Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
beliar nem választotta õt. Õ akart Beliar szólgálója lenni. Asszem.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!
Beliar õt választota! Az Alvó és az Élõholtsárkány Beliar "földi helytartója" volt! Xardas Csak az élõholt sárkány erejét vesziát. Aztán rájött hogy Beliar most õtválasztja. Elmonda, hogy rájött hogy dönthet, hogy hova is áll. Azaz Xardas bácsi dönteni fog (valószinü, hogy miatunk), hogy Beliart segíti azaz orkok gyözelemre jutatása lesz a célja, vagy Tovább segíti Innost és Addanost, hogy Beliart leálítsák.

szablya
A Piranhyás srácok azt mondták, hogy Xardas nem lesz gonosz és továbbra is a segítõnk lesz.

!!!Gothic forever!!!

Randal
Ezt szépen el is magyarázta a G2-ben. De az is lehet, hogy Beliar helyére akar lépni.

Esrohnoil
Sztem Xardas teljesen gonosz lesz, mert csak a saját hatalma fogja érdekelni.
Lehet h. csak azért segített az elsõ részben, mert ki akart jutni a kupola alól, és ez közös érdek volt. Utána meg azért, h. a hatalom hozzá kerülhessen.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
Ottto: Talán figyeli a magyar G3 fórumot, mert má ismerik ezt a WB gyereket.😊

Amúgy a kölök fantáziálásai nem annyira rosszak, csak feleslegesek. Mivel a G3-ban úgyis megtudjuk a dolgokat, hameg nagyon felspannoljuk magunkat és elkezdünk filózni akkor nagyrésze csalódás lesz.

Amúgy egy kérdés: A G2 végén nem Xardas szerezte meg Beliar hatalmát?
Mert akkor van egy emberke aki birtokolja az õ hatalmát, de mégse követõje. Szóval szvsz Innos és Adanos nyugodtak lehetnek, igaz Xardas bá nagy rizikófaktor😊

Ottto
"prior versions of the article mentioned teleporters and horses as means for traveling great distances. Now it tells only about "journey stones" that allow the player to teleport from one location to another." WoG

Szal nem a te hibád. Gondolom a piranhák szóltak hogy "tessék levenni, ez nemígyvan"

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

NYa ez let belõle.

aztaredvesleborult... bakker <#wilting>
mindig úgy fordítok, hogy megvan az eredeti angol szöveg is, most kikerestem, mert EKKORA bakit azért nem csinálok, meg is tanáltam, az az angol szöveg, amit eredetileg lefordítottam, így szólt:

In fact, the continent where Gothic III takes place spans over 75 square kilometers, making it three times the size of the island we ventured on in Gothic II. The continent has also been broken out into three distinct regions, including a cold Viking-like mountainous area (Nordmar), a lush coastal area, and a dry desert region on the south side of the land mass. Players will obviously need efficient means of traveling across such a large area, so the team is implementing both horses and journey stones that allow for teleportation.

õszintén szólva azért nem érdekelt annyira, mert úgy gondoltam, úgy tették be a lovakat, ahogy pl. a witcherben is lesz (állítólag), hogy az ember felül, aztán a következõ helyszínen meg leszáll róla (nem Oblivion szintû implementálásról lenne szó)

szóval bocsánat, de a franc se gondolta volna, hogy utólag belenyúlnak egy cikk szövegébe, én is korrigálom

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Khorinisi ingyen sörhöz mitt szoltok? Ihatunk annyit amenyit csak tudunk. És majd a városõrök odéb rugjánk a hátsonkat😊

<#pias>

Esrohnoil
Ha lesz, vwerheted tovább a melled szabadon, de ha nem lesz, elkussolsz, és fizetsz mindenkinek egy sört. Rendben? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ottto
Akárhogyis lesz, ha nem hagyod abba, AKKOR megyek neked orkmészárlóval!

Hogy értsd is: A vita #2124nél lezárult. Téves info, van ilyen. Én is a külföldit olvastam, és ha lett volna lóról szó már beírtam volna. #2125tõl már megint csak a panaszkodásod, fantáziálásod, rinyálásod hallgatjuk. Ha lesz akkor az a játék megjelenése után vagy mégelõbb, biztos forrásból kiderül.

Most õszintén, és ha (HA) lesz? Akkor egy orkmészárlóval rámtámadsz?

Le állítani az egészet! Ha sikerülne Beliart le kapcsolni valahogy akkor onantól nyílt út a gyözelem. A sötétmágusok erejüket elvesztik, sárkányok és védõik ismét Innost szolgálják, az orkok meg gyengülnek.

Ezt arra alapozom, hogy: Gothic 1 a levél a tûzmágusoknak ott irják, hogy nem tudják, hogy az orkok honan szerzik az erejüket. A ketõben rajövünk (igaz nem mondja senki a játékban) hogy az egész háboru háterében ott van Beliar. Igaz lehet hogy csak kihasználja az orkokat de ha még se akkor a Innosnak és Addanosnak felkell kötni a gagyájukat.

Ottto
Na ezt ne kezdjük megint! Nincs szó lóról, félreértett info, kész! END!

Zsolo007
Hova rohansz?

4labbal fela annyi idõ lenne . De az is sok!

Mr_no_NaMe
Remélem kamu (nem hinném, hogy olyan elkúrt nagy lenne a vidék, hogy lábbusszal ne lehetne bejárni 3 napi hidegélelem nélkül a gép mellett)
_Atti_
kamu..

igy szol az eredeti angol szöveg "Players will obviously need efficient means of traveling across such a large area, so the team is implementing "journey stones" that allow the player to teleport from one location to another. "

semmi lóról nincs szó..és ennek csak örüli tudok ha eszembejut az oblivion..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Zsolo007
Miért kéne legyõzni? Nem fér meg a kettõ egymás mellett? RPG-RPG ugyan de ezen kívül nem sok hasonlóság van. Hidd el nem az fogja eldönteni, hogy mennyien veszik meg hogy van e benne ló

grebber
Eladásban semmiféleképpen nemfogja lezuzni!

Next PC upgrade: 2022

Oblivion. Ha leakarják gyõni akkor kénytelenek.

Duzsuki
Szerintem ne bízd el magad ez lehet kacsa is. Ezt már én is olvastam, de elötte pedig azt, hogy semmi képpen nem lesz ló, mert nehézz megoldani.

"Hogy egy ilyen nagy területen is hatékonyan tudjanak utazni a játékosok, a fejlesztõ csapat betette a játékokba a lovakat, és ún. utazó köveket ("journey stones"), melyek a teleportációt segítik elõ. (Gamebanshee)"

Inen van

IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!

Takanohana
Worldofgothic.com-on is fenn van. Amúgy jó kis video. Jók a kombók. De varázslásnál nagyon béna lett a kép.

Mr_no_NaMe
És nehogymár ilyen lándzsájuk legyen, mert ezekkel meg úgy néznek ki mint vmi kancellár 😄
Legyenek kemények. Most én inkább röhögtem rajtuk minthogy megijedtem volna...emlékszem a kettõben mikor bolyongtam az Északi Erdõbe és egyszercsak kardkihúzást hallok és valami b*szott nagy izé egy akkora kardal mint én rohan felém ezerrel...na az nem volt semmi 😄
Hol a szarv?

reménytelen
Szerintem jók lesznek az orkok, csak ezen a képen összegyûltek a tûz körül, hogy megtartsák a szokásos szertartásaikat, amihez rituális maszkot kell viselni. (Azért lyukas a szemük, és azért van szarvuk)
Most veszem észre ork helyet egy lovag van a képen.

Mr_no_NaMe
Viszont a zene a régi nagyon picit átalakítva. Ez nekem nagyon fontos mert nagggggyon tetszik a Gothic zenéje 😊
Mr_no_NaMe
Hátõ most néztem meg...a grafika tényleg szép dee...hát nemtom.
Az okrok iszonyat bénák lettek úgy néznek ki mint valami bohócok komolyan.
Nemtom mennyire fogja adni az elsõ 2 rész fílingjét, de nagyon reménykedem, hogy az elcseszett orkok lesznek a játék legnagyobb hibái!
Ottto
Húúú....Ez kegyetlenjó videó! Csak itt tûnt fel a hõs hogy "megöregedett" 😄

reménytelen
Mindenkinek a Gothic 3 kell (Vulgáris kifejezést tartalmaz!)
Mr_no_NaMe
Vááá thx ez nadon jó 😄
Tervezhetnénk 1 akciócsoportot, gépreszálunk és ellopjuk a Gothic 3-at és játszunk! Ki tart velem? 😄
Aki az elsõ azé lehet az elsõ falat Scavanger husi 😊
Esrohnoil

Mr_no_NaMe
Htx :o)
Amikor betették Humorosba a bombaytv-t akkor visszamentem az Oblivion topicba és megkerestem a videodat csak már nem ment :S
Pedig azok naon jók voltak 😄
Esrohnoil
Nagyonnagy. 😄
Én Oblivionhoz csináltam hasonlót. 😊

Mr_no_NaMe
Ottto
Nem, õk csak azt mondták hogy nem a Gothic2 motorját használják. Megvették az új motort! Tökre virultak hogy semmit nem kell dolgozniuk rajta, itt van készen. Aztán belátták hogy keményen át kell alakítani azt. Lerhet az obli motorja volt az....
Mellesleg ha azt használja az nemrossz. Az a játék elég szépen futott a gépemen (legalábbis azt a pár órát amít elszenvedtem vele)

szablya
A fejlesztõk saját készítésû grafikus motort használnak. Ezt már többször is mondták.

!!!Gothic forever!!!

Esrohnoil
Vhol azt olvastam h. az Oblivion erõsen átalakított motorját használja.
De remélem nem lesz annyira gépigényes.

grebber
Megnéztem nem rossz és nem is csúnya 😄

Esrohnoil
E3-as ez is még.

grebber
Rapidshare nem körülményes nagyon is könnyû.
Hogyhogy itt van csak honnan van a video?

Esrohnoil
Új video.
Kicsit körülményes letölteni, de ha tudsz angolul akkor nem gond. 😊

Beliar ist tot!

Ottto
Oh, olyan sok volt? 😄
Most nem akarok vitába keveredni, mivel mégcsak nem is a Gothicrõl vitáznánk. Hagyd abba és kész!

Felõlem törölheted. Úgyis hozzászoktam már, hogy törlöd a hsz-aimat. De azt te is beláthatod, hogy Esroizé mindenbe beleköt. Ez neki a lételeme.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Randal
Elsõnek valóban úgy volt, hogy szeptemberben jelenik meg.

Ottto
Húúú, de harap valaki 😄
Vállald már fel hogy tévedtél, kész. Ellenkezõ esetben törlés lesz a vége....