Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De legalább magyar is nyerjen vazze. Én akkor már örülni fogok ha innen lesz vki. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Aztán majd az lesz, hogy mindenki követeli a részét a nyertestõl😊
Egyébként ha jól láttam a külföldi fórumokon senki se írja le a választ😊
!!!Gothic forever!!!
A következõ karakterek közül ki NEM kisérné el névtelen hõsünket a sárkányok szigetére (Irdorath)?
-Biff
-Angar
-Gestath
-Mario
-Vatras
Én ezt most nemtudom sajna... Vatras és Angar tuti menne, asszem Biff is.
A maradék 2bõl Gestath nem az az alak akit ki kelett lakoltatnunk a felsõ városrészbõl, hogy Diego beköltözhessen a helyére? Ha igen akkor sztem õ lesz a jó válasz, mert akkor tuti nincs kedve nekünk segíteni.
Ha vki tutira tudja, nyugodtan közölje, ha nem akkor megnézem magam majd. Csak fel kell tenni G2t 😊
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
-Attila-
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Mikorra várható a game megjelenése pontosan?
Én otthon akartam megnézni, de ezek szerint nem lesz rá idõ😞
Valaki pakolja már fel a gammát, mert ha lesz valamilyen érdekes kérdés akkor meg tudnánk nézni.
Mindenesetre valszeg felhozom a g1-et, abból is lehet kérdés.
Kössz.
Szerintemis a seekeres válasz a jó, mivel ha a sok seekertõl "posessed" (vagy mi?) leszel, akkor arra a kolostorban kell gyógylötyit kérni a fõnöktõl (Pyrokar?).
Régen játszottam már végig.
Csak a kérdés válaszokat bírod elolvsani? a többit már nem? <#nezze>#nezze>
"In case you win, we will contact you via email and discuss the rest."
Szóval majd ha nyersz, akkor ráérsz ezt megbeszélni velük <#nyes>#nyes>
Vajon külföldiek is nyerhetnek? Úgy értem ha kisorsolnak vkit, elküldik neki bárhova az ajándékot?
De ezen egy fél órát filóztam. Jónehéz kérdés volt bazze x|
Azért azt, mert nem hangzott elég Gothicosan ;DD
Kár hogy nem tok németül, szal semmit nem értek belõle, hogyan zajlik ez a nyereményjáték.
4 x exclusive Gothic 3 sweatshirt
2 x Gothic Collectors Edition signed by developer
3 x Gothic Gold Edition signed by developer
6 x SpellForce
10 x JoWooD package (inkl. T-Shirt, Cap, JoWooD Games)
10 x JoWooD games
15 x JoWooD goodies (card game, lanyards)
Gothicos póló! Az kell nekem! 😄
NYEREMÉNYJÁTÉK
!!!Gothic forever!!!
!!!Gothic forever!!!
!!!Gothic forever!!!
Az éppenhogynál sokkal jobban mentek, úgy közepes szinten ami már a néha-néha bekövetkezõ szaggatást is jelenti (pl.: Brothers in Arms). De pl. a G2+Addon
az keményen szaggatott a motor miatt. Szal azért a motor is számít.
(Egyébként a gép: Cel800@1000, 384Sdram, Gef3 ti200 húzva).
Egyébként szerintem a "kilóméter" az "kilométer".
hmm
gyors check (most hogy mindenki begerjedt :-) )
más fórumokon is teljes képtelenségnek vették a specit, egy másik újság megkereste a PBt, és korrigálták az infót, mint mondják: So far it was said that G3 will "run" on a GeForce 4 Ti and deliver "good enough" performance on a Radeon 9800 or equivalent.
szóval várjuk meg csak az official adatokat <#vigyor3>#vigyor3>, bocs mindenkitõl
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
!!!Gothic forever!!!
Next PC upgrade: 2022
!!!Gothic forever!!!
Még nem, csak jövõre.