Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Szerintem nyugodtan változhatnak a teremtmények, mivel a sziget, ahol eddig játszódott a történet, egy elkülönített világ volt, a valóságba is elég nagy a fajokon belüli különbség elhatárolt földrajzi térségenként.

Esrohnoil
Rpgdotnak van egy aloldala, ami direkt gothiccal foglalkozik:

http://gothic.rpgdot.com/

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Az biztos, hogy angol/német oldalon nem fognak feltüntetni oylat, hogy lesz-e magyar felirat. Ezügyben a magyar forgalmazó honalpján kéne utánanézni (nem tudom, ki lesz a terjesztõ).

Amúgy a belinkelt két oldal szerintem jó, fõleg a WoG. Meg esetleg az RPGdot, bár ez általános cRPG-s oldal, de mindig vannak G3 hírek is.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

- melyik portálon érdemes nézelõdni (angol nyelv elõnyben)?
-- gothic3.com helyet találtam meg
-- World of Gothic oldalt
// esetleg bannerbe vagy az alá lehetne ilyen linket rakni

- konkrétan az érdekelne, hogy a játék kijön-e magyar feliratokkal vagy sem? Nem volt sok idõm nézelõdni, de erre nem találtam utalást. Én úgy gondolom, németül meg angolul fog megjelenni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Esrohnoil
Mondjuk ha ez lesz az új lurker, az engem nem zavar, mert ez benne volt az elõzõ részekben is, és annyira nem vészes, de ne csináljanak már a G3-ból is Jurisics parkot. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Végre! Én is ezt mondom amik voltak a G1-2ben azok ne változzanak a G3ban. Bár azért kidolgozotabbak lehetnek. A Dögevõ pl teljesen más. Randal és azt hiszem te voltál aki at mondat, hogy bioszbol elég gyenge vagyok.(ja gyenge alig kell tanulni és úgy is 5) Ezt mondtam eddig, hogy egyes állatok teljesn míg mások részlegesen megváltoztak.

Esrohnoil
Én is hasonlóan érzek.

Randal
Õszintén szólva nekem a régiek jobban tetszettek, és nem hinném, hogy ezzel egyedül vagyok. Nem dínóparkba akarok én játszani😊

Ottto
Sztem meg egy lizardman páncél nélkül (:

#2822: Ehhehe, sehol egy Strategy guild. Anyátok! 😄 Ha benne lett volna talán még el is gondolkodtam volna azon, hogy megveszem....
Amulett valszeg Innos szeme lesz. Bizonyára a háromban is szerepet kap, hát miért ne legyen a nyakunkba.
Azért a térképet hiányolni fogom a falamról.....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

De a dögevõt és a tárnarákot már lecserélték. Az árnyékfutón is alakítgatak.
Végre, hogy valaki kezd észbe kapni.

Én is remélem, hogy ez valamii új lesz.

vazz WB feldobtad esti perceimet 😄D
a topik lényege számomra már csak az, hogy WB irományait olvasgathassam.
A kedvencem:

W B
2006. aug. 08. 15:23 | Privát | Galéria | Válasz | #2684
Most hüjülök meg!

😄DDDdd

anyukája nem engedi :c

UPDATE: az egyik RPGdot-os moderátor azt mondja, hogy elírta a dolgot, nem 250, "csupán" 25,000 sornyi dialógus lesz a játékban. Azért az elég korrekt 😄

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Randal
Nem hinném, hogy Lurker, bár az ismert állatokból kiindulva arra hajaz. remélem nem ezzel cserélik le.

Ahogy elnézem, már egy sem 😛

Azt a mindenit, te milyen suliba jársz? Vagy jársz egyáltalán? Már bocs, de a "helyesírásodtól" a sírógörcs kerülget...

"hejet" -> "helyett"
"uja" -> "ujja"

Csak hogy a "gyöngyszemeket" említsem...

A kép alapján azt nemtod véletlenül, hogy hány szuvas foga van?<#hehe><#nyes>

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Addig ok de ez már "létezõ" állat. De legalább tudjuk hogy a lopakodó egy dínó és ahogy nézem akkor egy Spinosauridea azok jártak négylábon.

peeter22
A készítõknek szivük-joguk változtatni azon, hogy hogy nézzenek ki a lények, de hát majd kiderül, hogy mi is ez ha máskor nem akkor októberben.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Én is lopakodónak nézem. De a hátán nincsenek tüskék, és más a szine és három hejet négy uja van meg a hátsólábain a karmok nem élesek.

peeter22
Hát én lurkernek nézem, de amúgy gõzöm sincs.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Ez mi??? A Test felépitése alapján egy dinosaurus(a gothicban van egy csomó)

peeter22
Na meg teszem azt nem egyértelmû amit mond, (én vagyok béna, nem tom lefordítani hirtelen felindulásból, vagy esetleg kicsit rossz a kiejtés), de olvasni tudok ezért megértem, hogy mirõl is van szó. Az angol-magyar szótár mindíg itt van a gépnél<#nevetes1><#nevetes1><#buck>

Molnibalage
Meg gyorsabban olvasok, mint ahogy megy a duma.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Én attól, hogy van szinkron szerintem ugyanúgy olvasnám a szöveget. Úgy szerintem jobban meg lehet érteni.

wedge31
Szerintem is elég lenne a szöveges forditás a rossz szinkron totál haza vágná a játékot. / egy jó viszont nagyon feldobná /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kíváncsi leszek arra az amulettre.<#nyes>

Ez LOL 😄

@ W B: Ja, amulett. Tudod: Oblivionhoz "aranypénz", NWN2-höz gyûrû dukál, ehhez meg amulett 😛 Tiszta fuxos lesz mindenki <#nyes>

rotator
Elég jól hangzik ez a 100+50 óra játékidõ, ha jól tudom, az Oblivionhoz 200 óra kell a teljes végigjátszáshoz, szõröstül-bõröstül.

rotator
Persze csaltam egy kicsit, egyébként ez a "mezõgazdasági termelõszövetkezet" 8ez se rövid) lenne németül.

Esrohnoil
Nem sokat tudok németül, ezt a "Landwirtschaftliche ProduktionGenossenSchaft"-ot még nem hallottam.
De aki a farm helyett ezt mondja, annak gesundheit!

Esrohnoil
Németül ennek nincs rövidebb változata? 😄
Egyébként sztem a németek megértik azt is h. farm. 😊

rotator
Nem hinném, vagy akkor mellé kéne biggyeszteni, hogy az angol vagy német szövegrõl van szó, mert pöttyet nem mindegy, hogy "farm" vagy "Landwirtschaftliche ProduktionGenossenSchaft". 😊)

amulett?

A Gothic 3 CE fémdoboza valószínûleg a következõket rejti majd:

amulett, soundtrack, making of videó, igényes kivitelezésû papír térkép és egy mûvészeti könyvecske.

forrás

Esrohnoil
De, valószínû...
Mivel ha 1 szót 1 másodpercnek veszünk, akkor 250.000/3600, vagyis így is 70 órányi párbeszéd jönne ki.
Ezek szerint õk 3-4 szóval számoltak másodpercenként? Nem gyors az kicsit? <#nemtudom>
Csak nehogy 250.000 karakternyi legyen az a szöveg. 😄

Nem tudom, egy mukkot nem beszélek németül 😄

De feltételezem, hogy 250,000 szót jelent, valóban.

ha még valakit érdekel, kitettem magyarul is
hömm, egyébként ez a "250.000 dialogs" ez a német eredetiben nem 250.000 szavas párbeszéd?

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

_Atti_
még az évben feltehetõleg😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Kivan fent írva csak egy szemgolyó kell.

Mikor jön már ki az év játéka?
Esrohnoil
Szerintem is ez már bíztató jel. 😊

_Atti_
nah..ez jó hír legalább látni hogy nem az ovi a célközönség😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Esrohnoil
Ez nincs vmi közismertebb nyelven?

Esrohnoil
Az sem lenne kevés meló. 😄

Esrohnoil
Ezzel mi a bajod? Nem vagy még 16? 😄

grebber
Kell a ráknak magyar szinkron elég a feliratok magyarítása is nekem !

Next PC upgrade: 2022

rotator
Elmélegileg (SevenM szerint) a JoWood akarja minden országban teljesen lokalizálva kiadni a játékot. 18 órányi szinkron elkészítése viszont iszonyú pénz, még a legolcsóbb, leggagyibb szinkronstúdióban is, a legamatõrebb hangokkal. Úgyhogy ha lesz is belõle valami, nyilván nem Speier Dávid fordításában, Csörögi István rendezésében és Dörner György szintû hangokkal lesz megoldva. Örüljünk, ha nem Majka papa lesz Diego habgja. 😊

rotator
Lehet, hogy mégis lesz egy kis szex benne? 😊))
Istenesek az új sivatagos képek!!!

Takanohana
Most nem azért, hogy beleszóljak, de nem tökmindegy? Vagy ha +16, akkor már nem kell?