Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Amúgy a belinkelt két oldal szerintem jó, fõleg a WoG. Meg esetleg az RPGdot, bár ez általános cRPG-s oldal, de mindig vannak G3 hírek is.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
-- gothic3.com helyet találtam meg
-- World of Gothic oldalt
// esetleg bannerbe vagy az alá lehetne ilyen linket rakni
- konkrétan az érdekelne, hogy a játék kijön-e magyar feliratokkal vagy sem? Nem volt sok idõm nézelõdni, de erre nem találtam utalást. Én úgy gondolom, németül meg angolul fog megjelenni
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
#2822: Ehhehe, sehol egy Strategy guild. Anyátok! 😄 Ha benne lett volna talán még el is gondolkodtam volna azon, hogy megveszem....
Amulett valszeg Innos szeme lesz. Bizonyára a háromban is szerepet kap, hát miért ne legyen a nyakunkba.
Azért a térképet hiányolni fogom a falamról.....
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Végre, hogy valaki kezd észbe kapni.
Én is remélem, hogy ez valamii új lesz.
a topik lényege számomra már csak az, hogy WB irományait olvasgathassam.
A kedvencem:
W B
2006. aug. 08. 15:23 | Privát | Galéria | Válasz | #2684
Most hüjülök meg!
😄DDDdd
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
"hejet" -> "helyett"
"uja" -> "ujja"
Csak hogy a "gyöngyszemeket" említsem...
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Ez mi??? A Test felépitése alapján egy dinosaurus(a gothicban van egy csomó)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
@ W B: Ja, amulett. Tudod: Oblivionhoz "aranypénz", NWN2-höz gyûrû dukál, ehhez meg amulett 😛 Tiszta fuxos lesz mindenki <#nyes>#nyes>
De aki a farm helyett ezt mondja, annak gesundheit!
Egyébként sztem a németek megértik azt is h. farm. 😊
amulett, soundtrack, making of videó, igényes kivitelezésû papír térkép és egy mûvészeti könyvecske.
forrás
Mivel ha 1 szót 1 másodpercnek veszünk, akkor 250.000/3600, vagyis így is 70 órányi párbeszéd jönne ki.
Ezek szerint õk 3-4 szóval számoltak másodpercenként? Nem gyors az kicsit? <#nemtudom>#nemtudom>
Csak nehogy 250.000 karakternyi legyen az a szöveg. 😄
De feltételezem, hogy 250,000 szót jelent, valóban.
hömm, egyébként ez a "250.000 dialogs" ez a német eredetiben nem 250.000 szavas párbeszéd?
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Istenesek az új sivatagos képek!!!