Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy érdekes hír az rpgvault.hu-ról:
"A JoWooD beindít egy "Kérdezd a fejlesztõt!" mozgalmat, a lényeg, hogy a rajongók mailt írhatnak kérdéseikkel (a [email protected] címre), amit a fórum egy arra kinevezett topikjában remélhetõleg meg is válaszol Kai Rosenkranz. A válaszadás elvileg 2006.02.02-tõl indul, majd jól benézegetek oda, hátha lesznek érdekes válaszok."
"A JoWooD beindít egy "Kérdezd a fejlesztõt!" mozgalmat, a lényeg, hogy a rajongók mailt írhatnak kérdéseikkel (a [email protected] címre), amit a fórum egy arra kinevezett topikjában remélhetõleg meg is válaszol Kai Rosenkranz. A válaszadás elvileg 2006.02.02-tõl indul, majd jól benézegetek oda, hátha lesznek érdekes válaszok."
Csak egy válasz:
Semmi.
Semmi.
WB:
Légyszíves hagydabba az ilyen hozzászólásokat.
Hidd el, nem a te kedvedért fogják magyarítani a G3-at. Hidd el, nemlesz szinkron.
Egyébkéntegy sráccal beszélgettem aki nem tud annyira angolul, de nem igazán tetszik neki a magyar fordítás. Egyébként igaza van, mivel elmondása szerint van átdolgozni való feladat.
A G1 kb 8000 sor,a G2 kb 18ezer, a G3 nemtudom,de biztos nem a te kedvedért fordítják le, hidd el, sok pénz van benne és Mo.-n is sokan várják. Szerinted ez mennyi lóvét jelent a kiadónak?
Tipp: Ha külföldön megrendelem a G2 Goldot (akár USA is) még akkor is 1-2ezer FT-t nyerek rajta mintha Mo.-n venném meg a hibás szövegezésû G2Goldot.
Légyszíves hagydabba az ilyen hozzászólásokat.
Hidd el, nem a te kedvedért fogják magyarítani a G3-at. Hidd el, nemlesz szinkron.
Egyébkéntegy sráccal beszélgettem aki nem tud annyira angolul, de nem igazán tetszik neki a magyar fordítás. Egyébként igaza van, mivel elmondása szerint van átdolgozni való feladat.
A G1 kb 8000 sor,a G2 kb 18ezer, a G3 nemtudom,de biztos nem a te kedvedért fordítják le, hidd el, sok pénz van benne és Mo.-n is sokan várják. Szerinted ez mennyi lóvét jelent a kiadónak?
Tipp: Ha külföldön megrendelem a G2 Goldot (akár USA is) még akkor is 1-2ezer FT-t nyerek rajta mintha Mo.-n venném meg a hibás szövegezésû G2Goldot.
Csak egy kérdés:
Milesz az Innos szemével?
Milesz az Innos szemével?
Én Gorn hangjának Gangsztát (vagy kiaz) tudnám elkébzelni.
Minimum 100 szinkron hang kell.
Minimum 100 szinkron hang kell.
Érdekes lenne ez a fõhõs is, egy gengszter zoli magyarhanggal 😄DD
Szerintem nem elfelejtették, csak nem akarták közölni 😛 Vagy esetleg apróbetûs rész????
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Azt hiszed miattad fogják lefordítani a játékot? 😄DD LÁL!
Mellesleg én a 3-ban is Diego, Lester, Gorn, Milten, Xardas és a saját hangomat akarom majd visszahallani, angolul. Arról nem is beszélve hogy a Magyar szinkron minõsége valószínûleg megint jóval elmarad a várttól.
Ellenben ha mindez csak a feliratokra érvényes (amit azért nem hiszek) akkor megspórolnak nekünk egy sor munkát.
Nekem végülis tökmind1 én az angolt fogom megvenni szal....
Mellesleg én a 3-ban is Diego, Lester, Gorn, Milten, Xardas és a saját hangomat akarom majd visszahallani, angolul. Arról nem is beszélve hogy a Magyar szinkron minõsége valószínûleg megint jóval elmarad a várttól.
Ellenben ha mindez csak a feliratokra érvényes (amit azért nem hiszek) akkor megspórolnak nekünk egy sor munkát.
Nekem végülis tökmind1 én az angolt fogom megvenni szal....
remélem lesz szinkron is.
hm ez egész jól hangzik.
Le is szinkronizálják, vagy csak a leírt szöveget magyarítják?
mer ha csak a szöveget akkor én angolul fogom nyomni... számomra úgy van igazán hangulata =)
Le is szinkronizálják, vagy csak a leírt szöveget magyarítják?
mer ha csak a szöveget akkor én angolul fogom nyomni... számomra úgy van igazán hangulata =)
Remélem nem foglal majd sokat és valaki feltölti a magyar nyelvhez szükséges fájlokat.
Next PC upgrade: 2022
Ja és ezt még én kérvényesztem a Gothic 3 készítõknél!!!!!!!!!!!!!!!
Általában ha a butaság szándékkal akaraterõvel párosul abból csak rossz dolgok születnek.
Tanulj egy kicsit, nem halsz bele és a végén még elfogadnak embernek.
Eshrohnoil: Elfelejtették közölni, hogy csak Németo.-ra érvényes a sorsolás???
Tanulj egy kicsit, nem halsz bele és a végén még elfogadnak embernek.
Eshrohnoil: Elfelejtették közölni, hogy csak Németo.-ra érvényes a sorsolás???
Ilyen gyors vagy?
Itt a többi.
Itt a többi.
csak nem éhes?
Ki Beliart szolgálja.
Én itt aliglátok valamit.
Én elõre egyik gamre se tennék olyan kijelentést hogy túlságosan is szép mert van úgy hogy beüt a szar.
Majdha saját szememmel tapasztalom saját gépem hogy isten a graf akkor örülünk 😄 de addig semmi ajnározás.
Majdha saját szememmel tapasztalom saját gépem hogy isten a graf akkor örülünk 😄 de addig semmi ajnározás.
Next PC upgrade: 2022
Ha tényleg ilyen grafikája lesz a játéknak akkor reszkessen az Oblivion.
Az is király lenne, ha kicsit felturboznák benne a verekedést és mondjuk lehetne tanulni küzdõsportot.
Az is király lenne, ha kicsit felturboznák benne a verekedést és mondjuk lehetne tanulni küzdõsportot.
!!!Gothic forever!!!
hmmm de finom <#eljen>#eljen>
Nekem bejött. Pár már (már meglevõ) screen szebb, világosabb kiadásban....
Idõjárásváltozás rulz!
Idõjárásváltozás rulz!
Nincs ilyen oldal.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az azért enyhén bunda h. csak a náciknak sorsoltak... :-/
Gothic 3 Christmas Competition
The christmas competition has now come to an end and here we proudly present the lucky winners. Congratulations!
List of winners
Patric 'Aryn' Gran aus Deutschland: Sweatshirt
Tomasz 'Medivh' Kiedrowicz aus Deutschland: Sweatshirt
postmortem aus Deutschland: Sweatshirt
Sleeper aus Deutschland: handsignierte Gothic Collectors Edition
samuroblade aus Deutschland: handsignierte Gothic Collectors Edition
Matthias Fischer aus Deutschland: handsignierte Gothic Gold Edition
Tristan Zellmann aus Deutschland: handsignierte Gothic Gold Edition
Sebastian Knopp aus Deutschland: JoWooD Game
FreeSergey aus Deutschland: JoWooD Game
MaT Thias aus Deutschland: JoWooD Game
frank42 aus Deutschland: JoWooD Game
Dominic Telaar aus Deutschland: JoWooD Game
Philipp 'Der Grieche' Venetz aus Deutschland: JoWooD Goodies
N1K aus Deutschland: JoWooD Goodies
Tobias Glawe aus Deutschland: JoWooD Goodies
Simon da Green aus Deutschland: JoWooD Goodies
Sektenspinner aus Deutschland: JoWooD Goodies
_Anqu_ aus Deutschland: JoWooD Goodies
Mentalcutter aus Deutschland: JoWooD Goodies
Manuela Kollmann aus Deutschland: JoWooD Goodies
Tsylin Ivan aus Deutschland: JoWooD Goodies
Schakal aus Deutschland: JoWooD Goodies
Michi aus Deutschland: JoWooD Goodies
Zsolt 'Harak' Strobel aus Deutschland: JoWooD Goodies
Tom Kanes alias Lordokk aus Deutschland: JoWooD Goodies
Benjamin Meier aus Deutschland: JoWooD Goodies
bonne6 aus Deutschland: JoWooD Goodies
*GB* aus Deutschland: JoWooD Package
Patrik Siegmund aus Deutschland: JoWooD Package
Guzi aus Deutschland: JoWooD Package
Sebastian Lerz aus Deutschland: JoWooD Package
Bremen aus Deutschland: JoWooD Package
Felix Bartusch aus Deutschland: JoWooD Package
Eduard Oda aus Deutschland: JoWooD Package
Vodka aus Deutschland: JoWooD Package
Neorethon aus Deutschland: JoWooD Package
Wupper-Lurker aus Deutschland: JoWooD Package
Jan 'Jadedrachen' Nesbeda aus Deutschland: SpellForce
Philipp Anzulewicz aus Deutschland: SpellForce
Kaiser aus Deutschland: SpellForce
McFlow aus Deutschland: SpellForce
Heinrich 'Ken Suyoko' Larin aus Deutschland: SpellForce
Gothic 3 Christmas Competition
The christmas competition has now come to an end and here we proudly present the lucky winners. Congratulations!
List of winners
Patric 'Aryn' Gran aus Deutschland: Sweatshirt
Tomasz 'Medivh' Kiedrowicz aus Deutschland: Sweatshirt
postmortem aus Deutschland: Sweatshirt
Sleeper aus Deutschland: handsignierte Gothic Collectors Edition
samuroblade aus Deutschland: handsignierte Gothic Collectors Edition
Matthias Fischer aus Deutschland: handsignierte Gothic Gold Edition
Tristan Zellmann aus Deutschland: handsignierte Gothic Gold Edition
Sebastian Knopp aus Deutschland: JoWooD Game
FreeSergey aus Deutschland: JoWooD Game
MaT Thias aus Deutschland: JoWooD Game
frank42 aus Deutschland: JoWooD Game
Dominic Telaar aus Deutschland: JoWooD Game
Philipp 'Der Grieche' Venetz aus Deutschland: JoWooD Goodies
N1K aus Deutschland: JoWooD Goodies
Tobias Glawe aus Deutschland: JoWooD Goodies
Simon da Green aus Deutschland: JoWooD Goodies
Sektenspinner aus Deutschland: JoWooD Goodies
_Anqu_ aus Deutschland: JoWooD Goodies
Mentalcutter aus Deutschland: JoWooD Goodies
Manuela Kollmann aus Deutschland: JoWooD Goodies
Tsylin Ivan aus Deutschland: JoWooD Goodies
Schakal aus Deutschland: JoWooD Goodies
Michi aus Deutschland: JoWooD Goodies
Zsolt 'Harak' Strobel aus Deutschland: JoWooD Goodies
Tom Kanes alias Lordokk aus Deutschland: JoWooD Goodies
Benjamin Meier aus Deutschland: JoWooD Goodies
bonne6 aus Deutschland: JoWooD Goodies
*GB* aus Deutschland: JoWooD Package
Patrik Siegmund aus Deutschland: JoWooD Package
Guzi aus Deutschland: JoWooD Package
Sebastian Lerz aus Deutschland: JoWooD Package
Bremen aus Deutschland: JoWooD Package
Felix Bartusch aus Deutschland: JoWooD Package
Eduard Oda aus Deutschland: JoWooD Package
Vodka aus Deutschland: JoWooD Package
Neorethon aus Deutschland: JoWooD Package
Wupper-Lurker aus Deutschland: JoWooD Package
Jan 'Jadedrachen' Nesbeda aus Deutschland: SpellForce
Philipp Anzulewicz aus Deutschland: SpellForce
Kaiser aus Deutschland: SpellForce
McFlow aus Deutschland: SpellForce
Heinrich 'Ken Suyoko' Larin aus Deutschland: SpellForce
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
a szándék számit.
csak jõjön ki.
😄ASD:ASD😄:😄DDDDDD:ASD😄DDDDDDDDD
Ha jól számolom az Február 20. környékére esik. Most meg Január vége felé járunk.De ,ha akkarod akkor mondjuk azt, hogy nemsokára.
!!!Gothic forever!!!
Magyarázhatsz W.B.-nek, ugyse fog rád halgatni. Makacs mint egy öszvér.
Egyébkén, ha május 5.-én jelenik meg akkor hamarosan ki kell jönnie a demonak is.(azt mondták, hogy 6 héttel a megjelenés elött)
Egyébkén, ha május 5.-én jelenik meg akkor hamarosan ki kell jönnie a demonak is.(azt mondták, hogy 6 héttel a megjelenés elött)
!!!Gothic forever!!!
1. azt hol olvastad hogy tavasszal nem? 😛
2. az évnek nem négy fele van hanem csak kettõ, ebbõl következik, hogy a naposabbik félbe a tavasz is beletartozik, vazzeg.
2. az évnek nem négy fele van hanem csak kettõ, ebbõl következik, hogy a naposabbik félbe a tavasz is beletartozik, vazzeg.
Azt modták, hogy tavaszal nem jelenik meg, hanem az év naposabbik felében. Az az nyáron.
ezt majd meglátjuk...
De az év naposabb részére ígérik.
A pcguru-ban azt írták, hogy 80%-a van kész a játéknak szóval szerintem állni fog a május 5.
!!!Gothic forever!!!
Szal most úgy áll hogy május 5-én jön?
for WB:
Noskérlekszépen. Gyanítottam elõre melyik videóról van szó, de azért utánanéztem a fórumon, ne mondjak neked hülyeségeket, meg ennek a lordzoltanus tagnak (megjegyzem van másik kettõ ilyen videó, bár nem érdemes megnézni, mindenhol ugyanazt mondja)
Szóval, NEM LESZ LÓ, persze a késõbbiekben még lehet, de egynlõre nagyon arra hajlanak hogy kihagyják, ugyanis csak bajuk lehet vele. Ahogy elmondta én tökre egyetértek vele. Kimásoltam neked a szöveget (meg fõleg azoknak akik már kezdték elhinni a hamis híreket) le is fordítottam, talán jobban érthetõ.
Te....nyertes.... 😛
Azzal kezdi hogy el akar menekülni a kérdés elõl, de ezúttal nem tud (az elõzõ videók egyikében sikerült neki)
ANGOL FORDÍTÁS (a videó német)
Intensively, we implemented our "test-wooden-horses" but we had only problems. You are sitting on a horse and want to fight. If you would be safe there you just could ride to the boss enemy, so it is necessary that enemies can attack you and you want to beat back. Than you have to think about mounted archery, etc. How you can aim, how can you use your sword acceptable, One anwser: no way... We are still testing, but it is possible that we don't add mounts.
MAGYAR FORDÍTÁS (az angol alapján)
Kipróbáltuk a "tesz-fa-lovainkat" de csak problémáink voltak vele. Fent ülsz a lovon, és harcolni akarsz. Ha biztonságban lennél a lovon, akkor egyszerûen a fõgonoszhoz lovagolhatnál, ezért szükséges, hogy az ellenfeleid meg tudjanak támadni, és te vissza tudj vágni nekik. Aztán elkezdessz gondolkozni a lovas-íjászaton, stb. Hogy célozz és használd a kardodat megfelelõen. Egy válaszom van: Lehetetlen...Még teszteljük ugyan, de valószínûleg nem teszünk hátasokat a játékba.
Akit érdekelnek a videók, és még nem látta, az INNEN töltheti. Nagyon érdekes dolgokat is mond emellett, tehát érdemes.
Ezek azok:
Gothic 3 on GIGA
Gothic 3 Ingame
Gothic 3 GC Presentation
Noskérlekszépen. Gyanítottam elõre melyik videóról van szó, de azért utánanéztem a fórumon, ne mondjak neked hülyeségeket, meg ennek a lordzoltanus tagnak (megjegyzem van másik kettõ ilyen videó, bár nem érdemes megnézni, mindenhol ugyanazt mondja)
Szóval, NEM LESZ LÓ, persze a késõbbiekben még lehet, de egynlõre nagyon arra hajlanak hogy kihagyják, ugyanis csak bajuk lehet vele. Ahogy elmondta én tökre egyetértek vele. Kimásoltam neked a szöveget (meg fõleg azoknak akik már kezdték elhinni a hamis híreket) le is fordítottam, talán jobban érthetõ.
Te....nyertes.... 😛
Azzal kezdi hogy el akar menekülni a kérdés elõl, de ezúttal nem tud (az elõzõ videók egyikében sikerült neki)
ANGOL FORDÍTÁS (a videó német)
Intensively, we implemented our "test-wooden-horses" but we had only problems. You are sitting on a horse and want to fight. If you would be safe there you just could ride to the boss enemy, so it is necessary that enemies can attack you and you want to beat back. Than you have to think about mounted archery, etc. How you can aim, how can you use your sword acceptable, One anwser: no way... We are still testing, but it is possible that we don't add mounts.
MAGYAR FORDÍTÁS (az angol alapján)
Kipróbáltuk a "tesz-fa-lovainkat" de csak problémáink voltak vele. Fent ülsz a lovon, és harcolni akarsz. Ha biztonságban lennél a lovon, akkor egyszerûen a fõgonoszhoz lovagolhatnál, ezért szükséges, hogy az ellenfeleid meg tudjanak támadni, és te vissza tudj vágni nekik. Aztán elkezdessz gondolkozni a lovas-íjászaton, stb. Hogy célozz és használd a kardodat megfelelõen. Egy válaszom van: Lehetetlen...Még teszteljük ugyan, de valószínûleg nem teszünk hátasokat a játékba.
Akit érdekelnek a videók, és még nem látta, az INNEN töltheti. Nagyon érdekes dolgokat is mond emellett, tehát érdemes.
Ezek azok:
Gothic 3 on GIGA
Gothic 3 Ingame
Gothic 3 GC Presentation
hehe

Vagy csak a ló téma miat begõzöltem.
de vége
de vége
mi viszont IQ-szintben gyõztünk le téged, ami egy kicsit talán nagyobb diadal.
Csak annyi, hogy a titeket legyöztelek
hmmm ez finomnak hangzik =)
<#ijedt>#ijedt><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#guluszem1>#guluszem1><#zavart2>#zavart2><#kuss>#kuss><#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting><#shakehead>#shakehead><#banplz>#banplz>
Ja még valami:
NYERTEM!!!!!!
NYERTEM!!!!!!