Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne ragozuk a idiótaságot.
Egy ló és a gazdája. Ennyi és kész.

Randal
Vagy lehet, hogy meg akarja enni a lovat.
Vagy LÓvá tette a társát😊

Na akkor ló, vagy valami más hátas.
De ott van a gazdi is.

Nézi a hülye lovát hogy az miért legel havat! <#idiota>

reménytelen
Várja, hogy kiradírozzák, mert szerinted nem illik oda. (lol <#vigyor>)

Remélem jó, és , hogy Gothic.
De az az ember ott a hasadéknál mit csinál?<#fejvakaras>

Nem lesznek amazonok? Hála az égnek!

Ottto
ERRÕL vagy ERRÕL gondolod? 😉 Ezek fanworkök semmi több. A korábbi videók valamelyikében mondták, hogy nõi karakternek (valószínûleg) nem fog semmi fontosabb szerep jutni, nehogy kétes érzelmeket tápláljunk netalántán néhány paladina iránt. Kemény, férfias világba kerülünk ismét.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Elképzetlem a vastagtalpú-magassarkú topánkás kislányt egy csatában, miközben megpróbálja visszanyerni az egyensúlyát miközben a két szablyával veszettül kalimpál... Ön és közveszélyes, de hatásos lehet az ellenfelekkel szemben. <#nevetes1>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

grebber
Utólag leesett.A nyelvtam soha nem volt erõsségem!

Next PC upgrade: 2022

Shan
Amúgy ez inkább gyûrûk ura..nem?
Shan
Ja, amúgy megijed (j).
Shan
Nem megilyedt, hanem szívbajt kapott, mekkora hülyeség egy gothic honlapon ilyent látni...teee 😊)
Én egy Gothic honlaptól nem ilyeneket várrok el...

grebber
LOL én szarrá röhögtem magam ettõl megilyedni?

Elretentésnek<#vigyor1>
Én szívbajt kaptam mikor megláttam.
És ti?<#wow3>

Zsolo007
Ezek fanworkok.....ilyet minek raksz be?

Igen ez is Gothic 3.
Ez szõrnyû!
Itt a többi.

Már olvastam de a zene az nagyon jó!
Amúgy nekem van egy kevésbé ismert Gothic 3 zeném.

grebber
Interjú ha már volt sorry.

Már úgy értem, ha csak a városok közt lehet lovon lenni, akkor nem ér semmit.
Akkor már bese tenék.

De egy dolgot had idézzek:
Fabian Ekert, Titan123 és Joern Christoph: Már most tervezitek a kiegészítõt?
PB|KaiRo: Néha valaki azt mondja: ”Ezt tegyük be a kiegészítõbe”, ami azt jelenti, hogy most már nincs rá idõnk. A csípõs nyelvek azt állítják, hogy a jóhiszemû ötleteket vágjuk meg ezzel a terminussal (”Hát persze hogy a Hõs lovagolhat egy hús-poloskán, Kairo. Csináljuk ezt meg a kiegészítõben.”😉, hogy átmenetileg elhallgattassák az ötlet szerzõjét. De ki tudja...

Húspoloskán? Még ló sincs már is azok a kis izeltlábuak. De legalább azok lesznek.<#buck>

Csak. De megkell venni, vagy fizetni kell érte?
Ha csak ennyi lesz, akkor ne is legyen.

Zsolo007
hogy szerintük az évszázad RPG-je lesz

LOL. Mire nem mondják ezt? 😄DD Utálom a gamer újságokat..hitelességük konvergál a nullázhoz..

szablya
Igazad van. Azt írták, hogy a városok között tudsz lóval utazni.

!!!Gothic forever!!!

Lesz ló?
Én ezzel csak annyit tudok, hogy csak kétváros közöt lehet vele majd haladni a városba bemenni vele nem lehet. Csak ennyi.<#rinya>
Ez van ennek is örülni kel. Majd a kieg! Na abban lehet-lehet.

Vagy egyeltalán nem lesz ló.

szablya
Meg még írták azt is, hogy a grafikát alaposan felturbózták( ezt már tudjuk) és még azt, hogy a játék kb. 80%-a van kész(a cikk december közepe felé íródot) úgyhogy szerintem tartani tudják a Május 5-öt.

!!!Gothic forever!!!

szablya
Írtak még a tovább fejlesztett AI-ról(hogy a világban élõknek nem csak akkor tûnik fel valaki halála, ha volt szemtanú, hanem akkor is, ha az iletõ nem megy be dolgozni. Míg egy vadonban ténykedõ vadász halálával nem annyira foglalkoznak, addig egy városi õr rejtélyes eltûnésére hevesebben reagálnak), hogy lesz ló, hogy lesz tápláléklánc és, hogy szerintük az évszázad RPG-je lesz.

!!!Gothic forever!!!

ja köszén meg már kezdtem örülni

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Ottto
Kíváncsian várom....

szvsz, kaptak valami újságíróknak fenntartott félkész demot, arról írtak

Én nem olvastam.
Így a lényeg érdekelne.

hali mindenkinek most van a kezembe a pc guru és õk mr tesztelték a gamet ez mit jelent már megjelent ? vagy csak õk tesztelték ?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Nem írtak sokmindent, csak ami elfér 4 oldalon...
Írtak a jó/gonosz oldalról ami közel sem olyan lesz mint a Fableben, hanem alig észrevehetõ cselekvésekbõl t evõdik össze az énünk. Aztán még egy lényeges dolog, hogy a menürendszer sokkal összeszedettebb lesz mint eddig. Majd még átolvasom a cikket, és írok még, de most nincs idõm, sry

Ottto
Akinek megvan és van egy kis ideje a bemásolhatná mit írtak, persze nem az egész cikket, csak a lényeget....

szablya
Én olvastam és én még a cikk elõtt biztos voltam benne.

!!!Gothic forever!!!

Mit írtak?

nem

Mostmár biztos vagyok benne, hogy a Gothic 3 simán ütni fogja az Obliviont...
Valaki olvasta a PcGuru cikket a G3-ról?

Fincsi!

Sztem ez egy dögevõ.(és köszönöm a segítséget)
Lehet, hogy mocsári.

nemtom de megijedtem tõle 😄

http://gothic.gamaxx.de/bm_gallery/image.php?bild=scavenger_01.jpg&kat=fanwork/&f_image=1

Ez mi?

nah, ez meg itt magyarul (remélhetõleg lesz ez még jobb is)... a holnapi napot azért kétlem (legalábbis a siteadminos srác nem ígérte biztosra), majd szépen folyamatosan

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Zsolo007
Király, bár nem mondtak el túl sok minden lényeges dolgot. Persze ez érthetõ....
MOndjuk egy picit vakításnak érzem a dolgot, de majd meglátjuk mire válaszolnak még és hogyan...

Ottto
Nah, EZ ITT pedig a lényeg. Az elsõ 25 kérdést feltették, és 8 kérdésre választ is kaptak a mai nap. Holnap a többit...