Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Hogyan? Nem is tudtam, hogy hoznak angol példányokat is....<#conf>#conf> Mondjuk eddig csak a PCDome-nál, az 576-ban, meg fõképp a CDGalaxisban vásároltam....Sorry, hogy lefoglalom a témát a hülyeségemmel.
Egy cseppet hülyén néznek ki az új orkok. A régieket jobban kedveltem. Ezeknek olyan shrek fejük van... De gyönyörû az új motor! Remélem nem lesz szintigazítás (mint az Oblivionban), mert akkor <#gun>#gun> magamat.
I can eat death like nobody\'s business.
(Igen, az a Shadowbeast. Elég gagyi, de ez van 😊 )
Kíváncsi vagyok Randalt vagy Hunnenet megkeresik-e magyarítás ügyében. Márha tervezik hogy átveszik az általuk lefordított és megszokott neveket. Vagy jön valami pancser fordító és asszongya: "Én ezt sokkal jobban is le tudom fordítani" és totál átírja az egész növényvilágot/állatvilágot.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
I can eat death like nobody\'s business.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az meghogy a németek mit gondolnak a képekrõl egyáltalán nem érdekel. Ha olyan hülyék, hogy nem ismernek fel egy árnyékfutót hát magukra vessenek.
És megköszönném ha nem beszélnél mások helyében. Én is Gothicos vagyok de ha már új rész jön ki elvárom, hogy javítsanak rajta ahol tudnak, minden szempontból.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ráadásulo minden kinézete más! Nekem ez nem tetszik. Ezért jobb lett volna maradni az edigieknél.
Egyik német G3 forumon néztem az ujképek hatását:
"Miaz az a tárnarákkal szemben?"
Erre a válasz:
"Az egy árnyékfutó" ...többit nem értetem
aztán megint:
"Az egy árnyékfutó? Biztos?" a többit nem értetem.
Még a Gothic hazájában sem tudta a Gothicfan, hogy miaz. innentõl...
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Az elején mikor már szürkület van és fordul a híd felé az meg villódzik gyorsan elkapja a kamerát 😄
De amikor a hídon áll meg a patakba...az nagyon durva. Remélem Oblivion gép tényleg elég lesz neki.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Olvastam még régebben egy cikket hogy a Gothic 3-at kiadják magyarul. Ez igaz?
Na, amugy meg nem csak én vagyok az egyetlen ki küldöt nekik levelet. Néhány mondattal céloztam arra, hogy megjelenhetne magyarul. Erre? egyhét mulva jött a hír. Lesz magyarosítás.
Amúgy nagyobbrészt (szvsz) a program tökéletlenségével és erõszakosságával volt a probléma. Nem azzal, hogy véd, hanem azzal ahogyan ezt teszi.
Bocsánat ha másokat megzavartam. Nyugodtan ki lehet törölni innen. Csak annyit kérnék, hogy azután töröljétek miután az a mindenttudó láma elolvasta és kicsit magábanéz.