Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Náddmá ki van itt. Te WB a Collectors edition mit tartalmaz? Meg lehet már rendelni? Mo-n is lehet majd kapni? És tartalmazza majd a DVD a magyar szinkront/feliratot? Gondolom te tudsz rá válaszolni. Úgyis napi kapcsolatban lehetsz a fejlesztõkkel.<#idiota>

Randal
Az angolom annyira nem jó, hogy teljesen megértsem, csak néhány szösszenet:

- A Starforce figyeli hogy milyen adatok kerülnek fel-le a géprõl CD/DVD olvasón/írón keresztül.
- Nem tudod hagyományos íróprogikkal (Nero) kiírni.
-A játék eltávolítása után is amradnak fájljai a gépen.
- Különleges jogokat biztosít magának a gépen (nincs megerõsítve)
-rendszerhibákat okozhat
- SCSI meghajtókra allergiás (A DT is ilyen)

A régi Starforceok jellemzõi:
- néhány meghajtó nem tudta beolvasni a SF-fel védett adathordozót.
- hajlamos fekelistára tenni dolgokat így nem indulhat el olyan szoftvered ami elõzõleg tökéletesen mûködött.
- ha bizonyos progik (ki tudja mik) fennt vannak a gépeden akkor szintén feketelistáz és megint nem tudsz adathordozót használni.

Az újfajta Starforce már tartalmazza a DRM védelmet (Windows Media Playernél ismerõs)

Amúgy pár tapasztalat:
-Ha van egy SF-es gaméd ami warez akkor igencsak meg kell szenvedni hogy elindítsd. DT kilõ, kábelek lehúznak az olvasó/író egységekrõl és még további dolgok.

Szóval szemét, szutyok, Sz*r az egész

Végre rá jöttél!!!!

Engem nagyon érdekelne amit ír de nemtok angolul. És hogy érted azt, hogy elõrendelt példányod van? Már most lehet meglehet vhol rendelni a G3-at?

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Ottto
Olvasnivaló!
És vegyél vissza ha nem tudod mirõl van szó!

"Vagy csak csípi egyesek szemét, hogy nem játszhat vásárlás nélkül?"
Ezt nagyon magamra vettem, pedig elõrendelt példányom van!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Molnibalage
Na mert olyan kurva nagy fáradság lelõni a DT-t????
Egyébként mi a baj a Starforce-val? Szedi szét a gépet? Tönkrevágja a rendszert? Sok helyet foglal? Vagy csak csípi egyesek szemét, hogy nem játszhat vásárlás nélkül?

Várom a válaszokat...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kösz de annyira nem vok hülye, hogy ne tudjam mi az a net.<#ejnye1> Én arra céloztam, hogy miként kapcsolódik a net a G3-hoz és hogy mi is a Steames.

net=internet

és a Steames játékok aktiválásához netre (internetre!) van szükség általában..

Végülis Demon Tools-t nem használok.😛
De azt mire érted, hogy nem mindenkinek van nete?
Kicsit <#lama> vok ilyen téren.

Randal
Ez okés, csak éppen a Starforce szeret szórakozni a Cd/DVD meghajtóiddal, fõleg hogya van fennt Daemon-toolsod.

A Steames dolog is olyan amilyen, meg azért ne felejtsd el, nem mindenkinek van nete. (igaz ez magyar probléma)

Szóval annyira nem mindegy .

Nekem végülis teljesen mindegy, hogy hogyan adják ki mert úgyis megveszem eredetiben.

Randal
Vagy esetleg nem mûködött tökéletesen.
Vagy olyasmit fog használni mint a HL2....

grebber
Gothic III - Starforce védelem nélkül
<2006. július 06. @ 09:33 - Berkenye>

Lassan tényleg kijelenthetjük, hogy a Starforce másolásvédelmi eljárásnak befellegzett. Megszaporodtak a botrányok és az olyan jellegû bejelentések, melyek szerint egyik vagy másik játék, illetve egész kiadók döntenek a Starforce-féle védelmi eljárás mellõzésérõl. Így történt, hogy most a JoWooD is bejelentette, a Gothic III címû szerepjátékuk is a Starforce helyett valami más, nagyon hatékony, de sokkal inkább felhasználóbarát eljárást használ majd másolásvédelem céljára. És még mondják, hogy a játékosoknak nincs beleszólása...? 😊

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Nem baj h biztonsagos a Gothic sorozat ugyis a kevés olyan játék közé tartozik mely belsõ késztetést okoz hogy megvegyem. (lol a legutolso ilyen az IG2 volt)

Randal
Jól tette az öreg. gondolom nem akarta ezzel elbukni az egészet.

Johann Ertl, JoWooD Közösség Managere bejelentette, hogy a Gothic III a hírhedt Starforce másolásvédelem NÉLKÜL kerül majd a boltokba. Helyette valami felhasználóbarát, de ettõl eltekintve igen biztonságos másolás védelem lesz rajta.

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

eh, nem állnak jogvédelem alatt, csak úgy gondoltam, ha már átvesz valamit, akkor jelölje meg a forrást
netikett, vagy mi a fene
(...)
hehe, jah, látom, marlowe írt valamit a jogvédelemrõl, ojvé <#vigyor5>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Randal
Való igaz. ilyennek játékot fordítani????
Szerintem csak gyorsan ír és nem érdekli, hogy mit.

Nekem már WB írásaitól komolyan mondom fáj a szemem.
Nem szóltam semmit arra, hogy folyton a lovakkal szekált mindenkit, arra sem szóltam, hogy mi is az a troll vagy ork. DE KÖNYÖRGÖK!!!!!!! TANULJ MEG ÍRNI!!!!!!

Ezzel amit csinálsz nemcsak magadat égeted le hanem a fórumot is.

Ui.: <#kocsog><#lama><#mf1><#banplz>

Randal
Érdekes, a legtöbb tankkal foglalkozó oldalon egybeírták, most akkor ki a hülye?<#lama><#lama><#lama>

"kébzelt"... "látam"... "írvan"... Most egészen pontosan mit is akartál kifejezni? 😄

A tankra, és kébzelt nem egy helyen (most j vagy ly?) látam külön írvan.

Randal
Ottto: Nem vagyok én gonosz😊

WB: Te beszélsz?

Minek akarod átfesteni a németek tigrisét? Meg te rá mersz ülni egy állatra? Ha a tankra gondolsz azt meg egybeírják.

Amúgy hagyd abba a marháskodást mert a moderátor törli az ilyen idiótaságokat...

Esrohnoil
Hát jahh... csúnya emberek vannak.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Na errõl beszélek!(igaz, most hülyésgedsz)
Az idegenek a padláson, a ruszkik a pincében, a németek meg a sirban. Átfestetem a király tigrisüket, és most azzal furikázok<#idiota>

Ottto
Ha tényleg jogvédelem alatt állnak az írások ahogy azt leírtad, akkor nyugodtan fenyegetõzhetsz komolyabban is. Nem hiszem el, õ lop és még neki áll feljebb.

Ottto
Randal: Ehh...Te ezt élvezed? Akkor nagyon gonosz ember lehetsz 😄

Wb: ÁÁáhááháh.h.h.h.h.....Inkább nem szólok semmit. Majd Randal lerendez! <#wilting> Ahogy látom te is elég alacsony rendû vagy....

arpad vezer
Sziasztok!

Nagyon várom már a játékot!
Addig is, ha més nem volt, berakom nektek ezt. Képek, videók, infók:
http://pc.ign.com/objects/726/726093.html

Árpádvezér

vagy info from rpgvault :p

Esrohnoil
Ha meg nem az alján, akkor a tetején, mint látom. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
"És ki tudta hogy te írtad és milyen nevet kellett volna odaírnom?KH?"

Pontosan!
Gondolom ott a cikk alján h. ki írta, nem? 😄

😄DD idilyóta xDDDD

Molnibalage
"Az olyan gépek, melyeken fut az Oblivion, simán lenyelik majd a Gothic 3-at."

Most jövök rá, hogy ez jó hír!!!! Eddig nem figyeltem eléggé. Ez azt jeleni, hogy amin elfut az Oblivion azon simán elfut majd ez is!!

Ha fordítva lenne az lenne a baj. Ha a G3 "lenyelné" azt a gépet amin fut a TES IV.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Randal
<#nyes><#merges2><#rinya><#nemtudom><#guluszem1><#conf><#csodalk><#taps><#lama><#wilting>

mindent értek, csak így tovább! <#vigyor3>

Ezek az RPGvaultról vannak!És ki tudta hogy te írtad és milyen nevet kellett volna odaírnom?KH?pffh!
Újabb infómorzsák a játékból! Beliar 2006.07.04. 17:02 - Gothic III - Képek és némi morzsalék...
Gothic3 - GameStar infómorzsák, meg képecskék máshonnan! - Gothic III - GameStar infómorzsák, meg képecskék máshonnan

de hagyjuk már, mert ha még számon is kéred, akkor komoly problémák vannak
period.

Randal
Ottto: Én nem töltöm ki rajta a dühöm. Inkább feldobja a napom.

WB: Idegenek? minek? Az oroszok már a spájzban vannak...

Belliar: Szóról-szóra ugyanaz az egész cikk... talán nem az Rpgvaultról szedted az infót?

KH, mond már hogy mit vettem át szószerint amit te fordítottál le?!?
"Lecsapok"-ot nem úgy értem.
Ha nem megint kezdem "az nem szörny hanem állat" De komolyan nekem elegem van ebbõl a dologból: "Az nem olyan inteligens ezért alacsony rendü és levan Sz---va." Ezt csinálják az emberek. Na akkor jöhetnek az idegenek és akkor beszéljünk, hogy mi alacsonyrendü és mi szörny...<#alien>

(számomra a téma lepecsételve, és lehetõleg ne nyisátok ki mert minden kezdõdik elõröl)

"Gondolom egy kis reklám is belefér😄!Szóval, van egy Gothic 3-al foglalkozó oldalam, ha gondoljázok rá nézhettek!URL: http://www.gothic3news.gportal.hu !Most elõször hírdetem és utoljára!"

Jaj de jó! Viszont megkérnélek valamire, ha már annyira kedves vagy, hogy szó szerint átveszed, amit lefordítok, legalább linkeld már be, hogy honnan vetted át. <#buck>
*sóhaj*

Ottto
Ne rajta töltsd ki a dühöd. Vagy várj. Inkább mégis 😄
Nemtom hogy vagy vele de mondjuk engem már az zavar ha véleményezi a dolgokat, hát amikor még idejön és a gyerekes hülyeségeit kezdi okítani a fejekbe ("Ez nem szörny. EZ ÁLLAT!" Pfff..)Nevetsz rajta meg minden mert tudod hogy mekkora baromságokat ír, de hosszú távon elég idegesítõ.

Randal
Ottto: Nemá!

Olyan üdítõ (?) színfoltot (?) jelent a nagy ürességben, hogy elveszettnek érezném magam, ha nem tudnék kinek írogatni.

Ottto
Oh? Szóval mivel te itt vagy már nem hozhatjuk el a gothicot témának mert te lecsapsz? Najó akkor asszem ezek után én is keményebben fogok törölgetni ha rólad van szó! Csak a te kedvedért kispofám ^.^

Randal
Szvsz tége fognak lecsapni hamarosan.

Belliar: Hajrá. Pár tanács:

Háttérkép felbontását, méretét módosítsd, mert lassan tölti be.
Próbáld az oldal méreteihez hozzáigazítani. Nem nagy ördöngõsség.
tördelésre figyelj egy kicst. sor végén mondatkezdõ névelõ????
Helyesírási hibák tömkelege.
Tucathonlap. Próbáld meg kcisit egyedibbé tenni.
ha más nem emgy, csinálj egy saját honlapot. Nem baj, ha kicsit csúnyácska, kicsit kevés aloldal van benne, de legalább a tiéd.

Akkor ne hozátok fel a témát!
Mert ha igen akkor lecsapok!<#vigyor1>

De van egy különbég a többi G-Portálossal szemben!Én állandóan frissítem az oldalt!Láttam már olyan oldalt amit több hónapja frissítettek utoljára!
Randal
WB: ha a trollokkal akarsz foglakozni akkor olvasd el a Gyûrûk Urát. Talán még helyesírást is tanulsz belõle...

Amúgy meg ezzel, hogy mi emberszabású és mi nem az, mi állat és mi szörny ne témázgass légyszi...

Ottto
Hagyd már rá 😄 Gyerek. Kész!

Ottto
A zene nem rossz alatta, de sajnos temérdek Gothical foglalkozó Gportalos honlap alakult már, és -lehet én vagyok vakm, de- tökegyforma mind :/