Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok ork! Gondolom ti se.
És azt a madrat kedevel (sütve-fõve is) A neve pedig dögevõ.
Nem vagyok ork! Ember vagyok!

„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”
Mert magyar vagyok!
És aki magyar és nem szereti a lovakat az mennyen el ebbõl az országból.
Lesz WoG?
Nos nos. AZ is kell!
Megyek is szndizni sok ez már nekem mára (tegnapra 😊 )
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Csak tippeltem...ezért rohantam fordítóhoz és fordítottam az egészet és úgy korrigáltam 😊
UI.: amúgy valóban nem olvastam elég alaposan csak ránéztem, mert a németbõl is rá lehet jönni hogy mindkettõre vonatkozik
Elkéstél... 😛
Szóval most adok neked egy ilyet: <#banplz>#banplz>
Felhívnám a figyelmedet a mondat végi többesszámra.
Forrás
Aki meg crackkel meg egyéb töréssel akar lámulni, annak legyen egy FAQ, és akkor lehet törölni a láma hozzászólásokat.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
!!!Gothic forever!!!
Ha sima crackes lesz akkor szerintem nem lesz lámulás.
Next PC upgrade: 2022
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
már látom elõre mi lessz ennek a topicnak is a sorsa...
huuu vazzze gothic3.iso_reloaded-izé nforceon kintvan fake? nem fake? én már szedem és te? neked mennyivel jön?.. nekem 150k.. na lejött nem indúl help te hogyanm indítottad el.. nekem sem indúl segítsetek.... valaki mondaj már el érthetõen hogyan kell elindítani...stb... és ez fog menni kb 1000-2000-hsz-en keresztûl....
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
„Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?”
Vagy valami ijesmit<#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint><#kacsint>#kacsint>
Befejezve.
UI.: Ez nem kívánságmûsor. Ha valami nem tetszik csinálj modot majd hozzá. Ennyi.
Látad a Gothic 2-tes ló terveket?
Most öszintén.
Ló gyorsabb. Hangulatos. Jó. Pozitív
Valamivel kisebb lessz a világ, így kicsit ront a hangulaton negatív
és ha nincs ló akor kb. 50 teleport runakövet kell hordozni. vagy többet.
Ja és a Töbsésg lovat akar.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
nyertem.
És +pakzs,+ládzsa

http://gportal.hu/portal/gothic3/image/gallery/1133887065.jpg
Tesék!