Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajna nem írta senki egyetlen vidkaris topicban sem , hogy a 2 giga pár játéknál kifejezettel elõnyös. itt is, de a rage-nél szuper lett volna. SSD szintén elõny, nincs töltési lag, de az én gépemen is kifogástalanul fut. ha nálad nagyon akad, akkor ott más gond van , nem a hardver a hibás mert az enyém is bírja, még a régi vidkarival is ment szépen - hd 4830
A hajkotervért nordmr-ba kell levadászni 5 farkast és ezeket az irhákat kell neki elvinni.ha mégse áll veled szoba vásárolj vagy ládákbol használj felejtés varázslatot rálõni.Ber-Erai faluban a hátsuo sátornál az üstnél álló ficko is ezt a Mocsárifû rakományt kérte lehet elkérte tõled.
A háttérben Silden..
Bánya, itt van mindenféle érc..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gothic 1-2ben leölt NPC-nél ott volt a tárgy, a 3ban már nem így van.
mocsári füvet kéne szerezni, lago félét, de ott kiyirtam mindenkit (:D), de elvileg kaptam az ottani fönöktõl. elvileg, közbe meg semmi ilyesmi nincs nálam, és igy oda se tudom adni. akkor honnan tudnék szerezni?
(egyébként ugyanott azt a hajótervet se kaptam meg, elég nagy fasságos bug)
be akartam jutni ishtarba, de kellet oda 75ös népszerüség a fejvadászok közt (71-en áltam). mivel volt olyamsi küldetés Mora Sulban, hogy öljem meg az összes vizmgust, ezért elindultam elvállani azt (mert nem akartam elválalni ezért nem is beszéltem az ottani góréval).
a baj az hogy 2 várost felszabaditottam (rögtön az elsõt, meg Legót).
valszeg ez még nem is lett volna baj, mert akkor nem is tudnék arrol a vizmágusos küldetésrõl, de nemrég megöltem az orkokat a templomnál, mert utálom õket, ezt is felszabaditásnak vette, és azóta morog rám minden nagyfejes ha a közelükbe megyek, és rámtámadnak.
(van egy másik templom is, ahol lester van, ott is elvileg "felszabaditottam", az orkoktól, ha az is bekavart, én eldobom az agyam :) )
Looted goods.
(Elrabolt áruk.)
elvileg van valahol 8 láda. sehol nem találok egyet se, végigjátszást is olvastam egyik balrát ir másik jobbrát, meg északnk, ha meg felmegyek a domb teteére, ott már a következõ "város" van, valami nagy bazilika féle.
hol van ez a nyolc láda????
a számszeríjba más vesszõ kell mint a nyilba...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
amugy a király tényleg lovaggá tud ütni, vagy nem?
illeve melyik a legjobb egykezes, vagy kétkezes fegyver?
iletve van egy rahedli nyilvesszõm de a számszerijjam csak egyfélét hajlandó kilõni.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
újra feltelepítem addig amíg ezt a látványt nem kapom....
- tudom
én direkt ezért játszom angolul, pedig az eredeti magyarosított goty verzió van meg, ritka játékok egyike amit meg is vettem. könnyebb érteni az "eredeti" angol virágneveket :)
van sok helyszín ahol el lehet baszni dolgokat ha rosszul válaszolsz vmit. sõt monterában a fire chalicét is el lehet vhogy kúrni egy rossz válasszal, 1x sikerült évekkel ezelõtt, de akkor visszatöltöttem.
tulajdonképpen a játékot nem tudod elrontani csak akkor (akkor se csak más lesz) ha az orkokat idõ elõtt ki akarod irtani. amúgy ez is a menj és kaszabolj elvre épül. viszont ha alternat AI val és nehéz fokozaton játszol, akkor kurvára nem mindegy mit csinálsz, mert olyan nehéz hogy le fognak gyakni ha eszetlenkedsz. de itt is csak arról van szó hogy menj és vágj le mindenkit az egész játékban.
jelenleg Faringba vagyok, de akkor ezt nem foglalom vissza, itt most ugy akadtam el, hogy 3 királyszárat kéne vinnem, de csak királygyomot találtam, az meg nemjó
ez az új community patch miatt nincs már benne ez a sor ? nem akarom feltenni az alapjátékot újra hogy ezt megnézzem, de kíváncsi vagyok erre...
elsõnek javaslom, hogy járd körbe a kezdeti falut, majd menj reddock-ba. csinálj meg miden küldit, aztán menj tovább cape dun-ba, majd monterába. derítsd fel azoknak is a környékét, és ha megcsinálod a városi küldiket, néha cselesen mindkét félnek dolgozva, akkor már elég erõs karid lesz. aztán menj a lázadók táborába. ekkorra már olyan erõs karid van, hogy eldöntöd mit szeretnél tenni.
én is azt javaslom, hogy egyenlõre hagyd az orkokat, de jópofa ahogy monterába el lehet csalni egy csomót és titokban lemészárolod õket. állítólag a varázsló erõs, de én mindig harcost nevelgettem.
a quest pack és a content mod nem zavar rá a játékra sem a magyarításra, extra dolgokat tesz bele. úgy telepítsd ahogy a linkelt oldalon le van írva és tökéletes lesz minden. természetesen azok a szövegablakok angolul leszenek késõbb a játékban, de nem akad össze
javaslom az alternat AI bekapcsolását, és a balance NEM BEKAPCSOLÁSÁT. ez utóbbi azt hivatott szolgálni, hogy sokkal nehezebben lehessen fejlõdni a játékban. de ez ki a francokat érdekel ? annyi a játék hogy életemben sose fogom még azokat se végigjátszani amiket szeretnék. ezt már 3x vettem elõ, és látnio akarok benne mindent varázslóként is, de azt majd csak késõbb fejlesztem. de ha elsõre játszod is jó lesz és teljes játékélményt fog nyújtani, ha harcos varázsló tolvajként is funkcionálsz a végére
meg a lázadókhoz akarok csatlakozni, de nálunk asszem 47 még a hirnevem, még páncélrt se tudok venni (pedig náluk még lovagit is lehet venni:D)
Mert új MI mellett lehetetlen közepes nehézségi szinten a nagy hordák leverése. Igen, lehetetlen, még 75. szinten is...
3. Content Mod
ezek mik? fel kell tenni? kompatiblis a magyaritással?
már nem emléxem, és nem találom a G3.ini-ben a sort. felmoddolva újat akarok kezdeni, de nem akarok se csalni se konzolozni, de az elején kissé meg akarom gyorsítani a fejlõdést egy darabig, ha már MI-vel és nehéz fokozaton játszom...
elõre is köszi !
De neked köszi a választ!
Meghajtó formázás, és úgy telepíteni a kijelölt partícióra.
"Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a Win7 telepítése után miért fagy le a gépem? Amikor a telepítéssel végzek és még utoljára újraindul a telepítõ már csak fekete képernyõ jön be. A Win7 telepítõt Xp-rõl indítottam, szépen meg is csinált minden másolást, csak a fenti dolog a probléma. A gépem adatai:
Alaplap: Gigabyte Ga-ma77ot ud3
Proci: Amd Athlon II X2 260
Memória: 4 GB DDR3
Video: Asus 8600 GT DDR2 256 MB"