Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
- Athlon 64 3000+/P4 2,8 GHz
- 1 GB RAM
- Geforce 6800 GT/Radeon X800 Pro
Hogy teljes szépségében élvezze az ember a Gothic 3-at, ahhoz a következõkre lenne szükség: 4xFSAA és 8:1 AF, Geforce 7800 GT/GTX. LEhetséges, hogy a legújabb Ati Radeon X1000er-sorozat is megfelel a feltételeknek.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Cukilenne ha a Gothic 3ban Azzal lehetne közlekedni.
De nekem elég a LÓ.
Akor annyi a készitõknek...
De azért késöbb ideg örlõ a sok mászkálás.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
"gothic 3-mé"...
!!!Gothic forever!!!
aki aker jöjön
A gold kijött angolul is? Nah ez új. Nem hiszem el, miért kellett ezzel is várni hónapokat????
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
meg abból amúgy is adtak már ki collector's editiont.
Az USA-ban már megjelent a Gothic 2 gold (alap+kieg) 20 dolcsiért. postaköltséggel együtt max 30$. Gondolj bele, dobozos verzió, jobb és olcsóbb mint az itthoni. Csak a gázz az, hogy valszeg nem szállítanak külföldre.
De már nem is érdekel. megvárom én 2006-ot😊
A harmadik rész megjelenése elõtt pl. az egész világon hozzáférhetó módon megjelenik majd egy olyan gyûjteményes kiadás, mely a sorozat összes eddig megjelent darabját tartalmazza.
Szerintem ez is elég.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Sok uj nem volt<#szomoru1>#szomoru1>
Végre fen van
Mostantól ha offtéma, vagy spam, indoklás nélküli törlésre kerülnek. Ha esetleg valami problémátok van, akkor nekem lehet írni (privátot), bár büntetõpontot nem tudok osztani. Azon kívül bármivel lehet hozzám is jönni, ne kelljen folyton a moderátorokat zaklatni.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
!!!Gothic forever!!!