Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Krohtakh Jabbar! Aaaa, a human with soft voice." Valami ilywesmit mondott Ur-Shak a G2-ben való találkozáskor. Én jót röhögtem rajta. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
És szerintem is remekül sikerültek.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Az utolsó videoban ahhol áll a vítben a hõs, már látszik, hogy csiszoltak a mozgás finomságán. NAGYON jó lesz amikor kijön. SEMMMIVEL sem lehet majd összehasonlítani csak az elõdeivel.(G1, G2) Az meg nem fair az elõdei számára... 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Bár a fegyveres harc sztem így elég ratyi...
egykezes karddal oldalba csapja a dögöt hátrébb esik, meg hasonló irreális dolgok. úgy csapkod a karddal mintha egy bot lenne a kezében... a karddal a vágás/szúrás a cél nem a csapkodás :/
Meg a levegõbe felcsapott orknak rácsap mégegyet a lábára és feljebb repül, meg mégegyet és megint...
Next PC upgrade: 2022
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A Gothic 3-at magyar szinkronnal adják ki vagy csak magyar szöveg lesz hozzá?
Ez a helyes felfogás.
Az eredeti szövegbenis vannak vicces dolgok, meg úgy alapjában véve nem egy komor fazon a fõhõs. 😊
És amúgymeg tényleg a bohóc-kancellár orkok legyenek a játék legnagyobb hibái :o)
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Fasza lesz oszkész
A dögevõ az a scavenger lenne? Tárnarák.....<#mf1>#mf1> Na persze, ha belegondolok hogy ha nekem kellene fordítani, még ennél is nagyobb baromságot találnék ki. Miért nem lehet úgy hagyni?
Az állatok szerintem tök jól néznek ki. A szõröskabátos, shrek fejû orkok viszont annál kevésbé tetszenek.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Na mindegy, úgyis a questek, a sztori, a szuper, egyéniséggel rendelkezõ karakterek meg a harcrendszer számít. Csak ne legyen szintigazítás és én boldog leszek.(Meg jó kis zene is!!! <#szeret>#szeret>)
Legjobban a sivatagos részek izgatnak...<#taps>#taps>
I can eat death like nobody\'s business.
De nagyon remélem hogy tartják a szinvonalat mert szerintem például az oblivion szinkronja totál hazavágja az utolsó csepp érzést is hogy valami komoly világgal állunk szemben, míg a gothikokban szerintem remek munka(bár csak az angolt ismerem)
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Két lábujj! helyet már három van! ezt hogy?
A fõhõs hangjából ítélve.
Mivel az elsõ rész demóját még németül néztem anno.
One Vision. One Purpose.
25 ezer sornyi párbeszéd
18 órányi beszéd
30 színész (ez persze a német verzióra vonatkozik... de remélem az angol fordításnál most nem spórolnak a színészekkel)
A fõhõsnek vmi borzalmas feje van. 😄
Õ nem arról beszélt, hogy 3 lába lett hanem arról, hogy 3 lábujja.
(de rossz volt ezt leírni XD)
magyarból miért nem? szerintem könnyebb mint a biosz...
Amúgy a troll ez ilyen Tolkien óta. A Dögevõnek azért volt két lába, mert így bírták megoldani a modellezést. Mivel mostmár tudnak szebben modellezni, ezért 3 lett. Bár szerintem eddig is 3 volt neki, csak a hátsó nem látszott.
2. ez már megint egy egetrengetõ probléma. olyan erõltetett dolgokon lovagolsz már megint, hogy az hihetetlen. szerintem már mindenkinek elege van belõle(d). ha nem tetszik, nem kell majd vele játszani, de abba lehet hagyni a nyavajgást
One Vision. One Purpose.