Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Csak h. legyen vmi...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Jó sztori és szar logo vagy jo logo és szar történet?
Inkább agyaljanak a történeten mint a logo-n!

csak érjük meg
.........
A Gothic3 - ról ami biztos az az hogy onnan folytatja a történetet ahol a 2. részben abbahagyta, és nem egy alap karakterrel kezdünk, azaz a névtelen hõs megmarad csak nem 1. szintrõl.
Lehet megpróbálom Patch-el, magyarítás nélkül?!
Kösz!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Egy kis segítség kéne. Egyszer már végigjátszottam a Gothic I-et, és most nekikezdtem újra, de sjnos az ork temetõben Baal Lukornál elekadtam. Egyszerûen nem hajlandó utánam jönni(pedig a szövegben elhangzik), így nem csinálja meg a teleportálást sem, és nekem sem támad, enélkül meg sajnos a fõ történetszál nem megy tovább. Bug-ra gyanakszom, de ugyanezzel a verzióval játszottam végig elõzõleg is! Ha valaki tud valamit errõl a hibáról, kérem válaszoljon.
Üdv!
u.i.:Bocs, hogy ide is írtam, de nem tudom az elsõ rész hozzászólásait nézi-e még valaki.
ott megvan hogyan lehet az angol verziójú G2-re felrakni a német verzióju kieget, meg egy angolosítást. Ráadásul mûködik.
Meg valaki akkor ossza már emg a G2 addont.
de tényleg lol
de ba jowoos akkor is osztrák!!
vagy mégsem?😊)

legalabb egy screenshotot vagy valamit....