Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De írták, hogy +12 kategóriát kapot. De ez...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Nem arról volt szó hogy a G3 +12?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mindenesetre szép 😄
There will be around 550 different quests, of which 25 belong to the main story. It won't be possible to do all quests in one game, because a large part is only available when a certain group favours you.
The hero will have 9 different attributes.
There are about 70 different talents/perks in seven different professions:
Fighting (17)
Hunting (10)
Magic (11)
Forging/Smithing (5)
Thief skills (11)
Alchemy (7)
Other talents (6)
The developers think it will be possible zto reach about level 30. For every level you'll get the usual 10 learning points and every skill or talents costs 5 LP.
It'll take about 50 hours to finish the main story. For the rest of the quests you'll need another 100 hours.
The player will spend about 60% of the time in the woods and fields of Myrtana. The other 40% will be spend in the desert area of Varant and the snowy planes of Nordmarr, about 20% each.
There are around 1000 different items to be found in the entire world.
For the 250.000 dialogs 62 different voice-actors were used. That is about 18 hours of spoken dialog.
The zoom options of the camera range from first-person perspective to bird-eye view.
The following system requirements are mentioned in the article:
Minimum
2 GHZ
512MB Ram
128 MB Graphics card
Recommended
3GHZ
1024 MB Ram
Geforce 6800
Forrás:
RPGdot
Nem nagoyn jön viszont a mádia-dömping. Remélem, a GC alatt és után ez máshogy lesz 😊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Amúgy szuperek a képek.
Ez valami kiképzõhelylehet de, vajon kié mert, a hátérben mintha rabszolgák is lennének még mindig karddal a hátukon.
Amugy a hangulat már most szupernek tûnik.
Amúgy a lenti sirám csak a kõbõl épült városban készült képekre vonatkozik, a többi heylen rendben van a színek egyensúlya, a kontraszt, minden.
Next PC upgrade: 2022
2: Szeretek eligazodni a játékon! A G2-t mikor elkezdtem elsõ dolgom volt a guildet elolvasni! Jobb úgy játszani ha tisztában vagy a dolgokkal és nem sötétben tapogatózol, és reméled a jó irányba mész!
Esrohnoil: Én is csak remélhetem.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az azért szemétség lenne ha a kézikönyvben nem részleteznék a klánokat, képességeket, fejlõdési irányokat és a fontosabb infokat a kontinensrõl!
Én errõl beszéltem: G3 CE
Bár ezt elnézve ebben se lesz benne😞
akkor egy másikban esetleg.
Csak a Collectors edition tartalmazza mindhárom játéékot és örülni fogok😊
Amúgy valaki rendelkezik a G1 international edition-jával? mert azt írták, hogy abban javítottak a grafon, de sajna képeket nem közöltek😞
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Akkor most mi az igaz? Én speciel NAGYON örülnék, ha egyszrre jönnének, mert a németül tudók vígan játszanak míg én meg max csorgathatom majd a nyálam...
😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szerintem 😉
Mondjuk egy vára helyére? Tornyokkal, az még egy kicsit gótikus is 😛
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Esetleg az ork szemei legyenek sötétvörösek és csöpögjön a vér a G3 feliratról😊
WB: Ez volt a lényeg (: kössz
GrimReaper: Szvsz semmi nem kéne rá a logon kívül, de úgy valszeg sokan nem tûrnék meg. Kössz.
Kiswarga: Nemtom. Artwork. Kössz
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
DE jó.