Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Nemtom. Õszintén szólva ilyen küldire nem emlékszem😊

Passz,de mikor odaérek Sekob vagy Lobart tanyájára már 2-3 paraszt mindig halott.Hiába ölöm le az orkokat,akkor már késö.Max feltámaszthatom öket
<#gun><#nevetes2>

én midíg éjszaka rontok rájuk.
akkor a parasztok alszanak egy-két névtelen szokta letenni a "kanalat".

csapok rájuk valami mágiát aztán úgyis utánam szaladnak, aztán lekeszabolom õket.

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

szerintem meg pont az a baj hogy nagyon nem reális a kardforgatás.

Randal
Akko te vmit nagyon elcseszel az elején, ugyanis nem olyan nehéz lecsapni az orkokat kicsit magasabb szinten, még a kieggel sem. A játékkészítõk nagyon ügyeltek az egyensúlyra.

WB: Neked se kellene csalnod/bugokat kihasználnod.

Nos,csak marvin moddal tom megvédeni a parasztokat.az 5-ik fejezetben az orkok mindig megölik öket,ezrt én átképzem öket tüzmágussá és paladinná,és a legjobb cuccokat kapják,ami nem kis munka,tanyánként kb 20 percig tart az átképzés meg a cuccolás,hanem tovább.

Molnibalage
A Gothic 3 -nak saját fejlesztésû motorja van. Azzal a motorral nem valószínû, hogy ilyet lehete csinálni.. Túl régi. Már vagy 4-5 éves.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ez nekem is bejön.
meg az életben is kivitelezhetõ combok.
nemúgy mint amikor conannal játszottam, aztán fél napig pörgött a kardjával.

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Na, az más.

Ami nekem tetszik, az a kardforgatás. A vívó mozdulatok is, mag az a laza, csuklóból való megvillantása a kardnak. Remélem, azt tudatosan is lehet csinálni emrt az ilyen apró nyalánkságok nekem nagyon bejönnek (mint KOTOR-ban, ahol szintén meg lehetett villantani a fénykardot, csak úgy 😄).

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Bucser
Anno a gigaTV-n az Obliviont is német verzióval tesztelték. sõt mindent azzal tesztelnek amit lehet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Készüljünkfel:
Lesz kardfogutigris (a fejét láttam egy ház falán) Zebra vagy valami hasonló csíkos állat (a bõrt léttam abban a házban ahol a kardfogu tigris fejet) A sivatagi nép Beliar hívõ. A sivatagban új állat a sakál.
Ennyi amenyi + amit még németül mondanak hozzá.ez a kis videó

Egy kicsit lejjebbi HSZ-re akartam válaszolni, de végülis oda is passzol, ahová betettem 😛

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

a_n_d_r_e_w
na ez most hogy jött ide? a fûrõl meg a fákról beszélgettünk...

One Vision. One Purpose.

ettõl félek én is.
legközelebb január környékén tudok a gépen újítani.
az obliviont is megvettem, de csak a polcon porosodik mert köhög alatta a gép.
valószínû a G3 is pihen majd egy kicsit az oblivion mellett.

GIGA TV-s Gothic 3 video, jó minõségben, csaknem 14 percen át, dajcs hablatyolás közepette. A változatlanul német szövegezés miatt aggódok egy picit -- hogyan fognak szûk 2 hónap alatt elkészülni az angol verzióval?!

Ja, a video rapidshare-re van feltöltve, de nem én tehetek róla 😛

Forrás: RPGdot

A Gothic 3 a Morrowind felturbózott motorjára, a BryoEngine-re épül.

a_n_d_r_e_w
"Bár ha jól tudom a licenszelt effektek a fa és fû effektusokra vonatkoztak, ami az Oblivionban elég gépevõ volt."

Ugyanaszt a SpeedTree-t licenszelték ehhez is, szal ha ott gépevõ volt, itt is az lesz, és akkor ez lesz az elsõ amit kikapcsolok, hiába szép 😊)

One Vision. One Purpose.

Molnibalage
Nos az úszás tényleg nem jó. Miért nem volt jó úgy mint régen? A gyorsúszást könnyeb megjeleníteni, mert folytonosabb mozgás.

A íjászat sem marad remélem így.

Legrosszab esetben az elsõ patch ezeket fogja orvosolni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

peeter22
Azért van tûzmágus ruhában, mert még nem volt ideje leugrani a sakri közértbe egy sötét mágus ruciét. Na , de viccet félre nem téve, amíg a fejlesztõk játszanak csinálják a képeket, feldobják az oldalukra, bármit megtehetnek amit akarnak, ha akarnak egy trollal is simán megállnak az orkok mögött. Kár az okfejtésekért én csak gonoszkodtam egy kicsit. <#hawaii>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Nem. Ha az orkokat szolgálja akkor Beliart szolgálja végülis vagyis már nem tûzmágus, ha nem sötétmágus.

Sztem ha egy Tûzmágus átáll az Orkok oldalára akkor az onnan tól nem lehet Innos "szolgája" hanem Beliar-é. Vagy én bonyolítom túl?

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Nos A VÉLEMÉNY A videók kapcsán:
Amikor úszik az tényleg nem szép.
Egy golem ellen nincs sok eséje.
Na akkor azt tudjuk hogy az a lopakodó.

Randal
Egyetértek dzsonesz-szal. Annakidején a G2-vel azért voltak gondok, mivel a G1 továbbfejlesztett, toldozott-foltozott motorját használták. most meg azért licenszeltek a srácok bele pár dolgot. Ebbõl islátszik, hogy mennyi pénzt fektettek a készítésébe. Bár ha jól tudom a licenszelt effektek a fa és fû effektusokra vonatkoztak, ami az Oblivionban elég gépevõ volt.

WB: Miért muszáj mindenkinek egy oldalon állnia?😊

Plata: Így nem igazán élvezetes a játék, a lényeg épp az, hogy vigyázz a társadra és ne hagyd lemészárolni. De MArvin móddal? Ehhh....

dzsonesz
Szeva!
na csakhogy mar enis hozzaszoljak valamit.Tehat en amondo vagyok gepigeny teren, hogy pl aki jatszott Morrowind Oblivion -al es ment a gepen faszan, annak sztam nincs sok aggodnivaloja Gothic 3 teren se szal nem parazni emberek😊

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

sajna a német nekem nem megy
és õszintén szólva, emiatt a gamma miatt k.ra sajnálom :-/
off+ (no meg a The Fall miatt is) off-

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Ja, ezek ritka szar minõségûek, ám ezen a weboldalon találhattok egy interjú-videót. Sajnos németül van, de van némi mozgókép a játékból is, és az mindenesetre kiderül, hogy lesznek köpönyegek!

ezek már voltak?
(három rövid videó a GC prezibõl, egy úszós (mintha aszfaltban...); egy jeges vidéken kardozós, és egy buja dzsungelben nyilazós (elég furán világos))
kézikamerás, szóval a minõség khmm...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

peeter22
Na és mi van akkor, ha az nem is névtelen hõsünk hanem egy szimpla tûzmágus, akit az orkok nem mészároltak le. Hagytak élni és virulni és éppen ott posztol. Teszem azt feladta elveit és segít az orkoknak. Ahogy arra már WagnerUr is célzott lehet nekik is dolgozni, a mágus is ezt teszi. Na ez ám a nagy okfejtés.<#eplus2><#eplus2>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Goth arra célzott hogy a hõs az orkok mögött áll,ezért nem láthatják. Másrészt meg nem feltétlenül az orkok ellen kell játszani, az õ oldalukra is lehet állni és akkor természetes hogy nem támadják meg a hõst.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

ezt nem értem

nekem is ilyen gépem volt és ment maxon annakidején :/

he? mi van veled? 😄
Vagy neked 360 fokos a látószöged?

most õszintén: Te nem vagy kicsit kényelmes?

De igen,én ugyan is a nekem kedves npc-ket felszoktam turbózni,hogy megne haljanak,nálam Till nehéz paladin armorban szokott lenni a legjobb érckard a fegyvere.és lvl 50-es.

A készítõk igérték, hogy Lesz Marvin mod vagy valami hasonló. Mud? Az a fogyatékos? Én a Király udvari bolondjának tudom elkébzelni (de nem tudom lesz-e ha igen akkor huhú! rosszabb mint egy ork. Amúgy azért került a kolóniában mert szeretti az állatokat de az állatok õt nem). Külön kis kuckonk a G1ben az ujtáborban is volt a G2ben ha Tûzmágus voltál akkor kaptál külön szobát.

Molnibalage
Hát az, hogy valakit az érdekel, hogy lesz -e Marvin mód szerintem egy kicsit fura és talán szánalams. Csak nem csalni akarsz????

peeter22
Ezek ám a jó kérdések. Erre mondanák az érintettek, hogy a választ majd a játék során megtudod. Várj türelemmel októberben minden kiderül.<#vigyor3><#vigyor3><#hawaii>

Héj,nagyonklassz minden,de az én kérdésemre még senkisem válaszolt,lessz Marvin mód Gothic 3-ban is vagy sem?Ja és Mud nem kerül elö a 3-ban?csakugy véletlen.Ja és hol kezdjük a játékot?és lessz saját kis kuckónk mint Gothic 1-ben old campban?

Egy sör nem sör 😛

Molnibalage
A javasolt gépekkel kapcsolatban igen rossz tapasztalatim vannak.
A G2 is maxra húzva a gépemen nem ment ricgésmentesen fõleg, ha harc volt. (még a régi RADEON 9200-es karimmal 512RAM és AMD3000+) Hol volt ilyen gép mikor kaidták a játkot 2002 dec-ben??? Akkor kb ez volt csúcs...

Lock On -ban is amit megadtak ajánlottnak azzal még mediumra se nagyon lehet húzni.

Talán 1-2 esetben volt olyan, hogy elment a gépen vígan a játék, mikor nem is számítottam rá. Ilyen volt a CoD . 1024x768 és eléggé fel vot rakva. Alig akadt meg és az én szememnek gyönyörû volt.

De tudod mit. Ha ez amit itt látok viszi majd a mostani gépem, fizetek egy sört! 😊

észrese veszik Innos szolgáját. (itt látszik Beliar sötétsége, az orkok nem látják a hõst)

Nem értem, mi ez a para, ez abszolút nem egy hûûû, de brutál kép. Amúgy meg lentebb ott van a javasolt rendszerkövetelmény, ha annak megfelelsz, akkor kár ismét elkezdeni ezt a "vajo futni fog a gépemen? <#idiota>"-dolgot.

Sztem az én videokarim is ki fogja nyújtani a fehér zászlót.

Molnibalage
Uh! A videokarim meg tudja jeleníteni, de milyen sebességgel? Elképzelem, hogy hörög az ork mögöttem és este rántok egyet az egéren, hogy másnap reggelre megforduljak. 😊

Nem vagyok én ideges... 😛

Nyugi nem azért mondtam. Természetes, hogy kipróbálom a DEMO-t.

Akkor te csak várjál rá Karácsonyig 😛

Nekem nem DEMO kell hanem a teljes és magyarul.<#circling><#vigyor2><#finom>