20113
-
Pingu #18353 Hali!
Tudna valaki segíteni? Ezt kéne megcsinálnom:
Eliminate the orc patrol ont he Farm!
(Számolj le az ork őrjárattal a földbirtokon!)
Gelford adja küldetést és ezen a farmon, van Topork na meg egy Kliff nevű fickó, a kovács lesz Reddock-ban, ha te is akarod. Ha már ott vagy, a fegyvereket ne hagyd ott a házban, másik küldetéshez kell (bundle of weapons).
A gond az hiába ölöm az orcokat nem döglenek meg mindig fölkelnek mi a teendő?
-
tomonor #18352 szerintem ez pont menne mindenkinek a gépén xd -
#18351 Iszonyatosan szép. -
#18350 OFF
Na ilyen engine kellene egy RPG alá is.
Lehetne várostromot is betenni és frankó logikai retvényeket, mert a környezet nagyon interaktív és van valami fizika is már.
ON -
S4v4g3 #18349 Nincs valami mod arra hogy kicsit erősebb legyen az ember Druida-ként? Mert pl átváltozok belező bestiává, de egy "gyenge banditát" 100szor kell legalább ugymond megharapnom, hogy kimuljon.Míg ugyanez a bestia velem 3 ütéssel végezne. -
#18348 nekem is eredeti német van, játszanak is a zenészek időnként az Old Camp dobogóján. -
#18347 A Baal Lukor féle bugot nem a magyarítás okozza, az van eleve. De pl az Old Mine-ban van két csákó, Aaron és Ulbert ha jól emlékszem, akiknek a küldijeit csak magyarítás leszedésével lehet megoldani. A fordítás a 2-ben is bekavar néha, pl az áruló tanonc marad a kolostor előtt, miközben mindenki égre-földre keresi. -
#18346 Kb 6x toltam végig egyet, sose volt vele gondom. Igaz az eredeti német verziót. (A játék is eredeti, nem warez ofc) -
#18345 Pontosabban magyarítással toltam, de leszedtem én anélkül sem oldotta meg magát. Az is lehet, hogy számít már az elejétől és a későbbi csere már nem segít. -
Zóanagyvarázsló #18344 Jó tudni, ez számomra nagyon is új információ. -
#18343 hello!
Elvileg csütörtökön jön a GS ezzel a játékkal fel patchelve.
Érdekelne hogy milyen kasztok vannak a játékban?
-
#18342 Angol verzióval toltam... -
Zóanagyvarázsló #18341 Nálam az elődjüket a következők múlják felül:
- Max Payne 2
- FlatOut 2 (persze a vezetésmodell kissé könnyedebb, azt én sme írom javára, de a körítés milliószor jobb, amúgy meg több és szebb)
- WarCraft II
- The Curse of Monkey Island (az első három rész azonos szinten van, de nálam egy orrhosszal ő nyer)
- Day of the Tentacle (bár nem mindenben veri az őst, összességében én is jobban szeretem)
- Street Fighter II (az első rész nem is tetszett)
...és még lenne pár a tarsolyban, de inkább nem offolok tovább. -
Zóanagyvarázsló #18340 A magyarítás okozza azt a bugot (is), szóval aligha javították :)
Egyébként teljesen konmolyan: tudtommal az 1.08k-nál nincs újabb verzió. Mondjuk én az 1.08j-t használom (eleve így települ), mert állítólag újabb gépeken a llegújabb patch nem feltétlen csak örömöt okozhat, érdemi változást pedig elvben sme hoz. -
#18339 Igen, átváltozol pl vérléggyé és követ is. :D Egyébként volt néhány mellékküldi is, amit nem lehetett megcsinálni még a 1.08k patch után sem. -
#18338 Ja, így már értem.
De nem játszottam végig, pedig megvan, terveim között szerepel.
A 2. résszel kezdtem, de az 1. helyett a 3-at választottam.
Mondjuk nem hiszem, hogy most ez gátolna valakit is a vásárlásban. -
#18337 Ja. -
#18336 Végig lehetett az 1-et játszani, de volt egy csúnya bug az ork temetőben, ha erre gondolsz..., de volt rá egy vicces megoldás.:D -
#18335 Mit nem értsz? A G1-et végigtoltad? Asszem 3. (?) fejezetben van az a rész, ahol a fickó nem sétál oda, ahova kellne. Trükkel tudod csak elcsalni oda ahova kell, hogy a történet tovább menjen. -
#18334 Miért? Nem értem. -
#18333 Gyönyörű! (Vajon a G1 'végigjátszhatatlansága' fixálva van?) -
#18332 Most néztem:
Ez Amerikából: 2000 Ft + a posta 2500 Ft, fix ár mind2.
Nekem egy ismerősöm van regisztrálva és vettem már általa Oblivion-t 4000 Ft-ért, Mafia-t 2500 Ft-ért, mindben benne van a posta.
-
#18331 Egyre inkább érik az elhatározásom a Pay Pal legyártásához :)
-
#18330 iGEN. -
#18329 eBay-re is Pay Pal kell?
-
#18328 Vaterán 6500, az ebay globálon meg 2500+posta. -
DORSANAX #18327 Köszi, majd megpróbálom valahol felkutatni, bár csúnya verzióm van az 1-2 részből.:D -
#18326 Létezik egy ilyen csomag:
Gothic Universe PC DVD-s, papírdobozos változat, angol nyelvű.
Tartalma:
Gothic I
Gothic II
Gothic II: Night of the Raven
Gothic III
Ez olyan 6-7e Ft. -
DORSANAX #18325 Az 1-2 részt megvásárolható valahol legálisan?
Nem tud valaki valamit erről, mert én nem találok jelenleg lehetőséget... -
#18324 NWN-témában sajnos nem tudok bólogatni: nincs meg a 2. rész...
Az első rész Platinum kiadásban otthon piheg :)
-
#18323 Ezt azért nem mondanám. A CiV2 sokkal jobb a CiV első részénél. Az NWN2 sokkal jobb az első részénl, ami amúgy sem volt piskóta. Stb.
Vagy a Day of the Tantacle is veri a Maniac Mansiont. :) -
#18322 Köszönöm. Akkor azt hiszem, ugyanaz a helyzet, mint majdnem minden sorozat újabb epizódjaival kapcsolatban: a régiek valahogy jobbak...
Resident Evil 5 is megfogott, de nagyon érdekel, milyenek lehettek a korábbiak [meg is lettek időközben].
A Gothic sorozat is megvan - a 2. rész DVD-tokos Gold-ban - és úgy látszik, sokkal inkább érdemesebb az első részekkel kezdeni, mint belevágni a lecsóba :)
-
#18321 Ég és föld, az első 2 rész hangulatilag teljesen más. Mai napig sztem az egyik legjobb akció-RPG-k. A 3. rész sem rossz, de azt a túlságosan nagy bejárható terület és a kevésbé érdekes mellékküldetések és jóval könnyebb játékmenet miatt idő után nagyon meguntam. (de persze végigjátszottam :D) -
#18320 Nem is kicsi. -
#18319 A szórakozás és a teljes átélés és megértés között azért van különbség -
#18318 Azert tulozni nem kell. Nekem is kimaradt az elso 2 resz, es megis nagyon jol szorakoztam a 3. resszel. -
DORSANAX #18317 Én is megfogadom a tanácsot és az első résztől kezdem majd, bár az Oblivion és a Sacred_2 mellé már kicsit sok lesz nekem szerintem a jóból.:D -
#18316 Miért, az 1. és 2. részek jobbak, mint a 3.?
[Nem tudja, ezért kérdezi.]
-
#18315 És érdemes a sorozat legjobb részeivel kezdeni. :) -
#18314 Bizony. Így olyan, mintha egy jó 3 részes könyv utolsó részét olvasnád. Érthetelen lesz és még sok élvezettől fosztjam eg magát.