Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
War. War never changes.

Azért arra a beliar kardra meg beliar varázslatokra kiváncsi lennék

További képek, és rövid leírás ITT
!!
van már angol nyelvü leírás(vagy magyar) valahol a kiegröl???
vagy éppen banditának
vagy black magiciannak

Amúgy igazad van, a fontosabb települéekhez tényleg van rúna, ezt már az 1-ben jól eltalálták 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A fõhõst meg sztem nem kell gyengíteni ha még durvább ellenfeleket tesznek be nagyobb számban.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A képességeket meg ha megnézed nem lesz nagy kunszt nullázni.
Nem kell átkozni senkit sem.
A G2-ben levertél 1 orkot lazán, 2 már nem lazán, 3-at meg alighogy, sõt talán nem is.
Szóval, papíron a képességeid maradnak, mert kell az orkok ellen. Viszont még így is gyenguszka leszel. (vagy tényleg lesz vmilyen szintû csökkentés)
Az eddigi embereket meg bûn lenne eltüntetni. Én pl megnézném Diegot mint kereskedõt😊
A játékban lesznek hegyek, dzsungelek, erdõk, sivatag, dûne meg minden. Szóval fajintos kis átmenetes lesz.
Csak két dolgot rakhatnának még bele:
Esetleg lovat meg pajzsot vagy különbontható páncélzatot.
War. War never changes.

Nagy város nélkül is lehet jó egy játék. Ráadásúl a "középkorban" amúgy sem voltak bika nagy városok. Talán még London.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
az lenne az igazi ha vegre lehetne ingame utazni a'la Ultima IX ... es nem csak egyfajta taj es egy varos lenne hanem picit jobban el lennenk kenyesztetve eteren...
ha ez megvalosulna akkor minden idok egyik legjobb ilyen stilusu rpg je szulethetne meg! (szerintem)

War. War never changes.
Persze én is jobban csípem a hegyvidéki környezetet, de sztem igen jó húzás volt, hogy egy völgy, és egy erdõ (és hegyek) után egy sík vidéken folytatjuk kalandjainkat 😊
A 0-ra végzõdés úgy emléxem átkozással lesz megoldva, legalábbis ezt oolvastam valahol. Sztem jó húzás lnne 😊
Spoiler kimaradt. :-)
Szvsz maradjon inkább a régi környezetben fõhõsünk.
De arra viszont énis nagyon kíváncsi leszek hogy
fogják megoldani a képességek 0-ázódását,elvégre a kettõ végén jól sül el a dolog,biztos útközben elsüllyed a hajó és mindenki meghal csak a karink marad életben akit majd kimentenek😊
A nagy RPG ínség óta a kiadók sikeresen tudatosították a játékosokban, hogy a mindennapossá vált MOHA termékeken kívül más módjai is vannak a szórakozásnak. A rohanó életben lassíthatunk egy kicsit és kifent kardunkat markolászva megtervezhetjük, miként fogjuk a tolvajcéh fejesének elkényeztetett házibékáját elorozni.
(bocsi a nagy képekért)

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

lenyeg a lenyeg.