Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudja vki, van még magyar oldal egyáltalán amirõl ingyen lehet játékot letölteni, vagy mindegyik már sms fizetõs?

Randal
Randal
<a href="http://randal.fpn.hu/story.doc">sztori</a>

Randal
Itt a sztori németül/angolul:

<href a="http://randal.fpn.hu/story.doc">sztori</a>

Esrohnoil
Jaja, meg talán kiderül végre miért került anno a börtönkolóniába a fõhõs, mit követett el és miért...
Egyébként gondolom mostanára a király nagy gondban lehet, mert egy jó ideje nem érkezik az ércutánpótlás, amibõl a katonáinak csináltatna fegyvereket...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

magus
remélem ebben a részben végre már találkozom a királlyal, vagy legalábbis eljutok az ugymond "nagy" részre, vagyis a királyság kellõs közepébe, mert a 2. rész ugyan iszonyu jo volt, en eloszor azt hittem a varos lattan, hogy most tenyleg nagy varosok lesznek benne, aztan kiderult hogy mindenhol csak tanyak voltak, es ez megint ugyanaz a sema mint az 1.

FREAK
abban már beépített gigabájtosram is lesz 😊

Riszpekk

Esrohnoil
Én a Gothic 25-re leszek kíváncsi. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

FREAK
night lol 😊

Riszpekk

FREAK
elõbb még jöjjön csak a Nicht Of The Raven

Riszpekk

Jonny87
Ah Gothic online😊

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Galy

FREAK
hát igen, beleférne egy Final Fantasy féle életút, Gothic 10, Gothic online stb

Riszpekk

Ottto

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ez nem elfogultsag, pusztan realis latasmod.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hiba
Huu de király 😊
Legjobb game a vilagon ez (marmint az eddigiek).
Nem vagyok elfogult.
De akkor is 😊

Ottto
Biztos lesz olyan is. Kár lenne félbehagyni egy ilyen rememkmûvet 😊

FREAK
a Gothic IV még szabad!

Riszpekk

Ottto
Basszus ezt a topicot én akartam nyitni

Bandew
Bár bele se merek gondolni, hogy az angol verzió mikor jön ki.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FREAK
hm, remélem jómunkássember lesz

Riszpekk

Alig varom😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Bandew
(Hardwired)

"Az RPGDot munkatársai kiszúrták, hogy a JoWooD E3 listáján ott bújkál az eddig bejelentett cuccok mellett a Gothic III. is, amelyet a Stargate-SG1-gyel egyetemben zárt ajtók mögött fognak majd bemutatni! A nyilvános bemutató listája: SpellForce - Breath Of Winter, Söldner-Secret Wars, Gothic 2 - Night of the Raven, Silent Storm - Sentinels."

Nocsak, nocsak!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.