Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm, de nekem nem ilyen szintû játék kell. 😊
Vita részemrõl lezárva.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ha pedig mégis, az valóban a hangulat kárára mehet.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
lehet hogy értékelésben nem lesz az de játékilag szerintem is nem sok kétség férhet hozzá..
a gothic egy kicsit hcbb, rétegebb játék lehet nem fogják annyira elismerni, nem lesz akkora pénzügyi sikere, de reméljük azért egy köv részre még jut is marad is😊
Egyébként konkrétan a Youtube-os videókról beszéltem, szóval azt hiszem, az üvegszemre nem nekem van szükségem. És nem a szépségüket, hanem a minõségüket firtattam, de ezen most lépjünk túl, azt hiszem, veled is végeztem. Szia!
Szerintem nem kell törölni, anyázás még nem volt, és ha rajtam múlik, nem is lesz, mert tegnap óta mormon vagyok. 😊
Most tavasszal szereztem meg a G1-t, irányítás kicit gáz volt csak fél óra kellet. És ha érdekel engem nagyon zavar, hogy a G3ban más mien irányítás, lesz!
"A második résszel mindössze 1 órát játszottam, mert egyszerûen képtelen voltam elsajátítani a ratyi irányítást, és az elején a farkas koma vagy 5-ször megevet" Bocsi de hány ujjad van? Mert én rögtön simán levretem. Vagy a tekezeid, olyan remegõsek,, mint egy kis faág a nagy szélviharban? Vagy mint a kocsony?
"Egyébként én teljesen nyitott vagyok a jó dolgokra, próbálom mindenben meglátni a jót" na mitt látál a Gothic-ban? Úgy tûnik semmit.
Te ha a G3-ban se látnád, meg a szépet...
Ja meg nem valami szépek az eddig megjelent videók? Véletlenül nics üvegszemed? vagy ha szemüveges vagy a lencse nem párásodot be?
És igen a Gothic 3 az Oblivion gyilkosa. Eme Dolog elöl nem lehet elmenekülni.
Vagy akkor fusbe a WC-be, és sírd ki magad!
(Ottto ha törölni akarsz valamit, akkor töröld az egész vitát)
One Vision. One Purpose.
Nem tartalak vitapartnernek, mert se füle, se farka a mondandódnak. Ha szerinted én flamerkedni jöttem ide, akkor inkább jobb, ha el sem olvasod a kommentjeimet, mert ebben az esetben a nálad árnyaltabban gondolkodó fórumos társaknak szántam õket. Játsszunk olyat, hogy ha meglátod valamelyik post -omat, akkor azt nem olvasod el, ok?
Én mostantól ezt fogom játszani, nem látlak téged, nem reagálok a hozzászólásaidra, és figyeld meg, mennyivel jobb lesz. Ég veled. 😊
gondolom egy óra alatt annyit próbáltad, hogy ez teljesen kifárasztott téged.
nincs a kezemben lexikon, de azért van fogalmam a jelentésekrõl, köszönöm.
vita: két vagy több ember érvekkel próbálja meggyõni a másikat igazáról. Sok érvet nem láttam tõled. Hacsak a "ló sem lesz, ez sem lesz, az sem lesz" nem számít érvnek.
ezzel szemben a trollkodás: szándékosan flamet szítani, konkurens topicba beírni, hogy szerinted a másik sokkal jobb.
szerinted #2500-ra melyik igaz?
One Vision. One Purpose.
A nyitottság részemrõl azt jelenti, hogy kipróbálom a játékot, teszek vele egy próbát, de ha frusztrál, ha idegesít, ha nem szórakoztat, akkor nem erõltetem.
A nyitottság és a türelem két különbözõ dolog, Révai Nagy Lexikona ajánlott, ott meg tudod nézni a két említett fogalom pontos definícióját, és össze tudod õket vetni "vs" -jelleggel. 😊
vs
"A második résszel mindössze 1 órát játszottam", "Nem hiszem, hogy valaha újra nekiállnék", "Külföldi fórumokon má' csak azt olvasni, hogy "better than Oblivion" meg hogy "Oblivion-killer". Ugyanmár."
csak én érzem itt az ellentmondást?
"Ja, ne haragudjál. Azt hittem, ide bárki leírhatja a véleményét. 😊"
véleményt esetleg, de amit írtál már-már kimeríti a trollkodás fogalmát (látszik is egybõl hogy megindult a topic)
de hogy ne csak kötözködjek, leírom miért gondolom az Obliviont üresnek(közel 100 órát játszottam vele, ami százszorosa a te G2 tapasztalatodnak (ezért is furcsa, hogy hogyan is mered összehasonlítani a kettõt)):
-NPC reakciók: gyakorlatilag 0. míg a Gothicokban egész jól el lehet beszélgetni az NPC-kkel, akik ráadásul követik a sorsodat valamilyen szinten (G2: beálltam városõrnek, majd visszamenve a volt munkadómhoz, a kovácshoz, megdícsért, örült. a fogadós már ingyen adott szobát lovagként, stb...)
ezzel szemben Oblivionban, Lex, aki egész életét a tolvajcéh fejének elfogására tette fel, semmivel sem reagált másképp a feltûnésére, mint bármelyik másik õr (arról nem beszélve, hogy én úúúúgy szerettem volna feladni az õrségnél, de erre sem volt lehetõségem)
-világ: szép, nagy, egyhangú. G1-ben tizedakkora területen több változatosságot tapasztaltam, mint itt.
továbbá: a lopott lovon gondolom szól a riasztó, ezért tudja az õr 10 km-re odébb, hogy az nem az én lovam. Szníki gyilkosságoknál a semmibõl ott terem az õr, de még néha tolvajkodásnál is.
One Vision. One Purpose.
Amikor én leszedtem az Obliviont kb. 5 órán keresztül játszottam vele, mert másnap elmentem pár napra otthonról. És amikor nem voltam otthon alig vártam hazaérhessék és tolhassam tovább =)
Ez az a pillanat amikor megírnak egy review-t általában.
Aztán hazaértem, mégegyszer öt óra, és ellaposodott. Aztán még egy öt órát rákínlódtam, majd leszedtem... kellett a hely a jobb gémeknek 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ha azzal foglalkozol hogy szar az irányítás nem is fogsz beletanulni. Én nem is figyeltem hogy hogyan irányítom... egyszerûen hozzászoktam.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az obliban számomra túl egyhangúak a küldetések, az NPC-k semmitmondóak, üresek.
Nem érzem úgy, hogy bárkit megbántottam volna, ha mégis, hát sorry. Ez csak az én véleményem, aki magára veszi, az jobb, ha elgondolkodik, hogy mikor szeretett bele
egy nullákból és egyesekbõl álló kódsorba.
"A második résszel mindössze 1 órát játszottam, mert egyszerûen képtelen voltam elsajátítani a ratyi irányítást."
Na itt szúrtad el haver! 😄DD
Az elején mindenkinek különös elõször az irányítás, és nehézkesnek találja, de KB 4-5 óra játék után rájössz h. praktikus, sõt, elég jól hozzá lehet szokni.
Szóval szánj rá 5 órát! De vigyázz, mert utána nem kell majd az Oblivion neked sem! 😄
Egyébként hogy mersz kritizálni olyat, amit jóformán nem is láttál, legalábbis a történetbõl meg a játélkélménybõl tuti nem sokat ha 1 órát játszottál csak, és az is abban merült ki h. egy farkast 5* próbáltál megölni??
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Aki meg olyan mint Pretorian, és túl nehéz neki a Gothic, v. nem szereti a kihívásokat, nyugodtan maradjon az Oblivionnál. 😄
A viták elkerülése végett: ne próbáljatok meggyõzni h. az Obli jobb, mert:
1. Nem fog összejönni.
2. Ez A Gothic 3 topic! 😊
One Vision. One Purpose.
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
pedig a morrowindet szerettem
Biztosan nagyon jó lesz, de az Obliviont jelenleg nem könnyû utolérni, sõt.
Grafikailag nem fog ráverni, kidolgozottság terén sem valószínû, ló sem lesz, ez sem lesz, az sem lesz, moddolhatóságban meg végképp képtelen lesz felvenni a versenyt az Oblivionnal. Biztosan jó lesz, valszeg én is meg fogom venni, de nem várok túlságosan sokat a játéktól. A második résszel mindössze 1 órát játszottam, mert egyszerûen képtelen voltam elsajátítani a ratyi irányítást, és az elején a farkas koma vagy 5-ször megevett ez okból kifolyólag, szal' inkább nyomtam neki egy jó kövér uninstallt, és visszamentem Morrowindezni.
Remélem, a Pyranha Bytes nem lámázza el ezt a részt semmilyen szempontból, mert azért érdekel a játék, és ki tudja, lehet, hogy tényleg képes lesz felvenni a versenyt az Oblivionnal. Mondjuk ha csak fele olyan jó lesz, már megéri megvenni.