Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

watto

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

watto

watto
Gyorsan összedobtam neked xDD

majd benépesül... nyugi.

watto
Hali!
Most szabadítottam fel Monterát, elég húzos harc volt... 😄
3an maradtunk életben, Sanford egy lázadó meg én... xD
Az lenne a kérdésem hogy akkor ez a város most ilyen kihalt
lesz a játék végéig? elég gáz hogy Sanford mászkál fel-alá a
városban a lázadó meg ül a padon, és ketten uralják a várat...xD
Szal jönni fognak lázadóki benépesíteni v ilyen kihalt marad?😄

Molnibalage
Csak azonak a nagy része is a hulladék kategória sajnos...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Köszi, akkor 250-ig elviszem LP-vel, aztán feltuningolom magamat növényekkel meg italokkal. Alternatív fejlõdés be van kapcsolva.

A láda pedig arra kell, hogy egy gyûjteményt létrehozzak. 😊
Mint írtam, az olyan dolgokat tenném el, amit árustól nem tudnék beszerezni, amik abban a bizonyos ládában rejtõznek.

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Molnibalage
Elvileg nincs határa a tanítóknak, csak a CP estén az alternatív fejlõdést bekapcsolva 250 felett egy pontnyi fejlõdés 2 LP-be fáj.

Az NPC-k nem nyitogatak ládákat és szerintem nem is éri meg õrizgetni a cuccokat. Ami megtalálásának pillanatában gyenge az késõbb sem lesz jó (hacsak nem arra fejlõdsz késõbb, mert találsz néla jobbat).

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

G3-ban Monterában van egy viskó, ahol nem lakik senki, és Marik felajánlotta, hogy ha akarok, akkor lakhatom ott. Abban a házban van egy láda, az mennyire megbízható? Belepakolhatom a cuccaimat, nem fog onnan eltûnni? (olyan cuccok, amiktõl nem szívesen válnék meg, és kereskedés során nem akarom mindig azt figyelni, hogy ezt most eladhatom-e vagy sem... pl. a 48db exkluzív láda tartalma)

Illetve azt honnan tudhatnám meg, hogy egyes tanítók meddig tudnak fejleszteni? Vagy G3-ban nincsen korlát?
G2-ben jártam úgy, maradandó hatású növényt/italt ettem/ittam, és amikor mentem fejleszteni pl az erõmet, a "tanár" már nem tudott tovább tanítani.

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Molnibalage
Egyszerûen semmiféle pozitívum nincs a játékban. Ha minden tökéletes lenne sebesség (kibaszott lassan tölt az alap G3 jóformán meg sem reccen...), grafika, megfelelõen beszerezhetõ vértek és fegyverek, reputation, stb. még akkor is rezegne a léc amiatt, hogy a szabadság oda, viszont nem tagolták fejezetekre a marhák. Ahogy írtam. Kaptál egy olyan téréképet ami teljes mozgásszabadságot ad, de az emberek 99%-a csak útjelzõtábla.

Sok NPC egésznap csak egyhelyben áll.

Láttam már szar játékokat amik azért szarok, mert azok. Nem a bugosság miatt. Egyszerûem hihetetlennek tarto, hogy ilyet bárki ki mert adni. Én bizony ezért visszakérném a pénzem. Ez 0, ez semmi, ez egy rakás szar.

Néha már az érzem, hogy én fizetek azért, hogy teszter lehessek. Lásd. DCS - Black Shark, CIV IV (azt is gyakorlatilag a modderek fejezték be, az alap elég szegényes...).

Ma már ott tartnuk, ha rendes játékot akarsz, akkor fejezd be te. Agyrém...

Molnibalage
A G3-at végigtoltam két súlyos buggal. Ezeket leszámítva simáb simán, erõlködés nélkül végigtoltam.

1. Nordmarban néha, ha sok orkok csaptam le akkor egy idõ után 1 ütésbõl 1 orkot lehetett kinyírni.

2. Varantban a felszabadításra induló nomádok Mora Sul ellen belefuntnak a hegybe. Ez még most is megvan.

Volt játékmenet, nem szedtél össze 5 perc alatt 400-500 arany értékû cuccot, nem volt a kereskedõnek végtelen pénze, nem árult végtelen királyszárat, mûködött a field of depth, a free játékmenet megvolt.

Az FG egy beta szintet nem üt meg. Valahol egy alfa és beta szint között van.

A Forsaken Gods pedig feleannyit...
azért nehogy azt mond az alap g3 tökély volt....2 év alatt vált játszhatóvá...türelem ez is 2 év.a g3at is rengetegen anyázták annak idején legtöbb helyen 70%-ékot ért el,szemben az elsõ 2 80-90 közti értékelésével.

rotator
Na. Azért az Arcaniából még lehet valami!

McFrost
Most már szívesen kipróbálnám.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Molnibalage
Azt már javították. Az meg huszadrangú. Az viszont, hogy gyakorlatilag nem létezik játékmenet egyszerûen elképszetõnek tartom.

csak angolul játszottam vele, kb. fél órát. csalással szét néztem mi a helyzet... hát röhelyes volt :p pl. egy lövéssel megölhetõ démonok Vengardtól északra.

McFrost
Még nincs meg.

Csak megjegyeztem, hogy nálad mennyi gond van. Zavar?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Molnibalage
Nem mûködött még elsõre sem. Valami problémája van ott is. Mondom, hogy egy szarkupac az egész. A G3 azzal, hogy mindenkit kitett a térképre a spawnolás problémáját megelõzte. Itt meg mivel sok dolgot csak akkor rak ki mikor a küldetés jön nem is látsz. A karakterek hozzád sem szólnak.

Magyarán adott egy olyan helyszín, hogy bárkihez odamehetsz, de kuka az összes ember... Komolyan mondom én lapáttal verném agyon a fejlesztõket. Kéne egy kép egy sirkõvel és ráírni ezt.

Gothic series
2001-2008
RIP

rotator
"Goto Severin" parancs?

Molnibalage
Egyébként végigtoltad már? Mert google-val találtam olyan fórumokat ahol leírják, hogy XY patch elõtt nem volt a fickó megtalálható egyeseknek. Lehet, hogy most nálam sem.

WB, ingyen odaadhatom tesztelésre, de egyelõre nem váltnék meg tõle.

Molnibalage
Miért? Nálda talán nem dob ki milliós értékben cuccokat, nem béázik az AI, nem riceg a játék, nem hiányzik temérdek feliret, nem vált a szöveg? Nyápic hangja van orkoknak, de nekem már volt nõi hang férfinál, stb..

Menyi ért adnád?
Ahogy nézem Szigetszentmiklóson laksz... Max át úszol Taksonyig :p

Tényleg köszi a segítséget.De a probléma így is fenn áll.
De az idegesítõbb most már ami tegnap még nem volt,hogy egyes textúrák elmosódnak,de érdekes módon nem mindenhol?!
McFrost
Érdekes, hogy nálad ennyire gáz.

Molnibalage
Na jó, asszem én befejeztem az FG-t. Az egyik küldetés során egy Severin nevû alakot kéne megtalálni. Nincs shehol. Beírom a konzolba, hogy spawn severin és nem történik semmi. Egyszer törént (teszteltem, hogy tényleg létezik -e), de azóta semmi.

Azt sem tudom, hogy megtartsam -e a DVD-t. Ebbõl 100 év alatt sem lesz játszható játék..

<#eplus2>

Esetleg ez, idézek:

"Hali KoRner !

A villódzást a következõ módon tudod
eltûntetni:Beállítások/Részletek/Saját-itt a legalsó sor. Az overglow hatást
középre kell állítani. Nálam is ez volt a gáz, de középsõ állású overglow-val megszûnt."

Ezt itt találtam.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

tomcsa4: köszi a tanácsot,kikapcsoltam de a probléma így is fenn áll!
Nem tudom miért tegnap még nem volt ilyen gond!csak a textúra villodzás.
Lehet hogy nem fogok játszani a G3-al pedig a második rész nagy kedvencem volt.Marad sz oblivion,meg a two words😞
Molnibalage

Játszik vki a Fg-vel 22-es Wide monitorral? Milyen beállításnál nem szaggat? Bekapcsoltam a Depth of fieldet, a grafika szép, csak épp egy drogos csiga sebeségével száguld. A Crysis simán fut natív felbontásnál.

Meg nálam egy párbeszéd közben nekiindult a hõs, s futott mint egy eszelõs, s közben a párbeszéd ment normálisan.

Vajon ehhez is lesz community patch? Már várom 😊
9.4-es a legfrissebb. Használsz Catalyt Control Centet (CCC)? A 3D alatt a Catalyt AI-t kapcsold ki (kép alatt). Nem biztos, hogy ez a megoldás, de az AI okoz grafikai bugokat, hibákat.

További probléma leeht a melegedés. Azt mondod HD 4850-ed van (ami kiváló). Na de milyen rajta a hûtés?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Most meg már a textúrák is eltünek csak egy elmosódott textura jelenik meg egyes helyeken köve,falak..stb
Érdekes ez még tegnap nem volt....
catalyst 9,4 a legfrissebb nem?
frissítsd a videó drivert, amugy nincs ötletem.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Hali!
Köv problémám lenne:
A játék során a szereplõk villodznak beleértve engem is néha az egész táj megvillan😞 de egyébként játszható a progi,de ez nagyon zavar!! Tudd valki segíteni CP 1,72 van fent.A gép E6300 2 Gb RAM 4850 512Vram 9,4 catalyst.
Üdv ismét!

rá lehet bírni a Gothic 3-at valahogy arra, hogy gamepaddal is játszható legyen? G1-ben és G2-ben ini fájlt kellett csak átírni, de itt egyikben sem találok hasonló szöveget, mint ott. Valami megoldás?

Molnibalage
Ja. Csak egy a bibi, az összes sisak ugyanazt tudja. Csak optikai tuning.

A pajzsokra és a vértekre is ugyanez áll nagyrészt. Robhar pajzsa a bajnok.

Nagyon érdekes hangulata van a játéknak õszintén szólva...

harmadik és ötödik sorban azok mik!?
pajzsok és sisakok?

Mert Rhobarra gondoltál, õ pedig a névtelen hõsre. Leglaábbis nekem így jött le, de mivel még nem játszottam végig, nem tudhatom biztosan, szóval ha tévedtem, akkor spoilert inkább nem kérek.

EGyébként egy régi preview-ban szerepelt elõször ez az információ.

Then there's also the fact that the Nameless Hero from Gothic 1 through 3 is no longer the protagonist. He's a king, and he's invaded the island of the new protagonist in an attempt to unite his kingdom. This is another change for the series, as it moves back to an island setting like in the first two games and away from the mainland featured in the third.
rotator
Már megbocsáss, de hogy van rajtad egyszerre 2 páncél? 😊)

Molnibalage
Mi volt az?

Ezek most a lustaságból el nem adott páncáljaim. Párszázezer arany. Nagyon szép kinézet van, eye candy-re gyúrtak. Tényleg jó kis "tank" harcos rakható össze, bár a paladin armor számszerûleg a legerõsebb.

Csomószór van rossz felirata sok objektumnak, iszonyat soknak nincs, AI útkeresõ algoritmusa egy rakás szar.

Nem tudom, hogy ebbõl mikor lesz valami. Az, hogy az G3 teljes szabadságát feláldozták valami iszonyat gáz. A G2 után egy kicsit idegenkedtem tõleg, de nagyon fájó a hiánya. Nagyon életszerûvé tette, hogy midenki ott volt ahol lennie kellett. A "társas" élet, az NPC karakterek élete is iszonyat leredukálódott.

A párszbeszédek alatt sokszor van hangváltás, néha nincs is hang vagy halk, stb.

Hogy lehet, hogy a G3 utódja fejlesztés hiányában is bugosabb az eredetinél? Megáll az ész... A community pach fejlesztõinek kellett volna kiadni a munkát.

angol verziót letöltöttem és kipróbáltam. Van pozitívum... de átlagosan ratyi. két év múlva talán már jó játék lesz :p

Molnibalage
És éppen ezért meglepõ, hogy szar. Nagy átlagban elég jó programozók. Itt most nem jött be a dolog. (Mi ez a negtív elõítélet?)

Indiaiak csinálták...

Molnibalage
Nem értem, hogy ebben mi a válasz... A következõben sem...

Az FG-t itt végigtolta bárki is? Mert akkor lenne pár kérdésem. Figyelem, spolier!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Faringba elvittem XY feleségét. Fent a várban közölte, hogy megérkeztünk. Aztán kéri, hogy viegyem el oda ahol jó pia kapható Bárhova viszem, nem teljesül a küldetés.

Vangard-i teleportkövet hol lehet találni? Én feltúrtam a várost és környékét is, de sehol nincs. Trelis és Ardea esetén dettó ugyanez a helyzet.

Nem tudom, hogy kik rakták össze az FG-t, de nagyon remélem, hogy soha semmi nem kerül az utamba amit õk csináltak. Egyszerûen nevetséges az egész. Millós értékben vannak már nálam fegyverek. Olyan kardom van ami egykezes és 210-es sebzése van...

Faringban két kereskedõnél is VÉGTELEN mennyiségû Királyszár és Sárkányfû van.

Elképesztõ...

a névtelen hõs
Molnibalage
Hogyan mikor a 3-ból két forgatókönyv szerit õ halott?

hülyeség!
A gothic4 arról szol hogy a névtelen hõs a király és egyesíteni akarja a régi birodalmat.

Szaruman
Ehhez SEMMI köze a PBnek, ezt vmi indiai bagázs csinálta.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.