Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
LoL mindez nem fér be egy bannerba. Te kész vagy, menj ki a friss levegõre, focizz egyet, és ha felnõttél gyere vissza bye! <#wave>

Zsolo007
Rendben van. Legalább nem csak úgy a levegõbe mondtad, hogy szerinted nem jó. Azthittem még 1 szájhõs aki mást leszól de õ maga szart se tud. Kíváncsian várom az alkotásod...

erre le tudnál írni nekem egy életképes kompozíciót? <#idiota>

Ottto: nem akarok vitatkozni... Már sok-sok igényes (igen, igényes) képen vagyok túl... volt egy-két komolyabb "megbízásom" is... Ha most ez így neked nem tetszik, akármilyen bunkón is hangzik, nem érdekel... eddig hozzá se szóltál a témához,- igaz, én sem - erre valaki csinál egy bannert, és beírod, hogy az nem jó. Hidd el, én is tudnék jópár fejléc helyett jobbat kreálni, mégsem szólogatok be... nyugodtan csinálj egy másik bannert, és ha az tetszik a többieknek, elfogadom és ennyi. Igaz, egy bizonyos képnél könnyebb jobbat készíteni, mert már megvan az alap, amit felül kell múlni :].

Apropó: ez egy egyedi munka, nem pedig egy honlapról lecibált artworkre rátett gothic 3 logó :|.

U.i.: tudom, hogy te nem fikáztál, csak ez a véleményem a dologról.

(na jó most már tényleg befejeztem)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Hogymi???
Kell a hõs, egy sárkány, logo, ork, tüz, Zuzótülök ( vagyis a Hornrammer ) Város ez nincs még , ÉS belehetne tenni azt a Fekete embert aki két kardot tart a kezében. És Az embereket és az orkokat Szembe egy mással.

Ottto
Figy ez most nem oltás. Én elhiszem hogy 7 éve vagdosol, de amit csináltál nem más, mint összevágott képek halmaza. Semmi különleges nincs benne, pedig az összhang lenne a lényeg, és nem az hogy minél több képet pakolj bele.... 3, jól kiválasztott képpel jobbat lehetne csinálni ennél

Zsolo: jó, szétnézek, estére !talán! meglesz aztán majd ti döntötök.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Na jo! Nyertél béke.<#wilting>

reménytelen
És szerinted mi a játék lényege, amit egy bannerban össze lehet foglalni?
A játék lényege kéne<#wow3>

mert te alapból jobbat csinálsz gondolom 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Zsolo007
Lássuk...

Zsolo007
Szerintem akkor sem jobb az mint amit csináltál 😊

Ottto
A jelenleg neten keringõ képekbõl, ne várj sokat. Én várnék még vele míg kapunk pár szép concept artot, vagy rendert. Szerintem bõven várhat a banner akár a játék megjelenéséig, de ha nektek annyira kell hogy ezt is betennétek, akkor lehet inkább összedobok valamit....

le tudnám kicsinyíteni, most nem az 😛

(7 éve tolom a photoshopot 😊)

megcsinálhatod, én már nem akarok a moditopicba zavarni 😄

Zsolo007
LOL nem tûnt fel hogy az túl nagy?

Szerintem nem jobb amúgy..

van jobb!
Ami a Gothic 3 hivatalos honlapján van.
Egyik sarokban város másikban hõsünk és Három Sárkány

figy otto... csinálj jobbat, mást nem tudok mondani...

Zsolo007
Csinálsz jobbat?

Ottto
Nemazért mondom, de ez elég gyenge..... 😞

köszi 😄

köszi, 1 órát dolgoztam vele 😊

Zsolo007
Übverkirálynagyonfasza! <#nevetes1>

Futás vele a moderátor topicba 😊

grebber
Kezdetnek szerintem bõven megfelel azt ha valaki összedob egy jobbat cserélik.

Next PC upgrade: 2022

(a képet a képfeltöltés.hu tárolja 😊)

Zsolo007
Várjuk!

na jah 😄 amúgy kész a banner, egy perc és belinkelem

Inkább jönne a három!

Zsolo007
Ez egy jó ötlet egy fasza banner jó lenne

embörök, mit szólnátok ahhoz, ha csinálnék egy bannert a topiGhoz? 😊

Zsolo007
Arra még nem gondoltál, hogy esetleg itt lezáródik a story?

szablya
vagy lehet, hogy csinálnak a 3-hoz vagy 4 kiegészítõtt.

!!!Gothic forever!!!

Majd csinálnak : Word of Gothic-kot.
Az szép lenne <#circling>

szablya
most olvastam, hogy a gothic 3 lesz a sorozat befejezõ része. Kár.

!!!Gothic forever!!!

Zsolo007
<#wilting>

szablya
és csak 14 vagyok

!!!Gothic forever!!!

szablya
én csak át akarom hozni, mert szerintem még sokan nem olvasták el azt a szöveget.

!!!Gothic forever!!!

nem
Én 13
Õ 15

csak ott is idegesítõ már. onnan akar hírt hozni...

Esrohnoil
Honnan veszed?
WB=szablya?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Mosz szablya a Gothic 2 magyarosítás honlapról hoz hirt.
Jó ötlet...

szablya
jé tényleg.igazatok van.a mágus tényleg egy kaszt.bocs a marhaságért.inkább keresek valami normális hírt.

!!!Gothic forever!!!

Zsolo007
MI lenne ha addig nem írna semmit senki a topicba amig nincs valami hír amit meg lehet beszélni? hmm? Ha írhatnékod van csinálj gumiba egy Gothic 3 topicot és ott beszéld meg szablyával ezeket a marhaságokat...

Szablya nem nem lesz mágus! És tese leszel.
Egyre több hülyeséget kérdezel.Igaz én is kérdeztem.
Valami normálisabb Dologrol nem lehetne beszélni????

Lacc
De õ ezt NEM tudja... 😄
Zsolo007
lol tudsz még hülyeségeket kérdezni? (Úgytûnik igen...)

A mágus mióta oldal? A mágus egy kaszt. Tuti hogy megtanulhtaó, az elõzõ két részben isvolt itt miért ne lenne? <#wilting>

Kezd nagyon elegem lenni, és úgylátom a többieknek is. Asszem lesz egy utam a moderátorokhoz 😊

szablya
A gothic 3-ban lesz mágus? mart a benne lévõ választható oldalak között nem írják.

!!!Gothic forever!!!

Esrohnoil
Takarítsa ki vki a szemetet plz!

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

az utolsó 4 komment mind azzal kezdõdik hogy TUDOM
érdekes... nem tudtok ti semmit.

szablya
tudom, de majd bepotolom.

!!!Gothic forever!!!

Tudom jó a szöveg.
De te odda rég irtál.

szablya
tudom. én arra a szövegre céloztam amit Bálint lefordított.

!!!Gothic forever!!!