Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha már egyszer fel lehet túrni fasza grafra, akkor nem bírom elviselni hogy közepes beállításokkal kell játszanom, amikor lehetne ennél sokkal szebb is :/
Troll, ork, elf stb. ugyanolyan külön fajok, mint az ember.
na a lényeg: Azok nem szörnyek hanem állatok.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Elégg Az egy állat max nem valami okos.
Én akkor is játszanék vele, ha Gothic 2-es motorral jönne ki....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Remélem az élvezhetõségen nem a 800x600 medium-ot értik 😄
War. War never changes.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Ajajj. Ez honnan van? Nekem most csak egy RADEON 9200-es van. Az tuti kevés lesz bármire is. Bár 1 éve még azt írták, hogy Gefore 3-on is elindul és
9600XT-n már élvezehetõ lesz.. Hát ez így egyre ellentmondásosabb és zavaróbb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
(any computer running smoothly with Oblivion can stomach Gothic 3)
2WB valóban, nem varázslót használt az angol szöveg, hanem castert, de mivel nem láttam a képet, úgy gondoltam, nem állok messze az igazságtól, ha varázslót írok, most javítottam varázshasználóra
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Remélem fog olyan jól futni mint az Oblivion.
Next PC upgrade: 2022
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
ÉS NE RAPÜLNI HA NEM L.....(tugyátok ti azt)
nya akkor amikor rámtapad a papir az varázslat? vagy egy mágus szivat engem.
(csak azért mert ti idegesítetek a helyesírásom miat)
Ez egy árnyék futo?!?!?!?!?!? Na ne. Szegény macsek hogy néz ki!
Sárkány szárnyak. Aha. Ide tüntek a sárkányok megette a hõs.
Mien varázslat ez?
Valami Gothickos hiányzik az edigi G3 képekbõl. Meg mondjam mi? Az állatok egyeltalán vagy csak alig hasonlítanak a G1 és G2 állataihoz.
naja már egyse él...
Szal... xDDD
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Na figyelj ide! Olyan szó nincs, hogy mágja! NEM LÉTEZIK! Van viszont két hasonló szó:
mágia: varázslás tudománya, alkalmazása
máglya: meggyújtott farakás, melyen például régen elégették a boszorkányoknak vélt hölgyeményeket.
ESETLEG máglyarakás, a sütemény.
Ez nem személyes támadás, ne is sértõdj meg, senki sem születik úgy, hogy mindent tud. Jó pap holtig tanul, és szeretném, ha te ezt most megtanulnád.
A szemei fehérek mint ha egy nagy hájog lenne rajta.
De viszont a mágja segítségével tud olvasni.
De én nem tudom<#fejvakaras>#fejvakaras>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Xardas amúgy vak?
Mert a G1-ben tényleg baromi ritkán volt kritikus, de akkor tényleg baromi nagyot üt. A kettõben sajna igazából csak a kritikus ütések számítanak. A többi sebzése hanyagoltahtó.(8-szint felett már) 100 feletti erõnél már tökmindegy,hogy mti tartasz a kezdeben...
Elég ha eléred az 55-59% körüli egykezest. Ezt én már akkor elérem, amikor átmegyek a második fejezetbe és a várba érkezek.(ekkor van kb. 45-50 erõm.)
Meg gyorsabb lehetne a fegyverváltás íjról kardra, akár azon az áron is, hogy csak eldobod az íat a kezedbõl. Majd a végén megkeresed. (ugye-ugye Dragomir is elhagyta, mert inkább menkült a sztoriban...)
War. War never changes.
A fõhõs valami szutyokságot csinált vmelyik város (Khorinis?) fõterén, a 2. részben jól kicseszik a bíróval aki az elsõ rész videójában bedobatta.
A G1-et a Shorebox adta ki külföldön. A 2. részt a Jowood asszem az Atarival közösen, az Addont is.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
igen, írtam, hogy a képek nem a GameStar-ból valók, hanem máshonnan, a cikk egy újság infó szemezgetés a kép meg szerintem E3 anyag még
"A már megjelent bemutató filmben a rabszolgák azért viselnek kardot, mert a pusztakezes harcot még nem implementálták."
Majdnem igazunk volt Esroh 😄
"Az egyik kép azt mutatja, ahogy egy varázslónak szárnya nõtt."
Lehet én vagyok vak, de én nem látom a mellékelt képeken a szárnyakat!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu