Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi lett volna ha nemcsak quicksave-el mentesz?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Arnold12
Nos komplettban végigtoltam Ardea-t, Reddock-ot és Cape Dun-t. Ezután elmentem Monterába, innen kellene mentés. Tudom, hogy más mentésével nem könnyû, de nincs kedvem ujrakezdeni az egészet. 17-es levelen voltam, és kb egy hetet játszottam vele.Szóval nincs kedvem újabb egy hetet rápazarolni az így is kevés idõmbõl.

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

Molnibalage
Milyen mentése? Mert én az alternatív balacne-szal tolom, de ennél csak sokkal elõrehadadottabb mentéseim vannak. 50 szint körül, de még nincs döntés egyik oldal között sem. Van harcos és mágus is.

Más mentésével szerintem piszok nehéz játszani, mert nem tudod, hogy mit és hol csinált meg pontosan és hogy merre járt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Arnold12
Tegnap elment a quicksave-em Monteránál. Nem lehet valahonnan letölteni? Én már kerestem minden irányban a neten, és sehol nem találom, pedig már 65% reputációm volt, már csak a barlang maradt a farkasokkal. Meg kell jegyeznem, hogy a barlangot már mielõtt Monterába értem volna kiirtottam, és felvettem Wenzel kardját, mégsem tünt el a feladatok közül, pedig nincs egy farkas sem a 8 közül. No mindegy, ha valakinek van egy mentése, jelezzen. Üdv

J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate

totya4, kössz a helpet megpróbálom amit mondtál, azt hátha müxik.
Geforce 8600GT szal 8as széria.
rotator
nVIDIA-d van, 7xxx széria?

Hiába lennél programozó, erre az tudna bõvebbet mondani aki a programot írta. Hogy mi a registry tartalma az rohadtul nem számít ha nem tudod minek kéne benne lennie. Meg szerintem normál mûködés közben is keletkezhetnek efféle hibák, tehát hogy ezt-azt nem tud betölteni. Az access violation már húzósabb, azt jelenti hogy olyan területhez akar hozzáférni amihez semmi köze, ez azonnali elszállást szokott okozni, mert javítani nem nagyon lehet. Le kell gyalulni ami fenn van G3, törölni a felhasználói könyvtárból is a cuccait (os-tõl függõ melyik könyvtár, XP: doc. and settings), feltenni újra valami friss CP patch-el, mert akkor már nem kér lemezt sem, tehát nem fog a crack, vagy egy hibásan feltett crack hibát okozni. És ha akkor még mindig elszáll, akkor lehet kutatni tovább.
Molnibalage
Úgy nézek én ki, mint aki tud ilyet elemezni? Nem vagyok programozó...
Szerintem vedd meg az eredetit vagy próbáld ki az elõdöket elõször.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

HIBANézzed emg letudtam logolni, hátha te tudsz mondani rá valamit.
Molnibalage
Nem veszik annyira szigorúan amennyire látom, de tekintve, hogy eredetim van ezért semmit nem tudok errõl a területrõl...

Nem tudnál linkelni egy mûködõ cracket?Vagy ez csak az eredeti gamás fórum?
Molnibalage
Hát ilyet bizony a rossz crack (is) szokott csinálni. Játszottál a G1 vagy G2-vel? Ha azok tetszettek akkor a G3 is fog. Javaslom, hogy elõször azokat told, mert anélkül nem igazán érted majd a G3-at és nem érzed át a világ hangulatát.

Hmm ez érdekesen tette most ki.
http://www.imagenerd.com/show.php?_img=gothic-zW5AQ.jpg
Nah nem eredeti de ah tetszik megveszem.
Várj me nemengedélyezett a képfeltöltés.hu
Molnibalage
Hát ez így nem túl konkrét. Egy screenshot jó lenne a hibáról. Eredeti?

Helosztok, nagyon örülök hogy van ilyen fórum mert eléggé nagy kakaknatban vagyok.Megvan a Gothic 3, és nem akar elindulni mert kiír valami memory és gfc.dll hibát.Már kerestem neten ezt+azt, csak hát azé az angol tudásom nem teljesül ki az ilyenekre (sajnos).Ha van van valami megoldás a gondra akkor közöljétek .Kössz.
Most a Forsaken Gods-al nyomod vagy a sima G3-al?

Legközelebb a válasz gombra nyomok, mert amit számonkérsz, azt nem neked írtam válasznak, csak egy részét <#bee1>

Molnibalage
Hol írtam, hogy easy szinten és cheattel tolom. Szerintem sehol.

Tudom, hogy a kiegrõl beszélsz, mert az alapban nincs az ellenek stamina csíkja (hiba, mert az orkorodák folyamatosan pörögnek a kétkezes fegyverekkel, neked meg esélyed sincs...) és nem történik semmi olyan drasztikus, mint az FG-ben, ha elfogy a stamina.

Szerintem egy kis megfigyelõkézség nem ártana. Az AI magasabb stamina érékkel bír, lassabban is fogy, de szinte nem töltõdik után. A tied meg villámgyorsan. Szerintem innan a megfelelõ startégia megtalálása kb. 30 másodperc.

A G3-ban te nem figyeltél soha a staminára? Mert az alsó 15%-on állva bezony nem tudsz pörögni a kétkezes fegyverekkel és lassabban is mozogsz. Szóval ott is kellett figyelni. Nem vágom, hogy mi ebben az új. Sõt, ott jobban, mert az ellenfél hozzád képest mindig penge, mert soha nem fáradt el.

"a karakter lefagy"
szerintem sem reális már csak ha belegondolok is,ha teljesen fáradt is lennék legalább védekeznék vagy vmi....

Én nem könnyû szinten játszom, ez az egyik, és nem csítelek.. Hármas szinten megnézném, amikor te paladinokat ütlegelsz közepes vagy nehéz nehézségi fokon, hiszen egy gagyi kardot épp hogy elbírsz, páncélt sem hiszem hogy loptál magadnak..
A másik, a kiegrõl beszélek, nem az alapjátékról. Talán kicsit elhamarkodtam ezt a csík-dolgot, mindenesetre aki úgy nyer az arénában, hogy lengeti a kardot, és megy elõre, pont annak fogy el a csíkja leghamarabb. Pár szinlépés után sikerült elvernem ezt-azt, de még mindig hihetetlen bosszantó, amikor a karakter lefagy, és fél szemmel a csíkot lesni enyhén szólva is rombolja a játékélményt.
Erre céloztam idáig, örülök, hogy nektek több sikeretek volt ebben, mint nekem..
<#vigyor2>

azért az dúrva hogy nem tudsz senkit leverni az arénában, tulajdonképpen csak a bal egérgombot kell nyomni, meg néha visszább szaladni hogy nehogy kizárjanak a körbõl... <#idiota>

Molnibalage
Ne vedd sértésnek, de akkor egyszerûen béna vagy. Nekem meg pont az volt a problémám, hogy elég könnyen leverhetõ volt minden. A jták elején elszaladtam Ardeához és az orkokkal karöltve 3-4. szintûként alap fegyverzettel szétvertem 4 hullámnyi paladint. (Pedig szerinten nem én vagyok a legügyesebb Gothic harcos...)

Ez nagyon bölcs tanács volt. <#duhos2> nem szeretek, de muszáj kardoznom, és az a bajom, hogy érthetõ, ha elfogy a csíkom, de a karakter ne bénuljon már le, mint egy szobor. A játékélmény teljesen oda van ezzel. szeretem, ha van kihívás, minden eddigi Gothic részt minden fajta karakterrel végigjátszottam, eltörtem pár klaviatúrát, fõleg a mágussal a második részben 😉 de ez nem egyszerûen nehéz, hanem irreális, és élményromboló. nem a nehézsége, hanem a logikátlanság, hogy öt suhintás után lefagy a a karakter, mert elfárad. Myrtana megmentõjének talán lehetne egy kicsit több ereje.
Beletoltam még pár órát azóta, és iszonyat hülyeség, hogy csak a viddfogdkeresd küldetéseket tudom megcsinálni, és a malacok elõl meg szaladgálnom kell, és egy helyi suttyót is képtelen vagyok leverni az arénában.

JethroHUN
Azt inkább nem, fölöslegesen nem dobok ki rá lét, csak kipróbálni akarok
azsem biztosh normáliasn fur majd. De patchek szerinted mit rakjak rá?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Molnibalage
Inkább vedd meg eredetiben, ha tényleg magyar kell, mert a CEP-pel ahogy látom, csak szenvedve lehet megoldani. 3000 ropi, az ma két pizza ára...

JethroHUN
azaz csak vmi domain reklám... rossz a link

JethroHUN
aztam ost láto ma faqban vaki felrakta a magyar felirattok, köszönet neki.

JethroHUN
Ha felteszem a játékot, miylen patchek kellen majd hozzá? nem origi.
Csak kíváncsiságból szedtem le. Gondolom angolul húzós lesz :/

McFrost
Megvettem, igen.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

JethroHUN
Neked h magyar? megvetted eredetiben vagy esetleg volt magyarosítás???

Molnibalage
Olyat bezon én asszem nem láttam. Pedig az kellene. Egyszerûen semmit nem lehet csinálni az azzal támadó orokok ellen az új AI mellett...

Pianista
csak nem tudtam az "ork" elnevezését.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
aazaz Krush Tarach! errõl beszéltem végig.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

McFrost
Az alapban 1.7 elõtt a Krush Tarck volt a legjobb fegyver úgy hiszem, a peccs után esett rengeteg, de mind kopott volt és 70 körül sebzett.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Molnibalage
Krush Tarach, Krush Irmak amit szeretnék nem sérülten beszerezni.

Molnibalage
Úgy látom, hogy fogalomzavar van. Van az 'Alabárd' nevezetû fegyver. 70-et sebez és emberek használják. Így néz ki sildeni orknak átadandó fegyver. Olyat sehol nem láttam... (Sajnos még sem jó az a fegyver, mert 0-át sebezet valamiért harc közben, bizos mert küldetés tárgy.)

A leghosszabb ork fegyverbõl meg egyetlen darabot sem láttam. Hány orktól lehet fegyvert venni? Mert Geldernben az egyik csak íjakat, Trelisben megy nem a hosszú nyelû fegyvert árulja amiennyi én láttam. "Csak" 180-at sebez.

Pianista
pedig én az ork alabárdot úgy vettem egy ork kereskedõnél...

...vagy találsz olyan kardot, ami bónuszként a kétpengés harcot adja 😊
Molnibalage
Na, megnéztem. Azt a fegyvert ami az alabrád neveûvel azonos nem lehet venni... (70-es sebzésû). Amit lehet venni tényleg 380-at sebez, de az más fegyver.

elõbb meg kell tanulni a kétpengés harcmodort.

Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet használni 2db egykezes kardot?

Molnibalage
A csíkmizéria egyáltalán nem zavart engem. Nem agyatlanul kell kardozgatni. Ennyi.

No, pár sort írok én is a kiegrõl, ha már megvettem én hülye.
Kb fél óra után kikapcsoltam, pedig minden részt végigjátszottam eddig, többször. Eleve a történet is valami idiótaság, hogy a névtelen hõs (egy rejtett dimenzióból, halálra röhögtem magam ezen a fordításon) visszatér, és lepkefing erõnlétével rátalálnak a városiak, majd miután fél életünket arra tettük fel eddig, hogy a nép javát szolgáljuk, indulásnak kell öt darab papír, hogy pártfogóink legyenek, így kapva bizalmat, áh, baromság ..de ezen emelkedjünk felül.
A magyar fordításban akkora bakik vannak, hogy ihaj. A magyar szöveg nem fér bele a szövegdobozba (!!), mondatok kilógnak, elírások is vannak szép számmal (kb tíz karakterrel beszéltem idáig, de már bosszantó), a logikátlanságokról nem is szólva.
A fõhõs hangja olyan eklektikus sávokban mozog két mondat között, mintha éppen a lába között markolászna hirtelen valaki, valami eszméletlen gagyi. Rögtön az elsõ, ami szembetûnt, egy rabszolga sétált az aréna szélén egy helyben, a korlát és a szikla között. Pár percig néztem, hátha kiszabadul, de nem. Egy vadászt is láttam futkosni föl s alá két négyzetméteren, nyilván hatalmas kihívás lett volna kikerülni a másikat, de mivel az ugye nem ment odébb, így vagy két percig kereste az utat.. hihetetlen illúzióromboló.
Amin viszont végképp kiakadtam, kihívtam az elsõ helyi legényt az arénában. Csaptam hármat balról, hármat jobbról, elfogyott a sárga csíkom. Erre mi történik? Karakterünk szó szerint leáll, egy árva mozdulatot nem képes tenni, én meg tétlenül nézem, ahogy aprít a bunkósbottal a másik. Pf. Elszaladni lehet, másodjára sikerült, de ez eszméletlen primitív dolog a készítõktõl. Ha kifogy a szusz, legalább védekezni vagy csak hadonászni lehessen legalább, de ez játszhatatlan. Mentõötletként eszembe jutott, hadd verjen le a parasztja, majd felállok, ha visszajön az erõm, és lecsapom úgy. Persze amint lefekszünk, leáll a küldi, utána meg ha meghusintom a tagot, nekem ront a város. hát komolyan mondom..
Ez a csíkmizéria ez gyakorlatilag játszhatatlanná tette a játékot, odáig el sem jutva hogy a többi bugot megtapasztaljam..

Takanohana
Monterai teleportkõ nincs a játékban, kifelejtették. A trelisi megvan, csak eldugták. Be kell menni abba a templomszerûségbe, aminek mindhárom bejáratát õrzik. Belül van egy lejárat egy ork szálláshelyre. félúton, egy oszlop mögött a földön van a teleportkõ.

Molnibalage
Az alternatív balance jó. Az új MI csak a városfelszabadításnál és a bánya kipucolásánál lehet gond meg a nagy ork hordák Nordmarban. Õket "csalás" (futkosás) nélkül esélytelen leverni (úgy tûnik).

Riddick21
Most kezdek bele a játékba, 1.7-es patch figyel rajta, a tapasztaltabbakat kérdezném, hogy milyen nehézségen érdemes játszani, illetve érdemes-e bekapcsolni az alternatív M.I.-t?
Tudom, hogy a nehézség elég szubjektív kérdés, én nem bánom, ha izzadni kell itt-ott, legyen minél élethûbb, mondjuk olyasmi, mint pl. a 2. részben volt...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."