Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gportal.hu/picview.php?prt=173055&gid=658824&index=16
itt van
itt van
A Gothic 2-be terveztek. Még az úgy nevezet "tervrajzát" is láttam . (de nem tudom hol)
De ezt is elveteték.
Illetve a Gothic2+adon annak van egy modja amiben lehet lovagolni.
remélemsikerült.
De ezt is elveteték.
Illetve a Gothic2+adon annak van egy modja amiben lehet lovagolni.
remélemsikerült.
Ébredj már fel... Hol láttál lovat eddig a Gothic világában? 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ja de Otttónak nem tetszik a lovaglásos ötlet.
De nem éredekell,
Mert nekem kell.
De nem éredekell,
Mert nekem kell.
"lÓvaglás" <#idiota>#idiota>
Egyébként meg ténneg betehetnék.
Egyébként meg ténneg betehetnék.
Hamár halasztják, betehetnék a Lóvaglást és egyebeket.
De izibe!<#boxer>#boxer>
De izibe!<#boxer>#boxer>
Az RPGDot egy német cikk alapján néhány információt közöl a játékkal kapcsolatban:
- nincsenek lovak
- nincsenek renderelt in-game FMVk, helyette inkább az engine-t használják
- az egyidejû angol megjelenést vizsgálják, hamarosan döntés várható.
Megerõsítették, hogy a játék nem jelenik meg az elsõ negyedévben, Kai Rosenkranz inkább arról beszélt, hogy az "év naposabbik felében jelenik meg a játék".
A német nyelvû anyag a Worldofgothic.de oldalon olvasható, képekkel, zene anyaggal.
- nincsenek lovak
- nincsenek renderelt in-game FMVk, helyette inkább az engine-t használják
- az egyidejû angol megjelenést vizsgálják, hamarosan döntés várható.
Megerõsítették, hogy a játék nem jelenik meg az elsõ negyedévben, Kai Rosenkranz inkább arról beszélt, hogy az "év naposabbik felében jelenik meg a játék".
A német nyelvû anyag a Worldofgothic.de oldalon olvasható, képekkel, zene anyaggal.
Szar lenne mi??
Azt is mondték hogy 4 év mulva jelenik meg
Pedig van egy képem a 3 ról és ot van egy olyan lista hogy kit menyire kedvel és a neve mellet 2 - van Lee nél 3 +
Én igen!<#hawaii>#hawaii>
Én nem szándékozom cserélni, max veszek még 1 GB RAM-ot, ha nagyon kell. Azért örülnék, ha ez a konfig elég lenne neki. Látótávból nem igényelek sokat.
Alapból kicsit jobb a gépem!
Az az:
Kalandra fel! Játékosok. Vár ránk a kontinens!
Az az:
Kalandra fel! Játékosok. Vár ránk a kontinens!
Ja ,de mire kijön azért illene már mindenkinek megfelelõ gépnek lenni már aki kemény játékos.
Next PC upgrade: 2022
"A Piranha Bytes néhány tagja szerint a játék futásához legalább az alábbiakra lesz szükség:
- Athlon 64 3000+/P4 2,8 GHz
- 1 GB RAM
- Geforce 6800 GT/Radeon X800 Pro
Hogy teljes szépségében élvezze az ember a Gothic 3-at, ahhoz a következõkre lenne szükség: 4xFSAA és 8:1 AF, Geforce 7800 GT/GTX. LEhetséges, hogy a legújabb Ati Radeon X1000er-sorozat is megfelel a feltételeknek."
Ennél azért kisebb lesz valamivel.
- Athlon 64 3000+/P4 2,8 GHz
- 1 GB RAM
- Geforce 6800 GT/Radeon X800 Pro
Hogy teljes szépségében élvezze az ember a Gothic 3-at, ahhoz a következõkre lenne szükség: 4xFSAA és 8:1 AF, Geforce 7800 GT/GTX. LEhetséges, hogy a legújabb Ati Radeon X1000er-sorozat is megfelel a feltételeknek."
Ennél azért kisebb lesz valamivel.
Planescape: Torment
Baldur's Gate 2 - Shadows of Amn
Baldur's Gate
Elder Scrolls 3 - Morrowind
Star Wars: Knights of the Old Republic
Fallout - A Post Nuclear Adventure
Ultima 7 - The Black Gate
Fallout 2
Deus Ex
System Shock 2
A Gothic 1 lecsuszott a 17. helyre
Baldur's Gate 2 - Shadows of Amn
Baldur's Gate
Elder Scrolls 3 - Morrowind
Star Wars: Knights of the Old Republic
Fallout - A Post Nuclear Adventure
Ultima 7 - The Black Gate
Fallout 2
Deus Ex
System Shock 2
A Gothic 1 lecsuszott a 17. helyre
És az elsõ 10 helyen mik vannak?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Jó lenne, ha kidolgoznának egy jobb verekedést. Mondjuk lehetne tanulni harcmûvészetett.
És kösz Otto.
És kösz Otto.
!!!Gothic forever!!!
Hát remélem.
Mert a Gothic 2 a 100 legnépszerübb rpg listán a 14. helyen van. A G2 Adon a 36. hely. a Gothic 1 a 18. helyen van.
És a nagy dicsõ Diabló 2 a 144. hely, tovább vezeték egy kicsit.
Mert a Gothic 2 a 100 legnépszerübb rpg listán a 14. helyen van. A G2 Adon a 36. hely. a Gothic 1 a 18. helyen van.
És a nagy dicsõ Diabló 2 a 144. hely, tovább vezeték egy kicsit.
OFF:Nem a topicba tartozó téma. Pl ha a Call of Dutyról itt kezdenél el beszélni az OFF, vagy bármi másról ami nem a Gothic3hoz kapcsolódik.
Nah de ez is off szal innentõl ON!
Nah de ez is off szal innentõl ON!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Xardas nem lesz gonosz, de ezt már 100x elmontuk.
És igen, az év játéka lesz.
És igen, az év játéka lesz.
!!!Gothic forever!!!
Xsardas gonosz lessz szerintetek??????
Szerintetek lessz az év játéka??????
Magyarázd el nekem, hogy mi az az Offolás, mert még nem vagyok igazán tisztában a fogalmával.
!!!Gothic forever!!!
WB, Szablya: Az hittem az offolást meg a szpemmet már megbeszéltük!
WB: Miért ilyen meglepõ hogy töröltem? Megmondtam nem? Nahátakkor...
WB: Miért ilyen meglepõ hogy töröltem? Megmondtam nem? Nahátakkor...
A Piranha Bytes stúdió karácsonyi interjút adott a World of Gothic fansite-nak, mely kedélyes, jóbaráti pacsizássá avanzsált néhány sor után, azonban legalább objektív szemlélõnek is pottyant néhány infómorzsa.
-a moddolás támogatásáról le kell mondani a megjelenés utáni közeljövõben (habár szerepel ennek támogatása a fejlesztõk tervei között)
-nem lesznek hátasok
-átvezetõ animációk, intro (stb) a játék engine-jével lesz megoldva
-egyidejû, angol-német kiadás tervben van, de egyelõre bizonytalan. A játék fejlesztése (szövegek, párbeszédek, stb.) német nyelven történik, így ezt majd angolra kell fordítani, mely munkálat elkezdésének idõpontja még bizonytalan.
-a játék nem jelenik meg év elején, inkább nyári debüttel kell számolni
info: Hardwired
-a moddolás támogatásáról le kell mondani a megjelenés utáni közeljövõben (habár szerepel ennek támogatása a fejlesztõk tervei között)
-nem lesznek hátasok
-átvezetõ animációk, intro (stb) a játék engine-jével lesz megoldva
-egyidejû, angol-német kiadás tervben van, de egyelõre bizonytalan. A játék fejlesztése (szövegek, párbeszédek, stb.) német nyelven történik, így ezt majd angolra kell fordítani, mely munkálat elkezdésének idõpontja még bizonytalan.
-a játék nem jelenik meg év elején, inkább nyári debüttel kell számolni
info: Hardwired
<#conf>#conf>
Meg sem szolalhatok?
Zsolo: Szted mit csinálok? Csak nem tudok egész nap a gép elõtt kuksolni és nézni hogy miylen baromságokat írtok!
WB: Innentõl az összes olyan hozzászólásodat törlöm amiben csak utalsz a lóra (akármi más is van mellette)!!!
Ja és mostantól panaszkodj egy falnak, ne nekünk thnx!
WB: Innentõl az összes olyan hozzászólásodat törlöm amiben csak utalsz a lóra (akármi más is van mellette)!!!
Ja és mostantól panaszkodj egy falnak, ne nekünk thnx!
Jah meg annyit mond még hogy jövõ év elején lesz majd megadva az elsõ megjelenési dátum. Azt is mondta még hogy igyekeznek majd egyszerre megjelentetni az angolt és a németet, de õ személy szerint kételkedik ennek sikerében (ergp valamennyit késni fog az angol..)
Állítsd má le magad te kis ********. Nem minõsítenék. Semmi értelme itt a flémnek. Esküszöm otttonak az ilyesmi dolgokat kéne törölnie. Ha valami nem tetszik menj hivatalos fórumra és írd be hátha meghallgatnak (kétlem).
UI.: Vazze örülj neki hogy kemény munkával csinálnak egy játékot amivel te majd jó sokat fogsz szórakozni. NEm pedig itt lázadozni, ráadásul értelmetlenül. Ne itt legyen feltûnési viszketegséged vazze.
UI.: Vazze örülj neki hogy kemény munkával csinálnak egy játékot amivel te majd jó sokat fogsz szórakozni. NEm pedig itt lázadozni, ráadásul értelmetlenül. Ne itt legyen feltûnési viszketegséged vazze.
A mágiarúnák tûnnek el. Teleportrúnák eltûnésérõl szó sem volt.... (Rúnás mágia eltûnik Én ezt írtam...)
#1250: Jobb felül rányomsz az angol zászlóra 😊 kirak a fõoldalra, és a jobb közép blokkban ott figyel a karácsonyi interjúlink 😄
UI.: Igen láma vagy 😄
#1250: Jobb felül rányomsz az angol zászlóra 😊 kirak a fõoldalra, és a jobb közép blokkban ott figyel a karácsonyi interjúlink 😄
UI.: Igen láma vagy 😄
Lehet láma vok de a Teleportálás is rúnával történt az akkor nem tünik el mert mondták igy lesz megoldva a nagy terep miatt.
Nem is mond semmi újat....
Csak azt mondja el amit eddig is. Nem lesz ló. Több karakterrel is lehet játszani, sokkal kevésbé lesz lineáris mint az elõzõk. Óriási lesz a világ. Lesz mod kit. Rúnás mágia eltûnik, csak elementális lesz 😊. És a szokásos reklám szöveg...
Csak azt mondja el amit eddig is. Nem lesz ló. Több karakterrel is lehet játszani, sokkal kevésbé lesz lineáris mint az elõzõk. Óriási lesz a világ. Lesz mod kit. Rúnás mágia eltûnik, csak elementális lesz 😊. És a szokásos reklám szöveg...
ha valaki ezt lefordítaná, szívesen kitenném...
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Ujabb Gothic 3 oldal:
http://gportal.hu/portal/gothic3/
http://gportal.hu/portal/gothic3/
http://www.planetofgothic.de/
Nos mi az az OGER?
Nos mi az az OGER?
Már sehol, különben meg a hivatalos gothic oldalon volt ez a dolog
Yang: Skandi- senior shao wari
Akkor gratula, legalább neked sikerült :o))
Yang: Skandi- senior shao wari
Sziasztok
Vasárnap kaptam 1 levelet, hogy nyertem a G3 nyereményjátékban😊))
Remélem van más is akinek összejött. Már csak azt kéne tudni mit nyertem, mer nem mondták meg.
Vasárnap kaptam 1 levelet, hogy nyertem a G3 nyereményjátékban😊))
Remélem van más is akinek összejött. Már csak azt kéne tudni mit nyertem, mer nem mondták meg.