Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most szabadítottam fel Monterát, elég húzos harc volt... 😄
3an maradtunk életben, Sanford egy lázadó meg én... xD
Az lenne a kérdésem hogy akkor ez a város most ilyen kihalt
lesz a játék végéig? elég gáz hogy Sanford mászkál fel-alá a
városban a lázadó meg ül a padon, és ketten uralják a várat...xD
Szal jönni fognak lázadóki benépesíteni v ilyen kihalt marad?😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A láda pedig arra kell, hogy egy gyûjteményt létrehozzak. 😊
Mint írtam, az olyan dolgokat tenném el, amit árustól nem tudnék beszerezni, amik abban a bizonyos ládában rejtõznek.
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Az NPC-k nem nyitogatak ládákat és szerintem nem is éri meg õrizgetni a cuccokat. Ami megtalálásának pillanatában gyenge az késõbb sem lesz jó (hacsak nem arra fejlõdsz késõbb, mert találsz néla jobbat).
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Illetve azt honnan tudhatnám meg, hogy egyes tanítók meddig tudnak fejleszteni? Vagy G3-ban nincsen korlát?
G2-ben jártam úgy, maradandó hatású növényt/italt ettem/ittam, és amikor mentem fejleszteni pl az erõmet, a "tanár" már nem tudott tovább tanítani.
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Sok NPC egésznap csak egyhelyben áll.
Láttam már szar játékokat amik azért szarok, mert azok. Nem a bugosság miatt. Egyszerûem hihetetlennek tarto, hogy ilyet bárki ki mert adni. Én bizony ezért visszakérném a pénzem. Ez 0, ez semmi, ez egy rakás szar.
Néha már az érzem, hogy én fizetek azért, hogy teszter lehessek. Lásd. DCS - Black Shark, CIV IV (azt is gyakorlatilag a modderek fejezték be, az alap elég szegényes...).
Ma már ott tartnuk, ha rendes játékot akarsz, akkor fejezd be te. Agyrém...
1. Nordmarban néha, ha sok orkok csaptam le akkor egy idõ után 1 ütésbõl 1 orkot lehetett kinyírni.
2. Varantban a felszabadításra induló nomádok Mora Sul ellen belefuntnak a hegybe. Ez még most is megvan.
Volt játékmenet, nem szedtél össze 5 perc alatt 400-500 arany értékû cuccot, nem volt a kereskedõnek végtelen pénze, nem árult végtelen királyszárat, mûködött a field of depth, a free játékmenet megvolt.
Az FG egy beta szintet nem üt meg. Valahol egy alfa és beta szint között van.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Csak megjegyeztem, hogy nálad mennyi gond van. Zavar?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Magyarán adott egy olyan helyszín, hogy bárkihez odamehetsz, de kuka az összes ember... Komolyan mondom én lapáttal verném agyon a fejlesztõket. Kéne egy kép egy sirkõvel és ráírni ezt.
Gothic series
2001-2008
RIP
WB, ingyen odaadhatom tesztelésre, de egyelõre nem váltnék meg tõle.
Ahogy nézem Szigetszentmiklóson laksz... Max át úszol Taksonyig :p
De az idegesítõbb most már ami tegnap még nem volt,hogy egyes textúrák elmosódnak,de érdekes módon nem mindenhol?!
Azt sem tudom, hogy megtartsam -e a DVD-t. Ebbõl 100 év alatt sem lesz játszható játék..
"Hali KoRner !
A villódzást a következõ módon tudod
eltûntetni:Beállítások/Részletek/Saját-itt a legalsó sor. Az overglow hatást
középre kell állítani. Nálam is ez volt a gáz, de középsõ állású overglow-val megszûnt."
Ezt itt találtam.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nem tudom miért tegnap még nem volt ilyen gond!csak a textúra villodzás.
Lehet hogy nem fogok játszani a G3-al pedig a második rész nagy kedvencem volt.Marad sz oblivion,meg a two words😞
Meg nálam egy párbeszéd közben nekiindult a hõs, s futott mint egy eszelõs, s közben a párbeszéd ment normálisan.
Vajon ehhez is lesz community patch? Már várom 😊
További probléma leeht a melegedés. Azt mondod HD 4850-ed van (ami kiváló). Na de milyen rajta a hûtés?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Érdekes ez még tegnap nem volt....
catalyst 9,4 a legfrissebb nem?
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Köv problémám lenne:
A játék során a szereplõk villodznak beleértve engem is néha az egész táj megvillan😞 de egyébként játszható a progi,de ez nagyon zavar!! Tudd valki segíteni CP 1,72 van fent.A gép E6300 2 Gb RAM 4850 512Vram 9,4 catalyst.
rá lehet bírni a Gothic 3-at valahogy arra, hogy gamepaddal is játszható legyen? G1-ben és G2-ben ini fájlt kellett csak átírni, de itt egyikben sem találok hasonló szöveget, mint ott. Valami megoldás?
A pajzsokra és a vértekre is ugyanez áll nagyrészt. Robhar pajzsa a bajnok.
Nagyon érdekes hangulata van a játéknak õszintén szólva...
pajzsok és sisakok?
EGyébként egy régi preview-ban szerepelt elõször ez az információ.
Then there's also the fact that the Nameless Hero from Gothic 1 through 3 is no longer the protagonist. He's a king, and he's invaded the island of the new protagonist in an attempt to unite his kingdom. This is another change for the series, as it moves back to an island setting like in the first two games and away from the mainland featured in the third.
Ezek most a lustaságból el nem adott páncáljaim. Párszázezer arany. Nagyon szép kinézet van, eye candy-re gyúrtak. Tényleg jó kis "tank" harcos rakható össze, bár a paladin armor számszerûleg a legerõsebb.
Csomószór van rossz felirata sok objektumnak, iszonyat soknak nincs, AI útkeresõ algoritmusa egy rakás szar.
Nem tudom, hogy ebbõl mikor lesz valami. Az, hogy az G3 teljes szabadságát feláldozták valami iszonyat gáz. A G2 után egy kicsit idegenkedtem tõleg, de nagyon fájó a hiánya. Nagyon életszerûvé tette, hogy midenki ott volt ahol lennie kellett. A "társas" élet, az NPC karakterek élete is iszonyat leredukálódott.
A párszbeszédek alatt sokszor van hangváltás, néha nincs is hang vagy halk, stb.
Hogy lehet, hogy a G3 utódja fejlesztés hiányában is bugosabb az eredetinél? Megáll az ész... A community pach fejlesztõinek kellett volna kiadni a munkát.
Az FG-t itt végigtolta bárki is? Mert akkor lenne pár kérdésem. Figyelem, spolier!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vangard-i teleportkövet hol lehet találni? Én feltúrtam a várost és környékét is, de sehol nincs. Trelis és Ardea esetén dettó ugyanez a helyzet.
Nem tudom, hogy kik rakták össze az FG-t, de nagyon remélem, hogy soha semmi nem kerül az utamba amit õk csináltak. Egyszerûen nevetséges az egész. Millós értékben vannak már nálam fegyverek. Olyan kardom van ami egykezes és 210-es sebzése van...
Faringban két kereskedõnél is VÉGTELEN mennyiségû Királyszár és Sárkányfû van.
Elképesztõ...
A gothic4 arról szol hogy a névtelen hõs a király és egyesíteni akarja a régi birodalmat.