Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyuzzatok,ha ezeket a szarokat komolyan gondolják akkor én a 3ba vissza fgogom tenn ia 2es okrokoat!Majd visszakonvertáljuk valahogy!
Na ne máááááááá!!!!!!!! Ez nem lehet! Ha ilyenek lesznek az orkok, fölcsapok terroristának, s George Bush, Medgessy és Gyurcsány mellett a készítõket is kicsinálom! <#gun>#gun> <#boxer>#boxer> <#violent>#violent> Föláldozom magam a szent cél érdekében. Ilyen orkokkal nem adhatják ki a Gothic3-at. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMM! Te is fiam, Brutus? <#falbav>#falbav>
10 ember öltözönbe elit orknak, 5 ork sámánnak és 25 ork harcosnak. De olyaná amilyenek a 2ben voltak. És támadják meg a készitõket <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun>
Amikor jöttek az ulukájok vagy mik na AZOK már orknak néztek ki!
Nemis értem ménem a kis szarosok voltak az ulukájok és mérnem a nagydarabok az orkok...
Több ezren elmegyünk oda és az utcán meglincseljük a készitõket.......
Ha nem jók az orkok és nincs ló nem veszük meg a játékot....
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
folgalmam sincs mitjelent a táblán a szöveg
de ha kell hát tüntensök....
Öjan mintegy atomfertõzöt.
Én az orkokat kiugró alsó álkapocsak görbehátal és kiugró hasal Mint a ketõben.
de ebbe már nem szolhatunk belle<#kuss>#kuss>
Tény hogy az elsõ verzió hûebb volt az elsõ két részhez, de talán lényeges lesz a történet során ez az emberféle ork. Talán a világ másféle orkokat kíván. Talán az a baj, hogy a LotRet vették alapul....
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Mér nem lehetett a 2 orkjait újradolgozni?
Ezek már nem orkok lesznek hanem...mittomén,túlnõtt szakálas emberek...
Szeritem hasonlokk minta G2 a sárkány vadászok
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Valamért nem tetszik az ötlet
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
De lehet , hogy a zöld ork rosszul van <#wilting>#wilting>.
Ennyi poligont nem fog bírni a gépem. 😞
Nagyon király képek. Az egyiken, azott egy füvescigi az egyik tag kezében? Vagy háromszorakkora mint a kettõben! Olyan mintha átadná a szembelevõnek....
kettõben is.
VALAHOGY ÍGY kéne kinéznie a 3-ban.
1-2 új screen vagy csak nekem új?
részletgazdag mit állat.
Egy ráknak tudtommal 6 lába van + az ollói mint a sima G2-ben és G-ben.
Csak az a hablatyolás ne lenne alatta.....amúgy jó kis ingame videók vannak benne....(azért még jóhogy csak alfa)
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Addigra valszeg összegyûjtök annyi lóvét, hogy tudja venni egy új gépet.
Bele se merek gondolni, G3 és TES4😊))
De lehet h. csak jobban fel vannak öltözve, mert hûvösebb az idõ.