Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Kis utánjárással úgyis könnyen kiderítheti aki akarja a választ.
De legalább magyar is nyerjen vazze. Én akkor már örülni fogok ha innen lesz vki. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
De jó, hogy így összetartunk😊
Aztán majd az lesz, hogy mindenki követeli a részét a nyertestõl😊

Egyébként ha jól láttam a külföldi fórumokon senki se írja le a választ😊

Esrohnoil
Gestath.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

szablya
A helyes válasz Gestath. megnéztem a végigjátszásban, hogy kik közül lehet összeválogatni a legénységet és õ nem volt köztük.

!!!Gothic forever!!!

Mario tuti megy a szigetre(késõbb õ fog átállni)

Kint a 2. kérdés:

A következõ karakterek közül ki NEM kisérné el névtelen hõsünket a sárkányok szigetére (Irdorath)?
-Biff
-Angar
-Gestath
-Mario
-Vatras

Én ezt most nemtudom sajna... Vatras és Angar tuti menne, asszem Biff is.
A maradék 2bõl Gestath nem az az alak akit ki kelett lakoltatnunk a felsõ városrészbõl, hogy Diego beköltözhessen a helyére? Ha igen akkor sztem õ lesz a jó válasz, mert akkor tuti nincs kedve nekünk segíteni.
Ha vki tutira tudja, nyugodtan közölje, ha nem akkor megnézem magam majd. Csak fel kell tenni G2t 😊

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Ottto
"Our name, is meaningless. You know that best, STRANGER" 😊
-Attila-

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Esrohnoil
Én meg attól ha a fõhõs nevét. 😄

Ottto
Én attól parázok hogy megkérdezik az egyik sárkány nevét o_O

Randal
Remélem a G1 videóiból nem lesz kérdés vagy a legvégén az, hogy mit mondott a faszi az Alvó templomában😊 (A videókban nem vagyok teljesen biztos, hogy jó, a második meg alapból nem jelenik meg bug miatt😊 )

Esrohnoil
Már készültök rá, mi? 😄

Esrohnoil
Írták is az oldalon h. szerdánként lesz új kérdés.

Ottto
Szerintem Szerdán, ugyanis múlthét Szerdán jött ki az elsõ.

Mikor jön a következõ kérdés? Nem hét elején kezdték a nyereményjátékot? 😊

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

szablya
2006 1.negyedév.

!!!Gothic forever!!!

Hy!
Mikorra várható a game megjelenése pontosan?
Ottto
Szerintem elég lesz akkor ha tényleg olyan kérdést kapunk amitõl leesik az állunk. Végülis van egy hét a szavazásra....

Randal
Köszi a segítséget😊
Én otthon akartam megnézni, de ezek szerint nem lesz rá idõ😞
Valaki pakolja már fel a gammát, mert ha lesz valamilyen érdekes kérdés akkor meg tudnánk nézni.
Mindenesetre valszeg felhozom a g1-et, abból is lehet kérdés.

Esrohnoil
Én kizárásos alapon jutottam ugyanerre a válaszra. 😊

Ottto
Olvastam, csak úgy látszik nem ragatd meg. Megesik :o
Kössz.

Ja, kösz az infót a nyereményjátékról!
Szerintemis a seekeres válasz a jó, mivel ha a sok seekertõl "posessed" (vagy mi?) leszel, akkor arra a kolostorban kell gyógylötyit kérni a fõnöktõl (Pyrokar?).
Régen játszottam már végig.

Hi!
Csak a kérdés válaszokat bírod elolvsani? a többit már nem? <#nezze>
"In case you win, we will contact you via email and discuss the rest."
Szóval majd ha nyersz, akkor ráérsz ezt megbeszélni velük <#nyes>

Ottto
Szerintem biztos, máskülönben nem a neten csinálnák mindezt. De a címemet nemtom honnan fogják tudni, mindenesetre remélem rákérdeznek ha nyerek valamit!

Esrohnoil
Ha jól látom még 3 kérdés lesz.
Vajon külföldiek is nyerhetnek? Úgy értem ha kisorsolnak vkit, elküldik neki bárhova az ajándékot?

Esrohnoil
Én is ezt jelöltem, mivel a többit tuti tudja.

Ottto
Én azt jelöltem be hogy nem tud a Seekerek ellen meggyógyítani. Nemtom hogy megtud-e, de ha jól emléxem Pyrokar azt mondta hogy ezt CSAK õ tudja orvosolni, tehát ez alapján jelöltem
De ezen egy fél órát filóztam. Jónehéz kérdés volt bazze x|

Én az utolsót jelöltem, ki tudja már mi volt az.
Azért azt, mert nem hangzott elég Gothicosan ;DD

Esrohnoil
Már megjelöltem egyet és ezen változtatni nem tudok, csak érdekelne mások véleménye is. Az sem zavar ha segítünk egymásnak.

Randal
Az engem is érdekelne😊
Legfeljebb hétvégén felrakom a gammát és megnézem😊

Esrohnoil
És a helyes válasz? 😄

jah igaz, az fel se tûnt hogy van olyan ;D

szablya
kattints az angol nyelvre.

!!!Gothic forever!!!

Nekem úgy az egész, egybe =)
Kár hogy nem tok németül, szal semmit nem értek belõle, hogyan zajlik ez a nyereményjáték.

szablya
Nekem a gothic collectors edition is jó lenne, de nagyon.

!!!Gothic forever!!!

Ottto
You can win:
4 x exclusive Gothic 3 sweatshirt
2 x Gothic Collectors Edition signed by developer
3 x Gothic Gold Edition signed by developer
6 x SpellForce
10 x JoWooD package (inkl. T-Shirt, Cap, JoWooD Games)
10 x JoWooD games
15 x JoWooD goodies (card game, lanyards)

Gothicos póló! Az kell nekem! 😄
NYEREMÉNYJÁTÉK

szablya
Van valami nyereményjáték a gothic 3 honlapján. Csak egy e-mail címet és egy jelszavat kell beírni és válaszolni az elsõ kérdésre.

!!!Gothic forever!!!

szablya
Kösz szépen.

!!!Gothic forever!!!

gamestarnál volt játékmelléklet tavaly decemberben, talán maradt még pár szám belõle

szablya
Nem tudjátok, hogy holt tudnám megvenni vagy megrendelni a gothic 1-et? Már a gothic 2 meg a kieg megvan eredetiben és már csak az egy kell.(azt majd jöhet a három)

!!!Gothic forever!!!

Az enyim igen <#smile>

szablya
nekem a gothic 2+addon egyáltalán nem akadt. de szerintem kell vennem majd egy új procit mert a mostani(AMD Sempron 2500+) nem fogja lehozni rendesen a gothic 3-at szerintem.

!!!Gothic forever!!!

Randal
Ezek a gépigények becsapósak ám. Rengeteg olyan gammával játszottam amit a jelenlegi gépem nem is lett volna képes futtatni a hivatalos adatok szerint vagy csak éppenhogy.
Az éppenhogynál sokkal jobban mentek, úgy közepes szinten ami már a néha-néha bekövetkezõ szaggatást is jelenti (pl.: Brothers in Arms). De pl. a G2+Addon
az keményen szaggatott a motor miatt. Szal azért a motor is számít.
(Egyébként a gép: Cel800@1000, 384Sdram, Gef3 ti200 húzva).

Egyébként szerintem a "kilóméter" az "kilométer".

szablya
Ugyan, semmi gond.

!!!Gothic forever!!!

mielõtt lándzsahegyre tûznétek, nem tudom, mennyire megbízható az infó, az RPGDot-on találtam, ott forrásként a World of Gothic oldalt, ott meg a PC Games Hardware nevû (német) újságot azonosították be
hmm
gyors check (most hogy mindenki begerjedt :-) )
más fórumokon is teljes képtelenségnek vették a specit, egy másik újság megkereste a PBt, és korrigálták az infót, mint mondják: So far it was said that G3 will "run" on a GeForce 4 Ti and deliver "good enough" performance on a Radeon 9800 or equivalent.

szóval várjuk meg csak az official adatokat <#vigyor3>, bocs mindenkitõl

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Ottto
Ez a konfiguráció tényleg nagyon magasnak látszik, ennél biztosan alacsonyabb lesz a végleges verzióé. Ha ez így maradna senki nem venné meg a játékot, aztán mire egy ilyen atomreaktor ára lejjebb megy (megfizethetõ árra) addigra a játék is rendesen elértéktelenedik. tehát nem hiszem hogy így hagyják.

szablya
a pc guruban azt írták, hogy butitották a grafikát, mert még nem volt optimalizálva a motor és, ha full grafikán volt akkor a sebessége nem haladta meg az 5 fps-t.

!!!Gothic forever!!!

grebber
Hát fõleg az amikor a csóka mászkált egy bemutatón egy kis faluban vagy hol az sem volt túl szép.De majd kiderül ha kijö egy demó.

Next PC upgrade: 2022

hát az E3-as videó az nem nagyon lépett túl a Fable szintjén szal kétlem hogy ekkora gépigénye lenne.

szablya
az egyik interjúban a fejlesztõk azt mondták, hogy közepes gépeken is szépen eldöcög majd a gothic 3.

!!!Gothic forever!!!

Enyire pupák nem lehetsz!
Még nem, csak jövõre.