Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah srácok készítsuk a sátrakat😄

Randal
rpgdot.com😊

Takanohana
Tippeltél, vagy tudsz valamit?

Október 13!

Szerintem inkább hagyuk abba, most a ló témát. Mert ha folytatjuk itt kitõr a káosz.

rotator
Nem hinném, de ki tudja. Nagyon sok problémát vetett fel a kivitelezésük, ezért hagyták el.

Bele törõdtem.
De mivan ha a kiegészítõben leszenek? khm.

rotator
Nem lesznek.

"khm. a Varant sivatag zenéjét még nem hallotad?" ?????

Hogy hallhatta volna, hiszen még meg sem jelent a játék! Azt elhiszem hogy te már letöltötted/meghallgattad, de szerintem a zene a játékkal (látvánnyal) együtt érvényesül majd igazán...

Inkább azt mondd meg nekem: most lesznek lovak a G3-ban vagy sem ??? <#nevetes1>

\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"

Nem a G2 kiegészítõje! A G3ban a VARANT sivatag zenéje!

Molnibalage
Jaaaaa, hogy a kiegben.... Nem sokra emlékszem belõle. A hangulata jó volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Játéközben. Amikor Varant sivatagában mész.

Molnibalage
Mármint miben? G3 egyik számcíme?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

khm. a Varant sivatag zenéjét még nem hallotad?

Molnibalage
Micsoda a zene? Hát az a kettõ ami kijött belõle elég király.

Na az Oblivion ehez képest 0

Hunnenkoenig
Nem osztrakoknal. Nemeteknel. Lipcse nemetorszagban van :-))

Az idei Game Convention nyitokoncertjen fognak Gothic3 muzsikat jatszani.

Esrohnoil
Ejj, ezt a színvonalat mi sosem érjük el...
Osztrákoknál már koncerten is Gothic zenét nyomnak. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Mr_no_NaMe
^^
Csak jöjjjön máááár -.-
Molnibalage
És is így értettem. Éhes disznó Gothic 3-mal álmodik. 😊

Mr_no_NaMe
Csak vicceltem 😄
De már nagyon játszani akarok.
Molnibalage
Hol kell aláírni? 😊

Mr_no_NaMe
Nemtom :o)
De a játékot is feltölthetnék már oda 😄
Molnibalage
Van köztük új is? Mármint az új mov-on kívül.

Mr_no_NaMe
Mert ez nem közvetlen link hanem csak az oldal linkje ahonnan választhatsz 4 video közül :o)
Randal
valszeg, kipróbáltam én is és kidob egy oldalt ahonnan le lehet tölteni 4 db G3 videót.

Molnibalage
Én csak szimlán ráklikkeltem a betett linkre és nem hoz be semmit. Nem akarok veszekedni, csak KÍVÁCSISÁGBÓL érdekelne vajon miért jó mindenkinek csak nekem nem? Finnyás a gépem? Rövid videora már nem is mozdul? 😊

Mr_no_NaMe
Ha talán nem arra a linkre uszítanád rá a flesgetet amit ide belöktek hanem felmennél az oldalra és a mirrirrol szednéd le akkor mûködne...
Takanohana
Nálam is.

Esrohnoil
De pedig nálam mûködik a link.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Én örülnék, ha szövetséges lene.

Molnibalage
Pofátlanság? Én örülök, hogy van... Mellesleg nagyon hangulatosra sikeredett!

Molnibalage
Mindegy már leszedtem az rpgvault-on keresztül. Nem kötözködni akarok, de TÉNYLEG nem mûködik a link, még Flashget -tel sem...

grebber
Semmi baj a linkel!Bár azért nagy pofátlanság ilyen rövid videókat kiadni 😞

Next PC upgrade: 2022

Molnibalage
Nem jó a link.

Takanohana
Hát már a G2-ben is, pláne a kiegészítõben elég sok karakter visszatért, akiket pedig lenyomtunk az 1. részben. Az ember általában kiirtja a játék végén az egész Old Camp-et, aztán az addonban meg szinte mindenki megjelenik. Pl. Ravent, Bloodwynt, Flechert én minden alkalommal kiiktattam, már a helyzetüknél fogva is.

Úgyhogy Ur Shak esetleges feltámadásán sem lennék meglepve. Sõt, jobban belegondolva logikus is lenne, hisz valamilyen kapcsolat, csatlakozási lehetõség kell majd az orkokhoz, és a régi haver sámán kézenfekvõ.

grebber
Videó (78M😎

Még nem szedtem le nemtudom volt-e már!

Next PC upgrade: 2022

Esrohnoil
Pedig tuti visszatér. Le merném fogadni. 😄

rotator
Hát annál a résznél én nemigen társalogtam Ur-Shakkal. Szegény gyorsan átköltözött az örök harcmezõkre. Vicces lenne, ha visszatérne a 3-ban. 😊

peeter22
Áj em sorrí, de tudod elég gyorsan gépelek, és nem nagyon foglalkozom vesszõk használatával. Ugyanis nem a billentyût nézem, hanem a monitort. De majd igyekszem.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Mr_no_NaMe
Komolyan nem értettem semmit mind1, de így már értem.
Nem is emléxem, hogy mikor támadják meg azt a helyet orkok. Ez nagggyon kimaradt nekem :S
Takanohana
Tényleg nem érted, amit írt, vagy csak cikized?

Mindegy, leírom én is, írásjelekkel...
Szóval 4. fejezet, Fajeth bányáját megközelíted, (õ volt, aki csak akkor beszélt a kibányászott érc mennyiségérõl, ha a ragadozókat levadásztad a bánya körül), és azt látod, hogy orkok öldösik az embereket. Ha befejezõdött a küzdelem, menj fel a bánya feletti sziklapárkányra, és látni fogod Ur-Shakot, õ irányította az ork támadást. Beszélhetsz is vele, kapsz egy nyúlfarknyi küldit, ami akkor ér véget, ha Hosh Pak helyén ismét beszélsz Ur-Shakkal.

Mr_no_NaMe
Ezt még mindig nemértem 😄
Randal
Ott a pont😊

Esrohnoil
Légy szíves, legközelebb használj mondatközi írásjeleket is!

peeter22
Így van a G1 ben van errõl szó részletesebben ha odafigyel az ember és végighallgatja a párbeszédeket. Alig várom már hogy aprítsam õket mindennek ellenére😄😄

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Én is ezt akartam mondani csak rosszul fejeztem ki magam.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

peeter22
Annál a bányánál van amit az orkok mikor odaérsz elkezdenek aprítani az ott lévõket ölik halomra és ha szerncsés vagy egy kettõt meg tudsz menteni a bánya feletti szikla párkányon áll tök egydül beszélni is lehet vele. Várja az ork scoutokat hogy elvigyék Hos P. hez és vissza fogadják az ork társadalomba...

Ottto
Hidd el, már az elsõ részben is van agyuk 😄
Nem ez a lényeg, nem értitek a lényeget!!! Végig tudjuk, hogy van agyuk, hogy értelmesek, hogy olyan fejlett és õsi a kultúrájuk mint az embereknek, de ez NEM LÁTSZIK rajtuk! És ezért kellett változtatni, hisz a harmadik részben (bizonyos mértékben) az orktársadalom részévé válhatunk. Egy G1-2es orkhordáról az erõn kívül más nem látszik, és egyszerûen nem tudnád beleélni magad a világba!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu