Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
LOL. Leállnál?

<#boxer>
Nem vagyok ork! Gondolom ti se.
És azt a madrat kedevel (sütve-fõve is) A neve pedig dögevõ.

Nem vagyok ork! Ember vagyok!

reménytelen
Tudok róla, hogy szeretem túlzásba vinni a dolgokat, de ezt nem lehetett kihagyni. Mármint ezt a képet <#eplus2>

Ha magyar vagy akkor figyelj a helyesírásra, mert mindhárom mondatodba sikerült egy kevés hibát becsempészned.

grebber
LOL 😄 ez a hsz visz mindent<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Inkább mennél már te a ...

&#8222;Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?&#8221;

reménytelen
Nem azt mondtam, hogy nem szeretem a lovakat, hanem hogy nem ragaszkodom minden áron ahhoz, hogy legyenek a Gothic 3-ban, fõleg, ha nem tudják rendesen megcsinálni. De igazad van, mindjárt beírom a hivatalos fórumon, hogy miért nem lesz a Gothic 3-ban csárdás, babgulyás, erõs pista, veresegyházi asszonykórus, szegedi papucs...stb.
Ja elmagyarázom mért akarok a G3-ba lovat.
Mert magyar vagyok!

És aki magyar és nem szereti a lovakat az mennyen el ebbõl az országból.

reménytelen
Az általad imádott ló az hátas és nem hatás.
nem érteni.

reménytelen
Az még mindig hátas én nem hatás.
Mi a?
Lesz WoG?
Nos nos. AZ is kell!

Zsolo007
<#nevetes1><#nevetes1>

Megyek is szndizni sok ez már nekem mára (tegnapra 😊 )

LOL, no para.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Azért azt bírom, hogy kb. egyszerre írunk, így aztán totál keresztbe beszélünk 😄

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Zsolo007
Jaja...leesett nekem is...nem gyõzök bocsánatot kérni 😛

Bocsi 😊

Én sem tudok, csak angolul. De a német végén is ugyanez áll 😄 Tehát végsõ soron onnan is meg lehet érteni 😄DD

Zsolo007
LOL nem tudok németül 😄
Csak tippeltem...ezért rohantam fordítóhoz és fordítottam az egészet és úgy korrigáltam 😊

UI.: amúgy valóban nem olvastam elég alaposan csak ránéztem, mert a németbõl is rá lehet jönni hogy mindkettõre vonatkozik

LOL

Elkéstél... 😛

Ja, és ha végigolvastad volna a német cikket, láthattad volna, hogy a végén ugyanez áll, mint alább, csak németül. Nem csak a címet kéne elolvasni!

Szóval most adok neked egy ilyet: <#banplz>

Zsolo007
Már rárjöttem én is ahogy olvasom az angol fordítást...

Zsolo007
Visszavonom lesz gothicos MMORPG...

"JoWood released their strategical plans today. Next to the already announced Gothic 3 and Spellforce 2, the company looks into the future and intends to do the follwoing games: Gothic 4, SpellForce 3, Gothic Episodes, Gothic for Consoles and Gothic & Spellforce Massive Multiplayer Online Roleplay Games (MMPORGs)."

Felhívnám a figyelmedet a mondat végi többesszámra.

Forrás

Zsolo007
a spellforcenak lesz MMORPGs változata nem a gothicnak 😄

Ja, kb. lesz Gothic 4 is, sõt, MMORPG-s verzió is. Rókabõr...

Bizonyíték

Esrohnoil
Én is megveszem tuti amint lesz egy erõsebb gépem. Az elõzõ részei is megvannak eredetiben.
Aki meg crackkel meg egyéb töréssel akar lámulni, annak legyen egy FAQ, és akkor lehet törölni a láma hozzászólásokat.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

szablya
Én megveszem eredetiben(megvan az 1 és a 2-õ is eredetiben). Szóval engem baromira nem fog érdekelni, hogy crackes vagy segédprogis lesz.

!!!Gothic forever!!!

Zsolo007
Manapság elég ritka a "sima" crackes gém sajno.

De hidd el egyesek azzal is tudnak lámulni...

grebber
Ez igaz bár ez sokban függ milyen release lesz Securom 7 (crackes) esetleg segédprogis, SF3 (ezt kizárom itt bár ki tudja).
Ha sima crackes lesz akkor szerintem nem lesz lámulás.

Next PC upgrade: 2022

Zsolo007
Mondasz valamit <#gonosz3>

mila69en
mit nem lehet ezen érteni?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Mi a?

mila69en
hm... téged zavar pedig örûlj neki, hogy a lovakkal van elfoglalva...
már látom elõre mi lessz ennek a topicnak is a sorsa...

huuu vazzze gothic3.iso_reloaded-izé nforceon kintvan fake? nem fake? én már szedem és te? neked mennyivel jön?.. nekem 150k.. na lejött nem indúl help te hogyanm indítottad el.. nekem sem indúl segítsetek.... valaki mondaj már el érthetõen hogyan kell elindítani...stb... és ez fog menni kb 1000-2000-hsz-en keresztûl....

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Unalmas vagy.

&#8222;Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?&#8221;

Akor már betehetnék a hatásokat. G2-ben már van. (csak kár, hogy ez egy mód[ nem csak a lóra értem, hanem a töbire is.])

:C Ezek 2006 decemberére fogják ráfogni hogy napos.

Ez egy mod. Nem tudom honnan lehet beszerezni. Pedig jó lenne.

littleNorbi
Az qrva jó hogy ha ilyenek lesznek !!!

Avolucióval ezt ne magyarázzuk.

Akkor a sziget régen levált a kontinenstöl és ezért nem alakult ki itt a ló
Vagy valami ijesmit<#kacsint><#kacsint><#kacsint><#kacsint>
Jó a kép ijen jármûvek lesznek????????????????8)8)8)8)
Igaz tulviszem a dolgot. Bocs.
Befejezve.

Zsolo007
Kész. Le van írva feketén fehéren miért nem lesz ló. A készítõk megmondták, hogy õk is örülnének neki, de nem tudtak kitalálni "normális" magyarázatot arra hogy 2nek szigetén nem volt (mittomén mi a neve). A fõkontinensen meg van. És ezért elvetették. Az az igazság hogy engem nem érdekel a lovaglás. Nemtudom hova rohannál, fõleg egy ilyen grafú gémben. Mikor még a 2 új és szép volt, én nagyon szívesen tölötttem az idõt sétával. Felfedezéssel, csodálkozással. Minek ide ló? A másik az ha van ló, akkor lovas harcot is kell csinálni. Így is elég rendesen csúszik a gém, ez meg további problémákat vet fel. De mondtam már. Szeretnélek megkérni még1x. Elhiszem hogy nagyon szeretnél lovat, de ezt ne itt add elõ. Minket(mert szerintem nem csak engem) csak zavar a folyamatos "lovaglásod" (abban a hitben jöttem ide 16 új üzi láttán, hogy jött valami új interjú, vagy valami, erre csak a szokásos lovaglás megy. A tököm kivan már veled.) Menj nagy gothicos fórumokra és ott siránkozz, meg szitkozódj, meg tüntess, meg amit akarsz. De kérlek zárd le itt ebben a topicban a lovaglást. PONT. (remélem)

UI.: Ez nem kívánságmûsor. Ha valami nem tetszik csinálj modot majd hozzá. Ennyi.

Megnézted a képet?
Látad a Gothic 2-tes ló terveket?
Most öszintén.
Ló gyorsabb. Hangulatos. Jó. Pozitív
Valamivel kisebb lessz a világ, így kicsit ront a hangulaton negatív

és ha nincs ló akor kb. 50 teleport runakövet kell hordozni. vagy többet.

Ja és a Töbsésg lovat akar.

Mr_no_NaMe
Nemtom mérnem valósították meg...egész jól néz ki.
Esrohnoil
Eddig sem volt most sem lesz. Pont. Mit kell ezen ennyit lovagolni? <#nemtudom><#pardon1>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

tesék!
nyertem.
És +pakzs,+ládzsa

A kép linkjét add meg ha be akarod szúrni.
http://gportal.hu/portal/gothic3/image/gallery/1133887065.jpg

Láttam!
Tesék!