Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beliar õt választota! Az Alvó és az Élõholtsárkány Beliar "földi helytartója" volt! Xardas Csak az élõholt sárkány erejét vesziát. Aztán rájött hogy Beliar most õtválasztja. Elmonda, hogy rájött hogy dönthet, hogy hova is áll. Azaz Xardas bácsi dönteni fog (valószinü, hogy miatunk), hogy Beliart segíti azaz orkok gyözelemre jutatása lesz a célja, vagy Tovább segíti Innost és Addanost, hogy Beliart leálítsák.
!!!Gothic forever!!!
Lehet h. csak azért segített az elsõ részben, mert ki akart jutni a kupola alól, és ez közös érdek volt. Utána meg azért, h. a hatalom hozzá kerülhessen.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Amúgy a kölök fantáziálásai nem annyira rosszak, csak feleslegesek. Mivel a G3-ban úgyis megtudjuk a dolgokat, hameg nagyon felspannoljuk magunkat és elkezdünk filózni akkor nagyrésze csalódás lesz.
Amúgy egy kérdés: A G2 végén nem Xardas szerezte meg Beliar hatalmát?
Mert akkor van egy emberke aki birtokolja az õ hatalmát, de mégse követõje. Szóval szvsz Innos és Adanos nyugodtak lehetnek, igaz Xardas bá nagy rizikófaktor😊
Szal nem a te hibád. Gondolom a piranhák szóltak hogy "tessék levenni, ez nemígyvan"
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
mindig úgy fordítok, hogy megvan az eredeti angol szöveg is, most kikerestem, mert EKKORA bakit azért nem csinálok, meg is tanáltam, az az angol szöveg, amit eredetileg lefordítottam, így szólt:
In fact, the continent where Gothic III takes place spans over 75 square kilometers, making it three times the size of the island we ventured on in Gothic II. The continent has also been broken out into three distinct regions, including a cold Viking-like mountainous area (Nordmar), a lush coastal area, and a dry desert region on the south side of the land mass. Players will obviously need efficient means of traveling across such a large area, so the team is implementing both horses and journey stones that allow for teleportation.
õszintén szólva azért nem érdekelt annyira, mert úgy gondoltam, úgy tették be a lovakat, ahogy pl. a witcherben is lesz (állítólag), hogy az ember felül, aztán a következõ helyszínen meg leszáll róla (nem Oblivion szintû implementálásról lenne szó)
szóval bocsánat, de a franc se gondolta volna, hogy utólag belenyúlnak egy cikk szövegébe, én is korrigálom
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
<#pias>#pias>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Hogy értsd is: A vita #2124nél lezárult. Téves info, van ilyen. Én is a külföldit olvastam, és ha lett volna lóról szó már beírtam volna. #2125tõl már megint csak a panaszkodásod, fantáziálásod, rinyálásod hallgatjuk. Ha lesz akkor az a játék megjelenése után vagy mégelõbb, biztos forrásból kiderül.
Ezt arra alapozom, hogy: Gothic 1 a levél a tûzmágusoknak ott irják, hogy nem tudják, hogy az orkok honan szerzik az erejüket. A ketõben rajövünk (igaz nem mondja senki a játékban) hogy az egész háboru háterében ott van Beliar. Igaz lehet hogy csak kihasználja az orkokat de ha még se akkor a Innosnak és Addanosnak felkell kötni a gagyájukat.
igy szol az eredeti angol szöveg "Players will obviously need efficient means of traveling across such a large area, so the team is implementing "journey stones" that allow the player to teleport from one location to another. "
semmi lóról nincs szó..és ennek csak örüli tudok ha eszembejut az oblivion..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Inen van
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!
Legyenek kemények. Most én inkább röhögtem rajtuk minthogy megijedtem volna...emlékszem a kettõben mikor bolyongtam az Északi Erdõbe és egyszercsak kardkihúzást hallok és valami b*szott nagy izé egy akkora kardal mint én rohan felém ezerrel...na az nem volt semmi 😄
Az okrok iszonyat bénák lettek úgy néznek ki mint valami bohócok komolyan.
Nemtom mennyire fogja adni az elsõ 2 rész fílingjét, de nagyon reménykedem, hogy az elcseszett orkok lesznek a játék legnagyobb hibái!
Tervezhetnénk 1 akciócsoportot, gépreszálunk és ellopjuk a Gothic 3-at és játszunk! Ki tart velem? 😄
Aki az elsõ azé lehet az elsõ falat Scavanger husi 😊
Amikor betették Humorosba a bombaytv-t akkor visszamentem az Oblivion topicba és megkerestem a videodat csak már nem ment :S
Pedig azok naon jók voltak 😄
Én Oblivionhoz csináltam hasonlót. 😊
Mellesleg ha azt használja az nemrossz. Az a játék elég szépen futott a gépemen (legalábbis azt a pár órát amít elszenvedtem vele)
!!!Gothic forever!!!
De remélem nem lesz annyira gépigényes.
Hogyhogy itt van csak honnan van a video?
Next PC upgrade: 2022
Kicsit körülményes letölteni, de ha tudsz angolul akkor nem gond. 😊
Most nem akarok vitába keveredni, mivel mégcsak nem is a Gothicrõl vitáznánk. Hagyd abba és kész!
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!