Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem.
De amikor komolyan megtudtam felugrottam örömömben!
Az az <#worship> a Gothic3 elöt.

szablya
A gothic-os feliratú gyerek, az W.B.

!!!Gothic forever!!!

reménytelen
Akkor mégis lesz ló. WB maga alá fog vizelni.
megnéztem egy kis filmet egy gothic3 ismertetöröl, lesz benne pajzs, a lorol lekell majd szálni ha csatázni akarsz mert azt ütik majd elõször , mindennek lesz hatása, még a fa fürészelésnek is, egykezes harcon belül lesz még egy csomo specialitás pl ork ölö taktika, xardas félig ellenség félig barát lesz, 4 er akkora lesz a térkép mint a gothic2 adonnal együtt, csak a föváros marad ember kézen, 3 birodalombol tevödik majd össze a kontinens, 20 nagyváros és sok kisebb farm lesz, lesz benn egy hatalmas dungeon, ami akorra mint bányavölgy fele, a áncél több darabbol tevödik majd össze: gatya csizma stb. lesz benne gothic 1es és 2es irányitás is, és lehet kasztot váltani

Ezt lordzoltanus irta a Gothic 2 honlap Gothic 3 forumába.
Jonak igérkezik<#vigyor4>

Esrohnoil
Jöhetne vmi info h. miként állnak a játék fejlesztésével. Mostanában nincs semmi új... Bár a készítõktõl ezt már megszokhattuk. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ok!
Értem.

Ottto
#1394tõl törlés! NoSpam,Thnx! (Ja és a tékelést se szeretjük úgyhogy kéretik hanyagolni!)

Te meg WB mielõtt állítassz valamit talán nézz utánna a hivatalos oldalon, vagy a készítõk által támogatott fansiteokon, aztán bizonyítsd az állításod különben a világon senki nem fog neked hinni!!!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ez igaz. De jók a képek.

grebber
És mit nézzünk rajta??

ADJANAK már ki valami frankó atakhegy ingame movie-t.

Next PC upgrade: 2022

Ez igaz. De máshol láttam elöször.
Remélem tévedek.

Ottto
És mi köze van a Gothic3hoz? Ahogy a honlapot néztem inkább a "First to go" játékhoz készülhetett, bár még ahhoz sem biztos, ugyanis az Other kategóriában fexik.
Max EZ az, ami szót illethet (az RPGDot is csak emiatt hozta fel az oldalt)

Ez egy Gorther kék démon. Egy gothickos oldalon volt, a többi képelegyüt.

Ottto
Most ez mi?

Ez ugye nem a Gothic 3ban lesz?

http://www.minh-duong.com/

littleNorbi
ÖSZINTE RÉSZVÉTEM !

Zsolo007
Angolul tudok, csak németül nem, de amúgy "sejtettem" hogy jól fordította, a magyar fordítást meg köszi, nem volt hozzá kedvem... 😄

_Atti_
hát ha angolul tudsz akkor láthatod hogy elég jol leforditotta..

'Nagyon köszönünk mindent, amit tettél nekünk emberileg és mint producer.'

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Zsolo007
Ezt jelenti:

Thank you very much for all, what you did as a person and procuder for us.

UI.: Nem tudom mennyire pontos, netes fordítval készült...

_Atti_
Mert az a post szétcsattan az együttérzéstõl..inkább szenzációhajhász ahogy írod tíz felkiáltójellel ide is meg a másik topicban kétszer is..

Hát nem kezdték túl szerencsésen az új évet az biztos..gondolom elég nagy sokk a csapatnak. Sacha Pieroth halt meg..hazudnék ha aztmondanám tudom ki õ..

Vielen dank für alles, was du als mensch und procuder für uns getan hast.

producer és nemtudom mi..valaki aki ért németül..az angol oldalon is németül van kint

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Zsolo007
Elõször is együtt érzés 2 t, másodszor mit csináljunk vele, ez van. Egyébként ki az, és miben/mitõl halt meg?

Milyen játékkidobásról hadoválsz?

Na a sok Gothic 3 váró?!
Hol az együt érzés???? Vagy csak dobják ki a játékot és kész???

Meg halt az egyik Gothic 3 készitõ!!!!!!!!!!!!!

<#idiota>
majd akkor visszanézek az év végén...😛

Vidítónak az évvégén.

szablya
Kiváncsi lennék mi lesz a demo-val és, hogy mikor jön ki.

!!!Gothic forever!!!

Sajna.

grebber
Év második felében vagy késõbb jelenik meg.

biztosan sokan kérdezték már elõttem de nincs kedvem keresgélni

Tudható már mikor jön ki ?

:_DDDDDD <#eljen>

Zsolo007
Tedd azt.....marha

Kidobhatom a gépem az ablakon.

grebber
Wazeg a G4 milyen lesz már heh a 3 is szép lesz és ha még ezt fokozzák. 😄

Randal
Te WB:

Alapból jobb gépeg van mint egy 3000+-os AMD, 6800GT kártyával?
Apu aztán költ rád rendesen, de a taníttatásod kicsit elmarad a várt szinttõl.
Tudod mit? Legyen olyan géped mint a haveromnak: 2(!!!) db 7800GT kártya SLI-ben😊))

Amúgy a lovakról keményen leszállhatnál már. Nem fogják megcsinálni mert nem kell. NEM SZÜKSÉGES. Szerinted az Elder Scrolls - Arenaban volt ló? Egyáltalán ismerted a játékot? Nem hinném. Képzelj el egy olyan korszakot kb. 94-98-at amikor nem a graf volt a lényeg. Ekkor a játékokban a grafot iszonyatosan nagy játéktér helyettesítette. Komplett városok voltak, nem csak pár ház mint mostanában. És azokban se volt ló (mondjuk nem is nagyon tudták volna megcsinálni😊 )

Lovakról: Én is magyar vagyok, szeretem a lovakat, de ezért ne pakoljunk már mindenbe lovat.
És ha büszke vagy arra, hogy magyar vagy akkor viselkedjél rendesen és tanulj meg helyesen írni.

Más:
Mi lesz az a Gothic episodes???

Remélem én is hogy 2006 ban megjelenik.
szablya
Nem találtam sehol ezért meg kellet vennem a gamestar 2004/12-es számát amiben teljes játék volt. De 2006 elején a készitõk az összes részt újra kiadják.

!!!Gothic forever!!!

rotator
Az elsõ részt hol vetted? Vagy külföldrõl rendelted?

littleNorbi
B.Ú.É.K.!!!

Mr_no_NaMe
Reméljük😊
BÚÉK 2006!!!
szablya
B.Ú.É.K.!!!
2006 the year of GOTHIC 3!

!!!Gothic forever!!!

Boldog új évet!

Ottto
Sajnos ezt nem lehet szó nélkül hagyni mert akkor folytatja. Bár ahogy látom nagyon nem fogja az adást hiába szóltam neki.

De nem ártana
Mr_no_NaMe
Azigen😄
Bár remélem nem ilyenek lesznek az orkok...az lenne a legkirályabb ha olyanok lennének mint a kettõbe meg az egybe azzal a különbséggel hogy újra lenne dolgozva a skinjük meg ezek!
Ezek az új orkok úgy néznek ki mint valami jeti vagy egy túl hormonos csóka:C
Ez a wb egy agyalágyult, nem kell vele foglalkozni. Majd ha nagy lesz talán másképp látja a dolgokat, bár egy nagy idióta még egy kis idiótánál is rosszabb...
grebber
Nem érted õt mi nem vagyunk magyarok szerinte ,mert nekünk nem muszály a ló a G3-ba 😄

Esrohnoil
Jóhogynem romákat is rakatsz bele mert az van bõven ebben az országban...
Gothicnak meg semmi köze ahhoz h. te vagy én magyarok vagyunk. Ideje lenne felébredni.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Ennek megint se füle, se farka... durvára elegem van belõled meg a hülye lovaidból.
Bocs, de ez az igazság.