Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel már elkéstél egy kicsit mert valaki szólt és írtam is, hogy sorry!!! Csakhát törölve lett.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

a_n_d_r_e_w
Ne is mert meghülyülnénk mire rájönnénk mit akartál írni 😛

One Vision. One Purpose.

Ép az a gond, tanulás nélkül is 5!
Fatálisan nem vetétek észer, hogy a Troll nak nincs füle?! A szemei a koponyában mélyeben fekszenek?! Az orra teljesen más mien?! Az a különös szört taraj a fején nincs?! Nem vetétek észer?!
A Tárnaráknak 8 lába van míg az elõzõ részekben csak 6?! A Dögevõ nek két lábuja van, ehet a G3ban 3! Acsör formája teljesen más! A ragadozó annak nem volt keze erre mitörtént a G3ban? Lett keze?! Miez? És biztos, hogy egy csomó ilyen van. Az árnyékfutót elsem kezddem...

Molnibalage
Hát akkor gyenge lehetsz bioszból..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem úgy értem! Az állatok anatomiájára gondolok! Így nekem szinte borzalmas.

Randal
Mit izélsz? A G1 pont a grafja miatt nem lett annyira népszerû. mostmeg mindenki várja mint a messiást. Ebbõl a bevételbõl tudnak a gyerekek fejleszteni további részeket. Illetve a sikerébõl😊

Szerintem meg nem lettek annyira szörnyûek.
De majd jól leveszed a grafikát aztán visszakapod a régi állataid😊

Molnibalage
Szerintem meg semmi baj velük. A felágaskodó tárnarák az speciel világbajnok és a troll se gyenge...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szép grafika, undorítóan kinézõ állatok. Valami nem stimmell<#fejvakaras>
Ja persze az állatok. Mért oly valami miat a G1-G2 kinézetük jobban tetszet

Molnibalage
Hmmmmm... A kiválasztott köztünk jár. 😊

Viszont a messiás jó híreket hozott. Tényleg nem fog csúszni? Lehet, hogy buktam egy sört...

Hunnenkoenig
ja, azert a grafikaja az UI-nak javult, csak a rendszere maradt ugyanolyan egyszerü...

Hunnenkoenig
Az inventory meg mindig olyan egyszerü mint az elözö kettöben, viszont a kep aljan volt nehany slot amibe gondolom skilleket kell rakni, vagy potionöket...fene tudja...

Hunnenkoenig
Azt mondtak szeptemberben kijön. Szoval eddig ugy nez ki, hogy nem csuszik.

Sokat sajna nem lattam, csak a töltökepernyöt es egy mezöt meg fakat es egy köhidat, ahol a karakter egy scavenger ellen verekedett.

Nem is az volt a latogatasom celja, szoval nem arra koncentraltam.

A gep amin futott sajna csak egy eleg egyszerü irodai munkagep volt, ezert elegge szaggatott, meg volt egy-ket grafikai hiba benne, de igy is latszodott, hogy nagyon über a grafika.

Esrohnoil
...És mit láttál? Mesélj! 😊
Esetleg gépigényérõl tudsz vmi pontosat?
Demo mikor lesz, v. nekem az is elég ha tartják magukat a jelenlegi megjelenési idõponthoz. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hunnenkoenig
Gyerekek, nem hiszitek el:

Ma voltam a JoWoodnal es lattam a Gothic 3-at!
Nagyon istencsaszarul nez ki!

Azt hittem összepisilem magam a gyönyörtöl!
Erdemes lesz ra varni szeptemberig!

Esrohnoil
Jah, ígértek még a megjelenés elõtt vmi demo-t. Most már ideje lenne. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Molnibalage
Köszönöm, ezek után próbálom ehhez tartani magam. Bár azt, hogy pont után miért kell szünet, azt nem'tom.

Azért éreztem szükségesnek a hozzászólást, mert itt és a G2 fórumán is sokszor leírt valamit, de TÉNYLEG nem volt érteleme annak amit leírt.(nem is tudtuk néha egyáltalán mirõl beszél...)

Lassan jöhetne valami info a demo-ról. Valami video is jólesene és esetleg egy screenshot a karakterlapról. Sokmindent elárulna.

Esrohnoil

Esrohnoil
Már hogyan veszítené el a vonzerejét? Lassan kész a játék. 😄

Esrohnoil
Nem kötöszködni, hanem kötözködni. 😊
Nincs abban semmi rossz ha megtanulunk helyesen írni. 😊

wedge31
<#taps>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Látom, kötözködõ fórum van alakulóban.
Hát akkor tessék:

0. a "Tudod" után vesszõ kéne
1. nem borzalams, hanem borzalmas
2. nem megfogalmazásra, hanem megfogalmazásba (olvasd el, amit írtál!)
3. a szám és pont után szünet, azaz space kell.
4. a második pont érthetelen, de legalábbis a fontos után kéne egy "neked" szócska
5. ugyanitt a "másokat." után hiányzik egy space
6. Logikailag téves az egész hozzászólás. Azt mondod ugye, hogy azért ("legfõbb indok") kötnek egyesek bele mások gépelési hibáiba mert "illik normálisan, összefüggõen, helyesen (magyarul) írni". Na, ezért pont nem! Inkább mert ezt nem teszi, ugye?
7. Egy fórumon akkor kezdenek a helyesíráson rágódni, amikor az eredeti téma (Gothic 3) teljesen elveszti vonzerejét. És valóban, egyre nehezebb újat mondani, hiszen õszig vagy meddig nem sok új téma lesz néhány screenshoton kívül.

Molnibalage
Tudod egyesek azért kötnek bele a gépelési és helyesírási hibákba és borzalams megfogalmazásra mert:

1.Illik normálisan, összefüggõen, helyesen (magyarul) írni.
2.Ha nem így teszel, akkor úgy tûnik, hogy nem is igazán fontos és nem tisztelsz másokat.(nem nézed át a gépelési hibát)
3.Egyfajta szegénységi bizonyítvány saját magadról.

Ezek csak a legfõbb indokok...
Ha hibáznék akkor köss belém. 😊

Randal
Én elhiszem ha te mondod, te vagy a nagy Gothicos nem én<#idiota><#idiota><#idiota>

Erre rájöttem.
De hidd a német az alap.

Randal
WB: A "Menyki és kaszabold le õket! " és a "Menyki és öld meg!" között mi a különbség? (az egyes és a többeszám esete most nem számít)

Lilithn: Vásárolni az Ebay.com-on tudsz, csak legyen hozzá olyan bankkártyád amit el is fogad.

Ottto: Nem hinném, hogy megkérdeznének minket. Szvsz nem is tudnak arról, hogy létezik az elõzõ verziókhoz magyarítás. Na meg én is és HK is másképp fordítottunk dolgokat.
Pl.: Neki a németbõl jött az Árnyékfutó, nekem az angolból meg az Árnybestia.
Szal az alapverziók se egyeznek😊

csak azt

Elõször is nem "Menyki" hanem "Menj ki".
Másodszor nem "Hoz ezt-azt" hanem "Hozz ezt-azt".
Harmadszor nem "Szegy répát" hanem Szedj répát". Szegye a marhának van.

Na de mostmár abbahagyom. Még a végén azt mondjátok, hogy csak kötöszködni tudok.😊

Ja.
A Gothic feladat tipusai:
1,Menyki és kaszabold le õket!
2,Menyki és öld meg!
3,Menyki és gyõzd meg!
4,Hoz ezt-azt, és öld meg!
5,Hoz-ezt azt!
6,Beszélj vele!
7,Szegy répát!

Lilithn
No, hát Ottto ugyan aszonta, hogy No Oblivion, de azért hozzátenném, hogy ugyan maga a quest ötletek nem rosszak, de végül aztán mindegyik öldöklésbe torkollik, kivéve persze a thief guild részeket, azokban meg mindegyiknek csak belopakodás-elhozás volt a lényege... meg hogy egy piszok nagy labirintusban megtalálj egy kapcsolót, amivel kinyitod az utat.Uncsi. Pl a Gothicban 2-ben háromféleképpen is megközelíthettél egy feladatot. És a folytonos rettegés az erdõben mikor hallod a csontzörgést még úgy 10 szint környékén...<#eplus2>

I can eat death like nobody\'s business.

De akkoris írtak, szal a druidák lebutították magukat.
Az pedig hogy mi életbe vágóan fontos, relatív...

Biztos, hogy az enyémet, nézted meg?<#bee1>

Az Oblivionban pont az ötletes küldetések tetszettek😊
Reméljük, a Gothic 3 is jó lesz, várom ezt is.
1, A druidák csak a legfontosabbakat írtákle azokat amik életbe vágók. De mást nem, Õk mondták az írás buti. (de nem tudunk annyit megjegyezni se)

2, Én az Oblivionrol azt olvastam, hogy sablonos a fõ története.

ha az írás butít, akkor miféle forrásból tudod, hogy a druidák szerint az írás butít? Valszeg egy írásos forrásból =)

Lilithn
Nem hiszem, hogy a druidák ilyet mondtak volna, szóval ez baromság, viszont meglepõen jól néz ki a weblapod.

na mitt kérdeztél?😊

A nagy bölcsek a nagy druidák.

OFF

Ez a szignó nekem is feltûnt és elég gáz; de legalábbis totál értelmetlen. Most tényleg nem flémelni akarlak, de azért érdekelni, hogy ez így most hogy??!!

ON

Lilithn
Érdekes szignód van. Ezt konkrétan melyik "nagy" bölcs mondta? Tekintve, hogy az emberiség majdnem teljes értelmi hagyatékát kizárólag írásos formában lehet (és lehetett) megõrizni és átörökíteni? Vagy a könyvégetõ nácikra gondolsz?

A Gothic az a játék amit ha unod is nem tudod abba hagyni, legbelül fogmeg. Elmondhatatlan.

Lilithn
Pont erre gondoltam én is...<#vigyor2>

Molnibalage
Beza, beza. És ezért ütõs. Még a NWN is úgy küldi az ellent, hogy nagyjából igazodjanak hozzád. Hatalmas érzés, hogy a G2-ben pl. a Khorinis melletti völgyet wargok ralják és egy shadowbeast van a barlang elõtt. Oda tudsz menni már 1. szintûként, de nincs esélyed...

A játék elején tényleg FELFEDEZÉS a lényeg, hogy hogyan tudsz egyáltalán A-ból B-be eljutni anélkül, hogy megfirgáznál. És fasza érzés, hogy az elején szivató kis szemét zsoldosokat hej de pofánverheted Sylvio-val az élen. 😊

És még sorolhatnám...

Ottto
Nemtudom, Oblival nem játszottam annyit. Én pár óra után ráuntam pedig még küldetéseim is voltak :j
De asszem épp eleget beszéltünk errõl! NO OBLIVION!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Lilithn
Tudom, hogy nem tõlem kérded, de szerintem pl. a harc is 1000x jobb a Gothicban. A történet is sokkal élvezetesebb és leginkább azt szeretem benne, hogy a karakterek nem úgy néznek ki benne / viselkednek, mintha egy klónháborúba kerültél volna. Az Oblivionban továbbra is mindenki ácsorog. Lehet, hogy a mezõn, vagy egy boltban, de csak ácsorog! A Gothicban fát vágtak, vadásztak, fõztek, vakargatták a se..fejüket, stb. A történet is tök király volt. ÉS NEM LÉPTEK VELED SZINTET A LÉNYEK, HOGY MINDIG TÖKÉLETESEN ALKALMAZKODJANAK A TE SZINTEDHEZ!!!!

grebber
Mert mitõl másabb elmondod mert én nem vettem észre különbséget?

Next PC upgrade: 2022

Ottto
Nem! ^.^

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

grebber
Miért a gothic nem unalmas a küldetések után?

Lilithn
Hát az biztos is. Az Oblivion szép szép...de elég unalmas egy idõ után. A Morrowindet és no persze leginkább a Gothic 2-õt sokkal (egy milliószor) jobban élveztem pedig feleannyira voltak szépek. Na mindegy.

LOL.<#vigyor>

grebber
Most beszéltem Zidane-al és mondta azért fejelte meg Materazzi-t mert aztmondta hogy az Oblivion jobb mint a Gothic 3<#nyes>