Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát remélem ugyanazok a kifejezések lesznekmint az elsõ 2 részben.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Lilithn
"Valószínûleg az angolt is meg lehet majd kapni az arra alkalmas boltokban."
Hogyan? Nem is tudtam, hogy hoznak angol példányokat is....<#conf> Mondjuk eddig csak a PCDome-nál, az 576-ban, meg fõképp a CDGalaxisban vásároltam....Sorry, hogy lefoglalom a témát a hülyeségemmel.

Egy cseppet hülyén néznek ki az új orkok. A régieket jobban kedveltem. Ezeknek olyan shrek fejük van... De gyönyörû az új motor! Remélem nem lesz szintigazítás (mint az Oblivionban), mert akkor <#gun> magamat.

I can eat death like nobody\'s business.

Ottto
Valószínûleg az angolt is meg lehet majd kapni az arra alkalmas boltokban.
(Igen, az a Shadowbeast. Elég gagyi, de ez van 😊 )

Kíváncsi vagyok Randalt vagy Hunnenet megkeresik-e magyarítás ügyében. Márha tervezik hogy átveszik az általuk lefordított és megszokott neveket. Vagy jön valami pancser fordító és asszongya: "Én ezt sokkal jobban is le tudom fordítani" és totál átírja az egész növényvilágot/állatvilágot.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Lilithn
Ha jól sejtem igen. <#duhos2>

srácok amugy ez az árnékfutó ez a shadowbeast akar lenni?

Lilithn
Hali, nem tudtok véletlenül egy megbízható külföldi játékboltot? Most olvastam, hogy mind a Gothic 3, mind pedig a Dark Messiah magyarul lesz, de inkább angolul szeretném. Ne ugassatok le kérlek, izlések és pofonok. Irodalmi nyelvnek szép a magyar, de a falnak tudnék menni, amikor mindenféle baromságnak fordítják le a megszokott kifejezéseket (árnyékfutó????? <#falbav>).

Randal
Jaja😊

Esrohnoil
Mármint a magyarnál jártasabb? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Takanohana
😄

Randal
Pedig már kezdtem azt hinni, hogy magyaron kívül esetleg egy másik nyelvben jártasabb vagy. De ezek szerint tévedtem...

Nem is te lettél volna ha nem kötsz bele ebbe is. Ha már kijön egy új rész akkor nehogymár ugyanaz legyen a grafikája mint az elõzõ résznek. Mondok egy másik példát. Mit szóltak volna a DOOM fanok, hogy ha a 3 ugyanolyan grafikával jön ki mint az 1???? Nem poénból találják ki a szebbnél szebb megoldásokat.

Az meghogy a németek mit gondolnak a képekrõl egyáltalán nem érdekel. Ha olyan hülyék, hogy nem ismernek fel egy árnyékfutót hát magukra vessenek.

És megköszönném ha nem beszélnél mások helyében. Én is Gothicos vagyok de ha már új rész jön ki elvárom, hogy javítsanak rajta ahol tudnak, minden szempontból.

Molnibalage
Pedig én egybõl ráismertem a Shadowbeast-re én NAGYON tetszik.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Elnézést! Az Igazi Gothickosnak nem kell jó grafika!
Ráadásulo minden kinézete más! Nekem ez nem tetszik. Ezért jobb lett volna maradni az edigieknél.
Egyik német G3 forumon néztem az ujképek hatását:
"Miaz az a tárnarákkal szemben?"
Erre a válasz:
"Az egy árnyékfutó" ...többit nem értetem
aztán megint:
"Az egy árnyékfutó? Biztos?" a többit nem értetem.

Még a Gothic hazájában sem tudta a Gothicfan, hogy miaz. innentõl...

De ha már a grafika ilyen mértékben változik meg a névtelen csávó kinézete is akkor már illik az rokok kinézetén is javítani. Meghát Mostmár másik szigeten leszünk. Lehet ere mások az orkok szokásai.<#vigyor3><#hehe>

Mr_no_NaMe
A régi orkok jók voltak nagyon is és amik a háromban lesznek az fos...ennyi 😄
Mi nem? Kicsit bõvebben is kifejthetnéd.

Mr_no_NaMe
nem
Hát szerintem jó, hogy nem úgy fognak kinézni mint az elõzõ részekben.

Én komolyan mondtam. Bár a G1-G2 ork model elhagyásnál kezdõdöt az egész.

ja, nekem is nagyon szimpatikusak a jappán szamurácok 😄DD

Nekem se. Az elsõ ötletek voltak a jók, ahol normális páncélban vannak. Ez elit Ork meg egy jappán szamurácra hasonlítot volna, de mért veteték el azt a jó ötletet?!

grebber
Csak engem irritálnak ezek a ballonkabátos orkok? Mert nekem nagyon nem tetszenek.

Next PC upgrade: 2022

Számomra 1 ami uj.

Van közötte új is. Legalábbis nekem.

grebber

Next PC upgrade: 2022

rotator
Elég keményen alázza grafikában az Obliviont...

Mr_no_NaMe
Ez jó!
Az elején mikor már szürkület van és fordul a híd felé az meg villódzik gyorsan elkapja a kamerát 😄
De amikor a hídon áll meg a patakba...az nagyon durva. Remélem Oblivion gép tényleg elég lesz neki.
Jaja. Nekem a patak tetszett a legjoban.

Molnibalage
Ja. De a lényeg benne van.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Akkor ezexerint nem csak nálam problémázott a vidi.

Duzsuki
Jól néz ki, de sérült hiányzik a vége.

én meg nem neked szántam sry, hanem WB #2299 -ére 😄

Nem is neked mondtam.

ááááááááááááááá ne... hagyj 😄

Molnibalage
Mi a honlapjának címe? A www.rpgvault.hu-n van egy új video. Elég látványos..

Esrohnoil
nc
😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ennek nagyon örülök, mert 1 éve tanulok angolt és még nem nagyok tudok, az Oblivionnal is játszok de nem értek belõle semmit, még szerencse hogy van benne térkép és jelzi hogy merre kell menni egy adott küldetés során, de így a Gothic 3-mal elleszek egy ideig az is biztos.<#vigyor><#vigyor>

Randal
Szia!

Igen igaz. Pontosabb információt a SevenM honlapján találsz azt hiszem.

Sziasztok!
Olvastam még régebben egy cikket hogy a Gothic 3-at kiadják magyarul. Ez igaz?

Randal
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Na mostmár tényleg elmész a jó ***** ******!!!!! Nehogy azt merészeld állítani, hogy miattad lesz magyar mert esküszöm megkereslek és rádgyújtom a házat. Azért a nagyképûségnek is vannak határai!!

A Word of Gothic-kot nem szoktad nézni? Én is csak onan tudodm. Amúgy meg oldalt van...

Hát, nem. Ha ígylenne akkor még késne a játék. Tugyátok mimiat... de más miat is
Na, amugy meg nem csak én vagyok az egyetlen ki küldöt nekik levelet. Néhány mondattal céloztam arra, hogy megjelenhetne magyarul. Erre? egyhét mulva jött a hír. Lesz magyarosítás.

Randal
Az hogy nem lehet warezolni enyhén húzós ok. És most ne menjünk bele az anyagi témába...

Amúgy nagyobbrészt (szvsz) a program tökéletlenségével és erõszakosságával volt a probléma. Nem azzal, hogy véd, hanem azzal ahogyan ezt teszi.

Molnibalage
'gen.

Molnibalage
Én nem felháborodtam nincs mibõl visszavenni. Csak TÉNYLEG nem értettem miért szidják. Sehol nem láttam eddig leírva az okokat. Csak azt, hogy így szar meg úgy szar. (Jah, hogy nem lehet warezolni. Nagy ok.....)

Randal
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

a_n_d_r_e_w
szerintem az ezt olvasók nagy többsége, ha némán is, de bólogat 😊

One Vision. One Purpose.

Eddig igencsak visszafogtam magam de most amúgy is qrva szar kedvemben vok így csak annyit mondok, hogy: WB a pofádat enni használd ne ok nélküli dicsekedésre!!!! Ne hidd azt, hogy te eresztetted ki a passzátszelet!!! Az, hogy más nem tud róla nem kell lenézni!!! Szal fogd be a bamba szádat mielõtt belefial valami!!!

Bocsánat ha másokat megzavartam. Nyugodtan ki lehet törölni innen. Csak annyit kérnék, hogy azután töröljétek miután az a mindenttudó láma elolvasta és kicsit magábanéz.

a_n_d_r_e_w
elõször is vegyél vissza az arroganciából
én már túlestem pár starforceos játékon, tapasztalatból mondom, hogy könnyebben használok warezos starforce cuccot, mint másmilyet. crack se kell hozzá, patchelhetõ, szal az nem kifogás, hogy csak a warezosok sírnak...

One Vision. One Purpose.