Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(arbeite = dolgozó, munkás, mienen = bánya, gondolom az angol mine-ból...)
Alsó elsõ: falusi lakos
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
emberek, felsõ sor uccsót, és alsó sor elsõt nem tudta lefordítani. azok kik/mik?
Mi az hogy "NM" "AR" "HS" ?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
A királyról süt h. naaagyon buta. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Nah, aki tud németül azt szépen megkérném kezdje el fordítani szép sorba. köszönöm :o
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Ettõl kirázott a hideg. 😄
Egyébként az a ház kimondottan ronda.
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
Next PC upgrade: 2022
Ingyenes, korlátlan, és engedi a direkt linkelést! (Nem reklám, hanem tanács...)
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Na ahhoz nagyon hangulatosra meg izgalmasra meg gyönyörûre kell csinálni a játékot hogy ne azért járja be valaki az egészet hogy "na én már csakazértis bejárom ^.^!"
Nekem már a G2 térképe is túl nagy ahhoz hogy legyen türelmem másodszorra végigjátszani... A morrowind térképétõl meg elrenttenek 😄 hát akkor ez? 😮OO

<#falbav>#falbav>
Használj írásjelet. Nem szoktam szólni, de ez már tényleg hárd😊
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
A térkép 20 akkora lesz mint a 2 (bányv,Korihnisöszevéve)németországba májusba jelenik meg.
Sztem sokaknak a gépte lekelesz cserélni de ha lekel akkor ráér jövör mert akkor már jobb cucos lesz.
Ha valaki tudja hogy a géprõl hogyan lehet felteni képet a hagyományos dögevõ(ha a kép alul nem lesz jó) a nagy körülberül 2 árnyékfutó a képei alapján a ragadózók kb sárkány hoszuak
akkor kébzeljétek el a sárkány na enyi.
Ahoy
Elég nagy Gothic fannak tartom magam,mióta megjelent a GII,akkor csak az létezett semmi más,azóta MÉG mindig a Gothic I-II a favorit!
Amikor elkezdtem játszani a II-vel nagyon tetszett kidolgozott terep,érezni azt az elején hogy nem vagy rögtön valami szuperpocok hanem csak egy ember
a sok közül,és ami talán a legfigyelelemreméltóbb volt az a szabadság!
Hihetetlen nagy élmény volt Khorinis környékén csatangolni,és a bányavölgy sem volt semmi.
Lehet kicsit megkésve írom e sorokat,és talán fura is hogy épp ebben a topicban,
de olyan jól esik róla beszélni!
A kérdésem az volna hogy mikor jelenik meg a játék,amire oly sokan várnak
és remélhetõleg oly izgalmas,sõt még elragadóbb lesz mint elõdei:
A Gothic III.
sajnos itt nem tudom megnézni :-/
én a pc.guruban nem hiszek a gamestarnak viszont igen😄
(itt a nyári szünet úgyhogy reményeim szerint belekezdek egyí fan site készítésébe eddigi html tudásomat bevetve 😄)
War. War never changes.
Remélem a mostanin tényleg változtatnak. És ha 30% van kész akkor változni is fog. A gépigény az tényleg húzós dolog, de korai béta változatnál gondolom elõfordul.
! héttel késõbb jelenik meg mint a német? ez jó, az is igaz, hogy a G2 esetében tényleg fél év volt a megjelenés, de az addon még mindig sehol...
A San Andreasra is azt mondják, hogy húzós a gépigénye.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
(mondjuk ez érdekel legkevésbé)