Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#gun>#gun><#nevetes2>#nevetes2>
akkor a parasztok alszanak egy-két névtelen szokta letenni a "kanalat".
csapok rájuk valami mágiát aztán úgyis utánam szaladnak, aztán lekeszabolom õket.
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
WB: Neked se kellene csalnod/bugokat kihasználnod.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
meg az életben is kivitelezhetõ combok.
nemúgy mint amikor conannal játszottam, aztán fél napig pörgött a kardjával.
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Ami nekem tetszik, az a kardforgatás. A vívó mozdulatok is, mag az a laza, csuklóból való megvillantása a kardnak. Remélem, azt tudatosan is lehet csinálni emrt az ilyen apró nyalánkságok nekem nagyon bejönnek (mint KOTOR-ban, ahol szintén meg lehetett villantani a fénykardot, csak úgy 😄).
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lesz kardfogutigris (a fejét láttam egy ház falán) Zebra vagy valami hasonló csíkos állat (a bõrt léttam abban a házban ahol a kardfogu tigris fejet) A sivatagi nép Beliar hívõ. A sivatagban új állat a sakál.
Ennyi amenyi + amit még németül mondanak hozzá.ez a kis videó
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
legközelebb január környékén tudok a gépen újítani.
az obliviont is megvettem, de csak a polcon porosodik mert köhög alatta a gép.
valószínû a G3 is pihen majd egy kicsit az oblivion mellett.
Ja, a video rapidshare-re van feltöltve, de nem én tehetek róla 😛
Forrás: RPGdot
Ugyanaszt a SpeedTree-t licenszelték ehhez is, szal ha ott gépevõ volt, itt is az lesz, és akkor ez lesz az elsõ amit kikapcsolok, hiába szép 😊)
One Vision. One Purpose.
A íjászat sem marad remélem így.
Legrosszab esetben az elsõ patch ezeket fogja orvosolni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Amikor úszik az tényleg nem szép.
Egy golem ellen nincs sok eséje.
Na akkor azt tudjuk hogy az a lopakodó.
WB: Miért muszáj mindenkinek egy oldalon állnia?😊
Plata: Így nem igazán élvezetes a játék, a lényeg épp az, hogy vigyázz a társadra és ne hagyd lemészárolni. De MArvin móddal? Ehhh....
na csakhogy mar enis hozzaszoljak valamit.Tehat en amondo vagyok gepigeny teren, hogy pl aki jatszott Morrowind Oblivion -al es ment a gepen faszan, annak sztam nincs sok aggodnivaloja Gothic 3 teren se szal nem parazni emberek😊
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
és õszintén szólva, emiatt a gamma miatt k.ra sajnálom :-/
off+ (no meg a The Fall miatt is) off-
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
(három rövid videó a GC prezibõl, egy úszós (mintha aszfaltban...); egy jeges vidéken kardozós, és egy buja dzsungelben nyilazós (elég furán világos))
kézikamerás, szóval a minõség khmm...
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Vagy neked 360 fokos a látószöged?
A G2 is maxra húzva a gépemen nem ment ricgésmentesen fõleg, ha harc volt. (még a régi RADEON 9200-es karimmal 512RAM és AMD3000+) Hol volt ilyen gép mikor kaidták a játkot 2002 dec-ben??? Akkor kb ez volt csúcs...
Lock On -ban is amit megadtak ajánlottnak azzal még mediumra se nagyon lehet húzni.
Talán 1-2 esetben volt olyan, hogy elment a gépen vígan a játék, mikor nem is számítottam rá. Ilyen volt a CoD . 1024x768 és eléggé fel vot rakva. Alig akadt meg és az én szememnek gyönyörû volt.
De tudod mit. Ha ez amit itt látok viszi majd a mostani gépem, fizetek egy sört! 😊