Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Fatálisan nem vetétek észer, hogy a Troll nak nincs füle?! A szemei a koponyában mélyeben fekszenek?! Az orra teljesen más mien?! Az a különös szört taraj a fején nincs?! Nem vetétek észer?!
A Tárnaráknak 8 lába van míg az elõzõ részekben csak 6?! A Dögevõ nek két lábuja van, ehet a G3ban 3! Acsör formája teljesen más! A ragadozó annak nem volt keze erre mitörtént a G3ban? Lett keze?! Miez? És biztos, hogy egy csomó ilyen van. Az árnyékfutót elsem kezddem...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szerintem meg nem lettek annyira szörnyûek.
De majd jól leveszed a grafikát aztán visszakapod a régi állataid😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ja persze az állatok. Mért oly valami miat a G1-G2 kinézetük jobban tetszet
Viszont a messiás jó híreket hozott. Tényleg nem fog csúszni? Lehet, hogy buktam egy sört...
Sokat sajna nem lattam, csak a töltökepernyöt es egy mezöt meg fakat es egy köhidat, ahol a karakter egy scavenger ellen verekedett.
Nem is az volt a latogatasom celja, szoval nem arra koncentraltam.
A gep amin futott sajna csak egy eleg egyszerü irodai munkagep volt, ezert elegge szaggatott, meg volt egy-ket grafikai hiba benne, de igy is latszodott, hogy nagyon über a grafika.
Esetleg gépigényérõl tudsz vmi pontosat?
Demo mikor lesz, v. nekem az is elég ha tartják magukat a jelenlegi megjelenési idõponthoz. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ma voltam a JoWoodnal es lattam a Gothic 3-at!
Nagyon istencsaszarul nez ki!
Azt hittem összepisilem magam a gyönyörtöl!
Erdemes lesz ra varni szeptemberig!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Azért éreztem szükségesnek a hozzászólást, mert itt és a G2 fórumán is sokszor leírt valamit, de TÉNYLEG nem volt érteleme annak amit leírt.(nem is tudtuk néha egyáltalán mirõl beszél...)
Lassan jöhetne valami info a demo-ról. Valami video is jólesene és esetleg egy screenshot a karakterlapról. Sokmindent elárulna.
Nincs abban semmi rossz ha megtanulunk helyesen írni. 😊
Hát akkor tessék:
0. a "Tudod" után vesszõ kéne
1. nem borzalams, hanem borzalmas
2. nem megfogalmazásra, hanem megfogalmazásba (olvasd el, amit írtál!)
3. a szám és pont után szünet, azaz space kell.
4. a második pont érthetelen, de legalábbis a fontos után kéne egy "neked" szócska
5. ugyanitt a "másokat." után hiányzik egy space
6. Logikailag téves az egész hozzászólás. Azt mondod ugye, hogy azért ("legfõbb indok") kötnek egyesek bele mások gépelési hibáiba mert "illik normálisan, összefüggõen, helyesen (magyarul) írni". Na, ezért pont nem! Inkább mert ezt nem teszi, ugye?
7. Egy fórumon akkor kezdenek a helyesíráson rágódni, amikor az eredeti téma (Gothic 3) teljesen elveszti vonzerejét. És valóban, egyre nehezebb újat mondani, hiszen õszig vagy meddig nem sok új téma lesz néhány screenshoton kívül.
1.Illik normálisan, összefüggõen, helyesen (magyarul) írni.
2.Ha nem így teszel, akkor úgy tûnik, hogy nem is igazán fontos és nem tisztelsz másokat.(nem nézed át a gépelési hibát)
3.Egyfajta szegénységi bizonyítvány saját magadról.
Ezek csak a legfõbb indokok...
Ha hibáznék akkor köss belém. 😊
De hidd a német az alap.
Lilithn: Vásárolni az Ebay.com-on tudsz, csak legyen hozzá olyan bankkártyád amit el is fogad.
Ottto: Nem hinném, hogy megkérdeznének minket. Szvsz nem is tudnak arról, hogy létezik az elõzõ verziókhoz magyarítás. Na meg én is és HK is másképp fordítottunk dolgokat.
Pl.: Neki a németbõl jött az Árnyékfutó, nekem az angolból meg az Árnybestia.
Szal az alapverziók se egyeznek😊
Másodszor nem "Hoz ezt-azt" hanem "Hozz ezt-azt".
Harmadszor nem "Szegy répát" hanem Szedj répát". Szegye a marhának van.
Na de mostmár abbahagyom. Még a végén azt mondjátok, hogy csak kötöszködni tudok.😊
A Gothic feladat tipusai:
1,Menyki és kaszabold le õket!
2,Menyki és öld meg!
3,Menyki és gyõzd meg!
4,Hoz ezt-azt, és öld meg!
5,Hoz-ezt azt!
6,Beszélj vele!
7,Szegy répát!
I can eat death like nobody\'s business.
Az pedig hogy mi életbe vágóan fontos, relatív...
Reméljük, a Gothic 3 is jó lesz, várom ezt is.
2, Én az Oblivionrol azt olvastam, hogy sablonos a fõ története.
Ez a szignó nekem is feltûnt és elég gáz; de legalábbis totál értelmetlen. Most tényleg nem flémelni akarlak, de azért érdekelni, hogy ez így most hogy??!!
ON
A játék elején tényleg FELFEDEZÉS a lényeg, hogy hogyan tudsz egyáltalán A-ból B-be eljutni anélkül, hogy megfirgáznál. És fasza érzés, hogy az elején szivató kis szemét zsoldosokat hej de pofánverheted Sylvio-val az élen. 😊
És még sorolhatnám...
De asszem épp eleget beszéltünk errõl! NO OBLIVION!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu