Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

McFrost
Igen, közben már mondta Ruben, hogy elment északra .

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Molnibalage
A kovácsos küldetés idején az szükséges emberek a vadonba kerülnek. Az tûzkláni kovács a híd alatti völgybe a többiek meg ki a halál f*szába a pusztába. Lokgika az nincs benne egy gramm sem...

Van több jó térkép is. Ez egy.

Google --> Képkeresés --> Gothic 3 map.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

McFrost
Elmentem a Farkas klánba és nincs ott Larson. Vajon hová lett?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

watto
Hali! Inventorybol hogy lehet cuccot kidobni? Rájöttem miért tudtam leadni, mert mikor meglett játék haverral hülyültünk megnéztük milyen itemek lesznek a játékban, szal beraktuk összes cuccot, aztán bepakoltam egy eldugott kis ládába, hogy játszhassak normálisan és ne zavarjon a sok cucc, egyszóval midnen cuccom beraktam 1látába, és perzse köztük volt az 5ereklye is, de ládából is lelehet adni a küldetést, szóval elszeretném dobni az itemeket, ez lehetséges? vagy a másik megoldaás elmek megszeerzem õket még1x és majd akkor adom le

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Takanohana
Csatlakozom Molnibalage-hoz. Megvettem, feltelepítettem, a rendszer belõtte, hogy magas részletességgel fog futni, aztán diavetítés lett belõle. Nem überbrutál ugyan a gépem, de a G3 például szinte mindent maxra húzva is élvezhetõen futott, a szokásos bereccenésekkel. Ez? Most mindent min.-ra vettem, csak a látótávolság közepes, és még így is akad. Rendszeresen 20-30 mp-re lefagy, aztán megy tovább.

A szövegdobozba sokszor nem fér el a magyar szöveg, nem gördíti, hanem az elsõ és utolsó mondat egyszerûen nem látszik. A táj tök üres, sehol egy állat. A küldetések fantáziátlanok. Eddig, mert még csak Sildenben vagyok, elsõ helyszín. Majd még írok tapasztalatokat. Ja, kereskedõ van, mint a szemét, de tanár bezzeg egy sincs.

Molnibalage
Szerintem nem. Semmi értelme. Gyakorlatilag csak akkor élvezhetõ, ha TELJESEN között módon viszed végig, vagy még úgy sem.

McFrost
Ha egy az egy ellen vagyunk feküdjön, akkor tudok hátrálni, mert ugye felállva sebezni tud õ is és én is ha fekszem. Viszont ha többen vannak felállva tuti megüt és akkor ha elkapnak egy jobb sorozatot, simán kérdéses a vége.

grebber
Akkor nem érdemes megvenni semmiképpen?

Next PC upgrade: 2022

Molnibalage
Az új AI mellett nagyon fontos hogy elfeküdjön, mert akkor idõny nyersz. Nekem special 350-es erõ felett sem feküdt el soha az elit ork ami egy vicc...

Molnibalage
A kinti is ilyen. Olvasd el a többiek posztját.

IMO, JoWood should just permit the release of the importer/exporter .dlls for the meshes/anims, and let the community take care of the rest.

A fejlesztõket vállalom. Megfojtom mind. A kód és a játék meg a CP készítõihez mehet. Micsoda munkamegosztás. <#vigyor2>

McFrost
Mind a kétkezes, mind a két egykezes harc mestere vagyok, viszont nem fekszik a kétkezes, lassúnak érzem, ráadásul elfekszik tõle az ork, ha nagyobbat csapok. A két egykezes pedig gyors mint a villám, könnyû velük pörögni és nem tud elfeküdni az ork, mert folyamatosan kapja az ütést. Nekem ez vált be. Lassan a végére érek, elköteleztem magam Innosnak, csak még agyalok pár lehetõségen.

grebber
Most akkor mindenkinél ilyen"bugos" a magyar FG??

Next PC upgrade: 2022

Molnibalage
Igazából a fegyrek sebzése sem számít nagyon még így sem, mert 200 felett rég az erõ kezd el dominálni. Az egykezes fegyver hossza a lényeg. Pl. hiába sebez 120-az az orkmészárló az alabárd 70-jével szemben a hossza miatt az a játék legjobb kétkezes fegyvere amit elbírsz. (Csak a hosszú ork fegyver jobb nála...)

McFrost
Hát én is pörgök mint gólyafos a levegõben, de csak egyet mutat.

Molnibalage
Nem. Én csak egyet találtam bárhogy erõlködtem...

McFrost
Amúgy Ingvar ládája tényleg kettõs?

McFrost
Persze, úgy is volt. Csak leégve érkeztem oda és megint van lé.

Molnibalage
Ha megvetted a max. lovagi páncélt onnantól fogva nem nagyon kell pénz... Bõven van annyi pénz amibõl meg lehet venni a páncél, kifizetni az orkot anélkül, hogy nordmaba betennéd a lábad.

McFrost
Nálam nagyon folyik a pénz be és kifele is. Kifizettem Trelisben az ork tartozást, 50e arany, vettem már nehéz zsoldos páncélt az 70e arany körül mozgott, nemrég vettem lovag páncélt az 150e arany volt, de már most megint van közel 80e aranyam. A nordmari orktalanításból és bánya darálásból lazán lehet gazdagodni.

watto
köszönöm 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Molnibalage
A két gyûrû, korona, palást és asszem valami bot. Egyébként a gothic3.hu oldalon ott van tényleg minden...

watto
melyik az 5 tárgy? a nevükre vagyok kiváncsi 😄 Van ugye az 50hp-s gyûrû ami megvan , a többi ?

Molnibalage
Nem. Itt valami gáz van. A jogart elvilag csak akkor adja oda, ha az összes nálad van. A felfutós modszer az jó ott ahol törmelékes a lépcsõ, mert abba senki nem hal bele és az orkok sem rontanak rá a többiekre.

watto
hmm...kellett a 26hoz 2k xp és úgy gondoltam elmek vengardba, felfutok sprintelve a királyhoz leadni 1questet, elbeszélgetek vele, erre azt válaszolhatom neki, megvannak az ereklyék mikor cska 1gyûrû volt nálam erre odaadta a jogarát meg elküldött a mágusokhoz, ez természetes így?xD

Molnibalage
A fõszál is kötõdik Varanthoz hiszen ott van több Adanos tárgy és tûzkehely is, de ahhoz hogy bejuthass Kan-hoz tényleg nagyon kell domborítani. (Én ezt meg sem csináltam, mert Beliar úgyis megbíz valamivel ami miatt ez nem is kell...) Valójában Nordmar az ami nem kötõdik. Totál lényegtelen, hogy mekkora repud van a hegylakóknál viszont a Hashisinoknál nagyon nem mindegy...

Sajnos csak egy módon lehet bejutni Zubenhez. Nem is volt szimpatikus az a végigjátszás és a névtelen hõs jellemfejlõdését nézve elég logikátlan szerintem.

Molnibalage
Nem. 1000-ig mehetsz el és ott vége. Harcoként kell is, de szerintem minden karakter életképtelen 400-500 alatt.

Az életerõnek is van valamilyen maximális értéke, ahonnan már többe kerül a fejlesztés?
Erõt kipróbáltam, 250-tõl tényleg a duplájába kerül.

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

watto
ja lol , most nézem 24es vok és nicns leadva párquestem, abból meglesz a 25 és akkor gó varant. a fõszûlat meg szarjam le még?😊

Molnibalage
AZ új AI + fejlõdési rendszerrel, ha csak az arénás dumálós, kísérd el vidd el, stb. + egyszerûbb küldetéseket megcsinálod Myrtanában akkor is cirka 25-26. szintû leszel legalább. Aztán irány Varant. Személyszerint a leguncsibb résznek tartom, baromi nagy és nappal nem töltõdik vissza a stamina és 15 LP-t én nem pazaroltam rá. Inkább éjszaka csináltam nagyrészt. 😊

Nordmar azért kell a végére, mert ott
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak egy tûzserleg és egy Adanos tárgy van
. Magyarán, ha tudod, hogy ezek hol vannak akkor csak "befutsz" megszerzed õket és kész.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak a semleges befejezéshez kell felszabadítani a bányát.
.

watto
csak hát megtaláltam gothában a teleportkövet vengradba, azthittem oda kell akk kövinek mennem

watto
azt észrevettem, kikell nbyirni vagy 70orkot, de a rohadt shamanok mindig lelõdöznek....okara után akkor szerinted merre vegyem az irányt?

Molnibalage
Mindig vedd meg az aktuálisat amire telik. Én így toltam. 22-dik szintûként az új AI bekapcsolásával esélytelen vagy Vengardban normál szinten.

watto
Amugy mikor érdemes páncélt venni? 22es szintû vagyok, vengardban csinálom küldetéseket, és még az alap van 😄 30k aranyam van, érdemes befektetni 1re? vagy még gyûjtsek a nehéz lázadó páncélra?

Molnibalage
Ládákban van itt-ott. Okarától Silden felé menet van egy barlang. Nordmarban is vannak elszóra érc telérek. Akkor van rá esély összeszedni, ha nem teljesíted Ugolf kérését, hogy adj neki 50 ércet a tanításért. Nem érdemes, mert a tûzklán vezére is megtanítja azt amit õ emlékeim szerint. (Ork mészárlás és III. szintû kétkezes fegyverharc.)

A nehéz lázadó vért simán megvehetõ és az táposabb is. Nordmarba csak a játék legvégén érdemes menni. Nagyon kemény hely, ha nem tudod, hogy mi merre van és mit nem kell legyakni.

Már régen meg akartam írni valamit, csak mindig elfelejtettem. Mikor legyakod a nagy fehér vadászt a druida (Porgan?) elmegy meghalni a nagy fehér vadász területére visszatérve ott van a druida és egy speckó árnyékfutóval csatázik. 5 ropit (!) ér a bõre. 😊

KaszaN
Ja azt má megtaláltam ottvagyok má van 24ércem de többet nemtalálok. Mégcsak tök gyenge páncélom van szóval kell az a páncél. Dehát az a 100érc lehetetlen összeszedni. Esetleg valakinél lehet venni ércet másik városokba? Vagy hasonló hogy összegyûljön?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Molnibalage
Nem. A G3-ban minden páncélért fizetni kell, egy kivétel jut eszembe. 100 ércét cserében Stejnar ad egy közepesen erõs páncélt Nordmarban. Mire odaérsz biztos lesz nálad jobb szerintem.

KaszaN
Nemtudom hogy lehetséges e amit kérdezek de nemlehet valahonnan a játékban egy lovagpáncélhoz vagy minimum egy erõs páncélhoz jutni ingyen? Mondjuk egy ládából vagy valahonnan? Ja és holvan az a (ha jól emlékszem) az elsõ lovag sisakja?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Molnibalage

McFrost
Vagyis ballra 😄 na BALLRA!

McFrost
A bejárat mellett egy kövön, ha szemben állsz, jobbra.

watto
Hali! Okarába teleportálõ kõ van a játékban?és ha igen hol?😊

Molnibalage
OFF

Hát még a BTS is elég sovány. A Civ II-ben több lehetõség volt. A diplomáciai rész meg úgy szar ahogy van. Minden szövetségesem mindig hátbatámadott mikor szükségem lett volna rá hiába adtam neki ajándékba minden én voltnuk +10 feletti viszonyban. A 3-dik ilyen játék után mondtam azt, hogy kösz nekem ebbõl elég volt. Azóta nem CIV-eztem egy percet sem és modokkal sem. Talán jó lenne már egy normális MI-t írni...

ON

Na azért a Civ 4-et megvédeném.Alapból is tökéletesen játszható,jó diplomáciával,és változatos lehetõséggekkel.Mai napig az elsõ helyen van nálam.
A patchek+moddok meg egyenesen örök elsõvé tették nálam.
Remélem az 5 nem revolution szerû barbie babázás lesz😊
Takanohana
Ha jól tudom, hivatalosan az Arcania lesz a Gothic sorozat következõ része, de nem a PB csinálja, a Joowood mással szerzõdött, megtartva a Gothic védjegyet.

A Pyranha Bytes mindettõl függetlenül a Risent készíti, aminek hivatalosan a Gothic sorozathoz semmi köze.

Molnibalage
Akkor most melyik sorozat melyikhez tartozik és ki csinálja? Lesz az Arcania és a Risen.

Ez a Kieg rontja a képet a leírtak alapján de ahogy olvastam nem is a piranhabyte csinálta, szóval a 4 is lehet még király játék szerintem 😊

Az új epizódot sem a PB csinálja - de hál'Istennek nem is a kiegészítõ elkövetõi.
watto
ez lemaradt: A grafika kibebaszott szép, minden maxra húzva megy 35fps-sel az nekem pont elég, de néha csúnyán beakad úgy 2secre, az mitõl lehet? lehet hogy már írták csak lusta vagyok visszanézni 😄

watto
hát én annyira nem vagyok tapasztalt, 1et meg 2tõt végigvittem azok szuper játékok voltak, 3at most kezdtem el 1.7es patchel, és szerintem ez is nagyon jó, nem tudom miylen volt megjelenéskor, tudom ok bug volt benne , de ezzel a patchel nagyon jó játék, szép is a sztori is jó, mint ahogy azt már megszoktam 😄 Ez a Kieg rontja a képet a leírtak alapján de ahogy olvastam nem is a piranhabyte csinálta, szóval a 4 is lehet még király játék szerintem 😊

Molnibalage
<#zavart1>

Viszont ez az igazság... <#nemtudom>