Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz...
De amit a készitõk igérnek azt tartsákbe!!!!!!!!!!!
Én a gothic 3-tól a jó grafika mellet az élethüséget várom.
PL: le ülsz egy fa alá, elõveszed az uzsonát és a térképet... A mezõn békés állatok legelnek ( ja T-rex na az legelni fog!<#wow3>) leht az Zúzótülök akármi ami lessz. És mondjuk azok pánik miat felbõszülnek és mindennek neki mennek ( tesék itt van a vadság) És lehet futni ! jön az ork sereg...
Egy szóval már párszor végig vitted de mégis történne olyan ami eddig nem.

szablya
a bikák is szoktak békésen legelgetni, de ha odamész mégis felszarvaz.😊

!!!Gothic forever!!!

Zsolo007
Szrinetm meg buta vagy ha emiatt elitéled a játékot 😊, de ahogy gondolod.

Valahol olvastam, hogy kapcsolatot lehet velük teremteni!!!!
Békések amíg meg nem támadod õket.
KH adta meg azt a honlapot ahol ezt olvastam. Ha nem olvastad akor tedmeg!!!!
Ha nem lesz békés növény evõ akor az gáz. Akor nálam a játék értékelése nem 10 hanem 0.
De ajánlom figyelmedbe pár videót ott a Zúzótülkök békések és legelnek...

Zsolo007
Eddig is békések voltak az állatok, amíg meg nem zavartad õket 😊. Mitgondolsz szerinted ha találkozol ezeknek egy csordájával akkor
a. elfutnak?
b. megsimogathatod õket? LOL

Minden élõlény akár békés természetû alapból, akár nem a terültét védi ha oda behatolnak. Szal ez sem lesz békésebb mint a 2 békés lényei...

Én a Zúzótülköket (Hornrammer) megnem ölném! Minek?
Én örülök, hogy egy békés álat is lesz, végre.

szablya
ya, mire kiírtod az összes dögöt meg orkot.

!!!Gothic forever!!!

grebber
"A világ 4-szer olyan nagy lesz, mint a Gothic2-ben" akkor ezáltam nõ a játékidõ is.Hm jólesz ez😄

Next PC upgrade: 2022

szablya
a www.jowood.com-on, a news-nél jobb oldalt is az van kiírva a gothic 3.hoz, hogy pc cd.(jobb oldalt az alsó hasáb.)

!!!Gothic forever!!!

szablya
én úgy tom, hogy november végén

!!!Gothic forever!!!

Nem tudja valaki mikor fog kijönni a demo???
Mert olyat halotam, hogy karácsony táján...

Ottto
Ajánlom ezúttal ne maradjon ki a tárnarákkirálynõ a fõellenségek közül! A sok sárkány mellett el fog férni.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

szablya
A gothic2.hu-n a gothic 3 forumból Bálint fordítása. Ha még valaki nem látta volna.

Bevezetõ:

A Piranha Bytes „fõhadiszállásán” dolgozik Mike Hoge és csapata(ami 20 fõt számlál) már másfél éve a Gothic3-on.Gothic a legfontosabb német szerepjátékok közé tartozik, sokan úgy gondolják, hogy egyértelmûen a legjobb. Mindezáltal a Gothic3 nem fog csalódást okozni a rajongóknak sem, új enginnel és egy óriási világgal fog dolgozni. A világ 4-szer olyan nagy lesz, mint a Gothic2-ben.A történet egy kicsi halászfaluban kezdõdik Ardea-ban. Az orkok idõközben(mint ahogyan a Gothic2-ben megjósolható volt)megnyerték a háborút az emberek ellen. Egy nagy részét a játéktérnek az orkok fogják uralni, és ezeken a részeken az embereket rabszolgaként tartják az orkok. A játékmenetben a Gothic3 istenei is fontos szerephez fognak jutni. Sok Gothic-fan reméli, hogy újra találkoznak régi ismerõsökkel. És valóban találkozni fogunk az öreg Xardaxal, aki már a Gothic2-ben is segítette a hõst. A Gothic3 fejlesztõi hatalmas világot ígérnek nem linerális játékmenettel, így a játékmenet középpontjában elõször a csapatválasztás áll. A Piranha Bytes azt tervezi, hogy az: északi nép, az orkok, rabszolgavadász, orgyilkos, királyhû lázadó, sivatagi nép közül választhatunk. (ezek még nem biztos, hogy véglegesek)

Grafika:

A grafika a GothicIII-ban sokkal nagyobb felbontással dicsekedhet, mint a korábbi részekben. Egy NPC 1.500(Gothic2) helyett15.000 poligonból fog állni. Ebbõl kifolyólag az arcok tisztábban kivehetõek, biztosabban felismerhetõek. Ezentúl pl.: egy háztetõ nem csak egy textura felületbõl fog állni, hanem minden egyes deszka külön lesz megrajzolva. Ezekbõl a házakból a deszkák rései között kiszûrõdnek a fények. A látótávolság is jobban lesz optimalizálva, hogy jobban nézzen ki az elterülõ táj, a bejárható hegyek és a gyönyörû vidék. A fejlesztõk azonban arra is ügyeltek, hogy a játék alacsonyabb felbontáson, az átlagos PC-ken is elfusson. Már a Pre-Alpha verzió grafikája is meggyõzte a Gamesconvention 2005-öt pedig a fény-árnyék effektek még hiányoztak. A világra dinamikus napszakváltozás jellemzõ.
Minden napszakhoz árnyék és fény effektek tartoznak, amelyek még jobban elõsegítik a maximális beleélést. A figurák mozgása a Gothic3 enginjének elvén mûködik.

Zene:

Kai Rosenkranz(aki mindkettõ Gothic rész zenei aláfestését írta)dolgozik a harmadik rész zenéjén. A zenét egy profi szimfonikus zenekarral vették fel, akik még Grammy díjra is jelölve lettek. Már a felvételnél részekre lett osztva a zenei-darab és a kész produkcióba egy interaktív zeneprogrammal lett beillesztve. Késõbb a darabokat egymáshoz illesztették így a végén egy kész mûvet adott. A zene a keményebb szituációkban automatikusan hektikusabb és pörgõsebb lesz. A szimfonikus zenekar mellett még egy japán hangszer a Taikoband(valami trombita szerû japán hangszer) is megszólal. A trombiták gondoskodnak róla, hogy a harci jelenetek ritmikusabb aláfestést kapjanak.(olyasmi lesz szerintük a hangzás mint a Mátrix harci jeleneteiben.)A Gothic3-ban újra lesz majd kóruszene. Marc Iwasewic és Borislav Slavov szeptemberben különbözõ városokban, országokban vesznek fel harangzenét többek között Indiában is. Hírességek is dolgoznak a zenén pl.: Lisbeth Scott, aki többek között a Shrek zenéjét is írta.

Ellenfelek:

A Gothic3 néhány ellenfelét ismerjük már az elõzõ részekbõl. Bizony kár lenne ha a dögevõ, lopakodó, vagy a bányapók hiányozna. Ezeket az élõlényeket már a szívükbe zárták a rajongók. Az új grafikának köszönhetõen sokkal jobban ki lesznek dolgozva a szörnyek és némelyik félelmetesebben is fog kinézni. A csontok és az erek is ki lesznek dolgozva, hogy pl.: egy zombi is igazán realisztikus legyen. A játékban fellelhetõek lesznek még állatcsordák is, amelyek a felfejlesztett MI-nek köszönhetõen együtt tevékenykednek és ha veszélyben vannak együtt menekülnek. Lesznek még nevezetes fõszörnyek is (mint a Gothic2-ben a Fekete-Troll) amik igazi kihívást fognak hõsünknek jelenteni.

Városok és lakóik:

A Gothic3-ban 20 város lesz található. Ezekben a városokban megvan az emberek napi teendõje. Ha világos van végzik megszokott dolgaikat pl.: kovácsolnak, barátokat keresnek, sétálgatnak a fõtéren, vagy õrködnek. Esténként elmennek még egy sörre a kocsmába aztán lefekszenek aludni(ahogy már az elõzõ részekben megszoktuk) Az orkok ezzel szemben esténként trombitálnak és ünnepelnek.(érzem, hogy ez az orkos mondat kicsit furcsa de ezt sikerült lefordítani.)Mindig változni fog, hogy egy város melyik állapotba tartozik: ”ostromlott”,”szabad”,”lázadó”. A játékos eldöntheti melyik csoporthoz csatlakozik és melyik város felett uralkodik .A nagyobb városok fele olyan nagyok lesznek mint Khorinis, ezzel a fontosabb nemjátékoskarakterek jobban szét lesznek osztva a világban. A fõvárosban lesznek még romos, ostromlott területek is. Ezeket leszámítva kb. olyan nagy lesz mint Khorinis, talán kicsit nagyobb. A napi tevékenységeikkel a városlakók élõbbé és realisztikusabbá fogják varázsolni a várost.

Tulajdonságok és Képességek:

A hõs kivételesen nem fog a 0-ról indulni mint a Gothic2-ben, hanem a kezdetekkor is fog valamennyi erõvel rendelkezni. A karakterfejlõdés is tovább lett finomítva, a képességek szétosztása terén. A fejlesztések azon az elven alapszanak, hogy nincsenek meghatározott osztályok, így a játékos a képességeit és tulajdonságait egyénileg tudja kombinálni. A játékban lesz még 40 speciális képesség, amik meghatározott tulajdonságokkal látnak el bennünket.
A speciális képességek között van pl:2-szeres sebzés, hosszabb sprintidõ stb.

Befejezés:

Végülis mit fûzhetnénk még hozzá a Gothic3 egy nagy klasszikus lesz, ami teljes mértékben meg fog felelni a rajongók elvárásainak. A Piranha Bytes a játék 50%-val van kész.
(mostanra azért remélem már elõrébb tartanak) A becslések szerint a legjobb szerepjáték visszatérése 2006 elsõ negyedévében várható.

www.planetofgothic.de

!!!Gothic forever!!!

Zsolo007
Egyértelmû hogy fake, nézd meg az éleket. Külön lapokból állnak az oldalak. Az eredeti borítók mindíg egyben vannak. Meg amúgy is fura nekem, hogy CDs már a 2 is 3cds volt a 3 tuti DVDs...

Még a szélén is van mögötte egy kék színû borító..tuti fake

Sztem fake, miért raknának orkot a borítóra ott mindig a hõs van.
A 12 bal allul a korhatár?

Zsolo007
hmm, hát ez nagyon érdekes....

Fõleg azért mert CDs...

szablya

remélem sikerült betenni.a neten találtam.

!!!Gothic forever!!!

szablya
otto, már tegnam jelezte.már csak várni kell.

!!!Gothic forever!!!

Nem cserélitek le????

Már megint kezded!
Ne álmodoz enyire!

szablya
én valami kungfu féleségre gondoltam. szerimtem tök jó lenne puszta kézzel harcképtelenné tenni egy orkot.

!!!Gothic forever!!!

edig is volt...
Csak nem volt anyira kidolgozva 😊

szablya
szerintem tök jó lenne ha a játákban lenne harcmûvészet. nektek elrõl mi a véleményetek?

!!!Gothic forever!!!

Van kalózverzió a neten már halottam rola...

Zsolo007
Úgylegyen!

szablya
ok. több ilyen marhaságot nem írok. mostantól csak normális dolgokat írok a gothic 3-mal kapcsolatban.ezt most megigérem.

!!!Gothic forever!!!

Ottto
"képzeljétek van egy büntetõpontom"
Látod pont ezért van büntipontod...

Vagy kamuzik (ami nagyon valószínû), vagy pre-alpha lopott verzió. A játék csak kb 50%ban van kész, tehátt semmiképp sem teljes.

szablya
képzeljétek van egy büntetõpontom, de ez most mellékes. A gamestar.hu-n a gothic 3 hozzászolások között egy gyerek azt mondja, hogy megvan neki a három.állitolag külföldrõl szerezte.

!!!Gothic forever!!!

Ottto
Kössz Esrohnoil, Goth

Azért kiváncsi vagyok hogy a Gothic 3-ban hány békés álatlesz.

1. <#eljen>

Esrohnoil
Egyes verzió nekem is jobban tetszik, aztán ha lesz több fogalmunk a 3. részrõl. esetleg lehet másikat csinálni, de addig mindenképp tökéletes.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Küldjük már!!!!!

Ottto
Thnx WB, Szablya, Zsolo. Még 1-2 szavazat az elsõre és elküldöm a moderátoroknak.

WB: Photoshop-al készült. De itt a vége mert ez OFF 😉

szablya
Szerintem is az elsõ a jobb. gratulálok, nagyon királyok lettek.<#worship>

!!!Gothic forever!!!

Ottto Milyen Programmal készitetted?

igaz!
De jobb mint a mostani!!!

Zsolo007
Gyorsan változtatod a vélemyényed 😄

Inkább az egyet!
de azonnal!

Mindeggyik jó!!!!
Tökéletes!

Zsolo007
Odabasz. Ehhez képest a jelenlegi valóban sivár. Grat! <#worship><#worship><#worship><#worship>

Szerintem az 1. es jobb

A második sokkal jobb!!!!!!!<#circling><#wink><#smile><#worship><#worship>

Ottto
Nah, hát kész. Ezt sikerült összehozni a jelenlegi renderekbõl és concept artból

1.

Sztem ez a jobb, én ezt ajánlanám....

2.

Ezt meg azoknak akik szerint az orkok nem hiányozhatnak a bannerrõl

Nah most ti jöttök....

jah igen szori kicsit elhamarkodott volt a kijelentésem, ezért elnézést kérek a "hozzá se szóltál" dologgal kapcsolatban 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Ottto
"eddig hozzá se szóltál a témához,- igaz, én sem - erre valaki csinál egy bannert, és beírod, hogy az nem jó"
Hozzá se szóltam? ÉN! Hozzá se szóltam? Bazz ez szíven ütött. Én, aki évek óta tolom, az összes gothicon és modokon vagy 3x túl vagyok, és alapból a gothic miatt jötetm az sg-re, több mint 1 éve véleményem van a témáról, hozzá sem szóltam? Mielõtt ilyeneket állítassz, olvass vissza, vagy nézz be akár a gothic1 akár a gothic2 topikba! Tájékoztatlak hogy az egyik LEGNAGYOBB Gothic rajongó szól hozzád, olvass vissza ha nem hiszed! Neked viszont semmi közöd nincs a gothichoz, te csak villogtatni akartad a "tudásod" bannerkreálás ügyében.
Hidd el, én, a gothic teljes történetének ismeretében jobbat fogok alkotni. Kezdve onnan, hogy nem fogok egy Gothic2es lovagot rátenni ahogyan te tetted.
HAJH....
De jólvan, ne vitatkozzunk, csak ez gyengén érintett hogy ilyet állítottál rólam! Mek dolgozni a banneren....

Az én galériámból Ott van Xardas azt is belehetne tenni... talán

mármint ezt

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

na jah... elég kicsi a felbontása a két logónak, és mire kijavítottam betette egy modi 😄

Zsolo007
pff azt nem nehéz leszedni mivel feket háttéren van...

Kösz! Inkább Gothic-kozok<#vigyor>
Jo Akor a fele...
Monyguk errõl a meglévõ képröl én csak a JoWood-ot És a PIRANHÁt zednémle. Ha letudnám...
Különben ok a kép. Én csak ötletet ajánlottam.