Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a réges-régi ígéreteknek azért nem igazán tudok hinni. Mindenesetre pompás lenne a jövõ hét, de szerintem teljesen kizárt (mert nem tudok tóla😛), mivel még csak semmi különösebb hûhó sincs a játék körül, nem hogy demo hír. Talán ma jön valami király video a GC-rõl.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Molnibalage
Akkora biztosan, mert 6 héttel a megjelenés elõttre ígérték. Ha jól visszaszámoltok, akkor kiderül, hogy kb. a jövõ hét végén kéne a DEMO-nek kijönni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mr_no_NaMe
Úbazzeg és ha belegondoltok, hogy eleve magyarul fog kijönni...legalábbis én felettéb örülök. Csak aztán nehogy késsenek vele :S
Nagyon rossz lenne a legeslegkedvencebb játékom folytatását úgy játszani, hogy alig értek meg valamit belõle...de elvileg ezzel nem lesz gond és már a falat kaparom mer kelll...keeeeeeeel....keeeeeeel......kee...
És akkor még zárójelben hozzátenném, hogy a nagy csend ellenére hátha kapunk egy demot szeptemberben 😛

Remélem, hogy a GC-rõl holnap-holnapután özönlenek majd az infók, mert ma nem sok mindent kaptunk.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Molnibalage
Milyen két hónap? Már annyi se.... Egyébként gyönyörû! 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nah, hát a lényeg, hogy 2 hónap múlva mi is totál rákattanunk 😉

Randal
Gyöhhöhönnyürûûûûû.....
Sírni tudnék.

Az Sihtar nevû helyrõl nekem a Fullmetal Alchemist nevû anime ugrik be😊

És akkor a harci jártasságoknál mi az a kérdõjel az elsõ sor végén? Szerintem a piros az épp' aktív, a többi meg megvan neki. Ne felejtsük, hogy ez egy demo, tehát valószínûleg meg akarták mutatni az összes képzettséget.

rotator
Csak a helyük, van 1-2 ikon, ami színes, azok lehetnek a meglévõ tulajdonságok.

Amúgy az a röhej, hogy nulladik szintû a kari, de az összes perk/talent ott figyel 😛

Aki tud németül, lefordíthatná, mi van az elsõ 3 screenshoton 😛

Fõleg a Tulajdonásgok érdekelnének.

Muszály,nagyonklasszak a képek,de lessz-e Marvin mód?Igen vagy sem?

Muszály ennyi képet meg infót betenni róla? Egyre jobban várom a megjelenést pedig még több mint két hónap.<#nyes><#vigyor2><#vigyor3>

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Mr_no_NaMe
Egy biztos...nem kis gamma lesz :S
Duzsuki
Majd ezt is átlátjuk mint a másikat.

kicsit számomra átláthatatlan.
még

peeter22
Nos erre az okfejtegetésre csak annyit tudok mondani akinek az oblivion elment, annak a G3 is menni fog, valszeg jobb felbontásban és magasabb opcióbeállítással. Majd 1-1.5 múlva ismét költök egy kisebb vagyont és megnézem mit mutat teljes grafon... Addig is csak mennyen ennyi érdekel.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Nekem sima 6600-asom van van 2400 Mhz-es AMD proci és 768 DDR RAM. Én nemsok mindenhez tok hasonlítani mivel legújabb játékom a CoD2. De az megy fullon.😄

Duzsuki
Nekem szinte ugyan ez van csak az enyém Athlon 64 3000+ -os 1800 MHz és 1 giga 400Mhz es ram van benne. Obliviont nem próbáltam de a Heroes 5 1280*1024-en simán max grafon megy, nem tudom ehhez képest a Gothic 3 mennyivel keményebb grafikájú, de ez simán teljesíti az ajánlott szintet. Reméllem legalább 800*600-on közepes grikával menni fog ha nem, akkor nagyon mérges leszek.

Molnibalage
Hát nekem egy 6600GT-m van és lesz bent 2 giga RAM, mindez egy AMD 3000+ mellett. Kíváncsi leszek mire lesz elég. A TES-en csak leteszteltem a grafot. Hááááát... 800x600, szinte minden minimumon, hogy lássak legalább 50 méterig objektumot . Az emberek és házak így jók, de a táj az rosszabbul néz ki szinte, mint a G2-ben. Ja és kurva sokat tölt a helyszínek között. Ha G3 nem fog töltögetni akkor bajnok lesz lazán és erõlködés nélkül. Bár ezzel szerintem nem mondtam újat. 😊

rotator
Én direkt a G3-hoz optimalizáltam a tuningot fél éve, így egyelõre nyugodt vagyok. 😊

Duzsuki
Nekem megvan minden.
Pedig már 9 hónapos gép. És sulinetben vettem.

Franc essen bele, hogy most lett nemrég tuningolva a gépem és már most kevés a G3-hoz.<#duma>

A minimum az megvan de az ajánlott egyik sem stimmel.😞

Duzsuki
Tényleg nem mindegy,de az is érdekel lesznek-e olyan pipiik mint a 2.részben a kikötõben. <#szeret>

- nyomok a homokban vagy homok a nyomokban? 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Duzsuki
Kivácsi leszek a lábnyomok látszanak-e a homokban?

Randal
Errõl nem szól a fáma😊

De szerintem csúszik a maygar 1 hónapot. Vagy nem.

- ha már ennyire tájékozott vagy talán azt is tudod mikor jelenki meg itthon? Amikor külföldön vagy 1-2 hónap késéssel? (Mondjuk logikusnak tûnik, hogy egyszerre jelenjen meg mindehol, dehát a Gothic errõl nem volt híres...)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

grebber
Remélem még nem volt!

2 kép+ 1 videó

A két kép odabasz! A videó viszont régi és nem ingame!

Next PC upgrade: 2022

csak szerintem kevés a skill? :/

Mr_no_NaMe
Szerintem inkább a bogár keresõdet indíjjad be :o)
Molnibalage
Naja, de lehet, hogy most több elsoztanivalód lesz és elég lesz a 30 szint is. Persze lehettél 40-dik szintû is a 2-ben, de a 30-dik környkén is gyilkológép voltál...

én asszem 55 voltam amikor a legnagyobb voltam Gothic2-ben.

Huhu
Harmincas szint engem röhögtetni akarnak? Én a G2ben örültem ha 40 voltam.
Na akkor itt is bevetem a bug keresõmet. (magyarul erre egy példa: Egy erõelixír és egy vakondpatkány. Iszod a piát a vakondpatkány belédharap az erõ megmarad és az ital is)

Honnan vetted ezeket a képeket?

A Gothic nem az értelmetelen kaszabólásról szól. Igaz lépten nyomon midig találsz kaszabolni valót. Én ezért szeretem nem a gyílolászás a lényeg.

Nem tudom, én valahogy örülök neki, hogy a G2 nem a hentrõl szól. Ha gyakni akar az ember, körbenéz egy erdõben, vagy ilyesmi, de a sztori meg a küldetések engem sokka ljobban érdekelnek, mint a harcok 😊

Ettõl függetlenül valami harcost fogok játszani G3-ban is, némi szakrális tudással, ha lehet, de nem a harc a lényeg számomra.

Esrohnoil
A szövegeket lefordítaná vki? 😊
Azt látom h. az NPC-k mozgási útvonala szépen meg van szerkesztve. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

_Atti_
nagyon hangulatos..remélem mi is megkaparinthatjuk majd ezt az editort😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

peeter22
Nem baj ha a konkrét játékmenet 20-30%-a lesz csak a sivatagban csak ezen kívül legyen sok lény amit aprítani lehet teszem azt esetleg lenne egy két piramis amikbe kissebb nagyobb értékek(spéci fegyver,pénz,löttyök) lehet megszerezni. Na majd csak kiderül lassan.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Randal
Hmm. Érdekes. Szóval ez két kontinenst összekötõ terület? Legalábbis annak néz ki.
A sivatagos rész akkora mint a másik 3 együtt, és ott csak a játék 20-30 százaléka fog játszódni ha jól tudom. Megint sumákolnak a fiúk rendesen.

Mr_no_NaMe
Vagy textúra magyarítás vagymiatök :o)
Mr_no_NaMe
Tényleg és grafikai magyarítás is lesz? Szal ha fel van írva vmi egy táblára és akkor az is magyarul lesz?
Randal
Ez igaz, de ennyire?
Bár végülis nem ismerjük a valós távolságot, szóval lehetnek változások.

Tusy: elméletileg a G3 Mo-n magyar felirattal fog megjelenni. (Ahogy észrevettem ez jelenti a teljes lokalizációt minden gammánál. de akkor a szinkron mi?😊 )

Jaja, azt valahogy kifelejtettem... :|

Ezzel egyet értek.

hát az igaz, de eddig is volt jópár dínó faj a játékban.

rotator
valóságbaN