Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Majd ha lesz hír ugyis ide is beirják.
Next PC upgrade: 2022
Semi uly?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az egyben általában elkerültem, mert nem gonosz csak totál hülye szegény. A kupola mehetett az agyára...
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
A G2 kieg végén az egyik faszi akit még aa régi táborból ismerünk veszi át az irányítás a bányászrészleg felett. de ki is volt õ?
Meg Gomez szelleme... vagy az Old campes tûzmágusoké <#hehe>#hehe>
Yang: Skandi- senior shao wari
Ne akarjatok már egy mindent magában foglaló játékot.
A GTA:SA az jó gamma, de pár nap után meguntam.
A Gothicban hidd el, minden benne lesz ami kell.
Én eddig pl semmit se hiányoltam ill. nem volt hiányérzetem, mert pajsz jó lett volna, de így is nagyon jó volt a játék és nem is gondoltál arra, hogy mi kellene még bele.
Remélem azért a kalózokkal még találkozunk. Szimpatikus egy népség volt.
És remélem találkozunk még Ravennel is. Belõle úgy érzem a G3-ban fontos személyiség válik.
Akor meg csontsovány leszel! Annyi lessz az ork!
!!!Gothic forever!!!
Ja és az is kéne hogy tugyunk fõzni!
semmi uj hir?
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Az gáz!
Nem értem
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.