Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ottto: nem akarok vitatkozni... Már sok-sok igényes (igen, igényes) képen vagyok túl... volt egy-két komolyabb "megbízásom" is... Ha most ez így neked nem tetszik, akármilyen bunkón is hangzik, nem érdekel... eddig hozzá se szóltál a témához,- igaz, én sem - erre valaki csinál egy bannert, és beírod, hogy az nem jó. Hidd el, én is tudnék jópár fejléc helyett jobbat kreálni, mégsem szólogatok be... nyugodtan csinálj egy másik bannert, és ha az tetszik a többieknek, elfogadom és ennyi. Igaz, egy bizonyos képnél könnyebb jobbat készíteni, mert már megvan az alap, amit felül kell múlni :].
Apropó: ez egy egyedi munka, nem pedig egy honlapról lecibált artworkre rátett gothic 3 logó :|.
U.i.: tudom, hogy te nem fikáztál, csak ez a véleményem a dologról.
(na jó most már tényleg befejeztem)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Kell a hõs, egy sárkány, logo, ork, tüz, Zuzótülök ( vagyis a Hornrammer ) Város ez nincs még , ÉS belehetne tenni azt a Fekete embert aki két kardot tart a kezében. És Az embereket és az orkokat Szembe egy mással.
Zsolo: jó, szétnézek, estére !talán! meglesz aztán majd ti döntötök.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
(7 éve tolom a photoshopot 😊)
Ami a Gothic 3 hivatalos honlapján van.
Egyik sarokban város másikban hõsünk és Három Sárkány
Next PC upgrade: 2022
Az szép lenne <#circling>#circling>
!!!Gothic forever!!!
Én 13
Õ 15
csak ott is idegesítõ már. onnan akar hírt hozni...
WB=szablya?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Jó ötlet...
!!!Gothic forever!!!
Egyre több hülyeséget kérdezel.Igaz én is kérdeztem.
Valami normálisabb Dologrol nem lehetne beszélni????
A mágus mióta oldal? A mágus egy kaszt. Tuti hogy megtanulhtaó, az elõzõ két részben isvolt itt miért ne lenne? <#wilting>#wilting>
!!!Gothic forever!!!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
érdekes... nem tudtok ti semmit.
De te odda rég irtál.