Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi az, hogy majd felébredek? Úgy lett beharangozva, hogy a játék úgy jelenik meg. Vagy rosszul emléxem????

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Esrohnoil
Magyar szinkron? 😊
Majd felébredsz... 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Szerintetek a demo is úgy fog megjelenni mint a játék? Úgyértem, magyar szinkronnal?

Ottto
Ez az E3 utáni csendes idõszak. Tulajdonképpen semmi új hír nincs. E3as previewek vannak még, de semmi újat nem mondanak. Itt már legközelebb tényleg csak a demo fog nagy port kavarni. De ha van valami úgyis felhozzuk....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Duzsuki
Igencsak pang ez a fórum.
Már mindenki a demótvárja vagy ujjra elkezdtétek a második részt?

Ottto
Jó mostmár mindenki tudja mi az a starforce, és nem árt ha aláírja
(Del!)

grebber
Azért hogy ne legyen a game-en StarForce védelem!

Next PC upgrade: 2022

Itt mit kell aláírni? Vagy miért kell aláírni?

Ottto
Javaslom az aláírást még mielõtt csak megfordulna a Jowood fejében a starforce marhaság!

Molnibalage
Ez arra utal, mai a Night of the Raven-ben van. Utólag ott is bekerültek az eredeti helyszínbe a "helyi" teleportáló helyek. (szerintem)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ottto
Nemtom. Lehet, hogy a "Journey stones" tulajdonképen a teleport rúna lesz. Annyira nem is mondja el tisztán. Nekem elsõ hallásra egy Diablo féle teleport rendszer ugrott be, de ez csak az én tippem.

grebber
Volt teleport az elõzõ részben is.
Vagy ez mennyire más nem vok profi angolból?

Ottto
Gothic3 Demo review (Gamebanshee)
Egy kulcsmondat: Players will obviously need efficient means of traveling across such a large area, so the team is implementing "journey stones" that allow the player to teleport from one location to another.

Aztán CVG review bár itt nem sok újat mondanak.

Ezen a képen ki az baloldalt?? Az a kopasz csávó.

That's the spirit! <#vigyor3>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Nekem nem volt türelmem végigolvasni.

RPG Codex interjú második része

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Hát arra én sem vennék ki az tuti.

Ottto
Ki mire ad (:

grebber
Jól kell beosztani azt a keveset is ami van 😄 én is azt teszem bár az a legnagyobb marhaság ha gamezés miatt vesz ki bárki is szabit!

Jó annak akinek van szabija.<#sir>

overtkill
Ejjjjhaaaaa
Nem hemmi lesz, már én is csorgatom a nyálam
Affene, pont akkor fog kijönni amikor vége a szabimnak és visszamegyek dolgozni.....<#zavart2>

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Esrohnoil
Ez még kicsit korai... nem gondolod? 😊
Fõleg az eddigi Gothic megjelenésekre ha gondolok...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Molnibalage
Mit tudtok a megjelenés idõpontjáról? Szeptember, de mikor? Eleje, vége? Itthon elõ lehet jegyezni? A special edition-t is?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Randal
Pedig a G1-ben azzal vették be a rabok a völgyet😊

Ottto
Ez nekem is feltûnt, de valószínûleg azért van hogy ha fellázítod õket ne egy csákánnyal menjenek hadba 😊

Esrohnoil
Nekem van...
Mikor sérül az ork, mindig ugyanazt a hangot adja ki... néha változatosabb is lehetne picit. 😊
Na meg a másik ami nagyon szúrta a szemem: Minek a rabszolgák hátára kard? 😄

Ottto
Félreértessz. Arra mondtam, hogy megint célkeresztbe állítják a kettõt, és ez a fajta versengés annyira jellemzõ az E3ra (meg az egész bizniszre. De ezt a vitát is lezártuk már)

Egyébként az Oblivion nekem nemteccik. Pár órát játszottam vele, aztán el is dobtam. Nem az én játékom...

Hibák? Ami konkrétan nagyon feltûnõ volt, mikor ember félrecsusszant az útból mindenféle mozgás nélkül. Vagy a troll beletrampolt a hídba. Még van egy ebben nem vagyok biztos, hogy elõtték a tûzesõ varázslatot (másodjára) és megvolt a fényeffekt, de az esõ nem kezdett esni.

Szóval ilyen apróságok. Több nem jut eszembe, talán nincs is....

grebber
Ezt az Oblivionos Hát igen arra érted hogy sokkal jobb az Obli?
Én még nem néztem meg ezt a moviet szerintem de a többiben nem láttam akkora oltári hibákat.
Leirnád miket véltél felfedezni?

Ottto
Továbbá: Még1 E3as, ám igen jó ingame videó Azért látszik hogy még vannak a verzióban kisebb hibák. A német karattyolást nem veszem, de az "Oblivion"-t értettem. Hát igen.....

Ottto
Aki még nem látta: Nagyon sok új screen és artwork
Az a snapper elég fogatlanra sikerült, az elõzõ részekkel ellentétben :j

itt van még egy no-info anyag (IGN interjuhé)

grebber
Szerintem nem lesz itt semmivel sem gond!

Esrohnoil
Akkor még gázabb a helyzet. 😄
2000 hozzászólás és hol van még a játék... 😊
Kívánom h. a hangulata megüsse az elsõ rész hangulatát amit az adott amikor kijött a játék, és h. ne legyen bugos... szépnek úgyis szép lesz. 😊 Ja és jó lenne ha optimalizálnák és normálisan futna egy átlag gépen.

grebber
Szerintem meg Sogun csak szimplán forditotta az Eredeti IGN tesztet.

Esrohnoil
Sogun szinte semmi olyat nem írt ami az eddigi részekben ne lett volna benne. 😄
Sztem nem is játszott azokkal...
Nevetséges amit leszûrt a játékból.

grebber
E3: Gothic 3: Játékteszt

Sogun, 18:04 - PC - Játék: Akció-RPG - ADATLAP - (5 komment)

(IGN) Az E3 alkalmával bemutatott demó nagyban hasonlított a GDC-n megtapasztalt verzióra. Újdonság volt a szépen megnövelt sebesség, plusz egy darab még nem látott szörny és ezúttal a nyúka-piszkálásra jobban reagáló AI. Hegyes-erdõs környéken lehetett kavarni, hol egy tündéri kis városka is helyet kapott. Orkok özönlötték el a vidéket. Ellenõrzés alatt tartják a fõutat, õrjáratozzák a területet, és a sziklás csúcsokra épült kastélyban herregnek napszámra.

Miközben karakterünkkel kolbászoltunk, szembetûnõ nyomok juttatták eszünkbe az Orkok fennhatóságát. Karóba húzott és esztétikai érzékkel kibelezett embereket lehetett látni. Mindjárt az elején nekünk ugrott egy Bányamászó/Minecrawler, csak éppen bánya nélkül. Azt hihetné az ember, a föld alatti lények döglassúak, de a Bányamászó minden volt csak lassú nem. Gyors, erõs, négy lábán hatalmas karmokkal hentelõ bestia. Harc közben hála istennek van rásegítõ alapcélzás, úgyhogy a kardsújtásaink legalább célba találnak. Nézdahátam kamerával sokkal látványosabb a fegyveres hent, mivel láthatjuk hõsünk szuper mozgásait.

Leleményes megoldás, hogy jól agyonverhetjük ellenfelünket, anélkül, hogy kipurcanna. Aztán el kell döntenünk, hogy bevisszük-e neki a kegyelemdöfést vagy félholtra verve ugyan, de szabadon eresztjük a drágát. Érdekes. Az E3 Múviban tökéletes a szörnyek mozgása, legalábbis a halálanimáció, ami egy vágóhídról lemásolt szarvasmarha kimúlására emlékeztet. A dínószörnyella kitûnõ "rongybaba" animációval dõl el. Csontvázának van rugózó tartása és a halálrúgásai keményen élethûek. Ehhez, ha még vesszük a kegyelemdöfést, akkor enyhén szadista elemek figyelnek be a Gothic 3-ban, mint például az XCOM-ban a tömeges szektoid halálsikoly vagy a Duke Nukemben a földön halálhörgõ malacszörnyek. Ez nagymértékben megnövelheti a hangulatot, mert nyújtja a kitûnõ akciójátékok szerves részét képezõ nyúvasztásos hóhérszadista kielégülést. Az emberben ilyenkor pillanatokra fellángolnak az õsvadász húsnyisza agresszív gének. Aki imád NPC-ket kinyírni, az a Gothic 3-ban megtalálja számítását!

Az egyik küldetésben párbajra hívott ki minket egy NPC. Szerette volna kideríteni, ki az erõsebb. Rövid harc után õkelme a földre zuhant. Itt választhattunk, hogy kegyelemdöfjük-e, bár a harc eredetileg nem életre és halálra ment! Ez kitûnõen demonstrálta a reagálni képes AI-t. Amint kivégeztük a fickót, a körülöttünk bámuló emberek pánikban sikoltozni kezdtek: "Gyilkosság! Gyilkosság!". Hát ezzel nem tettünk éppen szert nagy népszerûségre. Tökmindegy azonban, mivel a történet során az egyik választási lehetõség, hogy szövetkezünk az Orkokkal és segítünk nekik terrorba vágni az emberek életét. Akkor meg az ehhez hasonló kegyetlenkedések úgyis mindennaposak lesznek.

Kastélyban az orkok ingerülten reagáltak, ha szemük láttára elõhúztuk a fegyvert. Kórusban ordítozták, hogy tegyük el a kardot. Bizonyos idõ után, ha nem került hüvelybe a kardunk, az orkok szépen sorban támadni kezdtek.

Mágia és részecskeeffekt bemutatót is láthattunk. A karakterünk felrohant a kastélytoronyba és onnan tûzesõt zúdított az orkokra. A varázslat hatására lángnyelvek nyaldosták körbe hõsünk testét és a magasban vörös színre gyullad az ég. Aztán hullani kezdtek a tûznyilak. Reméljük, a legtöbb varázslat ilyen szupertápos lesz, hogy a mágus karakterek vérforralóan átérezhessék varázshatalmuk pusztító erejét.

Oblivionnak várhatóan konkurenciát jelent majd a szabad cselekményeknek folyást engedõ Gothic 3. és pár vonásban még talán elõnyre is szert tehet.

info: Hardwired

Mostmár mégjobban várom a szeptembert.<#falbav>

Ottto
Dehogy. A videók optimizálása miatt lett ilyen...

Molnibalage
Gyerekekm miért ilyen darabos a mozgás a videokban? Kicsi hardveren fut?

Kicsit tarolt az a tûzesõ.😄

Ottto
Whoah. Ha más nem akkor a másodikat mindenképp érdemes MEGNÉZNI (watch it now) Láthatunk egy tûzesõt élõben. Kegyetlenül jó! Az elsõben egy fire ball-t mutatnak be, meg egy is mászkálás van. Ja és new!

grebber
pff már nemtudom követni a sok gamer oldalt az E3 áradat miatt.
A Gamestar valami két új ingame videóról beszél.

ITT akit érdekel regeljen ingyé és nézze meg hogy ezek újak-e!

Esrohnoil
Winreinstall v. egy kis takarítás nem ártana a gépeden.

grebber
Huhu nagyon csuny a kicsallagozott rész értem én!
Szar video esetén azt mondanám nem sokat veszitesz de ennél nagyon nagy kár hogy lemaradsz róla.

Ajánlom a Videolan playert.

De nekem miért nem indítja el a szájba******* ***** **** videót?????<#falbav><#falbav>

Ottto
Minek nekem kard ha egy csinos fénylõ botom is lehet! Azzal ütöm majd le a király fejérõl a koronát! <#gonosz1>

Ottto
Szerintem nem lesz vele gond. Ha jól megfigyeled, erre mindegyik részben nagy hangsúlyt fordítottak. Nem voltak mérföldes üres placcok. Inkább a szûk utak, kis völgyek, sõt az addonban erõs zsúfoltság is jellemzõ (ami egyáltalán nem baj!). A videót, képeket nézve a terepet megint sikerült eltalálniuk, hogy ne legyen dögunalom a mászkálás és mindig legyen mit csinálni (Ja ez a sivatagos részre valószínûleg nem jellemzõ, de lehet oda is kitaláltak valamit)

Randal
Na ja, meg iszonyatosan le akarják nyomni az Obliviont. ha lesz gépem, tuti nyomni fogom azt is, már kapásból szívem csücske mindkettõ.

A G3-ban az akasztott ember textúrájánál tényleg fisszahozták a G1-et...textúrában, meg akkor mikor az ork leül a székre. na az is elég g1-es.
A bányászok mozgása szintén, de ez csak jó.

Ez a dupla kardos izé-mizé annyira nem jön be, de ez van. Legalább pajzs is legyen benne.

A váras képeket elnézve megint egy szép területet kapunk, de kíváncsi leszek mekkora lesz az úgymond üres terület.

Ottto
Ha jól megfigyelted a videót, egyszerre három scavenger fejét csapta meg a kardal. A végén a staffal való ütlegelés, és ahogy a fény megvilágította a területet, valami fantsztikus hangulatott adott a harcnak.
A rostonsütést meglátva felidéztem a G1et, az orkcsatát nézve megint, és a felkötött emberek voltak a hab a tortán. Hihetetlen hogy így visszahozták az elsõ rész hangulatát! Gondolom a játékmenettel sem lesz baj! Elõre látom, ez a játék mindent vinni fog!

Egyébként nagyon beindultak a készítõk, rengeteg screent adnak ki. Ebbõl is látszik hogy a fejlesztések a végénél tartanak...