Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felsõ uccsó: bányamunkás
(arbeite = dolgozó, munkás, mienen = bánya, gondolom az angol mine-ból...)
Alsó elsõ: falusi lakos

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Bandew
Sajna a délibb részekbõl nem sok új van, pedig az nagyon érdekelne. Sajnálom hogy nincs olyan rpg ami sivatagos helyen játszódna és ami olyan szintû mint egy gothic vagy morrowind. Nekem mindig is bejöttek ezek a perzsa stílusú cuccok. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ottto
kössz.
emberek, felsõ sor uccsót, és alsó sor elsõt nem tudta lefordítani. azok kik/mik?
Mi az hogy "NM" "AR" "HS" ?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Esrohnoil
Az alul középen ott a játékos? Jól néz ki. ROTFL 😄😄😄
A királyról süt h. naaagyon buta. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Lol, az orkok lassan átmennek predátorba. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

mi van itt az sg-n? német magyar szótár 😄

Esrohnoil
Már most látom a concept arton h. a király egy nagy f.sz lesz. 😄

Ottto
OMG, köszia linket (artworks rulz)

Nah, aki tud németül azt szépen megkérném kezdje el fordítani szép sorba. köszönöm :o

a WoG oldalon van kinn két újabb kép, meg frissült a concept art szekció is...
Artworks
Screens

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Esrohnoil
Nesze semmi, fogd meg jól. 😄

van egy rövid interjuhé, nem sok semmi van benne, mert az ángélus kiadást feszegetik...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Én is így vagyok vele!
Esrohnoil
"Willkommen, Fremder."
Ettõl kirázott a hideg. 😄
Egyébként az a ház kimondottan ronda.

Kis szines-szagos mittoménmiez.
De G3, az tuti...
<#nezze>

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Rég nem írtok semmot!
Ottto
Odabasz! Ez legalább mûxik. htx!

grebber
Egyébként mi ez az új faszság hogy több oldalról már a kép linkelés nem müködik?

Next PC upgrade: 2022

reménytelen
Figyeljetek! kepfeltoltes.hu
Ingyenes, korlátlan, és engedi a direkt linkelést! (Nem reklám, hanem tanács...)
SpeedTree lesz a Gothic III-ban is

Esrohnoil
És az nem tartozik hozzá? Te! <#idiota><#lama>

Törölt felhasználó
szerintm maradjunk a térkép 40% mert a többi ork föld
20- szor akkora? :o
Na ahhoz nagyon hangulatosra meg izgalmasra meg gyönyörûre kell csinálni a játékot hogy ne azért járja be valaki az egészet hogy "na én már csakazértis bejárom ^.^!"
Nekem már a G2 térképe is túl nagy ahhoz hogy legyen türelmem másodszorra végigjátszani... A morrowind térképétõl meg elrenttenek 😄 hát akkor ez? 😮OO

Törölt felhasználó
én még így sem látom a képet
grebber
TUDOM HOGY VOLT MÁR A KÉP csak Töki barátunk helyett tettem be ezt akarta megmutatni (persze mi már ismerjük 😊 )

Törölt felhasználó
na én hagyom ezt a képet
<#falbav>
Törölt felhasználó
kösz vaz nyelvtanból 1.8 al mentem át és gondolj bele hogy csak 12 éves vok
CarajoEsp
Töki, bazz, mire megértettem😊
Használj írásjelet. Nem szoktam szólni, de ez már tényleg hárd😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

grebber
Töltsd fel a galériádba vagy IDE utánna kép és illeszd be a linket.

Törölt felhasználó
megpróbálom a képet újbõl
Törölt felhasználó
Ahoy röviden írok irok a gothic III megjelenésérõl:
A térkép 20 akkora lesz mint a 2 (bányv,Korihnisöszevéve)németországba májusba jelenik meg.
Sztem sokaknak a gépte lekelesz cserélni de ha lekel akkor ráér jövör mert akkor már jobb cucos lesz.
Ha valaki tudja hogy a géprõl hogyan lehet felteni képet a hagyományos dögevõ(ha a kép alul nem lesz jó) a nagy körülberül 2 árnyékfutó a képei alapján a ragadózók kb sárkány hoszuak
akkor kébzeljétek el a sárkány na enyi.
Ahoy
Mr_no_NaMe
Az igen,jóvan este volt nem láttam😊)
grebber
#387 😄

Mr_no_NaMe
Sziasztok!

Elég nagy Gothic fannak tartom magam,mióta megjelent a GII,akkor csak az létezett semmi más,azóta MÉG mindig a Gothic I-II a favorit!
Amikor elkezdtem játszani a II-vel nagyon tetszett kidolgozott terep,érezni azt az elején hogy nem vagy rögtön valami szuperpocok hanem csak egy ember
a sok közül,és ami talán a legfigyelelemreméltóbb volt az a szabadság!
Hihetetlen nagy élmény volt Khorinis környékén csatangolni,és a bányavölgy sem volt semmi.
Lehet kicsit megkésve írom e sorokat,és talán fura is hogy épp ebben a topicban,
de olyan jól esik róla beszélni!
A kérdésem az volna hogy mikor jelenik meg a játék,amire oly sokan várnak
és remélhetõleg oly izgalmas,sõt még elragadóbb lesz mint elõdei:

A Gothic III.
grebber
Hát ez marha rövid.Valami akciódús videot is adhatnának már ki.

kijött egy kis videó a WoG oldalon
sajnos itt nem tudom megnézni :-/

a gamestar is leközölt egy cikket és dícsérték.
én a pc.guruban nem hiszek a gamestarnak viszont igen😄
(itt a nyári szünet úgyhogy reményeim szerint belekezdek egyí fan site készítésébe eddigi html tudásomat bevetve 😄)

grebber
2006 Q1 elvileg.

littleNorbi
Mikorra várható a játék ?

grebber
Miért van má demó?

A Battlefield 2 gépigénye sem piskóta...

War. War never changes.

grebber
lol valszeg kifogják adni ugy hogy nem megy semmin csak 5 fps-el.
No para.

Esrohnoil
Nehogy már paksra kelljen költöznöm miatta...

Randal
Na igen, a G2-nek is elég gáz volt a motorja.
Remélem a mostanin tényleg változtatnak. És ha 30% van kész akkor változni is fog. A gépigény az tényleg húzós dolog, de korai béta változatnál gondolom elõfordul.
! héttel késõbb jelenik meg mint a német? ez jó, az is igaz, hogy a G2 esetében tényleg fél év volt a megjelenés, de az addon még mindig sehol...

A San Andreasra is azt mondják, hogy húzós a gépigénye.

Bandew
Hmmm... Még seggvakarás is lesz benne! :-DDD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PCGURU (újság) eléggé lehúzta (30% van kész, 'nincs olyan gép, amin futna', amilyen gép meg volt alatta, az full részletességgel 5 fps-t tudott). Azért (velem együtt) bíznak benne, hogy lesz jobb is

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

megjelent az RPGDot.com-on egy kicsit megkésett E3 áttekintés, kapcsford (szerintem új dolog nincs benne)

Randal
Szerintem tök jól sikerült.
Majd biztos lesz jobb is.

PTW
hehh ez szerintem ultragagyi, olyan ez a videó mintha leragastak volna a srácok.. úgy 2000 tájékán.

(mondjuk ez érdekel legkevésbé)

grebber
Új trailer (17M😎<#vigyor1><#eplus2>

1 másodperc ingame nincs benne 😞

villar
és egy kis csemege mi jön még:
Invasion: Recovering Land
http://images.3dgamers.com/screenimages/games/invasion/invasion7.jpg