Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Más mentésével szerintem piszok nehéz játszani, mert nem tudod, hogy mit és hol csinált meg pontosan és hogy merre járt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Szerintem vedd meg az eredetit vagy próbáld ki az elõdöket elõször.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tudom, hogy a kiegrõl beszélsz, mert az alapban nincs az ellenek stamina csíkja (hiba, mert az orkorodák folyamatosan pörögnek a kétkezes fegyverekkel, neked meg esélyed sincs...) és nem történik semmi olyan drasztikus, mint az FG-ben, ha elfogy a stamina.
Szerintem egy kis megfigyelõkézség nem ártana. Az AI magasabb stamina érékkel bír, lassabban is fogy, de szinte nem töltõdik után. A tied meg villámgyorsan. Szerintem innan a megfelelõ startégia megtalálása kb. 30 másodperc.
A G3-ban te nem figyeltél soha a staminára? Mert az alsó 15%-on állva bezony nem tudsz pörögni a kétkezes fegyverekkel és lassabban is mozogsz. Szóval ott is kellett figyelni. Nem vágom, hogy mi ebben az új. Sõt, ott jobban, mert az ellenfél hozzád képest mindig penge, mert soha nem fáradt el.
szerintem sem reális már csak ha belegondolok is,ha teljesen fáradt is lennék legalább védekeznék vagy vmi....
A másik, a kiegrõl beszélek, nem az alapjátékról. Talán kicsit elhamarkodtam ezt a csík-dolgot, mindenesetre aki úgy nyer az arénában, hogy lengeti a kardot, és megy elõre, pont annak fogy el a csíkja leghamarabb. Pár szinlépés után sikerült elvernem ezt-azt, de még mindig hihetetlen bosszantó, amikor a karakter lefagy, és fél szemmel a csíkot lesni enyhén szólva is rombolja a játékélményt.
Erre céloztam idáig, örülök, hogy nektek több sikeretek volt ebben, mint nekem..
<#vigyor2>#vigyor2>
Beletoltam még pár órát azóta, és iszonyat hülyeség, hogy csak a viddfogdkeresd küldetéseket tudom megcsinálni, és a malacok elõl meg szaladgálnom kell, és egy helyi suttyót is képtelen vagyok leverni az arénában.
azsem biztosh normáliasn fur majd. De patchek szerinted mit rakjak rá?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Csak kíváncsiságból szedtem le. Gondolom angolul húzós lesz :/
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A leghosszabb ork fegyverbõl meg egyetlen darabot sem láttam. Hány orktól lehet fegyvert venni? Mert Geldernben az egyik csak íjakat, Trelisben megy nem a hosszú nyelû fegyvert árulja amiennyi én láttam. "Csak" 180-at sebez.
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet használni 2db egykezes kardot?
Kb fél óra után kikapcsoltam, pedig minden részt végigjátszottam eddig, többször. Eleve a történet is valami idiótaság, hogy a névtelen hõs (egy rejtett dimenzióból, halálra röhögtem magam ezen a fordításon) visszatér, és lepkefing erõnlétével rátalálnak a városiak, majd miután fél életünket arra tettük fel eddig, hogy a nép javát szolgáljuk, indulásnak kell öt darab papír, hogy pártfogóink legyenek, így kapva bizalmat, áh, baromság ..de ezen emelkedjünk felül.
A magyar fordításban akkora bakik vannak, hogy ihaj. A magyar szöveg nem fér bele a szövegdobozba (!!), mondatok kilógnak, elírások is vannak szép számmal (kb tíz karakterrel beszéltem idáig, de már bosszantó), a logikátlanságokról nem is szólva.
A fõhõs hangja olyan eklektikus sávokban mozog két mondat között, mintha éppen a lába között markolászna hirtelen valaki, valami eszméletlen gagyi. Rögtön az elsõ, ami szembetûnt, egy rabszolga sétált az aréna szélén egy helyben, a korlát és a szikla között. Pár percig néztem, hátha kiszabadul, de nem. Egy vadászt is láttam futkosni föl s alá két négyzetméteren, nyilván hatalmas kihívás lett volna kikerülni a másikat, de mivel az ugye nem ment odébb, így vagy két percig kereste az utat.. hihetetlen illúzióromboló.
Amin viszont végképp kiakadtam, kihívtam az elsõ helyi legényt az arénában. Csaptam hármat balról, hármat jobbról, elfogyott a sárga csíkom. Erre mi történik? Karakterünk szó szerint leáll, egy árva mozdulatot nem képes tenni, én meg tétlenül nézem, ahogy aprít a bunkósbottal a másik. Pf. Elszaladni lehet, másodjára sikerült, de ez eszméletlen primitív dolog a készítõktõl. Ha kifogy a szusz, legalább védekezni vagy csak hadonászni lehessen legalább, de ez játszhatatlan. Mentõötletként eszembe jutott, hadd verjen le a parasztja, majd felállok, ha visszajön az erõm, és lecsapom úgy. Persze amint lefekszünk, leáll a küldi, utána meg ha meghusintom a tagot, nekem ront a város. hát komolyan mondom..
Ez a csíkmizéria ez gyakorlatilag játszhatatlanná tette a játékot, odáig el sem jutva hogy a többi bugot megtapasztaljam..
Tudom, hogy a nehézség elég szubjektív kérdés, én nem bánom, ha izzadni kell itt-ott, legyen minél élethûbb, mondjuk olyasmi, mint pl. a 2. részben volt...
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."