Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Én még varázslattal sem tudtam kinyitni.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Molnibalage
Ez most komoly? Mert ém ebbõl 3-at megtaláltam és egyet ki is nyitottam asszem varázslattal, de nem történt semmi...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Pretorian
Háháh...ezen nagyot röhögtem...bocs 😄
Ezekrõl a ronyókról nekem a Shadow Man c. õsrégi PS játék jut eszembe...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Molnibalage
Majd késõbb leíród. Olvass vissza, hogy milyen 0 a játékmenet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

KaszaN
Sietve írtam le. Eddig 10perce játszottam a játékkal és egész jó, leszámítva hogy elazatt az idõalatt 2szer fagyott le. Így már biztos jó 😄.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Molnibalage
Segítenél értelmezni a modatot? Nekem nem megy...

KaszaN
De nemsemmi. Eddig kb10perce játszok a játékkal semmi gondom nincs vele eddig (eddig) de már 2szer lefagyott.

KaszaN
Klafa..Másnak is zöldes árnyalatú a karakter haja?XD

Molnibalage
Igen.

KaszaN
Akkor jogy jól veszem-e ki a szavaidból...a magyar feliratos forsaken godsot már patchelve adták ki a boltokba? Vagy nemértem.

Molnibalage
Már volt róla szó, hogy a magyar a legfrisebb patches állapotba van. Nincs hozzá új patch. Az FG-n egy patch amúgy sem segítene...

KaszaN
Akkor máskép kérdezem...meik az a patch a forsaken godshoz ameik a legfrisebb és a magyar feliratoshoz jó mert most jobban megnéztem csak valami englis patcheket találtam.

rotator
Ha a community patchekre gondolsz, akkor nem.

Molnibalage
Milyen patchek? A magyar FG a legutolós patch szerinti állapot.

KaszaN
A patchek a magyar feliratos forsaken godshoz is jók?

Molnibalage
Csak Myrtana van benne, a többi le van zárva valamilyen módon.

Takanohana
Köszi, de Trelis környékét mát tövirõl hegyire bejártam. A keresett barlang megvan, csak a feketemágus nincs benne, sem nappal, sem éjjel, sem semmikor. Az a farm a sivatag felé meg most már nincs, Trelis határait kitolták rendesen, és az a ház most orkok lakhelye. A G3-beli három farmból kettõ maradt, de egyikben csak goblinok vannak.

Mindegy, úgyis elment a kedvem. Egy kalap szar ez a játék. Ha nem lenne Gothic, kivágnám a kukába. Csak hát rajongó vagyok, így nem tehetem.

tibor16
Sziasztok - üdv minden régi ismerõsnek 😊
- csatlakozom, én is szeretném a kieg magyarosítását... - tudna valaki segíteni?
Újra megpróbálkoznék a játékkal, - amikor megjelent a G3 sokáig játszottam vele...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

McFrost
Geldern felé van egy kiégett farm, mögötte barlang. Ha Montera felõl jössz az úton, ha átmész a hídon balra fordulva is van egy farm a sivatag irányába. Legalább is G3-ban. Sõt Geldern felé félúton fennt a hegyen is van barlang balra.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Botond
Mekkora a térkép a kiegben? Egy az egyben az ami az alap G3ban van?
Molnibalage
Azzal sem lesz értelme. Gyakorlatilag teljesen át kell szabni, hogy ne csak akkor bukkanjanak fel emberek és orkok a semmibõl amikor egy küldetés aktíválódik. Ez így egy vicc.

Szégyen a Gothic névre. Az alap G3 kiadás is kicsit megtépázta. Ez gyakorlatilag romba dönötte szerintem. Ezek után nem tudom, hogy ki bízik bennük...

Takanohana
Hát én ezzel egyelõre be is fejeztem, majd a negyvenhetedik gigapatch után megpróbálom újra.

Molnibalage
És az egész ilyen szar. Konkrétan az egyik Vengardi küldetésnél is ott akadtam el, hogy nem találtam egy szál embert sehol.

Sajnos mivel nem nagyon emlékszem, hogy mit csináltam nem tudok segíteni.

Igazság szerint erõsen gondolkodom rajta, hogy eladom. Csak nincs pofám egy rakás szarért mástól is pénzt kérni...

Takanohana
Hát nem megy továbbra sem ez a feketemágusos küldi. Trelisben már mindenkivel beszéltem, egy farmot találtam fenn a hegyen, ahol vanank is emberek, ott a paraszt rám sózta az egyik fiát, de feketemágusról szó sincs. Másik farmon csak goblinok vannak. Több farmot nem találtam. Amúgy barlang van több is, de egyikben sincs éjszaka mágus. Pedig amíg ez a küldi nincs meg, úgy tûnik, áll a sztori.

McFrost
Nemrég kovácsoltam meg az Õsök kardját, egykezes, megéleztem, megáldottam és 165-öt sebez.

Molnibalage
Ha kinyírtad az összes ork csoportot Nordmarban akkor az egyik falu vezetõje ad. Valamelyik ládatípusból random is jöhet. Én még soha nem láttam...

Nem is számít, mert mire ezt megcsinálod rég nem az erõ a domináns a sebzés terén.

Akkor tiszta mágikus ércet nem is lehet valami kohóban kinyerni, csak találni? Mert elég ritka tartalékolni kell akkor nagyon😊
Molnibalage
Sehogy. Abban a formába jók valamire ahogy vannak.

McFrost
Ha felszabadítottad, akkor Okarában egy küldetés az, hogy Shawn-t küldd oda ujjá építeni, amit némi pénzmaggal meg is kell tolni. Tehát vagy ott van még Okarában, vagy már elküldted Gothába, a vár legfelsõ udvarába.

A bányászott dolgokból (vasérc, mágikus érc hogy lehet öntvényt csinálni? már ha lehet, illetve a rögökbõl(arany érc- aranyat, vasércet készíteni, darabokból(kén) sima ként?
Molnibalage
Mert a hülye névûek a szereplõk. Akiket felsorol azok orkok és õrködnek a várban. Velük kell beszélni és még a farmon levõkkel. Ekkor megtudod, hogy éjszakánként a mágus a hegyen alszik. Ez erõsen pontatlan. Trelis közelében van egy barlang. Ott lesz a mágus, de CSAK éjszaka és gyakorlatilag szintben van Trelisszel, nem kell semmiféle hegyet megmászni.

Sok, sok olvasnivaló van ott, nem lehet nem felismerni a megfelelõ barlangot.

FG-vel tolni elég önsaranygató jellemre vall. 😊

Takanohana
Én tiszta mazochista vagyok, mert még mindig játszom az FG-vel. De elakadtam. Valami fekete mágusról kell infót gyûjtenem Trelisben, Inog addig nem megy sehova, csak azt hajtogatja, hogy hozzak hírt a fekete mágusról. A kémet kiszabadítottam, akit említett, azokkal beszéltem, többször is, már nem áll egy sem szóba velem, a küldit viszont nem tudom megcsinálni. Segítenél?

Gothát már felszabadítottam:S
Igen tudom, de akkor elõröl kéne kezdeni, de már nem akarom megint, elég sokáig eljutottam már, és ha tényleg csak ez az egy bug van akkor meg felesleges, nem annyira zavaró.
Sorry, mármint a FG magyarítását szeretném.
Tudna valaki segíteni az angol nyelvû szoftver magyarrá tételében? THX
McFrost
Ha még Gothában a démon az úr, akkor Shawn még Okarában van.

van ám hotfix az esõhöz is

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Közben nekem Gothába sincs Shawn :S pedig 1.7es patch van már fent, ami elvileg minden bugot javít, kivéve az esõ bugot.
McFrost
Öljél orkokat és add el a cuccaikat.

Igen, eladási szándékkal, kell a pénz😊
McFrost
Amúgy szerintem csak 1 kardot kell neki kovácsolni, gondolom Neked 3-hoz volt alapod, ezért 3-at csináltál.

egyet használok egyet nem, egyet meg odaadtam neki, szóval nálam 2 maradt de egyik sincs a felszerelésbe kereskedésnél, aztán vissza töltöttem megint csináltam 3at nem használtam csak benne volt a felszerelésbe és senkinél nem volt látható kereskedés alatt. :S
McFrost
Ha használod, akkor a kereskedésnél nem látod.
Elment Shawn Gothába.

Üdv.
Két kérdésem lenne, az elsõ hogy ha magam kovácsolok valamilyen fegyvert azt miért nem tudom eladni? ( egész pontosan nordmarban Ingvarnak kellet egy bizonyos kardféle csniáltam 3at egyet neki egyet eladni egyet megtartani de nem tudom eladni sehol, mert mikor kereskednék nem látni a felszerelések között, így elég felesleges a mesterség:S
2, Megtaláltam az elsõ lovag sisakját, amit Shawn kért okarában, de miután meglett a sisak és visszamentem eltûnt a pali, ez bug lehet?:S
Tévedsz, szerintem egy eladó adta el neki az üzletben 😉
Molnibalage

Olvasd el.

Miert csak a FG keszitoit szidod? A kiado rendelte meg, tesztelte(?) s vette at, s adta el neked.
Molnibalage
A terlisi követ én sem találtam meg, mert nincs a láda a Beliar szentély mellett amiben eredetileg volt a láda és mellette sincs. A gelderni a sziklán ott van ahol az egyben, de Vengardban (!) is van egy. A vegnardi csak a templomhoz van, az ott van ahol a G3-ban. Ez igaz a sildenire is. A monterait szintén nem találtam meg... Az aredai az elsõ házban van balra az asztalon. A cape dun-i ott ahol a G3-ban, a gothai szintén. A nemorai és okarai is ott van ahol a G3-as, de szükség nincs rájuk igazából....

Az arénás küldetések itt csak egyszer vehetõek fel? Még ezt is elbaszták?

Kimerevedések nem voltak nekem, where is the guru 1-szer.

Összességében az van amit írtam. Ez egy fos. A Gothic nevet totálisan lejáratta. Nagyon remélem, hogy készítõi soha a büdös életben nem csinálnak semmit olyat ami a kezembe kerül.

Takanohana
A FG-ról.

A tájon azért itt-ott vannak vadállatok, bár nem vitték túlzásba, vannak egész nagy területek, amik teljesen üresek. A küldetésekben továbbra sem látok fantáziát, szellemileg nem éppen megerõltetõek.

Rendszeresen 1-2 óra játék után elõjön a Where is the guru.

5 percenként legalább egyszer kb 25-30 mp-re lefagy a játék, aztán tovább megy. Ez nem csak zavaró, hanem néhol direkt hátrányos. Trelisi arénában harcoltam, az orknak kb háromnegyed élete hiányzott, mikor lefagyott. Amikor továbbment a játék, az ork élete teljes lett, fegyvere a hátán, és ki akart ballagni az arénából. Megcsaptam, erre kiesett az arénából, én meg buktam a küldit.

Szintén Trelisben egy kõrõl leugorva beestem a föld alá, az orkok szállására, ahonnan nem tudtam kijönni, mert a kapuõrök levertek kifelé.

Apropó, hol van a Trelisi teleportkõ?