszem, akkor a sima 1.12patch nem is szükséges?
Elõre is köszi!
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
A XP is nem a harcból jön (szinte semennyi), hanem a küldetésekbõl. A legpiszlicsárébb hülye küldi is többezer XP-t ad. Leverek egy 100 XP-s ellenfelet és 4-5 ezer XP a jutalom érte. Pillanatok alatt léptem 10 szintet.
A harcrendszer viszot változott. Nagy erõt kívánó fegyver használata jobban eszi az állóképességet.
A párbedészek sokárn sokszor újra ki kell jelölni az alanynt, nem a textbox jön vissza.
A grafikai hibával viszont nem tudok mit kezdeni. Miért ilyen ótvar? Nehogy már egy ennyi populáris közpkategóriás videókarival ne menjen. A HDR csúszka nem mûködik, nincs hatása csak az FPS-re. Ha LEVESZEM maximumról lentebb akkor játszhatalan FPS-t ad!
Szóval elég meredek. Azt viszont továbbra sem értem, hogy miért van teleszóra ûberbrutál fegyverekkel a fél térkép. 5 perc alatt több tápos fegyvert látok, mint az egész G3-ban.
Az is idegesítõ, hogy íjászkodás során mindig FPS nézetbe ugrik.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Teljesen koncepciótlan a játék. A mezei sima ládákban többtízezer arany értékû fegyverek és vértek vannak. Bármit kinyithatsz, nem számít lopásnak. Szarnak a fejedre.
Küldetést gyakorlatilag senki nem ad. Faringban egy nõ közölte, hogy öljem meg a férjét. Csak épp a nevét felejtette közölni.
A küldetések mind a main-ben jelennek meg, nem az adott városnál.
Innos dühébõl már kettõ van, de a legdurvább fegyverem az egy név nélküli (nem látszik) kéztekes valami. Kevesebb erõ kell, mint az innos dühéhez, de 280-at sebez. Találtam olyan vértet is ami külsõre lovagi vért, de nincs semmi szöveg a leírásban, csak párszáz aranyat és és 0 védelme van.
Szörnyek alig vannak, XP forrás nulla. Egyelõre azt sem tudom, hogy ez mi akar lenni... Hogy merészeltek egy ilyet kiadni? Ez még alfa verziónak is egy rossz vicc. Ehhez képest az alap G3 egy bugmentes tökéletes valami volt.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Ja a lent említett lovagos résznél 30-as sebzésû karddal lett szétverve a banda. A goblinok meg 50 XP-s kis senkik, de atomtápak.
Mi a jó istent csináltak ezek?
Kíváncsi vagyok mit reagálnak!
Next PC upgrade: 2022
A FG szar. Néha szó szerinti, nyers fordítás fordítás van és emiatt tök szar az egész párbeszéd. Pl. " hogy megy a sorod" "hová mésznek" lett lefordítva. Agyrém... Minden tisztelettel, én csak most megyek középfokú nyelvvizsgára, de helyenként még én is jobb munkát végeztem volna...
A grafika ocsmányságráa nem találok semmiféle magyaraztot és arra sem, hogy ennek ellenére ricegõsef fut és 8x élsimítás és 8x anizotróp texúra ellenére miért egy nagy fûrészfog a fél játék, míg a G3 csak 4x 4x mellett tömör gyönyör.
Arra sem, hogy miért lehet 20 perc alatt mindenbõl a legdurvább fegyvert. Magyarán hol a játékmenet?
Hol lehet reklamálni és segítséget kérni. Mert ez komolyan az a szint, hogy én visszabasznám a forgalmazónak. Szopassanak mást, ne engemet...
Ezt meg kihagyom úgy néz ki elég elszomorító amit lentebb írtak😞
Next PC upgrade: 2022
Ezek után asszem nem veszem meg, ez nagy gáz.
Az örõk akik területet védenek, hogy ne engedjenek be egy idõ után "megfordulnak" én ott üldöznek ahol szabad bejárásom lenne és ott nem ahol kéne.
Úgy néz ki, hogy visszatértek a G1/G2 szisztémához, hogy egyes szereplõk csak akkor jelennek meg mikor kellenek. Gorn-t csak poénból meg akartam keresni, de nincs sehol.
Asszem én hagyon a picsába ezt a szart. Valaki meg majd írja le a történetét. Hogy lehet egy ekkora szemetet kiadni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Elmentem Ardea alá mindenféle fejlesztés nülkül. Ott orokok sírnak, hogy õk békét akarnak, de a lovagok nem hagyják õket. Négy hullámban jönnek ellenefelek, de a régi Gothicos módszerrel. Hirtelen csak megjelennek a semmibõl. Annak ellenrére, hogy lovagi pácélosok és full lovagi fegyverzetben vannak erõlködés nélkül leverhetõk. Százezer arannyi cuccot hagynak maguk után. Ez valami vicc? Nem, ez még csak bemelegítés.
2. A térkép gyakorlatilag töküres...
3. Minden növény ott van ahol az G3-ban.
4. Vengarban ládából fogtam és kivettem a max. lovagi páncélt, de másból is bõven találsz. A támadó lovagok egyikénél az orkoknál Innos dühe votl. G3 soha nem volt meg...
5. Küldetés szinte semmi, az emberek nagy része csak dísz. Soknak nem látszik a neve sem.
6. A szövegek párszor túllógtak a szövegdobozon, olvashatatlanok.
7. Egy másgus kereskedõtõl szürke színû varázslatokat lehetett venni 1 aranyért és a spellbookban is felbukkant szám mellettük. Nem jött rá mi jelent.
Remélem feltûnik itt az egyik belsõs ember és magyarázatot ad arra, hogy mi ez a - már elnézést - nagybetûs szarkupac?
Mintha a játék setup része egyáltalán nem mûködne.
Majdnem minden láda "Ali ládája" néven fut.
11. szintûként kezdem a játékot. (Ez vajon szándékos?)
Komolyam mondom, ezt így ki merték adni? Eszemfaszom megáll komolyan mondom.