Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reménytelen
Akkor jó. <#smile> (Tényleg az szerepel az aláírásomban)
Ottto
Nemazért, de ha az ami az aláírásodban van a tiéd, akkor nem értem te miért aggódsz....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

reménytelen
A látóhatárt is le lehet venni...
De úgyis csak magamat nyugtatgatom, mert az én gépem karácsonyi. És nem terveztem egy ideig újat venni. <#rolleyes>
Max ha nagyon szaggat, akor jöhet a vízhûzés meg a tuning...<#wink>
Ottto
Nem a textúrákkal van itt gond. Nem attól fog szagatni, mert azt le tudod butítani. A részletesség miatt, a (túl)sok objektum a egyszerre a látóhatáron belül. Fõleg ha mozognak is, ahogy a szél fújja a fák lombjait, ahogy az ork üvöltve rohan feléd, és emiatt szaggat be!
Kéne egy új gép D:

grebber
Nekem hálistennek addigra mire kijön nem lesz gépigényi gondom 😄

Next PC upgrade: 2022

Esrohnoil
Hozzátenném h. csak egy 1G-s pIII-as proci van a gépben. Ha fejleszteni szeretném, akkor új alaplap, új ram, új proci... Eddig nekem elég volt ez, mert Gef FX5600 XtT van mellette a gépben, de ilyen részletességhez sztem proci is kelleni fog.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

reménytelen
Nem hinném, hogy akkora gépigénye lesz. Kicsit több poligonszám, kicsit élesebb textúrák, hoppá, úgy néz ki, mintha 2023-as csúcsdszuper grafikával lenne dolgunk. Nem. Nem lesz ennek olyan nagy gépigénye...
Esrohnoil
Már a Gothic elsõ részében is ez volt a szenzció. Elõtte hol láttál olyat h. mosakodnak, brunyálnak a bokornál, vadásznak, füveznek, védelmi pénzt szednek, v. éppen egymással társalognak az npc-k...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
A képek nagyon ott vannak. 😊
Szép lesz ez.
Nincs pénzem új gépre. D:

Alakulnak szépen. És mintha megtöltötték volna (kicsit) élettel is a képeket, milyen sokat számít, hogy emberek is 'élnek' rajtuk...

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Ottto
<#eljen><#eljen><#eljen>
Trailer odabasz, de a képek is faszák. Ez az új grafika nagyon ütõs!

néhány új kép
meg egy "új" trailer

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Bandew
Ne gúnyolódj velük, nehéz az a marketing szakma. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

reménytelen
Aztaaa! Rájöttek, hogy az angol verziót sokkal többen veszik, mint a németet? <#nevetes1>
Ottto
Az angol ugyanakkor jön ki mint a német. Vagyis a játék verziója ugyanaz lesz!

reménytelen
Az angol úgyis mindig bugmentesebb, de az még plusz idõ...
grebber
Inkább 2006 május környékén az már jó nekem akkor vezek új gépet azt had szoljon.

Zsolo007
Valóban, csak nem mind1 hogy 2006 január vagy 2006 december (csak, hogy a két szélsõséget mondjam..)

Bár inkább adják ki késõbb, ha bugmentesebb, átgondoltabb, jobb lesz...

grebber
2006-ra is vártam tehát semmi gond.

Zsolo007
Gothic 3 és SpellForce 2 halasztás
<2005. augusztus 17. @ 10:40 - Forcecaster>
A JoWooD Productions dupla halasztást jelentett be. Az egyik, hogy a Gothic 3 termékoldalán lévõ különbözõ nemzetközi megjelenések dátuma 2006-ra változott ott, ahol eddig 2006 január, valamint 2006 elsõ negyedév volt látható a Piranha Bytes RPG sorozatának következõ darabjánál. Hasonlóan a SpellForce 2 termékoldalán a megjelenés minden területre vonatkozóan 2006-ra változott, mikor a Phenomic szerep/stratégiaia játékának új megjelenési idõpontja 2005 november, valamint 2005 negyedik negyedév volt a területtõl függõen. További információ nem társult a változásokhoz.

Forrás: GSO

Törölt felhasználó
amágy az 5. ork vagy boszorkány vagy mester
<#eljen>

Törölt felhasználó
Mit fordítsak rajta?
grebber
A pár nap múlva kezdödõ GamesConvention leendõ látogatóinak remek hírem van. Játszható verzióban kint lesz, így bárki, akinek kedve szottyan kipróbálhatja. Ugyan az E3-on is kinnvolt hasonló formában, viszont oda csak a sajtó képviselõi juthattak be, most pedig itt a lehetõség mindenki elõtt.

Info: Gamestar

De jó azoknak akik ott lehetnek tolhatják a cuccot.
Bárcsak kikerülne ez a verzió 😄

Ottto
várom a linkeket, köszi :o

grebber
Games Convention kiállításra viszik a game-et.
Remélem lesznek király ingame videok 😄

Néhány artworks a GothicDot-on

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Ottto
Hát nemtudom. Én a Gothic 2-t négyszer végignyomtam, ebbõl kétszer a G1es irányítással, kétszer a G2essel, és muszály voltam belátni hogy a Gothic2 nem véletlenül kapott új irányítást. Nem könnyebb volt vele vinni a játékot, hanem egyszerûen úgy volt jó, arra volt tervezvem, míg a G1es irányítással igen komoly károkat szenvedtem el egy harcban, a G2vel valamelyest ez javult, itt már nagyobb tömegeket is túléltem.

Randal
"Trend 1: Több szabadság
A Gothic 3 túl akar lépni az elsõ két játék kalandjáték-szerû szerkezetén. A korábbi verziókban nagyon sok dolgot épp a meghatározott sorrendben kellett végrehajtanod, hogy eljuss a következõ fejezethez. A fejlesztõk arra törekednek, hogy ezt elkerüljék a Gothic 3-ban, s több lehetõséget és több szabadságot akarnak adni a játékosnak, például azzal, hogy egy csomó küldetést felajánlanak a játékosnak, melyek közül választhat, ahelyett, hogy egy bizonyos feladat elvégzésére kényszerítenék.
A játék sokkal kevésbé lesz lineáris, mint az elõdei. A fõ küldetés a játék legnagyobb részében nagymértékben opcionális lesz. A Piranha Bytes éppen azt a keskeny vonalat célozta be, ahol a játékosnak tudnia kell, hogy mit tegyen annak érdekében, hogy továbbjusson a fõ küldetésben, de úgy is dönthet, hogy elõször nagyon sok más/egyéb dolgot végez el, ha éppen ehhez van kedve.
"

-Ez szép és jó, de ahhoz hogy továbbjuss megfelelõen erõsnek kell lenned, hogy legyakd az ellenfeleket, ha el akarsz jutni a célodhoz.
Ezek a kiegészítõ küldetések TP-t, pénzt meg hosszabb játékidõt adnak és jobb belelátást a világba. Úgymond dekorációként alkalmazzák.

"A Gothic sorozat legnagyobb gyengéi az ügyetlen irányítás és az igen magas nehézségi szint voltak."

- A sok lúzer FPs-en felnõtt butácskák nem tudtak jáccani. Hüpp<#wow3>
(Valszeg a Fallout-ot és a többi RPG-t se ismerik, csak a Diabló szerûeket.)

" A klasszikus Gothic-hoz hasonló irányítási rendszert alternatívaként szintén csatolják."

-Elég sok anyázás lett volna ha kihagyják...

Ottto
Állítható nehézségi szint?
Ettõl tartottam! :C

Többi az IstenKirály <#eljen>

infómorzsák (bocs a fordításért, kicsit késõ van mán nekem)

grebber
De itt nem errõl van szó.

Azért ha egy c és f betû alkotná a karaktered, gondolom picit zavarna... 😊

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Volt húspoloska is...
Szerintem meg kifejezetten dönöjû az implementáció, kicsi sárfészek, amit úgy elnyomtak az orkok, hogy ki sem láccik a földbõl. Sokkalta izgalmasabbak a természeti képzõdmények is, pl a falu mögötti meredély. Csúnya dolog is lenne, ha visszafele fejlõdne a cucc.
Illetve azt is gondolnám, hogy a pasztel szinekkel a fejlesztõk egyfajta nyomasztó érzést is próbáltak sugározni. Nem lehet, hogy ez a nyomasztó hangulat miatt nem teccik egyeseknek a grafika a jelenlegi állás szerint?
(önvizsgálat, majd gyors ellentámadást tessék abszolválni, ahogy ez ilyenkor szokás.... 😊)

grebber
Hát nemtudom te vagy ti Gothic fun-ok de engem ennél a gamenél fullra nem érdekelt hogy milyen a grafika.
Jó a 3 már 2006-ba fog kijönni és értelemszerû hogy gyönyörûnek akarja mindenki és szebb is lesz ezzel nincs is gond.
Jó lesz ez és kész. 😄

Esrohnoil
kép1
kép2
rpdoton néhány embernek nem tetszik a grafika, ha él a környezet, talán más lesz vmennyire. Bár a kút a képen nekem mondjuk tetszik. Talán kellene a képre pár élõlény is. Lehetne a játékban pl. csiga. =D
Eddig ha jól emlékszem, Scavengeren kívül madarak sem voltak a Gothicokban, max. a hangjuk.

Esrohnoil
Igen, de volt róla szó h. ezek másfajta orkok lesznek... nagyobbak, erõsebbek.

Ottto
Hé! Énse tuttam hogy vanilyen! Ha ti ilyesmiket találtok belõhetnétek ide, köszi! (megnéztem, a végén még ezis elindul a gépemen...)

Ja amúgy, most ahogy a gothic2t már sokadszorra játszom végig, megfigyeltem hogy eddig sem voltak zöldek az orkok, eddig is barnák voltak. Mondjuk nem ilyen élénkbarna, de egész eddig egy komor színkavalkád fogadott mindegyik részben. A 3-ban úgy látszik kicsit másképp lesz. hát, azért szomorú :C

Esrohnoil
Tudom, vizmagus-nak írtam.

grebber
Ez már régi teli bugokkal még jó hogy pre alpha.

Esrohnoil
E3-as Pre-alpha video
Csak az a német rizsa ne lenne a 2. felében...

Én már nagyon várom! De eddig csak lény képeket léttam!
Ottto
G1et pont tegnap fejetztem be immárom mágussal 😄
G2be már belekezdtem volna, csak kölcsön van a lemez 😞

Esrohnoil
Jaja.
Most meghallgattam az új zenéket, és visszajött a régi gothic feeling egy picit, és megborzongtam. 😄
Azt hiszem elkezdem az elsõ résszel újra, a G3 is megjelenik, mire eljutok a kieges G2 végére talán. 😊

De jó lenne egy G3 😛

Esrohnoil
Ehh, de jó lenne egy angol collectors ed., v. egy G2 gold verzió...

Ottto

grebber
Két remélem még nem volt kép:1.2.

Ottto
köszi!

Összeesküvéselmélet szálait kezdeném bogozgatni, ki tettek egy déli-részes artworkot...
<#worship>