Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nagyon rossz lenne a legeslegkedvencebb játékom folytatását úgy játszani, hogy alig értek meg valamit belõle...de elvileg ezzel nem lesz gond és már a falat kaparom mer kelll...keeeeeeeel....keeeeeeel....
Remélem, hogy a GC-rõl holnap-holnapután özönlenek majd az infók, mert ma nem sok mindent kaptunk.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sírni tudnék.
Az Sihtar nevû helyrõl nekem a Fullmetal Alchemist nevû anime ugrik be😊
Fõleg a Tulajdonásgok érdekelnének.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
még

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
A minimum az megvan de az ajánlott egyik sem stimmel.😞
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Next PC upgrade: 2022
Harmincas szint engem röhögtetni akarnak? Én a G2ben örültem ha 40 voltam.
Na akkor itt is bevetem a bug keresõmet. (magyarul erre egy példa: Egy erõelixír és egy vakondpatkány. Iszod a piát a vakondpatkány belédharap az erõ megmarad és az ital is)
Ettõl függetlenül valami harcost fogok játszani G3-ban is, némi szakrális tudással, ha lehet, de nem a harc a lényeg számomra.
Azt látom h. az NPC-k mozgási útvonala szépen meg van szerkesztve. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
A sivatagos rész akkora mint a másik 3 együtt, és ott csak a játék 20-30 százaléka fog játszódni ha jól tudom. Megint sumákolnak a fiúk rendesen.

Bár végülis nem ismerjük a valós távolságot, szóval lehetnek változások.
Tusy: elméletileg a G3 Mo-n magyar felirattal fog megjelenni. (Ahogy észrevettem ez jelenti a teljes lokalizációt minden gammánál. de akkor a szinkron mi?😊 )