Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom egy kis reklám is belefér😄!Szóval, van egy Gothic 3-al foglalkozó oldalam, ha gondoljázok rá nézhettek!URL: http://www.gothic3news.gportal.hu !Most elõször hírdetem és utoljára!
Hali W B!Én is regisztráltam ide a Gothic 3 topik miatt!Egyébként Üdv mindenki!
jajmá ne idegesíccsé fel -.-

A Gothicban a Troll Egy emberszabásu(szerintem mert ugynézki, King Kong😊) Ugyanúgy egy állatfaj. Az más, hogy A WoWban hogy van. A Gothicban így van. és itt a Gothicrol beszélünk. Vagy nem?

Én is játszanék vele, ha G2-es motorral jönne ki, lehet még örülnék is neki =)
De ha már egyszer fel lehet túrni fasza grafra, akkor nem bírom elviselni hogy közepes beállításokkal kell játszanom, amikor lehetne ennél sokkal szebb is :/

Ennyi erõvel az ember is állat, mert nem szörny.
Troll, ork, elf stb. ugyanolyan külön fajok, mint az ember.

ja.
na a lényeg: Azok nem szörnyek hanem állatok.

Esrohnoil
Tiszta ellentmondásos amiket írsz. <#szomoru1>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

De állat. Akkor a Brachiosaurus sem állat? Naja .
Elégg Az egy állat max nem valami okos.

Molnibalage
Kb. Vagy 1024x768-at. Miért? Mi a baj a közepes graffal? Nekem BÕVEN megfelelne.
Én akkor is játszanék vele, ha Gothic 2-es motorral jönne ki....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hopp, nekem 9600xt van.
Remélem az élvezhetõségen nem a 800x600 medium-ot értik 😄

Kis javítás: a troll az nem "állat" hanem giant-óriás, szóval egy nagyon pici intelligencia szorult beléjük (pl a d&d-bõl lehet ezt tudni)

War. War never changes.

az angol szöveg a World of Gothic oldalon van, szemezgetés a nagy Gamestar áttekintésbõl

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Molnibalage
"Az olyan gépek, melyeken fut az Oblivion, simán lenyelik majd a Gothic 3-at."
Ajajj. Ez honnan van? Nekem most csak egy RADEON 9200-es van. Az tuti kevés lesz bármire is. Bár 1 éve még azt írták, hogy Gefore 3-on is elindul és
9600XT-n már élvezehetõ lesz.. Hát ez így egyre ellentmondásosabb és zavaróbb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

szemantika :-)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Azok mióta szörnyek? Azok állatok. A Démon na az szörny. De az árnyékfutó, a tárnarák és a troll nem szörnyek, hanem állatok.

LÓ. Nekem bõven elég a ló.

"Az olyan gépek, melyeken fut az Oblivion, simán lenyelik majd a Gothic 3-at."
(any computer running smoothly with Oblivion can stomach Gothic 3)

2WB valóban, nem varázslót használt az angol szöveg, hanem castert, de mivel nem láttam a képet, úgy gondoltam, nem állok messze az igazságtól, ha varázslót írok, most javítottam varázshasználóra

Shongi
Azta, megnlztem az E3as videót, Dual wiled, jeah

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

grebber
Ebben a gameben ami leginkább érdekel jele pillanatban az az optimalizáció.
Remélem fog olyan jól futni mint az Oblivion.

Next PC upgrade: 2022

Shongi
Wááá ez gyönyörû, mikor lesz már kész😊

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

grebber
Én nemtudom nekem leirhatnád ,amugy nemgondoltam komolyan a repülést 😄

Molnibalage
Úristen? Miért ilyen szép???? Túl erõs gép kell hozzá. Én úgy is alapból tutira lebutítom, csak a látótávolság a lényeg. Nem baj, ha nem túl részletes.

Azok sárkány szárnyak!
ÉS NE RAPÜLNI HA NEM L.....(tugyátok ti azt)

grebber
Mekkora zsír lenne már ha lehetne repülni is a szárnyakkal 😄

õ-õ. igen.
nya akkor amikor rámtapad a papir az varázslat? vagy egy mágus szivat engem.

Ha valaki varázslatot használ, akkor ez illetõ varázsló. Ez pedig egy varázslat.

"Az egyik kép azt mutatja, ahogy egy varázslónak szárnya nõtt."- Az egy lovag. Lehet javítani.

(csak azért mert ti idegesítetek a helyesírásom miat)

Most veszem észre a középsõ képen még egy ragadozó feje is belóg. De azoknak nem volt kezük, és nem zöldszinüek voltak...

SZUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ::::::::

Ez egy árnyék futo?!?!?!?!?!? Na ne. Szegény macsek hogy néz ki!

Sárkány szárnyak. Aha. Ide tüntek a sárkányok megette a hõs.

Mien varázslat ez?

Valami Gothickos hiányzik az edigi G3 képekbõl. Meg mondjam mi? Az állatok egyeltalán vagy csak alig hasonlítanak a G1 és G2 állataihoz.

De ezt komolyan a nagy ókari bölcsek....
naja már egyse él...

"Helyesírás nem lényeg, hanem a tartalom! A nagy bölcsek is megmondták: „Az írás butít”"

Szal... xDDD

Mr_no_NaMe
Raiden szemei is fehérek mégsem vak :o)
LOL!!! Ez jó szólás volt!!!! 😄 "máglyarakás"XDDDD

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

reménytelen
"De viszont a mágja segítségével tud olvasni."

Na figyelj ide! Olyan szó nincs, hogy mágja! NEM LÉTEZIK! Van viszont két hasonló szó:
mágia: varázslás tudománya, alkalmazása
máglya: meggyújtott farakás, melyen például régen elégették a boszorkányoknak vélt hölgyeményeket.
ESETLEG máglyarakás, a sütemény.

Ez nem személyes támadás, ne is sértõdj meg, senki sem születik úgy, hogy mindent tud. Jó pap holtig tanul, és szeretném, ha te ezt most megtanulnád.
Ja igen. Azt akartam. De hálla az elötem íróknak bekavarodtam.

Ennyi erõvel a mágia segítségével tud látni =)

Nem azért de:
A szemei fehérek mint ha egy nagy hájog lenne rajta.
De viszont a mágja segítségével tud olvasni.

De én nem tudom<#fejvakaras>

Nem biztos, hogy olvassa.😄 Lehet, hogy tapintja. De amúgy szerintem sem vak.

Esrohnoil
Már hogy lenne vak? Nem láttad még könyvet olvasni? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ja tényleg:
Xardas amúgy vak?

Molnibalage
Ja,ja. Azért vagyok kiválaszott amit teszek. Nem vagyok isten.

A kiválasztott is ember!!<#beka2><#beka2>

De az egy ember. Te viszont a "kiválasztot".

Molnibalage
Én is! NAGYON kíváncsi leszek az új harcrendszerre. Vajon mit tud majd? Lehet e normálisan harcolni akár 3 ellen is? Hogyan lesz megoldva, hogy fõleg , de legalább 50%-ban számítson a fegyver sebzése magas szinen is.
Mert a G1-ben tényleg baromi ritkán volt kritikus, de akkor tényleg baromi nagyot üt. A kettõben sajna igazából csak a kritikus ütések számítanak. A többi sebzése hanyagoltahtó.(8-szint felett már) 100 feletti erõnél már tökmindegy,hogy mti tartasz a kezdeben...

Elég ha eléred az 55-59% körüli egykezest. Ezt én már akkor elérem, amikor átmegyek a második fejezetbe és a várba érkezek.(ekkor van kb. 45-50 erõm.)
Meg gyorsabb lehetne a fegyverváltás íjról kardra, akár azon az áron is, hogy csak eldobod az íat a kezedbõl. Majd a végén megkeresed. (ugye-ugye Dragomir is elhagyta, mert inkább menkült a sztoriban...)

Végre lesz a játékban pajzs! Mindkét elõzõ részbõl nagyon hiányoltam.

War. War never changes.

Randal
Nõket szórakozni dobták be.
A fõhõs valami szutyokságot csinált vmelyik város (Khorinis?) fõterén, a 2. részben jól kicseszik a bíróval aki az elsõ rész videójában bedobatta.

A G1-et a Shorebox adta ki külföldön. A 2. részt a Jowood asszem az Atarival közösen, az Addont is.

Ottto
Aha értem. Késõ van, már nemtok annyira figyelni. Mindenesetre bíztató, démoni szárnyakat növeszteni <#gonosz1>

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

"Az egyik kép azt mutatja, ahogy egy varázslónak szárnya nõtt."
igen, írtam, hogy a képek nem a GameStar-ból valók, hanem máshonnan, a cikk egy újság infó szemezgetés a kép meg szerintem E3 anyag még

Ottto
Fincsi!!!! Jáááhj, ilyenkor a legelviselhetetlenebb a várakozás!

"A már megjelent bemutató filmben a rabszolgák azért viselnek kardot, mert a pusztakezes harcot még nem implementálták."
Majdnem igazunk volt Esroh 😄

"Az egyik kép azt mutatja, ahogy egy varázslónak szárnya nõtt."
Lehet én vagyok vak, de én nem látom a mellékelt képeken a szárnyakat!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu