Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Ur-Shak?? G2-ben??? HOL? Valamit nagyon kimaradhatott O.O
Molnibalage
G2-be nis kiderült. Ur-Shak (a kedvencem...) közölte, hogy HAJÓVAL jönnnek messzirõl. Ahhoz kell némi ész...

"Krohtakh Jabbar! Aaaa, a human with soft voice." Valami ilywesmit mondott Ur-Shak a G2-ben való találkozáskor. Én jót röhögtem rajta. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nekem is tetszenek az orkok. Az elsõ két részben azért néztek ki úgy mert csak gyilkolni kellett õket (kivéve azt a sámánt). De itt már szövetkezni is lehet velük így alapvetõ volt, hogy változtassanak a kinézetükön. Így legalább látni, hogy van agyuk is.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Ottto
Ez volt a cél ezzel a dizájnal (:
És szerintem is remekül sikerültek.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Randal
Nemtom nektek mi bajotok vannak az orkokkal. Végre egy játék ahol az orkokon látni, hogy szervezett, társadalommal rendelkezõ faj. Nem csak szimplán törzsi tömörüléses gyakós banda.

de ott mintha valahogy kicsit élethûbb lett volna. Szal nem olyan hogy megcsapta a dögöket oldalról azok meg visszacsúsztak fél métert.

Nem tudom feltûnt-e de a G1-2 elején is csak hadonászni tudott a fegyverekkel.

Molnibalage
Nem rosszak a videok. Valszeg csak azért darabos, mert maxra van húzva és gyengus a gép. A harc még egy RPG-ben sem volt ilyen változatos.

Az utolsó videoban ahhol áll a vítben a hõs, már látszik, hogy csiszoltak a mozgás finomságán. NAGYON jó lesz amikor kijön. SEMMMIVEL sem lehet majd összehasonlítani csak az elõdeivel.(G1, G2) Az meg nem fair az elõdei számára... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

rotator
A grafikus motor már szinte teljes, az AI viszont mintha nem is lenne.

Esrohnoil
A dátum rajta mindenesetre több, mint 1 hónapos. Június 8.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

a mágia tetszik =)
Bár a fegyveres harc sztem így elég ratyi...
egykezes karddal oldalba csapja a dögöt hátrébb esik, meg hasonló irreális dolgok. úgy csapkod a karddal mintha egy bot lenne a kezében... a karddal a vágás/szúrás a cél nem a csapkodás :/
Meg a levegõbe felcsapott orknak rácsap mégegyet a lábára és feljebb repül, meg mégegyet és megint...

Ottto
Szerintem ez az E3as verzió. Több mint valószínû. És igen, van még mit dolgozni rajta, de szépen néz ki!

grebber
Vannak benne hibák bõven 😞 Remélem ez valami nagyon béta állaoptú volt még.

Next PC upgrade: 2022

rotator
Molnibalage
Ezzel teljesen egyetértek. Az a név nagyon el lett találva. (meg a varán se rossz)

Esrohnoil
Játék közben elég jól lehet nyelveket tanulni. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Hát aki megveszi majd magyarul és szinkron is lesz és nemfoglal sokat és rendes lesz meg gyors neten feltöltheti majd azt is a feliratok mellett!

Hát nagyon remélem hogy a szinkron is magyar lesz, mert hiába vagyok 5-ös angolból ha még csak 1 éve tanulom, de ha csak a felirat lesz magyar én azzal is elleszek

Ottto
Nemtom. Ez az egyetlen amit én is "Tárnarákként" mondok, mert rohadtul ki lett találva rá (:

Ottto
Állítólag a szinkron és a felirat egyaránt magyar lesz, persze ki tudja ebbõl mi lesz megvalósítva.

Heló!
A Gothic 3-at magyar szinkronnal adják ki vagy csak magyar szöveg lesz hozzá?

Esrohnoil
Pontosan. 😊
Ez a helyes felfogás.
Az eredeti szövegbenis vannak vicces dolgok, meg úgy alapjában véve nem egy komor fazon a fõhõs. 😊

Mr_no_NaMe
Most nem mintha közöm lenne hozzá csak megjegyzem, hogy szerintem SEMMI baja nincs a magyarításoknak...nagyon überek lettek és a vakondpatkány és disznópatkány és társai is rendben vannak. Elmosolyodtam rajtuk amikor megláttam õket, de ez mér baj??? Nekem nagyon tetszik a magyarítás úgy jó ahogy van! Nemértem mit kell ezen annyit veszõdni...
És amúgymeg tényleg a bohóc-kancellár orkok legyenek a játék legnagyobb hibái :o)
Molnibalage
Egyébként én is így látom.

Randal
Mi bajod pontosan a Tárnarákkal?<#conf>

Ez a minimum <#eljen>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

grebber
Remélem hogyha magyarul megjelenik a game nálunk lesz olyan rendes,kedves,segítõkész fórumozó aki felteszi majd a nyelvi fájlokat!!

Én meg leszarom hogy néznek ki az orkok, felesleges is vitatkozni ilyen hülyeségen :d
Fasza lesz oszkész

Molnibalage
Fura, eddig senkinek se tetszettek az "ókok", pedig nekem nagyon bejönnek.

Lilithn
Viszont nagyon kellemes a hangja!
A dögevõ az a scavenger lenne? Tárnarák.....<#mf1> Na persze, ha belegondolok hogy ha nekem kellene fordítani, még ennél is nagyobb baromságot találnék ki. Miért nem lehet úgy hagyni?
Az állatok szerintem tök jól néznek ki. A szõröskabátos, shrek fejû orkok viszont annál kevésbé tetszenek.<#fejvakaras>
Na mindegy, úgyis a questek, a sztori, a szuper, egyéniséggel rendelkezõ karakterek meg a harcrendszer számít. Csak ne legyen szintigazítás és én boldog leszek.(Meg jó kis zene is!!! <#szeret>)
Legjobban a sivatagos részek izgatnak...<#taps>

I can eat death like nobody\'s business.

Hát olyan mint a Troll a G1-2 ben.😄

Randal
Sorry. Tényleg lábujj akart lenni, csak elgépeltem😞

_Atti_
az szép 18 óra csak beszéd.. jó látni hogy vannak még akik adnak tartalomra.
De nagyon remélem hogy tartják a szinvonalat mert szerintem például az oblivion szinkronja totál hazavágja az utolsó csepp érzést is hogy valami komoly világgal állunk szemben, míg a gothikokban szerintem remek munka(bár csak az angolt ismerem)

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

heavy metal punk? 😄 az milyen? 😄

Molnibalage
Ott a pont.

Bocs
Két lábujj! helyet már három van! ezt hogy?

Azért nagy különbség van az ilyen kis hiábk és a fatális hibák között, amik már nagymértékben rontják az egésznek az érthetõségét.

Esrohnoil
Szerintem igen.
A fõhõs hangjából ítélve.
Mivel az elsõ rész demóját még németül néztem anno.

a_n_d_r_e_w
nem zárja ki, hogy õ is lábujjat akart írni, csak elmaradt. a mondat értelmes úgy is. másrészrõl láb vagy lábujj teljesen mindegy, hiszen az indoka, a poligonszám ugyanúgy igaz 😉

One Vision. One Purpose.

Mr_no_NaMe
<#wow2> fú õk szinkronizáltak a kettõbe meg az egybe is?
Esrohnoil
A lényeg:
25 ezer sornyi párbeszéd
18 órányi beszéd
30 színész (ez persze a német verzióra vonatkozik... de remélem az angol fordításnál most nem spórolnak a színészekkel)

stfu noob

Esrohnoil
Ezt nézzétek. 😄
A fõhõsnek vmi borzalmas feje van. 😄

Semmi részem nem kívánja de meg kell védenem ezt a WB nevezetû izét.
Õ nem arról beszélt, hogy 3 lába lett hanem arról, hogy 3 lábujja.

(de rossz volt ezt leírni XD)

Randal
Nemmondod, hogy valamibõl te ötös vagy???
magyarból miért nem? szerintem könnyebb mint a biosz...
Amúgy a troll ez ilyen Tolkien óta. A Dögevõnek azért volt két lába, mert így bírták megoldani a modellezést. Mivel mostmár tudnak szebben modellezni, ezért 3 lett. Bár szerintem eddig is 3 volt neki, csak a hátsó nem látszott.

a_n_d_r_e_w
1. hogy lehet valaminek eredeti kinézete, ami nem is létezik? vagy ha eredetit akarunk, keressük meg a világ legelsõ troll-ábrázolását és vegyük azt eredetinek...
2. ez már megint egy egetrengetõ probléma. olyan erõltetett dolgokon lovagolsz már megint, hogy az hihetetlen. szerintem már mindenkinek elege van belõle(d). ha nem tetszik, nem kell majd vele játszani, de abba lehet hagyni a nyavajgást

One Vision. One Purpose.

Solid Snake
<#idiota>
khm. De azaz eredeti kinézete. Ami az elsõ azaz eredeti. Így már csak egy hasonló másolat szerüség.

Mr_no_NaMe
Namajd míg ti balhéztok a kinézetrõl addig én játszok majd egy jót 😊
Az Isten áldjon meg!!!! Kezedre ba**ták a zongora fedelét???? Miért nem tudsz normálisan írni???? Ha ennyire rajongsz a Gothicért akkor ennyit megérdemelne nem??? Az meg, hogy más lett a kinézetük szerintem nagyon jó ötlet. Nekem amúgy sem tetszett az a szõrös fejû troll. Úgy nézett ki mint valami lecsúszott Heavy Metal punk.